Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

işin açığı biz tazminatı aldıktan sonrasını hiç düşünmedik, nasıl çıkış gösterdiler inan bilmiyorum
canları cehenneme, eşime dolayısıyla bana yaşattıkları yüzünden asla affetmem onları, çok hakkımıza girdiler

canım en iyisini bi avukat bilir ama mahkemeler hep işçiden yana olur bu durumlarda, en basitinden ücretsiz izin bile belki bi kozdur senin için
çevrende yardım alabileceğin bi avukat var mı
yoksa bdvde konu olarak mı açsan yardımcı olacak bi avukat çıkarsa özelden yazışın

Evet canım kücüktü sagol

Makarna ayarlı olmuş afiyet olsun canim
Ben hafta içi sabahları pek tuvalete çıkamam işbaşı saat 7 , evden 06:30 çıkış yapıyorum ama bildirim yaparken -500 gr düşerim fark olarak.Cumartesi yine tartı paylaşırım
Canım kilo bildirimini fitili atıyoruz. Tartı üzerine nick ve tarih yazarak foto arıyorsun. Liste ve liste adayları için bu mecburi.

Çok erken çıkıyormusun evden kolay gelsin

İki gundur ole bole degıl karnım agrıyo,yumurtlama agrısı gibi geldi bugun biraz azaldı , eskıden 28 gunde bir adet olur 14. Gundr yumurtlardım şimdi ,regle 1 hafta var gosterıyo ama sanki yenı yumurtlarımay bi ara bunları az hesaplamamıştım ha , inş düzelir biranonce , asosyallik ,iş durumları, bebeğimin huysuz zor bir bebek olması etken galıba.. e 15 yıl calısıp sonra evde durmak kpyuyo ınsana. Ben bide cocugum olursa süreklı onla aktivite yapcam , zeka gelıstırucı oyunlar vs oynucam derdım , ozmnlar evin de temızlenmesı gerektıgunı ,yemek te yapılması gerektıgını ve diğer her türlü işi unutmusum heralde:)( bazen dıyorım çalışan bi anne olsam daha mı verımlı olurum,
Amin canım. Kesin regldendir o zaman canim bak bir kaç gunee duzeleceksin

İns düzene girer regl canim

Ya inan herşeye yetişmek çok ama çok zor.calissan belki daha zor olacakti.
Ama çalışmaya alışkın olan biri için evde oturmakta zordur eminim. Yasemini de dediği gibi olmadı bir avukatla görüş iş durumun netliğe kavuşsun bence kafan daha rahat edecek.

Islak kek olmasa iyi bence canım,limonata sekersizse tabi afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun biraz kalabalık gibi ama kahvaltıyı erken yapmışın normal yani

Islak kek olmasa iyi bence canım,limonata sekersizse tabi afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun biraz kalabalık gibi ama kahvaltıyı erken yapmışın normal yani
Sorma sekersizdi tatsız tuzsuz içtim limonatayi bizimkiler tatlı tatlı içerken

Var canım avukat sorayım, ya okdr strese sokuyolar ki benı her ucretsuz ızın uzatılışımda imzaya gıdısım vs , ınsan firmanın ismini bıleduymak istemıyo, aslında devlete bir asgari ucret odeyıp cıkıs yapabılıolar ama yapmıolar kayıtlara kötü gecmemek için sanırım . Allaha havale edıyorum oncelokle tum bunlara sebep olan yonetıcı denilen kişiye , 2 kızı ve karısı var , onların sucu yok ama biyerinden cıkar ınsallah ,okdr canımı acıttılar ki

Sakin ol canım, dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bu durumları. Muhtemelen regl in yaratmış olduğu bir durumdur. Geçer canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, tatlı isteğine tarçınlı süt çok iyi geliyor.
Güzel menü, afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tamamdır , aranızdayım öyleyse dünkü menümü yazım
Sabah ve öğle .... 2 dilim ananaslı yoğurt
Ara ...yarım dilim ananas 5 çiğ badem
Akşam .... 3 haş.yumurtalı booolll yeşillikli salata
Hafif bir menü olmuş, afiyet olsun canım
Şuan iş bulmak zor olsada, seni çok zorlayacak ve en önemlisi yıpratacaksa ben ce ayrıl canım. Bir kapı kapanır, bir kapı açılır mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun.
26 Mayıs Çarşamba

13.30
4 adet köfte
1 adet haşlanmış yumurta
çeyrek lavaş
bol marul, biber, domates, salatalık
1 avuç antep fıstığı
10 adet erik

su: 3 lt
adım: 9.127

asliogretmen
Afiyet olsun canım
Biraz ödül günümü olmuş sankiafiyet olsun canım. (Kek, kısır, çerez,)
İlahi amca
Öyle olmuş be ya yazınca gördüm

Haklısın canım , pandemi olmasa arada sırada temıxlık için vs yardım alırdım en azından, bu pandemi işte hepımızı delirtti :)))

Kız yazınca farkettim öyle olmuş ağzım durmamış

Tanımıyordu Haticeciğim . Rabbim rahmet eylesin.
Amin canım. Neden, neyin var ki? Doğaya çıkma imkanın varsa doğaya çık. Bana çok iyi geliyor.
Ben de sizleri çok özledim girmeye çalışıyorum sürekli edge çekiyor dönüp dönüp zar zor giriyor
az kaldı canım kaptanım. Sen şimdilik köyün keyfini çıkar.
Canım , Rabbim yardımcın olsun.
kolay gelsin Leylağım
Nefis terbiyesi deyince aklıma birden Şemsi Tebrizi geldi.
Dün öğleden sonra sonunda regl oldum canım. İnşallah sende olup benim gibi rahatlamışsındır.
Eki Görüntüle 2858235

Dünün adımı kimi etiketliyordum @UcanSupurge yine denmi bakiyordun adımlara
beni etiketliyorsunuz canım

canım o kadar iyi anlıyorum ki seni Allah yardımcın olsun inşallah avukat bi çıkar yol gösterir de sana tazminatı alıp çıkabilirsin şu işten

haklısın onların suçu yok ama insanın boğazına dayanıyor resmen kimden çıkaracağını bilemiyor hırsını
ben hep şunu düşünüyorum bu hak yiyen insanların hiç mi korkusu yok benden değilse bile çoluğumdan çocuğumda çıkar diye

sağol kuzum

Ya ben de inan bunu dusunurum hep, işyerınde kötü insam olan kazanıo biraz, cabaladım cok ama olamam ben ,cunku Allah korkum var, bu dunya için hırsım obur dunyamı yada cocuklarımın sevdıklerımın ceza gormesıne sebep olur die kimseyı uzemem hakkınagiremem ama bunu dusunmuo sanırım onların bakıs acısı farklı ,profosyonelce...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…