- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.301
Ara sıra yiyorum bişeycik olmaz heralde kız büş..
Şimekmi 68 kg benim hayallerimin kırılma noktası haberin olsun.68 i geçince saldım çayıra mevlam kayıra dedim bak şimdi neler oldu.100 kg görünce baskülde ahhhh kafam dedim ama neye yarar.Benden söylemesi hemen tedbir al sakın benim yaşadıklarımı yaşama...
Ara sıra yiyorum bişeycik olmaz heralde kız büş..
Şimekmi 68 kg benim hayallerimin kırılma noktası haberin olsun.68 i geçince saldım çayıra mevlam kayıra dedim bak şimdi neler oldu.100 kg görünce baskülde ahhhh kafam dedim ama neye yarar.Benden söylemesi hemen tedbir al sakın benim yaşadıklarımı yaşama...
60 kg deyken aynen o kırılma noktasını yaşadım 3 yıl olcak inemiyom.... kendimden bıktım.... sıfır irade..... tam biraz düzeliyorum sonra gene salıyorum... 67 68 69 68 67 68 ---- diye gidiyo....hep aynı sınırdayım....
Ayy benim şu son diyetime başlamadan önceki ruh halim.Bi türlü engellenemeyen o iğrenç pislik hiss..
Şimdi oturttum ama şöyle yapılır böyle başlanır diyemiycem çünkü insanın nerede nasıl tamam işte bu diyeceği hiç belli olmuyor.
Biraz internetten alışveriş yapta gelenler üzerine olmasın aklın başına gelir belki ne dersin:)))
betülcüm bende aynen sen gibi düşünüyorum..zaten kilolu bayanlar için kıyafetler hep babanem işivalla bak 3 yıldır diyorum ki zayıflıyayım şöyle güzel kıyafetler alıcam elbiseler eskidi epridi benhala zayıflayamadım ve yıllardır aynı şeyleri giyiyorum ve almam yani bu haldeyken....zayıflayana kadar yok bir şey bana....
internetten twister aldım bu gün geldi... varya sırf gaza geleyim diye bu çabam.....
betülcüm bende aynen sen gibi düşünüyorum..zaten kilolu bayanlar için kıyafetler hep babanem işihadi hoppiş zayıfla ve kendine bir sürü cici al diyorum diyorum bakıyorum ı-ıhh ..üzerimde hep aynı şeyler..şu an çok indirim var alsam belki zayıflarım ümidi var, almasam baktıkça içim acıyo..offf..
pirinc patlagi su tatsiz tuzsuz olanlardansa bence sorun yok dedigin gibi midede de sisio zaten uzun sure tok tutuyo ben de bi aralar ayranla cok yerdim ama habire onu yedim midem bulandi ben eskiden ooole biseye takilinca hep onu yerdim ama simdi Dukan sayesinde gayet iyi gidio ama ondan degil de sekerli olanlardansa sakiiiin haslamasina gelince o daha tehlikeli diyette onerilmiyo o nisasta icerio cunku sekeri de var,Ay kızlar yemek diye bi paket (Eti Form)mısır pirinç patlağı yedim..Midoşumun içinde patlamaya hazır bomba oldularBi yemek bulupta yiyemedim yaw.Bunlarda şişip şişip kocaman oluyolar daha bişey yiyecek yerde kalmıyor.Bi kaç saat sonrada yine yoğurt içine bol baharat ve haşlanmış mısır koyup götürücem
Bu arada 1 paket 229 kaloriymiş.Çiğ köfte dürümle aynı
aaaa yazin anneme diycem bana da yapsin ondan senden aldigim tarifi aynen ileticem ama biz once bi kucuk tencerede yapalim da bi de herseyi mi kozleyip kaynatiyoruz yoksa sadece paprikalari mi kozluyoruz kizzz bi de yanlis yapmayim yaacanım közlenmiş olarak paprika ( bursa biberi/ salçalık biber/ dolma biber) domates, patlıcan kaynatılıyor eziliyor içine 1 kg normal domates yada biber salası 1 su bardağı sıvı yağ katılıyor. oldukça uzun süre pişiriliyor. ( kazanla ) sonrada konserve şişelerine koyup serin kuru yerde ( buzdolabı değil ) saklıyorsun ve tüketiyorsun :) biz yazın yapıyoruz bunu muhacir ( macır ) salçası denilir buna :) kahvaltılık olarak bulgarlar tüketirler genelde bende bursa da öğrenmiştim yapmayı :)
