- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.821
Hoşgeldin canım, sağlıkla hepbirlikte fazla kilolarımizı vereceğiz inşallahTeşekkürler canım inş.hep Birlikte
işin açığı biz tazminatı aldıktan sonrasını hiç düşünmedik, nasıl çıkış gösterdiler inan bilmiyorumYine tükenmişlik sendromuna fln gırdım heralde,cok yorgun argın halsızim, canım hiçbirsey yapmak istemıyor, diyet nasıl mı gıdıyor ? Annem kalorili yemekler getırıyor ,işime gelmıomu gelıo hazır yemek , ama gel gor ki
Peki onlar işten cıkarmıs gıbu mı davrandılar? İstifa da olsa twzmınat verebılıolwr demekki gizli kapaklı. Beni dogum iznindeykem cıkardılarnı soyledıler ama okdr uyanıklar ki bunları hep tel konusmasında yaptılar, işlerıne gelen kısmı da whatsup mesajla. Yani elime cıkarıldgıma dair belge yok, amahem ik hem yonetıcı aradı soledı. Bolumun 4 kişi ve habıre benı ucretsız ızne cıksrıyolar belki ben de ayrımcılıktan yuruyebılırım bılemedım ,
Öyle valla canım aksama kadar koltuk yüzü görmüyorum canım çıkıyor. Napalım artık canları sağolsun geçer elbet bu günlerAynen ya 10 buçuk aylık canım tam düzene girdik diyorum yine değişiyor huyu
Evet canım kücüktü sagolGu,el menü canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim güzel olmus
Bence güzel canim halka tatlı 2 isirikta kalması güzel. Ama sabah bazlama varken simit olmasaymis onun. Yerine domataes salatalık falan eklesen daha iyi olurdu sanki
Ben sadece kendimde zannediyordum ama bu takıma gelince anladım ki herkesin böyle dönemleri var canim. Kimimizinki regle yakın oluyor. Sen olmusmuydun regl doğumdan sonra. Ela demişti dikkat edince gerçekten o dönemine denkgeldigini gördüm.
Ve inan böyle dedikçe devamı geliyor yorgun halsiz ve can sıkıntısı.. ben 3 haftadır toplayamadim kendimi ortada birşeyde yok belli başlı ama kendimi gün içinde ağlarken buluyorum bazen.
Ama bugün güne güzel başladım erkenden kalktım balkonumu açtım kuş sesleri mest ediyor şu anda. Hava cokkk güzel. Al bebisi çok bugün dışarıya gezin bı inan çok iyi gelecek
Afiyet olsun canim güzel menu
Afiyet olsun sarmalar küçüktür zaten güzel bence canim
Ben başladım yürüyüşe hadi sende çıkınca yaz bana
Makarna ayarlı olmuş afiyet olsun canim26.05.2021
Kahvaltı 7.00
Bir dilim tam buğday ek., bir dilim peynir, 3 zeytin
Domates ve salatalık, çay
Ara 10.30
3 ceviz, orta Türk kahvesi
Öğlen 13.30
5 kaşık fırında karışık sebze, 2 kaşık yogurt, 1 dilim t. b. ekmek
Akşam 19.00
3 kaşık makarna, 3 nugget, salata
Spor, fat 30 minute leslie= 90puan
8222 adım=82puan
@UcanSupurge, @Breeze96 ,@Goklerce
Su =3lt
Canım kilo bildirimini fitili atıyoruz. Tartı üzerine nick ve tarih yazarak foto arıyorsun. Liste ve liste adayları için bu mecburi.Ben hafta içi sabahları pek tuvalete çıkamam işbaşı saat 7 , evden 06:30 çıkış yapıyorum ama bildirim yaparken -500 gr düşerim fark olarak.Cumartesi yine tartı paylaşırım
Amin canım. Kesin regldendir o zaman canim bak bir kaç gunee duzeleceksin
İns düzene girer regl canimİki gundur ole bole degıl karnım agrıyo,yumurtlama agrısı gibi geldi bugun biraz azaldı , eskıden 28 gunde bir adet olur 14. Gundr yumurtlardım şimdi ,regle 1 hafta var gosterıyo ama sanki yenı yumurtlarımay bi ara bunları az hesaplamamıştım ha , inş düzelir biranonce , asosyallik ,iş durumları, bebeğimin huysuz zor bir bebek olması etken galıba.. e 15 yıl calısıp sonra evde durmak kpyuyo ınsana. Ben bide cocugum olursa süreklı onla aktivite yapcam , zeka gelıstırucı oyunlar vs oynucam derdım , ozmnlar evin de temızlenmesı gerektıgunı ,yemek te yapılması gerektıgını ve diğer her türlü işi unutmusum heralde:)( bazen dıyorım çalışan bi anne olsam daha mı verımlı olurum,
Islak kek olmasa iyi bence canım,limonata sekersizse tabi afiyet olsun26 Mayıs Çarşamba
11.00
2 dlm beyaz ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt
18.00
2 servis ksk kısır
2 servis kaşığı salata
1 kase yoğurt
Soğan söğüş
19.50
1 avuç karışık çerez
1bardaj ev yapımı limonata
3 çatal ıslak kek.
