- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.121
Canım detoks falan mı yapiyosun baya hafif bı menü olmuş Afiyet olsun28 Mayıs menü
13.00
Bol pul biberli naneli bir kase yogurt
14.00
Şekersiz çay iki kupa
16.30
Yeşil cay
19.00
Bir servis kaşığı besamel soslu garnitürlü tavuk
İki bardak ayran
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Saol cnmGüzel menü afiyet olsun canim
Hiç duymadım cnm bilgim yokKızlar buğday kepeğini menülerinizde kullandınız mı daha önce. Kahvaltı öncesi bir tatlı kaşığı kepek ve 2 kaşım yoğurt yesem diyorum,nasıl olur.
Afiyet olsun canım güzel menü bence28 Mayıs
10.00
2 dilkm kızarmış ekmek
Şekersiz çay
Domates salatalık
5.30
Bir kase yeşil fasulye
Bir kase pirinç pilavı
2.5 litre su
Allaaalla ılgıncmıs son 1 ay acılmasıBugün küçüğün öğretmeni de demiş. Niye açıyorlar yine anlamış değilim ya.
Bide surda 1 ay kaldı okula gitseler ne gitmezler ne anlamadim
Diyet zeytin ye:)Muhtemelen canım yine geçirdi beni ele resmen
Ne kadar kötü bişe bu, neden böyle olduğunu biliyorsun ama kendine hükmedip de engel olamıyorsun bu duruma
Hosgeldınnn, kaynanacıgın nabıoKızlar eve geldik kızımı kendimi yıkadım valizler boşalacak yemek ayarlayacağım gelirim yine
Tamam canım, çok faydalı, diyet içinde yararlıymış ana bende hiç kullanmadım. Ruşeymide öyle. Yarın sabah deneyeceğim inşallah olumlu sonuç alırım.Canım detoks falan mı yapiyosun baya hafif bı menü olmuş Afiyet olsun
Saol cnm
Hiç duymadım cnm bilgim yok
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Ruşeym kıza kullanıyorum , sen nasıl yapcaksın?Tamam canım, çok faydalı, diyet içinde yararlıymış ana bende hiç kullanmadım. Ruşeymide öyle. Yarın sabah deneyeceğim inşallah olumlu sonuç alırım.
Okullar açılırsa benimde kaynanacigim gelir herhallHosgeldınnn, kaynanacıgın nabıo
Aç karnaYoğurt ve sütün içine katarak başlayacağımRuşeym kıza kullanıyorum , sen nasıl yapcaksın?
Yulaf kepeği bu konuda çookk başarılı özellikle yoğurtlaAç karnaYoğurt ve sütün içine katarak başlayacağım
Afiyet olsun canım güzel menü28.05.2021
Kahvaltı 7.00
1 dilim t. B ekmeği, 1dilim peynir, 4zeytin,domates ve salatalık, cay
Ara, 10.30
3 ceviz, orta Türk kahvesi
Öğlen, 14.00
3 nugget, 1 servisi kaşığı sade makarna, 2 bardak ayran
Ara, 18.00
Bir piko, 10 çilek. 3 yeni dünya
Spor bugün yapmadım.
Su 3 lt
U UcanSupurge
Şifa olsun insAllah canımTamam canım, çok faydalı, diyet içinde yararlıymış ana bende hiç kullanmadım. Ruşeymide öyle. Yarın sabah deneyeceğim inşallah olumlu sonuç alırım.
Tesekkür ederim canım, inşallahAfiyet olsun canım güzel menü
Şifa olsun insAllah canım
Biliyorum canım bende diyetisyene giderek kilo verdim ama kaç haftadır düzenli sağlıklı besleniyorum 400 gr 100 gr gidiyor bu şekilde denicem artık yapacak bişey yok sıkıldım bu durumdanSelamlar , bu şekilde beslenerek kilo verirsiniz ama kastan.Bence sağlıklı değil tabi yine siz bilirsiniz.Diyetisyen ile birlikte de kilo verdim ve bu tarz diyetler beslenmeler malesef çok sağlıksız
İyi geceler kızlarSelam kızlar hayırlı cumalar 2 gündür dikkat edemedim yediklerime kıssam bile çok da sağlıklı yemediğim için WC de çıkmadım biraz artı geldim. Ama artık evimdeyim alışverişimi de yaptım güzel olacak inşallah bu haftayı diğer hafta çok güzel bir yüzde ile gelerek telafi edeceğim söz veriyorum
Geçen cuma 62.00
Bugün 62.75
Fark +750 gr
Yüzde - 1,210
Sagol canım can sıkıntısından yemedim bu hafta da böyle denicem artıkÇok hafif geçmiş canım bugün. Afiyet olsun.
Demeyle değil işleve geçelim. Herkes yapıyorsa biz neden yapmayalım ki
Canım kilo gitmiyor dikkat ettigim halde böyle denicem bu haftadaCanım detoks falan mı yapiyosun baya hafif bı menü olmuş Afiyet olsun
Saol cnm
Hiç duymadım cnm bilgim yok
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Pirinç pilavı evet arada yenebilir ama bir kase çok sanki canim. Günün geri kalanı güzel cuma içinde gormezden gelebiliriz aslında pirinç pilavini28 Mayıs
10.00
2 dilkm kızarmış ekmek
Şekersiz çay
Domates salatalık
5.30
Bir kase yeşil fasulye
Bir kase pirinç pilavı
2.5 litre su
Piko olmasa güzel menuymus canim28.05.2021
Kahvaltı 7.00
1 dilim t. B ekmeği, 1dilim peynir, 4zeytin,domates ve salatalık, cay
Ara, 10.30
3 ceviz, orta Türk kahvesi
Öğlen, 14.00
3 nugget, 1 servisi kaşığı sade makarna, 2 bardak ayran
Ara, 18.00
Bir piko, 10 çilek. 3 yeni dünya
Spor bugün yapmadım.
Su 3 lt
U UcanSupurge
Ya bak her yönden kötü okulların açılmasıOkullar açılırsa benimde kaynanacigim gelir herhall
Güzel canim afiyet olsun28Mayıs menüm
Kahvaltı:10.30
1yumurta
Kk peynir
1ck bal
Şekersiz çay
Öğle:13.00
1lavas 2yk kıyma salata
1bardak ayran
Aksam:16.00
1küçük dilim karpuz
Küçük bir parça peynir
20:00
2hurma(evdekiler tost yerken acıktım)
Su:2 litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş180puan
9180adım
Eki Görüntüle 2859824
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?