- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.001
Baslyalim canim yoksa durum fena. Bu hafta ekmeğe abandım resmen benOff bence de yaaa. Hadi bu hafta sıkı başlayalım. Bu ay boyunca aşırı spor ekstra dikkat hadi gel baslayalim birlikte
Ya muhtemelen ondan kaynaklıdır. Bir şekilde doktora kontrole git canim ihmal etme. Ne zaman biteceği belli değil bu hastaliginBende de hipotroidi var ilacı hic içmedim bu hafta acaba onunda mı etkisi var ya dedim ilacı içiyorum hiç düzgün kilo veremiyorum,doktprada gidemedim pandemiden dolayı 1.5 senedir içmeyim biraz dedim daha kötü oldu sanki
Eksidesin yinede. İlacı iç olmadiGeçen hafta: 89.6
Bu hafta: 89.5
Fark: -100
Yüzde: Yine yanlıs olcak en iyisi hic hesaplamaym
İns canim yaYaaa dikkat et hemen 70ler gelmiş gönder cnm
Menülerin güzelse tiroit kaynaklıdr belki cnm ilaçlar fayda eder inşAllah
amin canımÇıldırmış bu millet. Allah yardımcımız olsun
ihmal etme canımBende de hipotroidi var ilacı hic içmedim bu hafta acaba onunda mı etkisi var ya dedim ilacı içiyorum hiç düzgün kilo veremiyorum,doktprada gidemedim pandemiden dolayı 1.5 senedir içmeyim biraz dedim daha kötü oldu sanki
Evet cok dikkat ettim geçen hafta 400 gr gitti bu hafta daha cok dikkat ettim spor yaptım ağzıma tatlı abur cubur vurmadım ama sonuc daha kötü. İlaca başlıyorum geri sabah insallah. Bugun nr kahvaltı yaptım sinirimden ne de bişey yedim sadece biraz önce bir kase yogurt yedim çay su baska bişey yokYaaa dikkat et hemen 70ler gelmiş gönder cnm
Yarın sabah baslıycam ilaca insallah canım en kısa zamanda da bi doktora gitcemBaslyalim canim yoksa durum fena. Bu hafta ekmeğe abandım resmen ben
Ya muhtemelen ondan kaynaklıdır. Bir şekilde doktora kontrole git canim ihmal etme. Ne zaman biteceği belli değil bu hastaligin
Eksidesin yinede. İlacı iç olmadi
İns canim ya
Ben artık günlükte yemin edecegim. Mesela 9 da kahvalti yapacaksam 9 a kadar bir şey yememeye yemin edecegim. Sonra 3 e kadar bir şey yememeye gibiBaslyalim canim yoksa durum fena. Bu hafta ekmeğe abandım resmen ben
Ya muhtemelen ondan kaynaklıdır. Bir şekilde doktora kontrole git canim ihmal etme. Ne zaman biteceği belli değil bu hastaligin
Eksidesin yinede. İlacı iç olmadi
İns canim ya
İnsallah canım sagolYaaa dikkat et hemen 70ler gelmiş gönder cnm
Ay gerçekten yemin kurtarıyor insanı. Dur bende yemin edeceğim başka türlü nefsim beni yeniyor hepBen artık günlükte yemin edecegim. Mesela 9 da kahvalti yapacaksam 9 a kadar bir şey yememeye yemin edecegim. Sonra 3 e kadar bir şey yememeye gibibakalim bu ay toplamda 6 kilo hedefliyorum. Tabi bi misafir azizligine daha ugramazsam
Geçmiş olsun,umarım düzelir troid önemli bir hormon,kilo vermede de çok önemli.Tiroit hormonumda büyüme var yalancı nodül mevcut dün ultrason çektirdim endokrine randevu bakıyorum
Faydası olur insAllah cnm yoğurdun içine chia yulaf falan ataydin daha tok tutar cnmEvet cok dikkat ettim geçen hafta 400 gr gitti bu hafta daha cok dikkat ettim spor yaptım ağzıma tatlı abur cubur vurmadım ama sonuc daha kötü. İlaca başlıyorum geri sabah insallah. Bugun nr kahvaltı yaptım sinirimden ne de bişey yedim sadece biraz önce bir kase yogurt yedim çay su baska bişey yok
