Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Muhtemelen canım yine geçirdi beni ele resmen
Ne kadar kötü bişe bu, neden böyle olduğunu biliyorsun ama kendine hükmedip de engel olamıyorsun bu duruma
Sende kasma öyleyse nekadar daha yiyebilirsinki sonuçta doyur kendini piskolojim , yarın kaldığından yerden devam

Haşlanmış yumurta salatası ve ananas bu hafta bende kahvaltilarda yedim, beni saatlerce tok tuttu şok oldum.Dakkasina acıkan ben resmen saatlerce yemek aklıma gelmedi.

Bugün ugrayamadim kacinci olduk ?

Sabah dersim vardı,öğle okula gittim,altı haftalık birikmiş defter vardı onu yazdım,dilekçeler vardı veliler tek tek gelip doldurdular,sonra pazara gittim alışveriş,eve geldigimde aksam olmuştu.Okullarda açılacak gibiymis,müdür bey öyle dedi.Bakalim hayırlısı olsun artık.

28.05.2021 kilo bildirimi
Geçen hafta=74.2kg
Bu hafta=72.9kg
Fark=1.3kg
%1.75

WC problemim vardı 2 gündür ilaç aldım dün gece ama henüz işe yaramadı ne yazık ki
Eksiyim ama daha fazla olabilirdi

geçen hafta: 58,30
Bu hafta: 57,90
Fark: 400
Yüzde: 0,69

Eki Görüntüle 2859208

Bu haftam rezil oldu resmen bir şey anlamadım iş mevzusu vs derken doğru düzgün su da içemedim habire çişim gelmesin iş yerinde diye

geçen hafta :70.1
Bu hafta :70.9
Fark: +800

Geçen hafta :79.70
Bu hafta:78.95
Fark:750 gram
Yüzde:0,94
Eki Görüntüle 2859304

Gecen hafta 54,9
Bu hafta 55
Fark +100
Eki Görüntüle 2859330

GEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 73,9
FARK: 1,1
YÜZDE: 1,4666

Eki Görüntüle 2859342
Geçen hafta 68.7
Bugün 68.2
Fark 0.5
Yüzde 0.728

Geçen hafta: 89.6
Bu hafta: 89.5
Fark: -100
Yüzde: Yine yanlıs olcak en iyisi hic hesaplamaym

Geçen hafta .71.750
Bunhafta . 70=750
Fark -1
Yüzde.1.39
Cherry Mom kaptanım 11 liste üyemiz ve 1 liste adayımızın tartı bildirimleri

Sabah 10:30 kahve

oglen 13:00 bi kase kabak corbasi

aksam 16:30 b dilim patates graten 3 yk yesil fasulye

3 litre su U UcanSupurge

10 bin adim 100p G Goklerce
Afiyet olsun canım güzel menü
Kızlar biri beni durdursun bugün resmen 2 haftalık yedim ve hala canım bişeler istiyor
Ne oldu böyle anlamıyorum reglim falan da yakın değil daha 2-3 haftası var off yaa
Bazen bende de öyle oluyor canını sıkan biseyler mi var ben genelde yorgun, sınırlı iken saldiriyorum boyke5
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Afiyet olsun canım güzel menü

Öyle yapcam canım en kısa zamanda gitcem insallah doktora çok sagol

Haşlanmış yumurta salatası ve ananas bu hafta bende kahvaltilarda yedim, beni saatlerce tok tuttu şok oldum.Dakkasina acıkan ben resmen saatlerce yemek aklıma gelmedi.
Evet çok doyurucu , ödem atıcılığı müthiş yağda yakıyo daha ne olsun.
Listeye bakınca buneya bunla doyulurmu diyo insan ama yapınca gayette doyuyo

79 kilo ile başladım buraya canim baktigimda 66 Lara kadar inmistim bı ara çokta istikrarlı değilim. 2 sene olacak sanırım katilali. Neyse yeni bir başlangıç bakalım hayirlisi
Tebrikler canım güzel eksi
Güzel menü afiyet olsun canim
Gecen hafta. 71.750
Bu hafta . 70=40
Fark . -1.35
Yüzde . 1.88
Kusura bakmayın işim vardı unutmuşum
Ayla-
Oo güzel ekşi canim tebrikler
Kızlar eve geldik kızımı kendimi yıkadım valizler boşalacak yemek ayarlayacağım gelirim yine
Kolay gelsin canim. Bı yerden eve dönmenin en kötü yanı valiz boşaltmak
Sabah 10:30 kahve

oglen 13:00 bi kase kabak corbasi

aksam 16:30 b dilim patates graten 3 yk yesil fasulye

3 litre su U UcanSupurge

10 bin adim 100p G Goklerce
Az öz menü akşamında erken kapatmissin acikmazmisin afiyet olsun canim

Kızlar biri beni durdursun bugün resmen 2 haftalık yedim ve hala canım bişeler istiyorum
Ne oldu böyle anlamıyorum reglim falan da yakın değil daha 2-3 haftası var off yaa
Allah Allah neyse yemişsin bitmiş artık. Oh sedan olsun. Ne yapıyoruz bu haftayı sıfır kacamakla geçirip bu gunu telafi ediyoruz . Kendine tarçınlı kahve yada süt yap tatlı isteğini korlesin biraz canim
Güzel canim afiyet olsun. Ne kadar su ictigini yazmamışsin. Bide spor için G Goklerce etiketle ki spor yarışına dahil ol canim
Güzel görünüyor canim. Afiyet olsun

İns canim bu hafta güzel olur

Senle benden adam olmaz. Üstümüze gelenler kilo verip mezun olup gidecek
Ezik kendimize gelelim bacım hadi toparlayalim bu hafta
Aynen canım ya kendımı cok basarısız hissedıyorum bu kilo verme işini beceremedım, tamam toparlayalım ıns

Selamlar , bu şekilde beslenerek kilo verirsiniz ama kastan.Bence sağlıklı değil tabi yine siz bilirsiniz.Diyetisyen ile birlikte de kilo verdim ve bu tarz diyetler beslenmeler malesef çok sağlıksız

Bugün küçüğün öğretmeni de demiş. Niye açıyorlar yine anlamış değilim ya.
Bide surda 1 ay kaldı okula gitseler ne gitmezler ne anlamadim

Çok hafif geçmiş canım bugün. Afiyet olsun.

Aynen canım ya kendımı cok basarısız hissedıyorum bu kilo verme işini beceremedım, tamam toparlayalım ıns
Demeyle değil işleve geçelim. Herkes yapıyorsa biz neden yapmayalım ki

Sağol canımliste heyecanı vardı bu hafta adımı göremeyince üzüldüm ve şaşırdım. Artık inşallah haftaya güzel bir Başlangıç olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…