Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Demiyolardır geznene bak sen 15 sene önceydi bu olay değişti dünya
Ay ne derlerse desinler zaten ben pek umursamiyorum koye gidip gelirken arabayı ben sürüyorum biraz daha geliştirelim diye, bir yerden geri geri gidiyorum eşim de arkaya bakıyor gel gel falan diyor, ordan çok bilmiş bir amca sesleniyor sen aynalardan görmüyor musun arkayı diye , ben de yok görmüyorum dedim ee arabayı nasıl suruyorsun dedi, dedim kafama göre sürüyorum canım nasıl isterse
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun,
@Melek963 Ekürim sen napıyosn bugun menü göremedim kimse yok sanki. Yorum yapcak menü bile çok az
Ay evet ya yorum yapacak menü bile çok az kimse yok sanki

hem ekmek hem kısır hem de kek olmamış be yaa
cuma öncesi hem de
afiyet olsun kuzum

Güzel canim afiyet olsun
sağol canım

Aslında güzel korumuşsun bence o bıraktığın dönem tartiyı da bıraktın, insan tartilmadikca fark edemiyor en azından ben öyleyim, insallah bu kez kalıcı olur...
Tamamdır , aranızdayım öyleyse dünkü menümü yazım
Sabah ve öğle .... 2 dilim ananaslı yoğurt
Ara ...yarım dilim ananas 5 çiğ badem
Akşam .... 3 haş.yumurtalı booolll yeşillikli salata
Baya hafif bir menu ama detox olduğunu yazmışsın zaten
26 Mayıs Çarşamba

13.30
4 adet köfte
1 adet haşlanmış yumurta
çeyrek lavaş
bol marul, biber, domates, salatalık
1 avuç antep fıstığı
10 adet erik

su: 3 lt
adım: 9.127

asliogretmen
Çok güzel canım afiyet olsun
Cuma öncesi kötü bir menü olmuş canim
Eki Görüntüle 2858235

Dünün adımı kimi etiketliyordum U UcanSupurge yine denmi bakiyordun adımlara
asliogretmen ı etiketliyoruz canım

sağol canım

Yine tükenmişlik sendromuna fln gırdım heralde,cok yorgun argın halsızim, canım hiçbirsey yapmak istemıyor, diyet nasıl mı gıdıyor ? Annem kalorili yemekler getırıyor ,işime gelmıomu gelıo hazır yemek , ama gel gor ki
Peki onlar işten cıkarmıs gıbu mı davrandılar? İstifa da olsa twzmınat verebılıolwr demekki gizli kapaklı. Beni dogum iznindeykem cıkardılarnı soyledıler ama okdr uyanıklar ki bunları hep tel konusmasında yaptılar, işlerıne gelen kısmı da whatsup mesajla. Yani elime cıkarıldgıma dair belge yok, amahem ik hem yonetıcı aradı soledı. Bolumun 4 kişi ve habıre benı ucretsız ızne cıksrıyolar belki ben de ayrımcılıktan yuruyebılırım bılemedım ,

Hepımızde oluyodur. Hakkaten regle 5 gun var gosterıyor :)) Allah sıkıntılarımızı gidersın inş ,iç huzuru versın hepımıze

26.05.2021

Kahvaltı 7.00
Bir dilim tam buğday ek., bir dilim peynir, 3 zeytin
Domates ve salatalık, çay

Ara 10.30
3 ceviz, orta Türk kahvesi

Öğlen 13.30
5 kaşık fırında karışık sebze, 2 kaşık yogurt, 1 dilim t. b. ekmek

Akşam 19.00
3 kaşık makarna, 3 nugget, salata

Spor, fat 30 minute leslie= 90puan
8222 adım=82puan
U UcanSupurge , @Breeze96 , G Goklerce

Su =3lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…