Regl ve yoğunluk etkilemiş olabilir canım. Bu hafta toparlarsın inşallah.Günaydın kızlar
+1 deyim bugün ama bekliyordum. Dün regl oldum ve bu hafta hiç dikkat edemedim. Gece 11.30 a kadar uzaktan eğitimlerim vardı. İnş bu hafta toparlıcam
Hayırolsun inşallahKızlar günaydınbu sabah regl ile uyandım dedim eyvah tartida kesin artı gelicem, hatta inanmazsinz uyanmadan önce kabus gördüm güya bakanlar kurulu ile tartiliyormusuz ve ben sadece -100 gelmişim aman Allahım ne büyük olay yapıyorlar nerdeyse beni içeri atacaklar neyse bildirimimi yapayım regle rağmen beni mutlu etti inşallah sizi de mutlu eder
Geçen hafta:61.9
Bugun: 61.2
Fark: -0.7
Yuzde: -1.130Eki Görüntüle 2859138
Tesekkür ederim canımAmin canım inşallah biz de öyle oluruz hayatta hersey bizim için güzellikler de zorluklar da
Çok güzel canım tebrik ederim
Günaydın canım hoş geldin özledik seni
Güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Reglin etkisi vardır canım inşallah haftaya daha güzel olur
Tesekkür ederim canımTebrikler canım süper eksi
Regl için normal rakam canım pazartesiye eksiye geçersin insAllah
Tebrikler canım ay rüyana güldüm baya çok güzel eksi
Teşekkür ederim canımGayet güzel ekşi tebrikler canim
Güzel bence Afiyet olsun canım
Güzel menu dolmanin içini niye yemedin pirinçli mıydı canim
Ayy ne güldüm rüyana regle rağmen güzel ekşi tebrikler canim
Tesekkür ederim canımhe yaaa
sağol canımm
ahhh o kadayıff ahhhh
afiyet olsun balımm
yok be kuzum seninle ne ilgisi var haftalardır böyleyim de sen konuşunca açılıverdim sadece, konuşasım varmış
güzel canım afiyet olsun
sürekli olmamak şartıyla vücudu şaşırtmak için 1 ya da 2 gün tek öğün beslenebilirsin canım
bilmiyorum ki kuzum belki de etkilendiğimden
ama dün o boşanmış arkadaşımla konuştum biz ailecek görüşürdük
dedi ki bak bunu unutma her erkek aldatır dedi ama garip bi vurgulamayla söyledi
hani sanki bişe biliyormuş da gözünü aç dermiş gibi
acaba dedim eski eşi benim eşim için Xde aldatıyor her erkek yapıyor gibi bi konuşma mı yaptı
aman ne biliyim ya da baya baya kuruyorum ben şu an :)
güzel canım afiyet olsun
sağol kuzum
afiyet olsun canım
bi yarım litre kadar daha içtim kuzum sağol :)
şahaneeee, tebrikler kuzumm
güzel canım afiyet olsun
güzel olmuş canım afiyet olsun
ayyy koptummm ilahi yaa
tebrikler canım gayet iyisin
Tebrikler canım.kabızlık çok zor, bende aynı haldeyim maalesef. Ki günde 3 lt su içiyoruz. Anlamadım neden.WC problemim vardı 2 gündür ilaç aldım dün gece ama henüz işe yaramadı ne yazık ki
Eksiyim ama daha fazla olabilirdi
geçen hafta: 58,30
Bu hafta: 57,90
Fark: 400
Yüzde: 0,69
Eki Görüntüle 2859208
Tebrikler canım. Detoksun etkisini çok iyi görmüşsün.Selamlar , kilo veren herkesi tebrik ediyorum , vermeyenlerde bu hafta booll ekşi görür inş.
Bende bu sabah tuvalete çıkamadan malesef evden çıkarken son dk tartıldım foto çekemedim.Ananas detoks yapıyorum 3. Gün bugün ve başladığım gün 72.1 idi.
