- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.321
Günaaayyyyyyydınnnnnnnnnnnnnn...
Bugün size gıcıklık olsun diye bildirimi en son ben yapıcam...
Deeerrrrrmiiişimmmmmmmmmmm
İki gündür regl yüzünden biraz sıkıntılı olsamda baskülde gayet iyi bir sonucum var bu haftada..
Geçen Hafta 94,9
Bu hafta 94,2
Fark 700 gr.
94,9/94,2/0,700/0,74
Günaydın kızlar.
Bende bu hafta bir değişiklik yok.
Geçen hafta 65,2
bu hafta 65,2
fark 0
Kızlar :) 69.6takıldım burada iyi mi yaa 4 gündür gram oynamadisağlık olsun buda yeter bana 6ları gördüm ya daha ne isterim :) gerisi gelir mutlaka.
Günaydın beybiler,
Kilom 68 gene ++ lardayım((
Caniiim hosgeldiiin cok sevindim kiiiz 3 e kaldiysan oldu demektir bu is hem olmasa o kadar uzun surdurmez keser atarlardi cok sevindim,iyiki yanina dukan pogacalarini almissin menum pek iyi degil diyosun ama en azindan kacamak yapmamissin spora gelince gun icinde dolasman da az olmamis sabah cik aksam eve gel bence yeter ama baksana benim prensip sahibi arkadasim gelince sporunu da yapmissssohh takımıma bakın heleeeeene güzel muh etmişsiniz 20 dk dır okuyorum resmen ben bugün fenalardaydım. sabah apar topar ççıktım evden dukan poğaçalarımı yapıp. bütün gün dukan poğaçası yedim. yani bugün diyet açısından pek iyi olmadı. şu saat oldu sporumu yapamadım. 1 sa önce eve geldim. bugün saat 2 de iş görüşmem vardı. ama çok stresliydi 2 saat sürdü. 3 elemeden geçtim. yuh dedim artık pestilim çıktı. hayırlısı artıkın olursa olcak
sonra arkadaşlarla gezdik. iyiki dukan poğaçalarım vardı, yoksa kaçamak yapmak zorunda kalabilirdim.şu saatte bile birazdan sporumu yapcam..
perşembe bildirimi: 55.7yani +600 nasıl oldu hiç anlamadım ama sabah göbeğime baktım acayip derece şişti. umarım şişliktir bu :26:
eveet dansa gitmeyi çok istedik arkadaşlar hatta gidecektik ama kadıköyde olduğundan iş görüşmesi çıkınca gidemedik
evet emine kaçamaklar yüzünden kesinama önümüzdeki haftaya toparlanmış olursun korkma
eveet bugün fenalardaydım. aşırı stres bi ortamdı. 10 kişi toplu mülakattaydık. 7 si direkt elendi. 2. görüşmeye kaldım. onu da geçtim. sonra 3 e kaldım. şuan benden cevap bekliyorlar. alındım gibi bir şey emineeeee
aslan emineeeeeeee
benim de bugün öğünüm hiç iyi olmadı.
sabah:
1 yağsız omlet
1 dilim hindi füme
1 tatlı kaşığı b. peynir
1 çeri domates
günün geri kalanında yulaf kepekli, kıymalı, lorlu dukan poğaçası :26:
şimdi 30 dk jillian yapacağım ve ardından bir bardak light kola içeceğim buz gibi.
canim bravo yaa bu haftanin takim gruru sensin Hilaaaaaal iyi vermissinGünaaayyyyyyydınnnnnnnnnnnnnn...
Bugün size gıcıklık olsun diye bildirimi en son ben yapıcam...
Deeerrrrrmiiişimmmmmmmmmmm
İki gündür regl yüzünden biraz sıkıntılı olsamda baskülde gayet iyi bir sonucum var bu haftada..
Geçen Hafta 94,9
Bu hafta 94,2
Fark 700 gr.
