Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Emeğine sağlık canım

Gecen hafta 54,9
Bu hafta 55
Fark +100
Eki Görüntüle 2859330
Baya cabaliyorsun canım görüyoruz inşallah haftaya mezun olursun
canım yoğurt kuru falan mı denesem acaba
GEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 73,9
FARK: 1,1
YÜZDE: 1,4666
Çok güzel canım tebrik ederim, insallah sorunlarını cozersin ve bunlar mutlulukla verdiğin kilolar olur
Eki Görüntüle 2859342
Geçen hafta 68.7
Bugün 68.2
Fark 0.5
Yüzde 0.728
Tebrik ederim canim guzel
Sagol canim az da olsa eksi olmasi iyi. 40 beden elbise siparişi verdim bu ay full motive full diyet full spor elbiseye girmem lazim başka yolu yok. O yüzden yarın için sıkı yemin edip başlıyorum.
Bak işte ne güzel motivasyon kaynağı
Kızlar bildirimimi güncelliyorum kahvaltı ve su içtim ama wc çıkabildim şükür sabitim
Geçen hafta: 82.60
Bu hafta: 82.55
Fark: -0.05
Yüzde: %0.061
Kahvaltıya rağmen güzel canım
Evine geçmiş olman çok guzel, sen dıkkat edersen haftaya birinci bile olabilirsin yapmadığın şey değil ne de olsa
( pazar günü 23unde yapmışım bildirim )
69.8
Bu cuma 71

Off ne kadar aksi bir insanım kendime bunu neden yapiyorum acaba
Evet ya kendine neden yapıyorsun bunu, bak ya tam olarak emek ver zayıfla ya da bırak, böyle bir dargın bir barışık kendine eziyet oluyor , ki sen şimdiye kadar dünyanın kilosunü verdin şimdi bıraksan geri alacaksin ve bütün emeklerim Zayi olacak o yüzden bırakmadan iki ileri bir geri yapmadan silkelenip tam gaz devam etmen gerekiyor
Ay evet biliyorum canım yanlış yazmışım
Benim şuan yaşadığımın rüyasını görmüşün ama benimki gerçek. Çok moralim bozuldu inan madem o kadar dikkat edip kilo vermiyorum dikkat etmenin ne anlamı var ne bulsan ye diyorum şuan kendime
Hayır canım moral bozma bak ben buraya başladığımdan beri toplam 17 kilo verdim nerdeyse ve bunları her hafta bir kilo vererek yapmadım hatta çoğunluklâ gram gram verdim ama vezgecmedim sen de vazgeçme, inan suan o kadar mutluyum ki bu mutluluğu yaşaman lazım ve bunun için devam etmen lazim...Haftaya çok daha güzel kilo vereceksin emin ol ama hafta sonu çok abartma
Canim biran önce git tahlil yaptır ilaçlarını düzenli kullan, ilaçların içmezsen kilo veremezsin
Çok iyiymiş güzel fark etmiş sen de
Eline sağlık canım, derecedeki arkadaşları çok tebrik ederim

28 Mayıs Cumartesi
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
2 salatalık
Maydanoz
Çay

Ara 13:00
1 bardak tarçınlı süt

Ara 15:00
1 kupa yeşilçay
1 armut

Akşam 18:00
1 kepçe mercimek çorbası
6 kaşık sebze kavurma
4 kaşık yoğurt

Akşam bı daha yeşilçay ya da rezene içerim su 2 lt oldu 3.5 olur
Spor yarım saat tempolu yürüyüş

Kahvaltıya rağmen güzel canım
Saol cnm
Ay kızlar bugün Eğitim vardı zoom da aşı ile ilgili kafam kazan oldu, 1.5 saatten fazla sürdü , ya bu bilgisayar işleri beni çok yoruyor
Allah kolaylık versin cnm
Çok güzel eksi cnm tebrikler

Muhteşem tebrikler canım

Saol cnm

Muhtemelen canım bugün randevu buldum salı için gidip baktıracağım tekrar bakalm

Tebrik ederim canım güzel eksi
Çok güzel canım afiyet olsun
Yok olmuyo napalım ben böle kendim devam etcem artık kural kuraldır , umarım herkes hayallerine kavuşur
Hemen vazgeçme canım ya dene biraz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…