Bu sabah 69.9 geldim
Fark 2.2
%3.85
Eliptik çok etkili gerçekten. İki ay önce 10 deneyimledim bende. Ama manyetik olmadığı için kullanamadım, çok zorladı ve elden çıkarmak zorunda kaldım.Eliptik bisiklet resmen canavar gibi, 5 kilo versem 10 kilo vermişim gibi inceltiyo , şuanda beni herkes 64-65 kiloyum sanıyorlar
Tebrik ederim canm..misafir ve uyku düzeni etkilemiştir.Eki Görüntüle 2859196
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.1
Fark 0.4
Yüzde 0.536
Kızlar dün -1 dim.Misafir gelince düzenim alt üst oluyor yaŞehir dışından geldiler,gece ikiye kadar oturduk,ikiye kadar da çerez,meyve,çay,kahve ikramlar oldu iki haftadır misafirlerim geliyor,artık havalar ısındı,şehir dışından çok misafirlerim gelir,buna bir çözüm bulmam lazım ama nasıl.
Bu arada geçen hafta yaptığım listeye bire bir uydum,gün aşırı yürüyüş yaptım,menulerime dikkat ettim o konuda içim çok rahat ama dün mahvettim emeğini.
Sağlık olsun canım. Detoksun etkisini görürsün inşallah.
7 Kasım 2020
Göğüs: 115
Bel: 99
Kalça: 118
Bacak: 69
Boyun: 38
89 kg imisim2 Mayıs 2021
Göğüs: 113
Göğüs altı: 93
Bel: 95
Göbek: 102
Kalça: 113.5
Basen: 110
Boyun: 37
Sağ bacak üst: 66
Sol bacak üst: 66
Sağ bacak alt: 40.5
Sol bacak alt: 40
Sağ kol: 33
Sol kol: 32
83.75 kg28 Mayıs 2021
Göğüs: 111
Göğüs altı: 92
Bel: 90.5
Göbek: 98
Kalça: 112
Basen: 108
Boyun: 36
Sağ kol: 32
Sol kol: 31.5
82.80 kg
Kilo bildirimimi yapayım malesef WC çıkamadım sabitim büyük ihtimal en kötü ya da eksideyim
Geçen hafta: 82.60
Bu hafta: 82.80
Fark: +200
Yüzde: -0.242
Dün 83.70timbugün detoksun ikinci günü
Zorlu bir hafta geçirdin canım. Bu hafta telafi edersin inşallah.Bu haftam rezil oldu resmen bir şey anlamadımiş mevzusu vs derken doğru düzgün su da içemedim habire çişim gelmesin iş yerinde diye
geçen hafta :70.1
Bu hafta :70.9
Fark: +800
Tebrikler canım
İnşallah canım, bu hafta güzel eksikler gelir.Selam kızlar hayırlı cumalar 2 gündür dikkat edemedim yediklerime kıssam bile çok da sağlıklı yemediğim için WC de çıkmadım biraz artı geldim. Ama artık evimdeyim alışverişimi de yaptım güzel olacak inşallah bu haftayı diğer hafta çok güzel bir yüzde ile gelerek telafi edeceğim söz veriyorum
Geçen cuma 62.00
Bugün 62.75
Fark +750 gr
Yüzde - 1,210
Beslenme şekli ve ideal kiloya ulaşmış olman sebep olabilir canım.Kizlar cok ugzunum y’a bunda dikkate ragmen hala verememeis olmam canimi skiyo acliktan midem bulaniyo geceleri resmen erkenden uyuyorum bisiler yemiyeyim diye ama anlamadim regl oldugum icindir diycem ama iki uc haftadir 55 t’en kurtulamadimya
Tebrikler canımGEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 73,9
FARK: 1,1
YÜZDE: 1,4666
Tebrikler canım
Ooo çok iyi haberler bunlar.Sagol canim az da olsa eksi olmasi iyi. 40 beden elbise siparişi verdim bu ay full motive full diyet full spor elbiseye girmem lazim başka yolu yok. O yüzden yarın için sıkı yemin edip başlıyorum.
Haftaya çok iyi sonuçlar görürsün o zaman canım. Bu şekilde bile eksi görmüşsün.Kızlar bildirimimi güncelliyorum kahvaltı ve su içtim ama wc çıkabildim şükür sabitim
Bu hafta: 82.55
Fark: -0.05
Yüzde: %0.061
Teşekkürler canım.
