Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Off bence de yaaa. Hadi bu hafta sıkı başlayalım. Bu ay boyunca aşırı spor ekstra dikkat hadi gel baslayalim birlikte
Baslyalim canim yoksa durum fena. Bu hafta ekmeğe abandım resmen ben
Ya muhtemelen ondan kaynaklıdır. Bir şekilde doktora kontrole git canim ihmal etme. Ne zaman biteceği belli değil bu hastaligin
Geçen hafta: 89.6
Bu hafta: 89.5
Fark: -100
Yüzde: Yine yanlıs olcak en iyisi hic hesaplamaym
Eksidesin yinede. İlacı iç olmadi
Yaaa dikkat et hemen 70ler gelmiş gönder cnm

Menülerin güzelse tiroit kaynaklıdr belki cnm ilaçlar fayda eder inşAllah
İns canim ya

Yaaa dikkat et hemen 70ler gelmiş gönder cnm

Menülerin güzelse tiroit kaynaklıdr belki cnm ilaçlar fayda eder inşAllah
Evet cok dikkat ettim geçen hafta 400 gr gitti bu hafta daha cok dikkat ettim spor yaptım ağzıma tatlı abur cubur vurmadım ama sonuc daha kötü. İlaca başlıyorum geri sabah insallah. Bugun nr kahvaltı yaptım sinirimden ne de bişey yedim sadece biraz önce bir kase yogurt yedim çay su baska bişey yok

Yarın sabah baslıycam ilaca insallah canım en kısa zamanda da bi doktora gitcem

Ben artık günlükte yemin edecegim. Mesela 9 da kahvalti yapacaksam 9 a kadar bir şey yememeye yemin edecegim. Sonra 3 e kadar bir şey yememeye gibi bakalim bu ay toplamda 6 kilo hedefliyorum. Tabi bi misafir azizligine daha ugramazsam

Ay gerçekten yemin kurtarıyor insanı. Dur bende yemin edeceğim başka türlü nefsim beni yeniyor hep

Faydası olur insAllah cnm yoğurdun içine chia yulaf falan ataydin daha tok tutar cnm

Günaydın kızlar
+1 deyim bugün ama bekliyordum. Dün regl oldum ve bu hafta hiç dikkat edemedim. Gece 11.30 a kadar uzaktan eğitimlerim vardı. İnş bu hafta toparlıcam
Regl ve yoğunluk etkilemiş olabilir canım. Bu hafta toparlarsın inşallah.
Hayırolsun inşallah
Hayırolmuş zaten tebrikler canım.
Tesekkür ederim canım
Tebrikler canım süper eksi

Regl için normal rakam canım pazartesiye eksiye geçersin insAllah

Tebrikler canım ay rüyana güldüm baya çok güzel eksi
Tesekkür ederim canım
Gayet güzel ekşi tebrikler canim

Güzel bence Afiyet olsun canım

Güzel menu dolmanin içini niye yemedin pirinçli mıydı canim

Ayy ne güldüm rüyana regle rağmen güzel ekşi tebrikler canim
Teşekkür ederim canım
Tesekkür ederim canım
WC problemim vardı 2 gündür ilaç aldım dün gece ama henüz işe yaramadı ne yazık ki
Eksiyim ama daha fazla olabilirdi

geçen hafta: 58,30
Bu hafta: 57,90
Fark: 400
Yüzde: 0,69

Eki Görüntüle 2859208
Tebrikler canım.kabızlık çok zor, bende aynı haldeyim maalesef. Ki günde 3 lt su içiyoruz. Anlamadım neden.
Tebrikler canım. Detoksun etkisini çok iyi görmüşsün.
Eliptik bisiklet resmen canavar gibi, 5 kilo versem 10 kilo vermişim gibi inceltiyo , şuanda beni herkes 64-65 kiloyum sanıyorlar
Eliptik çok etkili gerçekten. İki ay önce 10 deneyimledim bende. Ama manyetik olmadığı için kullanamadım, çok zorladı ve elden çıkarmak zorunda kaldım.
Tebrik ederim canm..misafir ve uyku düzeni etkilemiştir.
Sağlık olsun canım. Detoksun etkisini görürsün inşallah.
Bu haftam rezil oldu resmen bir şey anlamadım iş mevzusu vs derken doğru düzgün su da içemedim habire çişim gelmesin iş yerinde diye