büşra neşe ----- mevcut :)
Betuuul salma kendiniii bak yaz geliooo moralini yuksek tuuut bak istersen olur yapicam de ,yemiycem de inan oluyo herkes veriosa sen de verebilirsin tatlim :13:selam beybiler,
perşembe bildirimim 68.... giderek şişiyorum.... vermek ne kelime.... mutsuzum umutsuzum((
Hopppisiiiim nbr tatliiim sorma ben de gitmedim uzun zamandir ama sanki sokakta tempolu yuruyusler benim daha cok hosuma gidiyooo aslinda gitmio da burda ooole iste salonda sooole arkadaslarim flan olsa bak nasil hosuma gider burda gidince robot gibi ayni alete cik yuru kos I-Ihhh.selam topiğim..çok özledim sizi yahu, aklım hep burada ama işlerim bir türlü sonlanmadı..bugün uzun bir aradan sonra spora gittim ama o kadar hamlamışımki ..çoğu hareketi yapamadım ..
bu arada herkesin sevgililer gününü kutlarım..sevgilisi olsun olmasın..benim eşim çoğunlukla elinde çiçekle geldiği için ben kendi hediyelerimi kendim aldım bugün (hediyeler )..sizede tavsiye ederim...
betülcüm bende aynen sen gibi düşünüyorum..zaten kilolu bayanlar için kıyafetler hep babanem işihadi hoppiş zayıfla ve kendine bir sürü cici al diyorum diyorum bakıyorum ı-ıhh ..üzerimde hep aynı şeyler..şu an çok indirim var alsam belki zayıflarım ümidi var, almasam baktıkça içim acıyo..offf..
.selam topiğim..çok özledim sizi yahu, aklım hep burada ama işlerim bir türlü sonlanmadı..bugün uzun bir aradan sonra spora gittim ama o kadar hamlamışımki ..çoğu hareketi yapamadım ..
bu arada herkesin sevgililer gününü kutlarım..sevgilisi olsun olmasın..benim eşim çoğunlukla elinde çiçekle geldiği için ben kendi hediyelerimi kendim aldım bugün (hediyeler )..sizede tavsiye ederim...
aaaa yazin anneme diycem bana da yapsin ondan senden aldigim tarifi aynen ileticem ama biz once bi kucuk tencerede yapalim da bi de herseyi mi kozleyip kaynatiyoruz yoksa sadece paprikalari mi kozluyoruz kizzz bi de yanlis yapmayim yaa
Mevcut o ne kiz bide ooole derler beni sinir ederler kizim tevhidi tedrisattan sonra burdaaaaaaaaaaaadenmeye basladi haberin yok muuuu
ECEEEE gadınım sevgililer günün kutlu olsun yavrum :) sana cikolata sepeti almak istedim ama malum diyet yapıyoruz özenip yerim diye başlarım böyle sevgiler gününe ya ben yiyemiyorsam gadınım da yiyemez dedim vazgeçtim :) nasıl çok romantikim demi :):):)
ahh ormantiğim benimm şey pardon rumantiğim benim
ee haberler nasıl bakalım canlar. gelip gelip kaçmayın çekerim saçınızı
aaaaaa super olur gel valla busecim yaaaa ''butun kizlar toplandik toplandik'' yapariz cok guzel olur
walla bi gecede kalorileri harcar harcar rekor kirar bizim takim insallah Busracim senin 69 unu gormez miyim ayyyyyy ben bi gittim Buse sen onanamadim ne yaptiniz yaaaa aferin ayni surat yavaslamadan gidiyoruz hoooop hoooop hadihaaaa kizlar bugun butun kadinlar dansediyoooo unutmayin dans ederk sissete hayiiiiiiiiirrr diyceeeeeeezzzz
Şimdi yemek saatine yaklaştım diye mola verdim.Kısa bir ihtiyaç molası sonrada biraz tempolu yürüyüş planlıyorum.