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.Tiroit hormonumda büyüme var yalancı nodül mevcut dün ultrason çektirdim endokrine randevu bakıyorum
Haftaya iyi sonuçlar görürsün inşallah canım.O kadar iyi olmasına bu hafta o kadar dikkat edip spor yapmama rağmen 100 gr gitmiş kafayı yemek üzereyim
Bu şekilde düşünüp moralini bozma canım. Azimle bu kiloları vereceğiz inşallah sağlıkla.Benim şuan yaşadığımın rüyasını görmüşün ama benimki gerçek.Çok moralim bozuldu inan madem o kadar dikkat edip kilo vermiyorum dikkat etmenin ne anlamı var ne bulsan ye diyorum şuan kendime
he yaaa
sağol canımm
ahhh o kadayıff ahhhh
afiyet olsun balımm
yok be kuzum seninle ne ilgisi var haftalardır böyleyim de sen konuşunca açılıverdim sadece, konuşasım varmış
güzel canım afiyet olsun
sürekli olmamak şartıyla vücudu şaşırtmak için 1 ya da 2 gün tek öğün beslenebilirsin canım
bilmiyorum ki kuzum belki de etkilendiğimden
ama dün o boşanmış arkadaşımla konuştum biz ailecek görüşürdük
dedi ki bak bunu unutma her erkek aldatır dedi ama garip bi vurgulamayla söyledi
hani sanki bişe biliyormuş da gözünü aç dermiş gibi
acaba dedim eski eşi benim eşim için Xde aldatıyor her erkek yapıyor gibi bi konuşma mı yaptı
aman ne biliyim ya da baya baya kuruyorum ben şu an :)
güzel canım afiyet olsun
sağol kuzum
afiyet olsun canım
bi yarım litre kadar daha içtim kuzum sağol :)
şahaneeee, tebrikler kuzumm
güzel canım afiyet olsun
güzel olmuş canım afiyet olsun
ayyy koptummm ilahi yaa
tebrikler canım gayet iyisin
WC problemim vardı 2 gündür ilaç aldım dün gece ama henüz işe yaramadı ne yazık ki
Tebrikler canımeşin meselesinde de canını sıkma buraya yazamadığım özel durumlarım var benim de ama etrafımdan gözlemlediğim tüm kadınlar ilgisizlikten şikayetçi fakat biz hep kendileri anlasın istiyoruz fakat erkeklere açık açık direktif vermedikçe anlamıyorlar o yüzden çek karşına artık yabancı gibiyiz farkında mısın ben mutsuz oluyorum deyip gözlerinin içine bakarak konuş biraz çekidüzen verecektir.Boşanmış arkadaşının sana söylediklerini de hiç hoş bulmadım .Tamam dertli ama karşısındakine elbet sende yaşayacaksın der gibi olmamış bence.Hem aldatmayan işinde gücünde namuslu sadık erkekler de var bu tarz genellemeler yanlış bence.
Eki Görüntüle 2859208
Tebrikler çok güzel eksiSelamlar , kilo veren herkesi tebrik ediyorum , vermeyenlerde bu hafta booll ekşi görür inş.
Bende bu sabah tuvalete çıkamadan malesef evden çıkarken son dk tartıldım foto çekemedim.Ananas detoks yapıyorum 3. Gün bugün ve başladığım gün 72.1 idi.
Bu sabah 69.9 geldim
Fark 2.2
%3.85
Eki Görüntüle 2859196
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.1
Fark 0.4
Yüzde 0.536
Tebrikler
Kızlar dün -1 dim.Misafir gelince düzenim alt üst oluyor yaŞehir dışından geldiler,gece ikiye kadar oturduk,ikiye kadar da çerez,meyve,çay,kahve ikramlar oldu iki haftadır misafirlerim geliyor,artık havalar ısındı,şehir dışından çok misafirlerim gelir,buna bir çözüm bulmam lazım ama nasıl.
Bu arada geçen hafta yaptığım listeye bire bir uydum,gün aşırı yürüyüş yaptım,menulerime dikkat ettim o konuda içim çok rahat ama dün mahvettim emeğini.