geçen hafta :70.1
Bu hafta :70.9
Fark: +800
Zorlu bir hafta geçirdin canım. Bu hafta telafi edersin inşallah.
Geçen hafta :79.70
Bu hafta:78.95
Fark:750 gram
Yüzde:0,94
Eki Görüntüle 2859304
Tebrikler canım
İnşallah canım, bu hafta güzel eksikler gelir.
Gecen hafta 54,9
Bu hafta 55
Fark +100
Eki Görüntüle 2859330

Beslenme şekli ve ideal kiloya ulaşmış olman sebep olabilir canım.
GEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 73,9
FARK: 1,1
YÜZDE: 1,4666
Tebrikler canım
Eki Görüntüle 2859342
Geçen hafta 68.7
Bugün 68.2
Fark 0.5
Yüzde 0.728
Tebrikler canım
Sagol canim az da olsa eksi olmasi iyi. 40 beden elbise siparişi verdim bu ay full motive full diyet full spor elbiseye girmem lazim başka yolu yok. O yüzden yarın için sıkı yemin edip başlıyorum.
Ooo çok iyi haberler bunlar.
Kızlar bildirimimi güncelliyorum kahvaltı ve su içtim ama wc çıkabildim şükür sabitim
Geçen hafta: 82.60
Bu hafta: 82.55
Fark: -0.05
Yüzde: %0.061
Haftaya çok iyi sonuçlar görürsün o zaman canım. Bu şekilde bile eksi görmüşsün.
BU HAFTANIN LESLİE KRALİÇESİ

L LESA76

Tebrik ederim canım harikasın

Teşekkürler canım.
Tiroit hormonumda büyüme var yalancı nodül mevcut dün ultrason çektirdim endokrine randevu bakıyorum
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.
O kadar iyi olmasına bu hafta o kadar dikkat edip spor yapmama rağmen 100 gr gitmiş kafayı yemek üzereyim
Haftaya iyi sonuçlar görürsün inşallah canım.
Benim şuan yaşadığımın rüyasını görmüşün ama benimki gerçek. Çok moralim bozuldu inan madem o kadar dikkat edip kilo vermiyorum dikkat etmenin ne anlamı var ne bulsan ye diyorum şuan kendime
Bu şekilde düşünüp moralini bozma canım. Azimle bu kiloları vereceğiz inşallah sağlıkla.

Tebrikler çok güzel eksi

Eki Görüntüle 2859304
Harika tebrikler
Ne yapsan kumsalım mezun olmayı beklemeden izne mi ayrılsan kilo verecem diye de çok aç bırakırsın sen şimdi kendini neyse zehrayla konuşursunuz elbet.ama kilon harika harika 55 ne demek incecik dal gibisin şu an
Tebrikler
Eki Görüntüle 2859342
Geçen hafta 68.7
Bugün 68.2
Fark 0.5
Yüzde 0.728
Şükür eloş eksifesin tebrikler p
Kızlar bildirimimi güncelliyorum kahvaltı ve su içtim ama wc çıkabildim şükür sabitim
Geçen hafta: 82.60
Bu hafta: 82.55
Fark: -0.05
Yüzde: %0.061
Tebrikler canım

Son düzenleme:
28.05.2021 kilo bildirimi
Geçen hafta=74.2kg
Bu hafta=72.9kg
Fark=1.3kg
%1.75
Tebrikler canım harikasın
Tebrik ederim canım.Bilinç altımız karışmış artıkRüyana bayıldım.
WC problemim vardı 2 gündür ilaç aldım dün gece ama henüz işe yaramadı ne yazık ki

Eki Görüntüle 2859208
Tebrik ederim canım
Tebrikler canım.ananas detoksu nasıl oluyor
Eksi eksidir tebrikler canım
Maşallah
Bu haftam rezil oldu resmen bir şey anlamadım iş mevzusu vs derken doğru düzgün su da içemedim habire çişim gelmesin iş yerinde diye