Şu 3litre
Güzel canım afiyet olsun biraz kalabalık gibi ama kahvaltıyı erken yapmışın normal yani26.05.2021
Kahvaltı 7.00
Bir dilim tam buğday ek., bir dilim peynir, 3 zeytin
Domates ve salatalık, çay
Ara 10.30
3 ceviz, orta Türk kahvesi
Öğlen 13.30
5 kaşık fırında karışık sebze, 2 kaşık yogurt, 1 dilim t. b. ekmek
Akşam 19.00
3 kaşık makarna, 3 nugget, salata
Spor, fat 30 minute leslie= 90puan
8222 adım=82puan
@UcanSupurge, @Breeze96 ,@Goklerce
Su =3lt
Sorma sekersizdi tatsız tuzsuz içtim limonatayi bizimkiler tatlı tatlı içerkenIslak kek olmasa iyi bence canım,limonata sekersizse tabi afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun biraz kalabalık gibi ama kahvaltıyı erken yapmışın normal yani
Var canım avukat sorayım, ya okdr strese sokuyolar ki benı her ucretsuz ızın uzatılışımda imzaya gıdısım vs , ınsan firmanın ismini bıleduymak istemıyo, aslında devlete bir asgari ucret odeyıp cıkıs yapabılıolar ama yapmıolar kayıtlara kötü gecmemek için sanırım . Allaha havale edıyorum oncelokle tum bunlara sebep olan yonetıcı denilen kişiye , 2 kızı ve karısı var , onların sucu yok ama biyerinden cıkar ınsallah ,okdr canımı acıttılar kiişin açığı biz tazminatı aldıktan sonrasını hiç düşünmedik, nasıl çıkış gösterdiler inan bilmiyorum
canları cehenneme, eşime dolayısıyla bana yaşattıkları yüzünden asla affetmem onları, çok hakkımıza girdiler
canım en iyisini bi avukat bilir ama mahkemeler hep işçiden yana olur bu durumlarda, en basitinden ücretsiz izin bile belki bi kozdur senin için
çevrende yardım alabileceğin bi avukat var mı
yoksa bdvde konu olarak mı açsan yardımcı olacak bi avukat çıkarsa özelden yazışın
Sakin ol canım, dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bu durumları. Muhtemelen regl in yaratmış olduğu bir durumdur. Geçer canımOff ben de aynıyim canım ya ne yapsam bilmiyorum motivasyonum acayip düştü
Çok güzel canım afiyet olsun
Off pandemi nin en büyük yan etkisi bu galibaevde zaman da geçmez ki
Güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun, sporlarını ilk sayfadaki puanlamaya göre puanlâ toplamında beni etiketle canım senide spor yarışmasına dahil edeyim
Güzel canın afiyet olsun
Ya inan mptivasyonum öyle düştü ki sanki ne yapsam gitmeyecek gibi hissediyorum galiba regl siskinligin in de etkisi var
Ya galiba şu regl siskinligin den motivasyonum düştü karnım davul gibi kendimi şişman hissediyorum ve veremeyecekmisim gibi bir his coktu üstüME
Kolay gelsin canım , evine geçince daha iyi olursun sen
Hoş geldin aramıza
Ay evet canım ya inan zor tutuyorum kendimi daha fazla yemeyim diyene yapacağım bilmiyorum insallah biran önce oluruz
Ne kadar doğru bir söz , uğraşıp duruyoruz ne uğruna oysa kiçok üzüldüm oğuz yilmaza, Allah rahmet eylesin
Çok üzüldüm canım yacpzulmeyecek şeyler değilse çok fazla gurur yapmayın, seviyorsanız çabalayan gerekirse yardım alın , ilk yıllar zor olabiliyor bazen...Hayırlısıyla atlatırsnz insallah