Harika tebrikler
Ne yapsan kumsalım mezun olmayı beklemeden izne mi ayrılsan kilo verecem diye de çok aç bırakırsın sen şimdi kendini neyse zehrayla konuşursunuz elbet.ama kilon harika harika 55 ne demek incecik dal gibisin şu anKizlar cok ugzunum y’a bunda dikkate ragmen hala verememeis olmam canimi skiyo acliktan midem bulaniyo geceleri resmen erkenden uyuyorum bisiler yemiyeyim diye ama anlamadim regl oldugum icindir diycem ama iki uc haftadir 55 t’en kurtulamadimya
TebriklerGEÇEN CUMA: 75,00
Şükür eloş eksifesin tebrikler p
Tebrikler canımKızlar bildirimimi güncelliyorum kahvaltı ve su içtim ama wc çıkabildim şükür sabitim
Bu hafta: 82.55
Fark: -0.05
Yüzde: %0.061
Tebrikler canım harikasın28.05.2021 kilo bildirimi
Geçen hafta=74.2kg
Bu hafta=72.9kg
Fark=1.3kg
%1.75
Tebrik ederim canım.Bilinç altımız karışmış artıkKızlar günaydınbu sabah regl ile uyandım dedim eyvah tartida kesin artı gelicem, hatta inanmazsinz uyanmadan önce kabus gördüm güya bakanlar kurulu ile tartiliyormusuz ve ben sadece -100 gelmişim aman Allahım ne büyük olay yapıyorlar nerdeyse beni içeri atacaklar neyse bildirimimi yapayım regle rağmen beni mutlu etti inşallah sizi de mutlu eder
Tebrik ederim canımWC problemim vardı 2 gündür ilaç aldım dün gece ama henüz işe yaramadı ne yazık ki
Eki Görüntüle 2859208
Tebrikler canım.ananas detoksu nasıl oluyorSelamlar , kilo veren herkesi tebrik ediyorum , vermeyenlerde bu hafta booll ekşi görür inş.
Bu sabah 69.9 geldim
Fark 2.2
%3.85
Eksi eksidir tebrikler canımEki Görüntüle 2859196
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.1
Fark 0.4
Yüzde 0.536
Maşallah
7 Kasım 2020
89 kg imisim2 Mayıs 2021
83.75 kg28 Mayıs 2021
82.80 kg
Kilo bildirimimi yapayım malesef WC çıkamadım sabitim büyük ihtimal en kötü ya da eksideyim
Haftaya güzel bir eksiyle gelirsin inşallah canımBu haftam rezil oldu resmen bir şey anlamadımiş mevzusu vs derken doğru düzgün su da içemedim habire çişim gelmesin iş yerinde diye
Sen dikkat etsen çok hızlı kilo veryorsun aslındaSüpersin cnm ya MaşAllah
Fark git gide artıyor ben neyime guveniyorum da dikkat etmiyorum acaba
Haftaya güzel bir eksiyle gelirsin inşallah canımSelam kızlar hayırlı cumalar 2 gündür dikkat edemedim yediklerime kıssam bile çok da sağlıklı yemediğim için WC de çıkmadım biraz artı geldim. Ama artık evimdeyim alışverişimi de yaptım güzel olacak inşallah bu haftayı diğer hafta çok güzel bir yüzde ile gelerek telafi edeceğim söz veriyorum
Geçen cuma 62.00
Bugün 62.75
Fark +750 gr
Yüzde - 1,210
Vücudun kıtlık alarmı vermiş sanırım canım.şaşırtmayı denesen mi acaba
Spora iki gün ara verip kusturmayacak kalorili birşeyler yesen sonra tekrar bu düzene dönsen kırılır aslında ekürimKizlar cok ugzunum y’a bunda dikkate ragmen hala verememeis olmam canimi skiyo acliktan midem bulaniyo geceleri resmen erkenden uyuyorum bisiler yemiyeyim diye ama anlamadim regl oldugum icindir diycem ama iki uc haftadir 55 t’en kurtulamadimya
Harikasın canımGEÇEN CUMA: 75,00
Haftaya ben geçeceğim diyosun yaniTebrikler rakibem bu hafta beni geçtindikkat ettin mi,bir hafta sen bir hafta ben önde oluyoruz
Dikkat et konyalım.Dön geri 6 lara.( pazar günü 23unde yapmışım bildirim )
69.8
Bu cuma 71
Off ne kadar aksi bir insanım kendime bunu neden yapiyorum acaba
Teşekkürler canımgüzel canım tebriklerr
şahanesin tebrik ederim kuzumm
bu kadar motivasyon kaybına çok güzel canımm, bu ne demek biliyorsun di mi, istersen çok güzel kilolar verebileceksin
haklısın canım şimdiden bunları düşünüp de karamsarlığa girmeye gerek yok eğer varsa böyle bişe umarım Allah karşıma bi şekilde çıkartır
sağol kuzum ama ben regl olmadım henüz wc problemim var
Haftaya güzel bir eksiyle gelirsin inşallah canımGeçen hafta: 89.6
Ideal kilomdayim jesinlikle 53 olmak istedigim kilo koruma suresine 2 kilo alma payi birakmistim ama iki haftadir gitmiyo 55 ler saglik olsun en azindan koruma surecini geciriyorumBeslenme şekli ve ideal kiloya ulaşmış olman sebep olabilir canım.
