Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyisin iyi devam böyle

Ya zaten bir kadın çemkiriyosa dert yanıosa hala ugrasıyo demek , ama sustuysa pes etmiştir, ben de pes modundayım bazı konularda.yoruldum cunku ,düzelmıyo demekki kabulleniş yada halı altına süpürüş..

Ben kız uyut uyumaz ya uyuyorum yada uyucam ben deyıp gidip yatakta tel ile takılıorum, aynı odada otırmaya gerek yok cunku sohbey etmıyo

Arada süslen püslen tek dısarı da cık, cocukları biyere bırakıp, ozmn daha da üstüne düşer

27 mayis menum
Sabah 11:30
1 dilim ekmek uc dilim domates,3 zeytin, 3 dlm sucuk 2 yumurta

ara 16:00 1 kahve 1 kucuk seftali 1 kayisi

aksam 18:30 dort yk yogurt zencefil k biber karisimi

iki litre su

10 bin adim @UcanSupurge G Goklerce
Güzel menü bence afiyet olsun canim
Yalan oldu ip kıza oyuncak oldu, motivasyon sıfır bende
Düzelir motivasyon bı harekete geçmeye bakar
Uyuzlar, uyuşuklar
Uyuz güzelmiş
Kızlar modum çok düşük, Reglim de yakın değil ama sağa sola saldırasım var
Menümü yazıp kaçacağım odama kapanıp azıcık kitap okuyayım belki iyi gelir iyi geceler canlarımm
Bak ya ben dert açtım bugün senin modun düştü. Kusura bakma canim. Sabaha güzel uyan
27 Mayıs Perşembe

14.30
1 kase soğuk yoğurt çorbası
1 büyük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 yk orman kebabı
6 adet erik
4 adet kayısı

su: 2 lt
Adım: 8750

asliogretmen
Gayet güzel menü afiyet olsun
Ya zaten bir kadın çemkiriyosa dert yanıosa hala ugrasıyo demek , ama sustuysa pes etmiştir, ben de pes modundayım bazı konularda.yoruldum cunku ,düzelmıyo demekki kabulleniş yada halı altına süpürüş..
Valla ne bileyim söz bitti bende . Ama seninki beben küçük daha düzene girer merak etme. Bebek sonrası bı sarsıntı hep oluyor sanki.
Ben kız uyut uyumaz ya uyuyorum yada uyucam ben deyıp gidip yatakta tel ile takılıorum, aynı odada otırmaya gerek yok cunku sohbey etmıyo
Arada süslen püslen tek dısarı da cık, cocukları biyere bırakıp, ozmn daha da üstüne düşer
Onu yapamiyorum çünkü çocuklar salmiyo beni

09.00 1 haslanmıs yumurta
13 .00 3 kuru biber dolması
18.00 1 kase yayla corbası,1 kase patates yemegi,1 dilim kadayıf
Spor yok su 2lt
Menüyü görünce ne kadar da az demiştim erken konuşmuştum
Kız kadayıf nerden çıktı . Neyse neyse yarın düzelir menü

27 Mayıs
10.00
Biraz menemen
2 dilim ekmek

4.00
Döner ekemek (disardaydim becbur)
Bir bardak ayran

7.00
Bir kase mantar çorbası

2 litre su
Afiyet olsun
27 Mayıs Perşembe

14.30
1 kase soğuk yoğurt çorbası
1 büyük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 yk orman kebabı
6 adet erik
4 adet kayısı

su: 2 lt
Adım: 8750

asliogretmen
Afiyet olsun canim tek ogun beslenmek kilo verdirirmi acaba bana y’a bndemi denesem diyom kilo verme surecim durdu resmen
Güzel menü bence afiyet olsun canim
Saol canim
Afiyet olsun canim guzel menu

Güzel canım afiyet olsun
Ben hafta içi sabahları pek tuvalete çıkamam işbaşı saat 7 , evden 06:30 çıkış yapıyorum ama bildirim yaparken -500 gr düşerim fark olarak.Cumartesi yine tartı paylaşırım
Canım cuma günleri fotoğraflı tarih ve nickli paylaşım yapiyorüz, artık ne çıkarsa kismetimjze
Canım dertlenme nerdeyse hepimiz aynıyim malesef hesaplar tutmuyor, ben sürekli etkinlik falan yapmıyorum olmuyor her dk bazen kendi de oynuyor, bana da çevreden çalışıyorum da çocuğumu ihmal ediyorum mağdur ediyorum gibi bir algı yapılıyor ama bakıyorum ev hanımları da 24 saat cocuklâ etkinlik mi yapıyor, ben aksam gelince nerdeyse hep ona ayırıyorum zamanını yani yaptığım ise bile onu dahil ediyorum o şekilde yapıyorum
Ne güzel canım ya ben daha olmadım
Canım bence sen etkilenmişsindir öyle birşey olduğumu sanmam, çocuktan sonra biz de bir ara tuhaflastik uzaklaştık paylaşımlarımız azaldı ikimiz için de zor dönemdi ben biraz sinirliydim hem çocuk hem iş gergin oluyordum tabi baya da yoğun çalışıyordum o dönem, adamın herseyi batıyor du bana sonra konuştuk sanırım ben açtım konuyu da ve konuştuktan sonra, tabi benim işim de hafifledi şimdi, daha iyi olduk yani düzelme oldu...Tabi ilk evlendiğimiz zamanlar gibi cicim ayında değiliz ama daha iyiyiz eskiye göre
Canim eğer duzelne ihtimali varsa araya daha fazla soğukluk girmeden konuş , yani ciddi birsey yoksa gurur yapıp inatlaşıp daha da soğumayın birbirinizden

Canim eğer duzelne ihtimali varsa araya daha fazla soğukluk girmeden konuş , yani ciddi birsey yoksa gurur yapıp inatlaşıp daha da soğumayın birbirinizden
Eylül ayı gelse 14 senelik evli olacağız canim.
Sanırım düzelme ihtimali yok. Bende artık kabullendim ve onun istediği bana davrandığı gibi davraniyorum ona sadece.

27.05.2021
11.00 sütlü kahve
13.00 1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 cevi

16.00 sade kahve 6 fıstık
19.00
6 yk kabak yemegi (az bulgurlu )
2 köfte, yogurt, salata

Su: 3 lt
10 bin adım 100p asliogretmen
Gayet güzel menü afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…