- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.861
Ya valla canım hepımız anlatsak bisürü dertlıyızdır bu konuda emın ol.. annenle babanla mutlu olacak mısın , şahsen ben orda daha mutsuz olurum , bazı şeyler eksık meksik gıdıyomı gıdıyo işte ..tabı duzeltebılcegın şeyler varsa cabala ,psıkolojık destek vs al ama düzelmesınden umudunu kestıgın seyler varsa ne sekılde mutlu olcagını iyi düşünüp karar vermek gerekıyo. Erkeklere derdını anlatınca ıkı gun duzelip ucuncu gun yıne aynı oluyolarOlmuyo ezo ya. Evlilik bu degilmi. Ben yanımda sadece bir nefes yoldaş istesem annemle babamla da yaşarım.
Kız niye öyle diyon hemen . Karşılıklı ugrascaz ama karşılıklıAynen ya ,evliliğin ılk yılları gusel sonrası işte bu mod :))) onlar bizden dertlıdır valla bizle ugraamak daha zor:))
Ben pes etmişim herseyden ya ,sen bana bakmaKız niye öyle diyon hemen . Karşılıklı ugrascaz ama karşılıklı
Şu saatten sonra anne babayla tabiki olmaz canım rabbim o vadeye vardirmasin. Cabalamayi bıraktım canim uzun bir süre önce derdimide anlatmıyorum artık. Ben onun bana davrandığı gibiyim ona karşı. Zaten bu zoruna gidiyoYa valla canım hepımız anlatsak bisürü dertlıyızdır bu konuda emın ol.. annenle babanla mutlu olacak mısın , şahsen ben orda daha mutsuz olurum , bazı şeyler eksık meksik gıdıyomı gıdıyo işte ..tabı duzeltebılcegın şeyler varsa cabala ,psıkolojık destek vs al ama düzelmesınden umudunu kestıgın seyler varsa ne sekılde mutlu olcagını iyi düşünüp karar vermek gerekıyo. Erkeklere derdını anlatınca ıkı gun duzelip ucuncu gun yıne aynı oluyolar
Bende pes ettim canim arada modum dusuyo geri toparlanıyor falan isteBen pes etmişim herseyden ya ,sen bana bakma
tamam çok şükür yanımda ama kedi alsam o da onun kadar varlığını hissettirir bana hatta belki sırnaşık bişe olursa daha bile varlığını belli ederTakmayı bıraktıgın an mutlusun, onemssme kendınle mutlu olmaya bak, o da sağ salimmi yanındamı tamamdiye bak olaya
iyi yapmışsın canım susmak çözüm olmuyorOooo ben eskiye göre gerçekten takmiyorum.
Ama kendi yüzüne de söyledim geçenlerde sana karşı olan sevgimi ve isteğimi ilgimi öldürdün diye. Yüzüme aval aval bakıyor. Alisti çünkü yıllardır ne yaparsa yapsın peşinde dolanmama cilve ve sirnasmama zoruna gitti zarar.
Ama ben rahatladım en azından kendini artık bulunmaz Hint kumaşı sanmiyor
katılıyorum sanaOlmuyo ezo ya. Evlilik bu degilmi. Ben yanımda sadece bir nefes yoldaş istesem annemle babamla da yaşarım.
yok be yaa evlilik bu olmamalı en azından benimkisi gibi olmamalı biz bildiğin iki ev arkadaşıyız hatta bu ara o moddan bile çıktık, yemeklerimizi bile ayrı yer oldukAynen ya ,evliliğin ılk yılları gusel sonrası işte bu mod :))) onlar bizden dertlıdır valla bizle ugraamak daha zor:))
Peki siz neden . Benim eşim evlendigimizden beri bu kıvamda sizdemi otleydiniz anladığım kadarıyla son zamanlar böyle olmuş. Düzelir canim sen konuşup anlatmayı denedinmi.tamam çok şükür yanımda ama kedi alsam o da onun kadar varlığını hissettirir bana hatta belki sırnaşık bişe olursa daha bile varlığını belli eder
bizimkisi ev arkadaşlığı sadece
iyi yapmışsın canım susmak çözüm olmuyor
katılıyorum sana
hatta anne babana da gerek yok çocuklarımız yeter o zaman nefes istiyorsak
yok be yaa evlilik bu olmamalı en azından benimkisi gibi olmamalı biz bildiğin iki ev arkadaşıyız hatta bu ara o moddan bile çıktık, yemeklerimizi bile ayrı yer olduk
benim eşim de ilk evlendiğimizden beri hemen hemen böyleydi ama son aylarda daha bi farklı kafası başka yerde gibi eskiden saatlerce muhabbet eden biz 2 kelime etmez olduk, bendeki değişikliği anında farkeden adam ben dedikten sonra bile yorum yapmaz olduPeki siz neden . Benim eşim evlendigimizden beri bu kıvamda sizdemi otleydiniz anladığım kadarıyla son zamanlar böyle olmuş. Düzelir canim sen konuşup anlatmayı denedinmi.