Afiyet olsun canım26 mayis menum
Sabah 10:00 iki sk kisir 1 kahve
oglen 13:30 1 kase kabak corbasi ,3 hurma
ara 15:00 kahve
aksam 17:30 3 yk kiymali yumurta 2 yesil sogan,5 zeytin,1 ince dilim ekmek
3 litreden fazla su @UcanSupurge
9 bin adim 90 p @Goklerce
30 dk yuruyus 60 p
Toplam 150 p
10 dk Leslie yaptim devam edemedim asiri skici geliyo bana bugunde hic halim yk spor yapicak
Afiyet olsun canım26.05.2021
11.00 sütlü kahve
12.00 100 gr et döner, ayran Avuç içi kadar lavaş 2 kare bitter
18.00 8 yk kabak yemegi (az bulgurlu)
Yoğurt, 3 hurma
Su:3.5 lt
Spor 7 bin adım 70pasliogretmen
750 ip atlama 150p
Toplam: 220p
Afiyet olsun canım, tatlı isteğine tarçınlı süt çok iyi geliyor.Kızlar bugün sürekli canım şekerli şeyler istedi başım döndü hatta o yüzden biraz menüye de yansıdı üzgünüm
26.05.21
9.00
1 elim kadar yağlı bazlama
Çeyrek simit
12.00
Filtre kahve
1 Züber
15.30
3 yk ciğer kavurma
1 yk kabak yemeği
3 lokma ekmek
17.00
2 ısırık halka tatlı
20.45 çok acıktım yemem dedim o yüzden geç oldu
1 kade müsli(yulaf,kuru meyve)
su 2.5 L
2 bardak bitki çayı
100 ip atlama
@UcanSupurge
Güzel menü, afiyet olsun canım26 Mayıs menüm
Kahvaltı:8.30
Kk beyaz peynir
1yumurta
Şekersiz çay
Öğle:14.00
Avuc içi kadar tavuk göğsü
1yk pilav
Bol salata
Aksam:18.00
2yk kıymalı patlıcan yemeği
2yk yogurt
Su:2 litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
180puan
Eki Görüntüle 2858081
@UcanSupurge @Goklerce
Afiyet olsun canım26 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
3 kaşık kadar Kıymalı yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
Bir dilim ekmek
11.30
Sade Türk kahvesi
5 kuru üzüm
5 fındık
15.00
Yeşil çay
19.00
8 yaprak yaprak sarması
1 biber dolması
İkiside bol sarımsaklı yoğurtlu yedim
1 bardak ayran
Salata
4 lt su
40 dk yürüyüş
@Melek963
Hafif bir menü olmuş, afiyet olsun canımTamamdır , aranızdayım öyleyse dünkü menümü yazım
Sabah ve öğle .... 2 dilim ananaslı yoğurt
Ara ...yarım dilim ananas 5 çiğ badem
Akşam .... 3 haş.yumurtalı booolll yeşillikli salata
Şuan iş bulmak zor olsada, seni çok zorlayacak ve en önemlisi yıpratacaksa ben ce ayrıl canım. Bir kapı kapanır, bir kapı açılır mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun.Kızlar pazartesi işe başladım bir firmada aşırı yoğun bir firma ve içime sinmeyen şeyler var. Bir kadın ayrılacak . Onun yerine geçecek kişinin yerine çalışacağım ve iş kolik bir kadın akşam bile eve iş götürüp uzaktan bağlanıyor yeri geldikçe. Ve ben çıkmadan çıkamazsın diyen biri. Ben daha önce bunun sıkıntısını fazlasıyla çektim. Son anda mesaiyiz diyordu tüm planlar iptal çok mesai kaldım ve bu şekilde fazlasıyla deli gibi çalışmak istemiyorum açıkçası . Yemeği bile 10 dk da yiyoruz . Alacağım maaş asgari ücret . Cumartesi iş olursa yetişmezse geleceğiz. İşler süreli hep yetişmek zorunda yoksa kanuni yaptırımı olan şeyler.