Saol canim bnde bilemedim ne edicegimi daha n kadar ac gezmem lazim ama uzulmuyorum ideal kilomdayim en azindan b hafta koruma sureci gecirmis oldum evet baya fark etti yedi kilo verdim burda cok hafif ledim izne gelcem diye dolapaki 34-36 beden elbiselerimi denedim hicbiri olmuyodu simdi mukemmel oturuyoNe yapsan kumsalım mezun olmayı beklemeden izne mi ayrılsan kilo verecem diye de çok aç bırakırsın sen şimdi kendini neyse zehrayla konuşursunuz elbet.ama kilon harika harika 55 ne demek incecik dal gibisin şu an
Vücudun kıtlık alarmı vermiş sanırım canım.şaşırtmayı denesen mi acaba
Evet haklisin daha onceki rejimlerimdede belli b yere iniyodum sonrasinda imkansizdi birakip b kac ay sonra geri basladigimda daha hizli gidiyoduSpora iki gün ara verip kusturmayacak kalorili birşeyler yesen sonra tekrar bu düzene dönsen kırılır aslında ekürim
Benimki doyumduzluk canim 55 iyi benim icin arrik vucut kitledi kendini bundan sonra dikkat etmem lazim sadeceSen bide cok az yiyorsun bende 100 gr gitmiş sadece ama senin kader az yemiyoru yine de az ama senin böyle olmaması lazım
Supersin tebrik ederim canimKızlar günaydınbu sabah regl ile uyandım dedim eyvah tartida kesin artı gelicem, hatta inanmazsinz uyanmadan önce kabus gördüm güya bakanlar kurulu ile tartiliyormusuz ve ben sadece -100 gelmişim aman Allahım ne büyük olay yapıyorlar nerdeyse beni içeri atacaklar neyse bildirimimi yapayım regle rağmen beni mutlu etti inşallah sizi de mutlu eder
Guzel eksi canim tebrik ederimWC problemim vardı 2 gündür ilaç aldım dün gece ama henüz işe yaramadı ne yazık ki
Eki Görüntüle 2859208
Eki Görüntüle 2859196
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.1
Fark 0.4
Yüzde 0.536
daha bi dikkat edersin toparlarsin detoxsla canim
7 Kasım 2020
89 kg imisim2 Mayıs 2021
83.75 kg28 Mayıs 2021
82.80 kg
Umarim bi an once toparlarsin canim rahatsizligindn kaynidirBu haftam rezil oldu resmen bir şey anlamadımiş mevzusu vs derken doğru düzgün su da içemedim habire çişim gelmesin iş yerinde diye
Cok guzel bir eksi canim tebrik ederim ekurim
Super tebrik ederim canimGEÇEN CUMA: 75,00
Valla hersey mideme dokundigu icin daha dikkatliydim bu haftaBilemedim ki bu hafta çok hakim değilim menülere ama zaten aç gezerken daha ne yapılır bilemedim direniyor kilon
Tebrik ederim canim guzel eksi
Kesinlikle saglik olsunda dirensinSenin vücut direniyor canim. İdeal kilon olduğu için belkide. Üzülme canim
Ekside olmak da guzel canim haftaya hafta cok eksi gelir bnceGeçen hafta: 89.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?