Yok canım yaa bence hissederdin. Arkadaşından etkilenmişsindir. Ya yıllar geçtikçe konuşma olayı azalıyor zaten.benim eşim de ilk evlendiğimizden beri hemen hemen böyleydi ama son aylarda daha bi farklı kafası başka yerde gibi eskiden saatlerce muhabbet eden biz 2 kelime etmez olduk, bendeki değişikliği anında farkeden adam ben dedikten sonra bile yorum yapmaz oldu
konuşmak istemiyorum konuşsam ne diyeceğim onu bilmiyorum çünkü, eee bir de bu duruma ben de alıştım karı koca moduna girmek istemiyorum artık, konuşup sorunları çözebilir miyiz onu hiç bilmiyorum konuşmama rağmen aynı devam ederse hiç tahammülüm kalmaz ona eminim işte
bilmiyorum belki yakın zamanda çok yakın bi arkadaşım aldatılma sebebiyle boşandı ve eşinin son aylardaki tutumuyla eşimin şu andaki tutumu hemen hemen aynı belki bundan etkileniyor da olabilirim bilmiyorum
burcu ne eşinin merak ettim inadı nerden geliyor acabaYok canım yaa bence hissederdin. Arkadaşından etkilenmişsindir. Ya yıllar geçtikçe konuşma olayı azalıyor zaten.
Bazen de ilk adım bekleniyor karşıdan. Sessiz bir inatlaşma başlıyor. Yoktur öyle birşey sanmıyorum canim. Her evlilikte öyle dönemler oluyor sanki kiminde uzun kiminde kısa cevremdede duyuyorum ama düzeliyor.
Bizde eşim inatçıdır. bende ilgisizlikte 3 aydır falan ona uydum karı koca ilişkisi arkadaştan farklı değil. Ama adım atsam onunda adım atacağı dan eminim. Zaten onu dedi geçen gün banada sen şimdiye dayanamazsın diye
Valla hangi ayda doğduğu karışık eşimin anası bilmiyoburcu ne eşinin merak ettim inadı nerden geliyor acaba
peki senin adım atmama sebebin ondan beklemen mi bi kere de o adım atsın demen mi başka bişe var mı
öff yani şu hale getirene kadar niye zorlarlar kiValla hangi ayda doğduğu karışık eşimin anası bilmiyokimlikte yazana göre kova burcu
Benimkide inat değil pek artık içimden gelmiyo bitirdi bendeki kredisini.
Yok yok valla iyiyim bak 3 gündür superim kızlarla çıkıp geziyoruz. Bugün sporada başladım . Akşam o TV izlerken takıyorum kulaklığı müzik film izliyorum. Bu çok sinirine dokunuyor telefonla fazla uğraş mama bile kızardı ama şimdi bişey diyemiyoröff yani şu hale getirene kadar niye zorlarlar ki
gül gibi geçinip gitmek dururken
Aynen dün yokdum uyuya kalmışım
İnşallah yarın yarın çok güzel olurKız insan buraya gelmeyince farketmiyor niye bu kadar sessiz burası böyle a aaaaa
Nerdesiniz hu huuuuu fırtına öncesi sessizlik tır ins yarın süper yüzde mi yapacağız yoksa
İns canım ama sessizlik korkuttu beniAynen dün yokdum uyuya kalmışım
Aynen yaa çok sessiz kimse yok
İnşallah yarın yarın çok güzel olur
Döner durumlerin ekmekleri küçük oluyor ama yinede ekmeksiz yeseydin iyi olurmuş yarın tartı gunuyken afiyet olsun canim27 Mayıs
10.00
Biraz menemen
2 dilim ekmek
4.00
Döner ekemek (disardaydim becbur)
Bir bardak ayran
7.00
Bir kase mantar çorbası
2 litre su
Biz de çok iyi ev arkadasıyız, yalnız degılsıntamam çok şükür yanımda ama kedi alsam o da onun kadar varlığını hissettirir bana hatta belki sırnaşık bişe olursa daha bile varlığını belli eder
bizimkisi ev arkadaşlığı sadece
iyi yapmışsın canım susmak çözüm olmuyor
katılıyorum sana
hatta anne babana da gerek yok çocuklarımız yeter o zaman nefes istiyorsak
yok be yaa evlilik bu olmamalı en azından benimkisi gibi olmamalı biz bildiğin iki ev arkadaşıyız hatta bu ara o moddan bile çıktık, yemeklerimizi bile ayrı yer olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?