Ağustos sonu dahil işsizlik maaşı alacağım . Acaba tekrar iş bakmaya dönsem mi diyorum . Hani tekrardan 2 ay daha idare ederim kendmi en azından ama ileride sorun yaşamam diyorum ne yapsam bilmiyorum ama içime sinmeyen bir şeyler var
Afiyet olsun canım26 Mayıs Çarşamba
13.30
4 adet köfte
1 adet haşlanmış yumurta
çeyrek lavaş
bol marul, biber, domates, salatalık
1 avuç antep fıstığı
10 adet erik
su: 3 lt
adım: 9.127
asliogretmen
Biraz ödül günümü olmuş sanki26 Mayıs Çarşamba
11.00
2 dlm beyaz ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt
18.00
2 servis ksk kısır
2 servis kaşığı salata
1 kase yoğurt
Soğan söğüş
19.50
1 avuç karışık çerez
1bardaj ev yapımı limonata
3 çatal ıslak kek.
Şu 3litre
İlahi amcaAy ne derlerse desinler zaten ben pek umursamiyorumkoye gidip gelirken arabayı ben sürüyorum biraz daha geliştirelim diye, bir yerden geri geri gidiyorum eşim de arkaya bakıyor gel gel falan diyor, ordan çok bilmiş bir amca sesleniyor sen aynalardan görmüyor musun arkayı diye , ben de yok görmüyorum dedim ee arabayı nasıl suruyorsun dedi, dedim kafama göre sürüyorum canım nasıl isterse
Güzel canım afiyet olsun,
Ay evet ya yorum yapacak menü bile çok az kimse yok sanki
Öyle olmuş be ya yazınca gördüm
Haklısın canım , pandemi olmasa arada sırada temıxlık için vs yardım alırdım en azından, bu pandemi işte hepımızı delirtti :)))İns düzene girer regl canim
Ya inan herşeye yetişmek çok ama çok zor.calissan belki daha zor olacakti.
Ama çalışmaya alışkın olan biri için evde oturmakta zordur eminim. Yasemini de dediği gibi olmadı bir avukatla görüş iş durumun netliğe kavuşsun bence kafan daha rahat edecek.
Kız yazınca farkettim öyle olmuş ağzım durmamışSakin ol canım, dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bu durumları. Muhtemelen regl in yaratmış olduğu bir durumdur. Geçer canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, tatlı isteğine tarçınlı süt çok iyi geliyor.
Güzel menü, afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hafif bir menü olmuş, afiyet olsun canım
Şuan iş bulmak zor olsada, seni çok zorlayacak ve en önemlisi yıpratacaksa ben ce ayrıl canım. Bir kapı kapanır, bir kapı açılır mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun.
Afiyet olsun canım
Biraz ödül günümü olmuş sankiafiyet olsun canım. (Kek, kısır, çerez,)
İlahi amca
Afiyet, şifa olsun. Miktarlar az da olsa göz kırpıyor hepsi, limonata şekersiz iş aferimmmmKız yazınca farkettim öyle olmuş ağzım durmamış
Saol canım,Islak kek olmasa iyi bence canım,limonata sekersizse tabi afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun biraz kalabalık gibi ama kahvaltıyı erken yapmışın normal yani
Tanımıyordu Haticeciğim . Rabbim rahmet eylesin.Esin tanisiyormuydu yoksa.
Amin canım zaten layıkıyla yaşayıp kulluk edebildimmi diye sorgulamaya baslayinca hayat daha anlamsız oluyor.
Yaşama sevincimizi rabbim almasın elimizden. Özellikle benim şu sıralar yeniden kazanmam lazım zira hicbirseyden zevk almıyorum.