Haftaya güzel bir eksiyle gelirsin inşallah canım
Süpersin cnm ya MaşAllah
Fark git gide artıyor ben neyime guveniyorum da dikkat etmiyorum acaba
Sen dikkat etsen çok hızlı kilo veryorsun aslında
Gecen hafta 54,9
Bu hafta 55
Fark +100
Eki Görüntüle 2859330
Vücudun kıtlık alarmı vermiş sanırım canım.şaşırtmayı denesen mi acaba
Spora iki gün ara verip kusturmayacak kalorili birşeyler yesen sonra tekrar bu düzene dönsen kırılır aslında ekürim
Harikasın canım
Tebrikler rakibem bu hafta beni geçtin dikkat ettin mi,bir hafta sen bir hafta ben önde oluyoruz
Haftaya ben geçeceğim diyosun yani
( pazar günü 23unde yapmışım bildirim )
69.8
Bu cuma 71

Off ne kadar aksi bir insanım kendime bunu neden yapiyorum acaba
Dikkat et konyalım.Dön geri 6 lara.
Teşekkürler canım

Beslenme şekli ve ideal kiloya ulaşmış olman sebep olabilir canım.
Ideal kilomdayim jesinlikle 53 olmak istedigim kilo koruma suresine 2 kilo alma payi birakmistim ama iki haftadir gitmiyo 55 ler saglik olsun en azindan koruma surecini geciriyorum
Ne yapsan kumsalım mezun olmayı beklemeden izne mi ayrılsan kilo verecem diye de çok aç bırakırsın sen şimdi kendini neyse zehrayla konuşursunuz elbet.ama kilon harika harika 55 ne demek incecik dal gibisin şu an
Saol canim bnde bilemedim ne edicegimi daha n kadar ac gezmem lazim ama uzulmuyorum ideal kilomdayim en azindan b hafta koruma sureci gecirmis oldum evet baya fark etti yedi kilo verdim burda cok hafif ledim izne gelcem diye dolapaki 34-36 beden elbiselerimi denedim hicbiri olmuyodu simdi mukemmel oturuyo

Vücudun kıtlık alarmı vermiş sanırım canım.şaşırtmayı denesen mi acaba

Spora iki gün ara verip kusturmayacak kalorili birşeyler yesen sonra tekrar bu düzene dönsen kırılır aslında ekürim
Evet haklisin daha onceki rejimlerimdede belli b yere iniyodum sonrasinda imkansizdi birakip b kac ay sonra geri basladigimda daha hizli gidiyodu

bide kabak detixsundan sonra wc problemim olmaya basladi bagirsak duzenimi bozdum onunda etkisi cok

U UcanSupurge m
S’en ne dersen o olsun canim guruba b katkim olmadigi icin uzuluyorum istersen bu hafta cekiliyim ben
Burda olmasamda Kendim devam edicem aralikli oruc 12-18 arasi beslenip yediklerime dikkat edip koruma asamasi sagliycam belkide eksilirim bu arada ama haziranin sonuna kadar rejime devam cunki birden kilo artisi olucagini biliyorum yavas rejim tarzinda gitmeyi istiyorum
S’enin dusuncen ne olur acaba guruba b faydam olmuyo

Supersin tebrik ederim canim

Eki Görüntüle 2859208
Guzel eksi canim tebrik ederim

daha bi dikkat edersin toparlarsin detoxsla canim

Umarim bi an once toparlarsin canim rahatsizligindn kaynidir
Eki Görüntüle 2859304
Cok guzel bir eksi canim tebrik ederim ekurim
Super tebrik ederim canim
Bilemedim ki bu hafta çok hakim değilim menülere ama zaten aç gezerken daha ne yapılır bilemedim direniyor kilon
Valla hersey mideme dokundigu icin daha dikkatliydim bu hafta
Eki Görüntüle 2859342
Geçen hafta 68.7
Bugün 68.2
Fark 0.5
Yüzde 0.728
Tebrik ederim canim guzel eksi
Senin vücut direniyor canim. İdeal kilon olduğu için belkide. Üzülme canim
Kesinlikle saglik olsunda dirensin
Ekside olmak da guzel canim haftaya hafta cok eksi gelir bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…