- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.081
Teşekkür ederim canım moral verdigin icin. Yok bi an öyle düşündüm ama bugn aç durdum if yapmayı düşünüyorum bundan sonra insallahBaya cabaliyorsun canım görüyoruz inşallah haftaya mezun olursun
canım yoğurt kuru falan mı denesem acaba
Çok güzel canım tebrik ederim, insallah sorunlarını cozersin ve bunlar mutlulukla verdiğin kilolar olur
Tebrik ederim canim guzel
Bak işte ne güzel motivasyon kaynağı
Kahvaltıya rağmen güzel canım
Evine geçmiş olman çok guzel, sen dıkkat edersen haftaya birinci bile olabilirsin yapmadığın şey değil ne de olsa
Evet ya kendine neden yapıyorsun bunu, bak ya tam olarak emek ver zayıfla ya da bırak, böyle bir dargın bir barışık kendine eziyet oluyor , ki sen şimdiye kadar dünyanın kilosunü verdin şimdi bıraksan geri alacaksin ve bütün emeklerim Zayi olacak o yüzden bırakmadan iki ileri bir geri yapmadan silkelenip tam gaz devam etmen gerekiyor
Ay evet biliyorum canım yanlış yazmışım
Hayır canım moral bozma bak ben buraya başladığımdan beri toplam 17 kilo verdim nerdeyse ve bunları her hafta bir kilo vererek yapmadım hatta çoğunluklâ gram gram verdim ama vezgecmedim sen de vazgeçme, inan suan o kadar mutluyum kibu mutluluğu yaşaman lazım ve bunun için devam etmen lazim...Haftaya çok daha güzel kilo vereceksin emin ol ama hafta sonu çok abartma
Canim biran önce git tahlil yaptır ilaçlarını düzenli kullan, ilaçların içmezsen kilo veremezsin
Çok iyiymiş güzel fark etmiş sen de
Eline sağlık canım, derecedeki arkadaşları çok tebrik ederim
Masallah canım çok iyi28 Mayıs
Geçen hafta. 71.750
Bu hafta . 70=40
Fark. -1.35
Yüzde . 1.88
Geçmiş olsun canım. Ben listede yokum bir sorun mu var canım.Kızlar eve geldik kızımı kendimi yıkadım valizler boşalacak yemek ayarlayacağım gelirim yine
Tebrikler canım çok iyi sonuçGeçen hafta .71.750
Bunhafta . 70=750
Fark -1
Yüzde.1.39
Evet canım vakit dardı ayarlayamadım senin mezun olduğun nickin BLUEDENIZ galiba ondan sonra tekrar katılmışsın bu defa nick değişikliği olmuş Alina_ diye fakat not düşülmemiş nick değişikliği diyeGeçmiş olsun canım. Ben listede yokum bir sorun mu var canım.
Çok güzelSabah 10:30 kahve
oglen 13:00 bi kase kabak corbasi
aksam 16:30 b dilim patates graten 3 yk yesil fasulye
3 litre su U UcanSupurge
10 bin adim 100p G Goklerce
Anladım canım, çok ta heyecan yaptım bu hafta, sağlık olsun. Teşekkürler canım.Evet canım vakit dardı ayarlayamadım senin mezun olduğun nickin BLUEDENIZ galiba ondan sonra tekrar katılmışsın bu defa nick değişikliği olmuş Alina_ diye fakat not düşülmemiş nick değişikliği diyeZipzip- kaptanım uyardı sağolsun ona bi detaylı bakayım canım izne ayrılmışsın bu nickle galiba daha sonra yine BLUEDENIZ nickini almışsın
Ama fotoda bugünkü tarih var olurmuOldu ama bu seferde yazı yok
Uzun süre diyet yapınca , sıkı diyet heleki vücut saldırıya geçer , tut kendini yeme su iç dış fırçala duş alKızlar biri beni durdursun bugün resmen 2 haftalık yedim ve hala canım bişeler istiyorum
Ne oldu böyle anlamıyorum reglim falan da yakın değil daha 2-3 haftası var off yaa
Sen de sağol canım haftaya inşallahAnladım canım, çok ta heyecan yaptım bu hafta, sağlık olsun. Teşekkürler canım.
