- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.881
İyisin iyi devam böyleYok yok valla iyiyim bak 3 gündür superim kızlarla çıkıp geziyoruz. Bugün sporada başladım . Akşam o TV izlerken takıyorum kulaklığı müzik film izliyorum. Bu çok sinirine dokunuyor telefonla fazla uğraş mama bile kızardı ama şimdi bişey diyemiyorfenayım bende şimdi yazarken farkettim
Uyuzlar, uyuşuklarBiz de çok iyi ev arkadasıyız, yalnız degılsın
İçi geçmiş bunların beeeeeUyuzlar, uyuşuklar
Ya zaten bir kadın çemkiriyosa dert yanıosa hala ugrasıyo demek , ama sustuysa pes etmiştir, ben de pes modundayım bazı konularda.yoruldum cunku ,düzelmıyo demekki kabulleniş yada halı altına süpürüş..Şu saatten sonra anne babayla tabiki olmaz canım rabbim o vadeye vardirmasin. Cabalamayi bıraktım canim uzun bir süre önce derdimide anlatmıyorum artık. Ben onun bana davrandığı gibiyim ona karşı. Zaten bu zoruna gidiyogeçen söylendi bende böyle diyince afalladi beklemiyordu.
Harıkaaaa27 Mayıs Perşembe
14.30
1 kase soğuk yoğurt çorbası
1 büyük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 yk orman kebabı
6 adet erik
4 adet kayısı
su: 2 lt
Adım: 8750
asliogretmen
Ben kız uyut uyumaz ya uyuyorum yada uyucam ben deyıp gidip yatakta tel ile takılıorum, aynı odada otırmaya gerek yok cunku sohbey etmıyoYok yok valla iyiyim bak 3 gündür superim kızlarla çıkıp geziyoruz. Bugün sporada başladım . Akşam o TV izlerken takıyorum kulaklığı müzik film izliyorum. Bu çok sinirine dokunuyor telefonla fazla uğraş mama bile kızardı ama şimdi bişey diyemiyorfenayım bende şimdi yazarken farkettim
Arada süslen püslen tek dısarı da cık, cocukları biyere bırakıp, ozmn daha da üstüne düşerYok yok valla iyiyim bak 3 gündür superim kızlarla çıkıp geziyoruz. Bugün sporada başladım . Akşam o TV izlerken takıyorum kulaklığı müzik film izliyorum. Bu çok sinirine dokunuyor telefonla fazla uğraş mama bile kızardı ama şimdi bişey diyemiyorfenayım bende şimdi yazarken farkettim
Güzel menü bence afiyet olsun canim27 mayis menum
Sabah 11:30
1 dilim ekmek uc dilim domates,3 zeytin, 3 dlm sucuk 2 yumurta
ara 16:00 1 kahve 1 kucuk seftali 1 kayisi
aksam 18:30 dort yk yogurt zencefil k biber karisimi
iki litre su
10 bin adim @UcanSupurge G Goklerce
Düzelir motivasyon bı harekete geçmeye bakarYalan olduip kıza oyuncak oldu, motivasyon sıfır bende
Uyuzlar, uyuşuklar
Bak ya ben dert açtım bugün senin modun düştü. Kusura bakma canim. Sabaha güzel uyanKızlar modum çok düşük, Reglim de yakın değil ama sağa sola saldırasım var
Menümü yazıp kaçacağım odama kapanıp azıcık kitap okuyayım belki iyi gelir iyi geceler canlarımm
Gayet güzel menü afiyet olsun27 Mayıs Perşembe
14.30
3 yk orman kebabı
6 adet erik
4 adet kayısı
asliogretmen
Ya zaten bir kadın çemkiriyosa dert yanıosa hala ugrasıyo demek , ama sustuysa pes etmiştir, ben de pes modundayım bazı konularda.yoruldum cunku ,düzelmıyo demekki kabulleniş yada halı altına süpürüş..
Ben kız uyut uyumaz ya uyuyorum yada uyucam ben deyıp gidip yatakta tel ile takılıorum, aynı odada otırmaya gerek yok cunku sohbey etmıyo
Onu yapamiyorum çünkü çocuklar salmiyo beniArada süslen püslen tek dısarı da cık, cocukları biyere bırakıp, ozmn daha da üstüne düşer
Menüyü görünce ne kadar da az demiştim erken konuşmuştum09.00 1 haslanmıs yumurta
13 .00 3 kuru biber dolması
18.00 1 kase yayla corbası,1 kase patates yemegi,1 dilim kadayıf
Spor yok su 2lt
Afiyet olsun27 Mayıs
10.00
Biraz menemen
2 dilim ekmek
4.00
Döner ekemek (disardaydim becbur)
Bir bardak ayran
7.00
Bir kase mantar çorbası
2 litre su
Afiyet olsun canim tek ogun beslenmek kilo verdirirmi acaba bana y’a bndemi denesem diyom kilo verme surecim durdu resmen27 Mayıs Perşembe
14.30
3 yk orman kebabı
6 adet erik
4 adet kayısı
asliogretmen
Saol canimGüzel menü bence afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim guzel menu
Güzel canım afiyet olsun26.05.2021
Kahvaltı 7.00
Bir dilim tam buğday ek., bir dilim peynir, 3 zeytin
Domates ve salatalık, çay
Ara 10.30
3 ceviz, orta Türk kahvesi
Öğlen 13.30
5 kaşık fırında karışık sebze, 2 kaşık yogurt, 1 dilim t. b. ekmek
Akşam 19.00
3 kaşık makarna, 3 nugget, salata
Spor, fat 30 minute leslie= 90puan
8222 adım=82puan
@UcanSupurge, @Breeze96 , G Goklerce
Su =3lt
