- 31 Ekim 2013
- 21.661
- 72.858
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.101
Muhtemelen canım yine geçirdi beni ele resmenDuygusal açlık olabilir
Sende kasma öyleyse nekadar daha yiyebilirsinki sonuçta doyur kendini piskolojim , yarın kaldığından yerden devamMuhtemelen canım yine geçirdi beni ele resmen
Ne kadar kötü bişe bu, neden böyle olduğunu biliyorsun ama kendine hükmedip de engel olamıyorsun bu duruma
Sende kasma öyleyse nekadar daha yiyebilirsinki sonuçta doyur kendini piskolojim , yarın kaldığından yerden devam
İnşallah canım, inşallah yarına çok daha iyi uyanırımYarın protein ağırlıklı beslenirsen bugünün ödeminide atarsın ve boooolll su tabi
Haşlanmış yumurta salatası ve ananas bu hafta bende kahvaltilarda yedim, beni saatlerce tok tuttu şok oldum.Dakkasina acıkan ben resmen saatlerce yemek aklıma gelmedi.Bugünkü menüm
Sabah öğle ...ananaslı yoğurt
Akşam.... 3 haşlanmış yumurta salatası bol yeşillikli
Aralarda ...1 dilim ananas 6 çiğ badem
Spor...40 dk eliptik *4 =160 puan
Akşam 18:10 gibi yedim ve su bazende bitki çayı dışında bişey yemiyorum artık
28.05.2021 kilo bildirimi
Geçen hafta=74.2kg
Bu hafta=72.9kg
Fark=1.3kg
%1.75
Kızlar günaydınbu sabah regl ile uyandım dedim eyvah tartida kesin artı gelicem, hatta inanmazsinz uyanmadan önce kabus gördüm güya bakanlar kurulu ile tartiliyormusuz ve ben sadece -100 gelmişim aman Allahım ne büyük olay yapıyorlar nerdeyse beni içeri atacaklar neyse bildirimimi yapayım regle rağmen beni mutlu etti inşallah sizi de mutlu eder
Geçen hafta:61.9
Bugun: 61.2
Fark: -0.7
Yuzde: -1.130Eki Görüntüle 2859138
WC problemim vardı 2 gündür ilaç aldım dün gece ama henüz işe yaramadı ne yazık ki
Eksiyim ama daha fazla olabilirdi
geçen hafta: 58,30
Bu hafta: 57,90
Fark: 400
Yüzde: 0,69
Eki Görüntüle 2859208
Eki Görüntüle 2859196
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.1
Fark 0.4
Yüzde 0.536
Kızlar dün -1 dim.Misafir gelince düzenim alt üst oluyor yaŞehir dışından geldiler,gece ikiye kadar oturduk,ikiye kadar da çerez,meyve,çay,kahve ikramlar oldu iki haftadır misafirlerim geliyor,artık havalar ısındı,şehir dışından çok misafirlerim gelir,buna bir çözüm bulmam lazım ama nasıl.
Bu arada geçen hafta yaptığım listeye bire bir uydum,gün aşırı yürüyüş yaptım,menulerime dikkat ettim o konuda içim çok rahat ama dün mahvettim emeğini.
Bu haftam rezil oldu resmen bir şey anlamadımiş mevzusu vs derken doğru düzgün su da içemedim habire çişim gelmesin iş yerinde diye
geçen hafta :70.1
Bu hafta :70.9
Fark: +800
Selam kızlar hayırlı cumalar 2 gündür dikkat edemedim yediklerime kıssam bile çok da sağlıklı yemediğim için WC de çıkmadım biraz artı geldim. Ama artık evimdeyim alışverişimi de yaptım güzel olacak inşallah bu haftayı diğer hafta çok güzel bir yüzde ile gelerek telafi edeceğim söz veriyorum
Geçen cuma 62.00
Bugün 62.75
Fark +750 gr
Yüzde - 1,210
GEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 73,9
FARK: 1,1
YÜZDE: 1,4666
Geçen hafta: 89.6
Bu hafta: 89.5
Fark: -100