Bu arada sabah 2 dlm tam buğday ekmeği ile busenin gıcık olduğu erimiş kaşar peynirimi yedim
Ara öğünde de şu meyveli gevreklerden çerez niyetine azıcık atıştırdım.
Öğle yemeği için hazırlığım yok malesef yürürken dişime gör bişey görürsem alırım yada yoğurtla geçiştirmece...
Dönüşte görüşürüz.
aaaaaa kasar erimesine gicik olunur muuuuama belki kalorisi fazla onun icindir yumurta ve yagsiz peynir karisimi muadili olabilir mi acaba bi dene istersen
benim kahvaltim yagsiz b.peynir ve hindi fume salam dukan ekmegimi de sabah erkenden tazecik yaptiiim missss
ama tartida gene 200 gram gitmis gorunce hiiic yiyesim gelmedi ne oldu yaaa yarim kilo bile gitmez mi gene var biseyler bi sigara boregi bi kayisi kacamagi mi buna sebep:26: ufff 64.6 gicik oldum ben kesin bi kilo gitmistir diyordum cunku hem hic durmadim hareket tepedeydi ve az yedim gercekten ama az yemek de iyi degil biliyorum metabolizma duruo o zaman
Hilalburdaaa ,Busraa burdaaa,Emine burdaaaa,Buse yoook is gorusmesindeee bi de ilk okulda falan booole yoklama vardi di mi ne komik
Kizlaaa bi kosu gidiiim biraz da ben yuruyum sooole tempolu tempolu bi saat yarina belki farkeder bi 100 -200 gram daha yaa gelince gorusuruz
yok kız o kadardan birşey olmaz madem arada bir yiyorsun :) sıkıntı yaratacağını sanmıyorum canımcım :)
kızlarrr ben spora gidiyorum yanıma ara öğünüm olan çorba ve 2 etimek alacağım :) gerçi 1 etimek zor bitiyorda :)yemeliyim :) diyetisyene aynı saatte gittiğimiz ve artık arkadaş olduumuz bir kız geliyor yaşlar benle boyumuz neredeyse aynı ama kızın kilosu benden fazla ve 1900 kalorilik diyet uyguluyor resmen pilav ve ekmek yediriyor diyetisyenim ona :) ama hatun haftada en kötü ihtimalle 1.5 kilo veriyor bu hafta yine 1.9 kilo vermiş :) onu görünce kendim hırs yaptım ekmek olarak sebze olarak ne yazıyorsa yiyicem hepsini :) ben yiyemiyordum ekmek ama yemem gerekiyormuş :) bende vericemmm bu çarşambaya kadar 68 leri görücem hatta belki 67 lerr :)
.selam topiğim..çok özledim sizi yahu, aklım hep burada ama işlerim bir türlü sonlanmadı..bugün uzun bir aradan sonra spora gittim ama o kadar hamlamışımki ..çoğu hareketi yapamadım ..
Buseeeeee nerdesin hadi merak ettim n'oldu?Gel de anlat.
bugunun menusu
sabah b.peynir hindi salam
oglen bir kase yogurt ve cizbiz kofte
aksam balik(henuz yemedim) bugun hic ara ogunum olmadi ama aksam yatmadan tatlandiricili yogurt planliyorum
ee haberler nasıl bakalım canlar. gelip gelip kaçmayın çekerim saçınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?