Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok kız o kadardan birşey olmaz madem arada bir yiyorsun :) sıkıntı yaratacağını sanmıyorum canımcım :)

kızlarrr ben spora gidiyorum yanıma ara öğünüm olan çorba ve 2 etimek alacağım :) gerçi 1 etimek zor bitiyorda :) yemeliyim :) diyetisyene aynı saatte gittiğimiz ve artık arkadaş olduumuz bir kız geliyor yaşlar benle boyumuz neredeyse aynı ama kızın kilosu benden fazla ve 1900 kalorilik diyet uyguluyor resmen pilav ve ekmek yediriyor diyetisyenim ona :) ama hatun haftada en kötü ihtimalle 1.5 kilo veriyor bu hafta yine 1.9 kilo vermiş :) onu görünce kendim hırs yaptım ekmek olarak sebze olarak ne yazıyorsa yiyicem hepsini :) ben yiyemiyordum ekmek ama yemem gerekiyormuş :) bende vericemmm bu çarşambaya kadar 68 leri görücem hatta belki 67 lerr :)

60 kg deyken aynen o kırılma noktasını yaşadım 3 yıl olcak inemiyom.... kendimden bıktım.... sıfır irade..... tam biraz düzeliyorum sonra gene salıyorum... 67 68 69 68 67 68 ---- diye gidiyo....hep aynı sınırdayım....

Ayy benim şu son diyetime başlamadan önceki ruh halim.Bi türlü engellenemeyen o iğrenç pislik hiss..
Şimdi oturttum ama şöyle yapılır böyle başlanır diyemiycem çünkü insanın nerede nasıl tamam işte bu diyeceği hiç belli olmuyor.
Biraz internetten alışveriş yapta gelenler üzerine olmasın aklın başına gelir belki ne dersin:)))

valla bak 3 yıldır diyorum ki zayıflıyayım şöyle güzel kıyafetler alıcam elbiseler eskidi epridi benhala zayıflayamadım ve yıllardır aynı şeyleri giyiyorum ve almam yani bu haldeyken....zayıflayana kadar yok bir şey bana....

internetten twister aldım bu gün geldi... varya sırf gaza geleyim diye bu çabam.....

.selam topiğim..çok özledim sizi yahu, aklım hep burada ama işlerim bir türlü sonlanmadı ..bugün uzun bir aradan sonra spora gittim ama o kadar hamlamışımki..çoğu hareketi yapamadım..
bu arada herkesin sevgililer gününü kutlarım..sevgilisi olsun olmasın..benim eşim çoğunlukla elinde çiçekle geldiği için ben kendi hediyelerimi kendim aldım bugün (hediyeler)..sizede tavsiye ederim...

betülcüm bende aynen sen gibi düşünüyorum..zaten kilolu bayanlar için kıyafetler hep babanem işihadi hoppiş zayıfla ve kendine bir sürü cici al diyorum diyorum bakıyorum ı-ıhh ..üzerimde hep aynı şeyler..şu an çok indirim var alsam belki zayıflarım ümidi var, almasam baktıkça içim acıyo..offf..

alamıyorum ben elim gitmiyor... parasını pulunuda geçtim hevesim kaçıyo göbeğime baktıkça.... tartıdan kaçıyorum... şu abuk sabuk şeyleri yemesem vercem ama işte pis boğazımı tutamıyorum.... yediğim şeyler hep abur cubur... çöp kovasıyım ben....

pirinc patlagi su tatsiz tuzsuz olanlardansa bence sorun yok dedigin gibi midede de sisio zaten uzun sure tok tutuyo ben de bi aralar ayranla cok yerdim ama habire onu yedim midem bulandi ben eskiden ooole biseye takilinca hep onu yerdim ama simdi Dukan sayesinde gayet iyi gidio ama ondan degil de sekerli olanlardansa sakiiiin haslamasina gelince o daha tehlikeli diyette onerilmiyo o nisasta icerio cunku sekeri de var,

aaaa yazin anneme diycem bana da yapsin ondan senden aldigim tarifi aynen ileticem ama biz once bi kucuk tencerede yapalim da bi de herseyi mi kozleyip kaynatiyoruz yoksa sadece paprikalari mi kozluyoruz kizzz bi de yanlis yapmayim yaa
Mevcut o ne kiz bide ooole derler beni sinir ederler kizim tevhidi tedrisattan sonra burdaaaaaaaaaaaadenmeye basladi haberin yok muuuu

selam beybiler,

perşembe bildirimim 68.... giderek şişiyorum.... vermek ne kelime.... mutsuzum umutsuzum ((
Betuuul salma kendiniii bak yaz geliooo moralini yuksek tuuut bak istersen olur yapicam de ,yemiycem de inan oluyo herkes veriosa sen de verebilirsin tatlim :13:

Hopppisiiiim nbr tatliiim sorma ben de gitmedim uzun zamandir ama sanki sokakta tempolu yuruyusler benim daha cok hosuma gidiyooo aslinda gitmio da burda ooole iste salonda sooole arkadaslarim flan olsa bak nasil hosuma gider burda gidince robot gibi ayni alete cik yuru kos I-Ihhh hiiiiic sevmedim.Kiz ikimiz de ayni seyi yapmisiz ben zaten Turkiyeden dun geldim kocisim almis hediyemi tabii ben de ona ama simdi ciktim kendime hediyeler aldim sen anladin onu

bugunun menusu
sabah b.peynir hindi salam
oglen bir kase yogurt ve cizbiz kofte
aksam balik(henuz yemedim) bugun hic ara ogunum olmadi ama aksam yatmadan tatlandiricili yogurt planliyorum

hoşgeldin hoipişim :) kıyafet konusunda bende siz ggibiyim bugün bir pantalon gördüm girdim fiyatını sordum 50 tl çok hoşuma gitti bayıldım desem yeri kotun tamda istediğim rengi delirdim resmen. içimden dedimki al büşra 36 38 bedeni giyin ama yok yani alamadım şuanda zayıflamaya başladığım için güzel güzel gidip alacağım diyorum deneyeceğim orda hatta önce büyük beden deneyip sonra aa bu büyük oldu yaaaa küçük bedenini alabilirmiyim diyeceğim. bugün elim gitti üzdana alıcaktımki bi an ana bi, dk. benm kemikler 36 bedene ya izin vermezse ya boşuna alırsam dedim vazgeçtim kemiklerim çok düz ve iri 36 bedene ne denli sığabilirim bilemiyorum

olsun sonuçta mevcut olan şeyde burada olmuyor mu :) ama snei mi kırıcam eminecimmm burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben geldiiim. bu hafta giremememden anlamışsınızdır sanırım. dershanem başladı. ama günde en az 1 kere mutlaka gelirim. yani gelmeye çalışırım..

hepinizin sevgülüler gününü gutlarım hatunlar bugün öğlen 45 dklık arada arkadaşımla şööyle bi tur atalım dedik gop.ta . amcanın teki almış eline pembe-kırmızı gül gözümüzün içine baka baka gidiyor. yahu didik amca bu yaşta kime verecen onu. hadi verecen de bari birer yaprağını bize vereydin valla millet hafta içi bilem elele bizde girmişiz kol kola muhabbet ede ede açlık konuşuyoruz

ECEEEE gadınım sevgililer günün kutlu olsun yavrum :) sana cikolata sepeti almak istedim ama malum diyet yapıyoruz özenip yerim diye başlarım böyle sevgiler gününe ya ben yiyemiyorsam gadınım da yiyemez dedim vazgeçtim :) nasıl çok romantikim demi :):):)

ahh ormantiğim benimm şey pardon rumantiğim benim

ohh takımıma bakın heleeeee ne güzel muh etmişsiniz 20 dk dır okuyorum resmen ben bugün fenalardaydım. sabah apar topar ççıktım evden dukan poğaçalarımı yapıp. bütün gün dukan poğaçası yedim. yani bugün diyet açısından pek iyi olmadı. şu saat oldu sporumu yapamadım. 1 sa önce eve geldim. bugün saat 2 de iş görüşmem vardı. ama çok stresliydi 2 saat sürdü. 3 elemeden geçtim. yuh dedim artık pestilim çıktı. hayırlısı artıkın olursa olcak

sonra arkadaşlarla gezdik. iyiki dukan poğaçalarım vardı, yoksa kaçamak yapmak zorunda kalabilirdim. şu saatte bile birazdan sporumu yapcam..

perşembe bildirimi: 55.7 yani +600 nasıl oldu hiç anlamadım ama sabah göbeğime baktım acayip derece şişti. umarım şişliktir bu :26:

eveet dansa gitmeyi çok istedik arkadaşlar hatta gidecektik ama kadıköyde olduğundan iş görüşmesi çıkınca gidemedik

eheh ben sustum bi şey demiyorum artık azıcık kaşarın var, seviyosun yiyosun tamam

evet emine kaçamaklar yüzünden kesin ama önümüzdeki haftaya toparlanmış olursun korkma

Hilal burdaaa ,Busraa burdaaa,Emine burdaaaa,Buse yoook is gorusmesindeee bi de ilk okulda falan booole yoklama vardi di mi ne komik

eveet bugün fenalardaydım. aşırı stres bi ortamdı. 10 kişi toplu mülakattaydık. 7 si direkt elendi. 2. görüşmeye kaldım. onu da geçtim. sonra 3 e kaldım. şuan benden cevap bekliyorlar. alındım gibi bir şey emineeeee

Kizlaaa bi kosu gidiiim biraz da ben yuruyum sooole tempolu tempolu bi saat yarina belki farkeder bi 100 -200 gram daha yaa gelince gorusuruz

aslan emineeeeeeee

bayılıyorum 2 haftadır sendeki motivasyonaaa olacaak olacaaaak

bizde seni özledik hopişcan senin sevgililer günün de kutlu olsun. bugün çoğu kadının elinde çiçek vardı. kıskandım valla

Buseeeeee nerdesin hadi merak ettim n'oldu?Gel de anlat.

anlattım

bugunun menusu
sabah b.peynir hindi salam
oglen bir kase yogurt ve cizbiz kofte
aksam balik(henuz yemedim) bugun hic ara ogunum olmadi ama aksam yatmadan tatlandiricili yogurt planliyorum

benim de bugün öğünüm hiç iyi olmadı.

sabah:
1 yağsız omlet
1 dilim hindi füme
1 tatlı kaşığı b. peynir
1 çeri domates

günün geri kalanında yulaf kepekli, kıymalı, lorlu dukan poğaçası :26:

şimdi 30 dk jillian yapacağım ve ardından bir bardak light kola içeceğim buz gibi.

ee haberler nasıl bakalım canlar. gelip gelip kaçmayın çekerim saçınızı

ben geldim sonunda ama ertesi gün oldu gelene kadar ama saçımı çekme kaptan. öyle yoğun ve stresli bi gündü ki nasıl bitti bugün hayret ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…