az kaldı canım kaptanım. Sen şimdilik köyün keyfini çıkar.Ben de sizleri çok özledim girmeye çalışıyorum sürekli edge çekiyor dönüp dönüp zar zor giriyor
Canım , Rabbim yardımcın olsun.Kızlar merhaba, günlerdir giremiyorum. Eşimle çok kötü şeyler yaşadık. Boşanma aşamasındayız. Şu aralar sadece cumadan Cuma’ya kilo bildirimi yapsam beni hoş görür müsünüz? Hiç yemek yiyemiyorum. Kötü durumdayım. Ara sıra girerim kafamı dağıtmak için. Sizi seviyorum @UcanSupurge
kolay gelsin LeylağımMerhaba kızlar temizlikten ötürü giremiyorum baya geçmiş yığılmış okıyamadım inşallah herşey yolundadır insanın nefsiyle olan imtihanı baya zormuş hedefinşze varana kadar sıkı sıkıya yapuşın buraya valla zormuş kilo vermek
Dün öğleden sonra sonunda regl oldum canım. İnşallah sende olup benim gibi rahatlamışsındır.Off ben de aynıyim canım ya ne yapsam bilmiyorum motivasyonum acayip düştü
Off pandemi nin en büyük yan etkisi bu galibaevde zaman da geçmez ki
Güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun, sporlarını ilk sayfadaki puanlamaya göre puanlâ toplamında beni etiketle canım senide spor yarışmasına dahil edeyim
Güzel canın afiyet olsun
Ya inan mptivasyonum öyle düştü ki sanki ne yapsam gitmeyecek gibi hissediyorum galiba regl siskinligin in de etkisi var
Ya galiba şu regl siskinligin den motivasyonum düştü karnım davul gibi kendimi şişman hissediyorum ve veremeyecekmisim gibi bir his coktu üstüME
Kolay gelsin canım , evine geçince daha iyi olursun sen
Hoş geldin aramıza
Ay evet canım ya inan zor tutuyorum kendimi daha fazla yemeyim diyene yapacağım bilmiyorum insallah biran önce oluruz
Ne kadar doğru bir söz , uğraşıp duruyoruz ne uğruna oysa kiçok üzüldüm oğuz yilmaza, Allah rahmet eylesin
Çok üzüldüm canım yacpzulmeyecek şeyler değilse çok fazla gurur yapmayın, seviyorsanız çabalayan gerekirse yardım alın , ilk yıllar zor olabiliyor bazen...Hayırlısıyla atlatırsnz insallah
canım o kadar iyi anlıyorum ki seni Allah yardımcın olsun inşallah avukat bi çıkar yol gösterir de sana tazminatı alıp çıkabilirsin şu iştenVar canım avukat sorayım, ya okdr strese sokuyolar ki benı her ucretsuz ızın uzatılışımda imzaya gıdısım vs , ınsan firmanın ismini bıleduymak istemıyo, aslında devlete bir asgari ucret odeyıp cıkıs yapabılıolar ama yapmıolar kayıtlara kötü gecmemek için sanırım . Allaha havale edıyorum oncelokle tum bunlara sebep olan yonetıcı denilen kişiye , 2 kızı ve karısı var , onların sucu yok ama biyerinden cıkar ınsallah ,okdr canımı acıttılar ki
sağol kuzumSakin ol canım, dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bu durumları. Muhtemelen regl in yaratmış olduğu bir durumdur. Geçer canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, tatlı isteğine tarçınlı süt çok iyi geliyor.
Güzel menü, afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hafif bir menü olmuş, afiyet olsun canım
Şuan iş bulmak zor olsada, seni çok zorlayacak ve en önemlisi yıpratacaksa ben ce ayrıl canım. Bir kapı kapanır, bir kapı açılır mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun.
Afiyet olsun canım
Biraz ödül günümü olmuş sankiafiyet olsun canım. (Kek, kısır, çerez,)
İlahi amca
Ya ben de inan bunu dusunurum hep, işyerınde kötü insam olan kazanıo biraz, cabaladım cok ama olamam ben ,cunku Allah korkum var, bu dunya için hırsım obur dunyamı yada cocuklarımın sevdıklerımın ceza gormesıne sebep olur die kimseyı uzemem hakkınagiremem ama bunu dusunmuo sanırım onların bakıs acısı farklı ,profosyonelce...!canım o kadar iyi anlıyorum ki seni Allah yardımcın olsun inşallah avukat bi çıkar yol gösterir de sana tazminatı alıp çıkabilirsin şu işten
haklısın onların suçu yok ama insanın boğazına dayanıyor resmen kimden çıkaracağını bilemiyor hırsını
ben hep şunu düşünüyorum bu hak yiyen insanların hiç mi korkusu yok benden değilse bile çoluğumdan çocuğumda çıkar diye
sağol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?