Tamam canım haftaya not ve nick yazılı olsun şimdi liste değilsin listede olanlar dediğim gibi paylaşmazlarsa geçersiz bildirim sayılıyor canımOldu ama bu seferde yazı yok
Çok iyi sonuç canım,Gecen hafta. 71.750
Bu hafta . 70=40
Fark . -1.35
Yüzde . 1.88
Kusura bakmayın işim vardı unutmuşum
Ayla-
Geçmiş olsun canım, çok yorulmadın inşallahKızlar eve geldik kızımı kendimi yıkadım valizler boşalacak yemek ayarlayacağım gelirim yine
Canım yoğurt kuru kabızlık iyi geliyor o yüzden yapabilirsin çok ağır da değil, yani amaç şu 200 gr verip mezun olman, yatmadan 1 2 saat önce yoğurt pul biber limon karıştırıp yiyorsun ama mide problemin yanma reflü falan varsa yapma...hadi bakalım önümüzdeki hafta beraber mezun olalımEmegine saglik canim
Aklimda yogurt kuru ama hicte motive degilim bir kur psikolojisine girmeye
Insallah bakalim
Çok güzel canım afiyet olsunSabah 10:30 kahve
oglen 13:00 bi kase kabak corbasi
aksam 16:30 b dilim patates graten 3 yk yesil fasulye
3 litre su U UcanSupurge
10 bin adim 100p G Goklerce
Evet bak if yap muhakkak daha hızlı gittiğini göreceksin ve inan daha kolay, ilk başta zor gibi geliyor ama alışınca daha kolay...tiroit ilacını da aksama hatta dr à git tekrar tahlil yaptırTeşekkür ederim canım moral verdigin icin. Yok bi an öyle düşündüm ama bugn aç durdum if yapmayı düşünüyorum bundan sonra insallah
Moral bozma canım listede gibi tam gaz devamkeeAnladım canım, çok ta heyecan yaptım bu hafta, sağlık olsun. Teşekkürler canım.
Sana yapma derken benim hala yiyor oluşumKızlar biri beni durdursun bugün resmen 2 haftalık yedim ve hala canım bişeler istiyorum
Ne oldu böyle anlamıyorum reglim falan da yakın değil daha 2-3 haftası var off yaa
Çok güzel canım afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah öğle ...ananaslı yoğurt
Akşam.... 3 haşlanmış yumurta salatası bol yeşillikli
Aralarda ...1 dilim ananas 6 çiğ badem
Spor...40 dk eliptik *4 =160 puan
Akşam 18:10 gibi yedim ve su bazende bitki çayı dışında bişey yemiyorum artık
Aslında çok sıkı bi diyet yapmadım hatta epey rahat bi kilo verme dönemim oldu ama bugün ne oldu bilmiyorum kusacak gibiyim şu an o kadar tiksiniyorum yemekten ama bi yandan da şimdi ne yesem diye düşünüyorumUzun süre diyet yapınca , sıkı diyet heleki vücut saldırıya geçer , tut kendini yeme su iç dış fırçala duş al
Keşkee becerebilsem be ekürimÇok iyi sonuç canım,
Geçmiş olsun canım, çok yorulmadın inşallah
Canım yoğurt kuru kabızlık iyi geliyor o yüzden yapabilirsin çok ağır da değil, yani amaç şu 200 gr verip mezun olman, yatmadan 1 2 saat önce yoğurt pul biber limon karıştırıp yiyorsun ama mide problemin yanma reflü falan varsa yapma...hadi bakalım önümüzdeki hafta beraber mezun olalım
Çok güzel canım afiyet olsun
Evet bak if yap muhakkak daha hızlı gittiğini göreceksin ve inan daha kolay, ilk başta zor gibi geliyor ama alışınca daha kolay...tiroit ilacını da aksama hatta dr à git tekrar tahlil yaptır
Moral bozma canım listede gibi tam gaz devamkee
Sana yapma derken benim hala yiyor oluşumneyse güldük eğlendik tadında bırakalım hemen elinde ne varsa bırak yere, bu parti burada bitsin ekürim
Duygusal açlık olabilirAslında çok sıkı bi diyet yapmadım hatta epey rahat bi kilo verme dönemim oldu ama bugün ne oldu bilmiyorum kusacak gibiyim şu an o kadar tiksiniyorum yemekten ama bi yandan da şimdi ne yesem diye düşünüyorum
Keşkee becerebilsem be ekürim
Mide bulantısı çekerken bi yandan da ne yesem diye düşünüyorum
Durdurmaya çalışacağım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?