Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim canım moral verdigin icin. Yok bi an öyle düşündüm ama bugn aç durdum if yapmayı düşünüyorum bundan sonra insallah

Geçmiş olsun canım. Ben listede yokum bir sorun mu var canım.
Evet canım vakit dardı ayarlayamadım senin mezun olduğun nickin BLUEDENIZ galiba ondan sonra tekrar katılmışsın bu defa nick değişikliği olmuş Alina_ diye fakat not düşülmemiş nick değişikliği diye Zipzip- kaptanım uyardı sağolsun ona bi detaylı bakayım canım izne ayrılmışsın bu nickle galiba daha sonra yine BLUEDENIZ nickini almışsın

Anladım canım, çok ta heyecan yaptım bu hafta, sağlık olsun. Teşekkürler canım.

Kızlar biri beni durdursun bugün resmen 2 haftalık yedim ve hala canım bişeler istiyorum
Ne oldu böyle anlamıyorum reglim falan da yakın değil daha 2-3 haftası var off yaa
Uzun süre diyet yapınca , sıkı diyet heleki vücut saldırıya geçer , tut kendini yeme su iç dış fırçala duş al

Gecen hafta. 71.750
Bu hafta . 70=40
Fark . -1.35
Yüzde . 1.88
Kusura bakmayın işim vardı unutmuşum
Ayla-
Çok iyi sonuç canım,
Kızlar eve geldik kızımı kendimi yıkadım valizler boşalacak yemek ayarlayacağım gelirim yine
Geçmiş olsun canım, çok yorulmadın inşallah
Emegine saglik canim

Aklimda yogurt kuru ama hicte motive degilim bir kur psikolojisine girmeye

Insallah bakalim
Canım yoğurt kuru kabızlık iyi geliyor o yüzden yapabilirsin çok ağır da değil, yani amaç şu 200 gr verip mezun olman, yatmadan 1 2 saat önce yoğurt pul biber limon karıştırıp yiyorsun ama mide problemin yanma reflü falan varsa yapma...hadi bakalım önümüzdeki hafta beraber mezun olalım
Sabah 10:30 kahve

oglen 13:00 bi kase kabak corbasi

aksam 16:30 b dilim patates graten 3 yk yesil fasulye

3 litre su U UcanSupurge

10 bin adim 100p G Goklerce
Çok güzel canım afiyet olsun
Teşekkür ederim canım moral verdigin icin. Yok bi an öyle düşündüm ama bugn aç durdum if yapmayı düşünüyorum bundan sonra insallah
Evet bak if yap muhakkak daha hızlı gittiğini göreceksin ve inan daha kolay, ilk başta zor gibi geliyor ama alışınca daha kolay...tiroit ilacını da aksama hatta dr à git tekrar tahlil yaptır
Anladım canım, çok ta heyecan yaptım bu hafta, sağlık olsun. Teşekkürler canım.
Moral bozma canım listede gibi tam gaz devamkee
Kızlar biri beni durdursun bugün resmen 2 haftalık yedim ve hala canım bişeler istiyorum
Ne oldu böyle anlamıyorum reglim falan da yakın değil daha 2-3 haftası var off yaa
Sana yapma derken benim hala yiyor oluşum neyse güldük eğlendik tadında bırakalım hemen elinde ne varsa bırak yere, bu parti burada bitsin ekürim

Çok güzel canım afiyet olsun

Bugün çok kararlıydım haftaya 61 kg en az

9.30
2 yumrta ve yaklaşık 6 dilim sucuklu yumurtanın yarısı
1 kaşık labne
Yarım KK peynir
2 kaşık biberli domates
Domates salatalık
5 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

13.30
1 kuruyemişli diyet bar
Filtre kahve

18.30
5 kaşık bol yeşillikle patates salatası
3 köfte kadar göğüs eti fırında
1 biber

su 3 L

250 ip atlama 50 p
50 squat 10 p

U UcanSupurge

Uzun süre diyet yapınca , sıkı diyet heleki vücut saldırıya geçer , tut kendini yeme su iç dış fırçala duş al
Aslında çok sıkı bi diyet yapmadım hatta epey rahat bi kilo verme dönemim oldu ama bugün ne oldu bilmiyorum kusacak gibiyim şu an o kadar tiksiniyorum yemekten ama bi yandan da şimdi ne yesem diye düşünüyorum

Keşkee becerebilsem be ekürim
Mide bulantısı çekerken bi yandan da ne yesem diye düşünüyorum
Durdurmaya çalışacağım kendimi

Duygusal açlık olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…