Yüzde: Yine yanlıs olcak en iyisi hic hesaplamaym
Geçen hafta .71.750
Bunhafta . 70=750
Fark -1
Yüzde.1.39
Afiyet olsun canım güzel menüSabah 10:30 kahve
oglen 13:00 bi kase kabak corbasi
aksam 16:30 b dilim patates graten 3 yk yesil fasulye
3 litre su U UcanSupurge
10 bin adim 100p G Goklerce
Bazen bende de öyle oluyor canını sıkan biseyler mi var ben genelde yorgun, sınırlı iken saldiriyorum boyke5Kızlar biri beni durdursun bugün resmen 2 haftalık yedim ve hala canım bişeler istiyor
Ne oldu böyle anlamıyorum reglim falan da yakın değil daha 2-3 haftası var off yaa
Afiyet olsun canım güzel menü benceBugünkü menüm
Afiyet olsun canım güzel menüBugün çok kararlıydım haftaya 61 kg en az
9.30
2 yumrta ve yaklaşık 6 dilim sucuklu yumurtanın yarısı
1 kaşık labne
Yarım KK peynir
2 kaşık biberli domates
Domates salatalık
5 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
13.30
1 kuruyemişli diyet bar
Filtre kahve
18.30
5 kaşık bol yeşillikle patates salatası
3 köfte kadar göğüs eti fırında
1 biber
su 3 L
250 ip atlama 50 p
50 squat 10 p
U UcanSupurge
Teşekkür ederim kaptanım hayırlı akşamlarCherry Mom kaptanım 11 liste üyemiz ve 1 liste adayımızın tartı bildirimleri
Öyle yapcam canım en kısa zamanda gitcem insallah doktora çok sagolÇok iyi sonuç canım,
Geçmiş olsun canım, çok yorulmadın inşallah
Canım yoğurt kuru kabızlık iyi geliyor o yüzden yapabilirsin çok ağır da değil, yani amaç şu 200 gr verip mezun olman, yatmadan 1 2 saat önce yoğurt pul biber limon karıştırıp yiyorsun ama mide problemin yanma reflü falan varsa yapma...hadi bakalım önümüzdeki hafta beraber mezun olalım
Çok güzel canım afiyet olsun
Evet bak if yap muhakkak daha hızlı gittiğini göreceksin ve inan daha kolay, ilk başta zor gibi geliyor ama alışınca daha kolay...tiroit ilacını da aksama hatta dr à git tekrar tahlil yaptır
Moral bozma canım listede gibi tam gaz devamkee
Sana yapma derken benim hala yiyor oluşumneyse güldük eğlendik tadında bırakalım hemen elinde ne varsa bırak yere, bu parti burada bitsin ekürim
Evet çok doyurucu , ödem atıcılığı müthiş yağda yakıyo daha ne olsun.Haşlanmış yumurta salatası ve ananas bu hafta bende kahvaltilarda yedim, beni saatlerce tok tuttu şok oldum.Dakkasina acıkan ben resmen saatlerce yemek aklıma gelmedi.
79 kilo ile başladım buraya canim baktigimda 66 Lara kadar inmistim bı ara çokta istikrarlı değilim. 2 sene olacak sanırım katilali. Neyse yeni bir başlangıç bakalım hayirlisiEvet ya kendine neden yapıyorsun bunu, bak ya tam olarak emek ver zayıfla ya da bırak, böyle bir dargın bir barışık kendine eziyet oluyor , ki sen şimdiye kadar dünyanın kilosunü verdin şimdi bıraksan geri alacaksin ve bütün emeklerim Zayi olacak o yüzden bırakmadan iki ileri bir geri yapmadan silkelenip tam gaz devam etmen gerekiyor
Tebrikler canım güzel eksiGeçen hafta 58.95
Bugün 58.25
Fark - 700
Yüzde 1.187
Çok şükür bayram kilolarını ve aldığım ilaçların ödemlerini verdim. Artık sahalara geri dönebilirim. Akşam inşallah menümü paylaşmaya başlayacağım.