Canım cuma günleri fotoğraflı tarih ve nickli paylaşım yapiyorüz, artık ne çıkarsa kismetimjzeBen hafta içi sabahları pek tuvalete çıkamam işbaşı saat 7 , evden 06:30 çıkış yapıyorum ama bildirim yaparken -500 gr düşerim fark olarak.Cumartesi yine tartı paylaşırım
Canım dertlenme nerdeyse hepimiz aynıyim malesef hesaplar tutmuyor, ben sürekli etkinlik falan yapmıyorum olmuyor her dk bazen kendi de oynuyor, bana da çevreden çalışıyorum da çocuğumu ihmal ediyorum mağdur ediyorum gibi bir algı yapılıyor ama bakıyorum ev hanımları da 24 saat cocuklâ etkinlik mi yapıyor, ben aksam gelince nerdeyse hep ona ayırıyorum zamanını yani yaptığım ise bile onu dahil ediyorum o şekilde yapıyorumİki gundur ole bole degıl karnım agrıyo,yumurtlama agrısı gibi geldi bugun biraz azaldı , eskıden 28 gunde bir adet olur 14. Gundr yumurtlardım şimdi ,regle 1 hafta var gosterıyo ama sanki yenı yumurtlarımay bi ara bunları az hesaplamamıştım ha , inş düzelir biranonce , asosyallik ,iş durumları, bebeğimin huysuz zor bir bebek olması etken galıba.. e 15 yıl calısıp sonra evde durmak kpyuyo ınsana. Ben bide cocugum olursa süreklı onla aktivite yapcam , zeka gelıstırucı oyunlar vs oynucam derdım , ozmnlar evin de temızlenmesı gerektıgunı ,yemek te yapılması gerektıgını ve diğer her türlü işi unutmusum heralde:)( bazen dıyorım çalışan bi anne olsam daha mı verımlı olurum,
Ne güzel canım ya ben daha olmadımTanımıyordu Haticeciğim . Rabbim rahmet eylesin.
Amin canım. Neden, neyin var ki?Doğaya çıkma imkanın varsa doğaya çık. Bana çok iyi geliyor.
az kaldı canım kaptanım. Sen şimdilik köyün keyfini çıkar.
Canım , Rabbim yardımcın olsun.
kolay gelsin Leylağım
Nefis terbiyesi deyince aklıma birden Şemsi Tebrizi geldi.
Dün öğleden sonra sonunda regl oldum canım. İnşallah sende olup benim gibi rahatlamışsındır.
beni etiketliyorsunuz canım
Canım bence sen etkilenmişsindir öyle birşey olduğumu sanmam, çocuktan sonra biz de bir ara tuhaflastik uzaklaştık paylaşımlarımız azaldı ikimiz için de zor dönemdi ben biraz sinirliydim hem çocuk hem iş gergin oluyordum tabi baya da yoğun çalışıyordum o dönem, adamın herseyi batıyor du bana sonra konuştuk sanırım ben açtım konuyu da ve konuştuktan sonra, tabi benim işim de hafifledi şimdi, daha iyi olduk yani düzelme oldu...Tabi ilk evlendiğimiz zamanlar gibi cicim ayında değiliz ama daha iyiyiz eskiye görebenim eşim de ilk evlendiğimizden beri hemen hemen böyleydi ama son aylarda daha bi farklı kafası başka yerde gibi eskiden saatlerce muhabbet eden biz 2 kelime etmez olduk, bendeki değişikliği anında farkeden adam ben dedikten sonra bile yorum yapmaz oldu
konuşmak istemiyorum konuşsam ne diyeceğim onu bilmiyorum çünkü, eee bir de bu duruma ben de alıştım karı koca moduna girmek istemiyorum artık, konuşup sorunları çözebilir miyiz onu hiç bilmiyorum konuşmama rağmen aynı devam ederse hiç tahammülüm kalmaz ona eminim işte
bilmiyorum belki yakın zamanda çok yakın bi arkadaşım aldatılma sebebiyle boşandı ve eşinin son aylardaki tutumuyla eşimin şu andaki tutumu hemen hemen aynı belki bundan etkileniyor da olabilirim bilmiyorum
Canim eğer duzelne ihtimali varsa araya daha fazla soğukluk girmeden konuş , yani ciddi birsey yoksa gurur yapıp inatlaşıp daha da soğumayın birbirinizdenYok canım yaa bence hissederdin. Arkadaşından etkilenmişsindir. Ya yıllar geçtikçe konuşma olayı azalıyor zaten.
Bazen de ilk adım bekleniyor karşıdan. Sessiz bir inatlaşma başlıyor. Yoktur öyle birşey sanmıyorum canim. Her evlilikte öyle dönemler oluyor sanki kiminde uzun kiminde kısa cevremdede duyuyorum ama düzeliyor.
Bizde eşim inatçıdır. bende ilgisizlikte 3 aydır falan ona uydum karı koca ilişkisi arkadaştan farklı değil. Ama adım atsam onunda adım atacağı dan eminim. Zaten onu dedi geçen gün banada sen şimdiye dayanamazsın diye
Eylül ayı gelse 14 senelik evli olacağız canim.Canim eğer duzelne ihtimali varsa araya daha fazla soğukluk girmeden konuş , yani ciddi birsey yoksa gurur yapıp inatlaşıp daha da soğumayın birbirinizden
Gayet güzel menü afiyet olsun canim27.05.2021
11.00 sütlü kahve
13.00 1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 cevi
16.00 sade kahve 6 fıstık
19.00
6 yk kabak yemegi (az bulgurlu )
2 köfte, yogurt, salata
Su: 3 lt
10 bin adım 100pasliogretmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?