Güzel menü afiyet olsun canim28 Mayıs Cumartesi
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
2 salatalık
Maydanoz
Çay
Ara 13:00
1 bardak tarçınlı süt
Ara 15:00
1 kupa yeşilçay
1 armut
Akşam 18:00
1 kepçe mercimek çorbası
6 kaşık sebze kavurma
4 kaşık yoğurt
Akşam bı daha yeşilçay ya da rezene içerim su 2 lt oldu 3.5 olur
Spor yarım saat tempolu yürüyüş
Oo güzel ekşi canim tebriklerGecen hafta. 71.750
Bu hafta . 70=40
Fark . -1.35
Yüzde . 1.88
Kusura bakmayın işim vardı unutmuşum
Ayla-
Kolay gelsin canim. Bı yerden eve dönmenin en kötü yanı valiz boşaltmakKızlar eve geldik kızımı kendimi yıkadım valizler boşalacak yemek ayarlayacağım gelirim yine
Az öz menü akşamında erken kapatmissin acikmazmisin afiyet olsun canimSabah 10:30 kahve
oglen 13:00 bi kase kabak corbasi
aksam 16:30 b dilim patates graten 3 yk yesil fasulye
3 litre su U UcanSupurge
10 bin adim 100p G Goklerce
Allah Allah neyse yemişsin bitmiş artık. Oh sedan olsun. Ne yapıyoruz bu haftayı sıfır kacamakla geçirip bu gunu telafi ediyoruz . Kendine tarçınlı kahve yada süt yap tatlı isteğini korlesin biraz canimKızlar biri beni durdursun bugün resmen 2 haftalık yedim ve hala canım bişeler istiyorum
Ne oldu böyle anlamıyorum reglim falan da yakın değil daha 2-3 haftası var off yaa
Güzel canim afiyet olsun. Ne kadar su ictigini yazmamışsin. Bide spor için G Goklerce etiketle ki spor yarışına dahil ol canimBugünkü menüm
Güzel görünüyor canim. Afiyet olsunBugün çok kararlıydım haftaya 61 kg en az
9.30
2 yumrta ve yaklaşık 6 dilim sucuklu yumurtanın yarısı
1 kaşık labne
Yarım KK peynir
2 kaşık biberli domates
Domates salatalık
5 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
13.30
1 kuruyemişli diyet bar
Filtre kahve
18.30
5 kaşık bol yeşillikle patates salatası
3 köfte kadar göğüs eti fırında
1 biber
su 3 L
250 ip atlama 50 p
50 squat 10 p
U UcanSupurge
İnşallah canımSen de sağol canım haftaya inşallah
Tamam canım haftaya not ve nick yazılı olsun şimdi liste değilsin listede olanlar dediğim gibi paylaşmazlarsa geçersiz bildirim sayılıyor canım
Aynen canım ya kendımı cok basarısız hissedıyorum bu kilo verme işini beceremedım, tamam toparlayalım ınsİns canim bu hafta güzel olur
Senle benden adam olmaz. Üstümüze gelenler kilo verip mezun olup gidecek
Ezik kendimize gelelim bacım hadi toparlayalim bu hafta
Selamlar , bu şekilde beslenerek kilo verirsiniz ama kastan.Bence sağlıklı değil tabi yine siz bilirsiniz.Diyetisyen ile birlikte de kilo verdim ve bu tarz diyetler beslenmeler malesef çok sağlıksız28 Mayıs menü
13.00
Bol pul biberli naneli bir kase yogurt
14.00
Şekersiz çay iki kupa
16.30
Yeşil cay
19.00
Bir servis kaşığı besamel soslu garnitürlü tavuk
İki bardak ayran
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Bugün küçüğün öğretmeni de demiş. Niye açıyorlar yine anlamış değilim ya.Bugün ugrayamadim kacinci olduk ?
Sabah dersim vardı,öğle okula gittim,altı haftalık birikmiş defter vardı onu yazdım,dilekçeler vardı veliler tek tek gelip doldurdular,sonra pazara gittim alışveriş,eve geldigimde aksam olmuştu.Okullarda açılacak gibiymis,müdür bey öyle dedi.Bakalim hayırlısı olsun artık.
Çok hafif geçmiş canım bugün. Afiyet olsun.28 Mayıs menü
13.00
Bol pul biberli naneli bir kase yogurt
14.00
Şekersiz çay iki kupa
16.30
Yeşil cay
19.00
Bir servis kaşığı besamel soslu garnitürlü tavuk
İki bardak ayran
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Demeyle değil işleve geçelim. Herkes yapıyorsa biz neden yapmayalım kiAynen canım ya kendımı cok basarısız hissedıyorum bu kilo verme işini beceremedım, tamam toparlayalım ıns
Sağol canımÇok iyi sonuç canım,
Geçmiş olsun canım, çok yorulmadın inşallah
Canım yoğurt kuru kabızlık iyi geliyor o yüzden yapabilirsin çok ağır da değil, yani amaç şu 200 gr verip mezun olman, yatmadan 1 2 saat önce yoğurt pul biber limon karıştırıp yiyorsun ama mide problemin yanma reflü falan varsa yapma...hadi bakalım önümüzdeki hafta beraber mezun olalım
Çok güzel canım afiyet olsun
Evet bak if yap muhakkak daha hızlı gittiğini göreceksin ve inan daha kolay, ilk başta zor gibi geliyor ama alışınca daha kolay...tiroit ilacını da aksama hatta dr à git tekrar tahlil yaptır
Moral bozma canım listede gibi tam gaz devamkee
Sana yapma derken benim hala yiyor oluşumneyse güldük eğlendik tadında bırakalım hemen elinde ne varsa bırak yere, bu parti burada bitsin ekürim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?