94,9/94,2/0,700/0,74
***9. takım 296.etap***
marti (64,8/64,6 /0,2 /%0,30 )
btlbetul (67,2/68/-0,8/%-1,19)
bsrmhmmt (70,2/69,6/0,6/%0,85)
buseb (55,7/55,4/0,3/%0,54)buzdanmadam (70/ / /%)
ozdemi (65,2/65,2/0/%0) kilosu sabit
fadime02 (98/ / /% )trulyscrumptions (78,5/78,5/0/%0) kilosu sabit
lypsa (94,9/94,2/0,7/%0,74)
9. takım yüzdesi: %
ECEEEE gadınım sevgililer günün kutlu olsun yavrum :) sana cikolata sepeti almak istedim ama malum diyet yapıyoruz özenip yerim diye başlarım böyle sevgiler gününe ya ben yiyemiyorsam gadınım da yiyemez dedim vazgeçtim :) nasıl çok romantikim demi :):):)
canim bravo yaa bu haftanin takim gruru sensin Hilaaaaaal iyi vermissin
Ya üfff inşallah olmayız.Küme düşmüş takım gibiyiz bir kupa kaldıramadık:2:kızlar bugün ev çok kalabalık olacak 15 kiişi falan ağarlıyacağız. telaşımız büyük. yardım edeceğim anneme. hepinizi öpüyorum. şeyma bu haftada bildirimde bulunmazsa izinli gösterilecek, ki ben diskalifiyesinden yana olduğumu burdan belirtmek isterim. kendisi 2 haftadır yok. insan bir haber verir... böyle sorumsuzluk olmaz.
dilerim bu hafta yine sonuncu olmayız.
olsun canım eğer diyetine harfiyen uyup, kaçamak yapmadığın halde sonuç bu ise üzülme. en azından kilonu korumuşsun. AMA öyle değilse, KAÇAMAK yaptığın için böyle ise üzül bence. yazık çünkü boş yere vakit kaybediyorsun, zayıf bir insan olma süreni uzatıyorsun demektir.
teşekkür ederim canım :) bende snei tebrik ederim :) valla varya şu kiloyu ben görsem üfff tam fıstık olucamda adım adım gidiyorum işte o yöne dpoğru. ilk hedef 69 lardı başardım şimdi 65 ler :) sonra 0 lar yani 60 lar :) ardından 5 li rakamlar :) ki olucak eminim :)kızlar bu sabah tartı -300 gösterdi. yalnız değerlerime baktım. yağ parçalamışım ve su toplamışım.vücudumdaki su oranı 47.2 iken, şuan 48.4 ve baskül hiç bu kadar su oranı göstermemişti bende. hep 47.1-47.3 arasında giderdim. bildiğin ödem topladım yani.
kilom 55.4
tebrikler büşracııım
hahaaaaaaaaaaaaa .. harikasın...
Caniiim hosgeldiiin cok sevindim kiiiz 3 e kaldiysan oldu demektir bu is hem olmasa o kadar uzun surdurmez keser atarlardi cok sevindim,iyiki yanina dukan pogacalarini almissin menum pek iyi degil diyosun ama en azindan kacamak yapmamissin spora gelince gun icinde dolasman da az olmamis sabah cik aksam eve gel bence yeter ama baksana benim prensip sahibi arkadasim gelince sporunu da yapmissss
canim bravo yaa bu haftanin takim gruru sensin Hilaaaaaal iyi vermissin
Sanirim duraklamaya girdiiiim ne bu yaaaaaa gecen hafta 300 bu hafta 200 offfff/FONT]
kızlar ben perşembe bildirim günü olduğunu unutmuşum ya..ben cumada kalmışım poff ..zaten + lardayım ama kural kuraldır demi..birde şimdi yüzde hesaplaması var ki tam bir kabus...link vermişdi buseb acaba topiği nerdeki??:26:
yemek hazırlamaya vaktim olmayınca ne varsa en pratik onu yiyiyorum malesef.... ve onlarda hazır gıda oluyor genelde çukulatamsı abur cuburlar....
bakalım sokucam bi düzene artık.... spora başlıcam yeniden üyeliğimin son 1 ayı var... evimede yakın cumartesi pazar sporda olucam..... evede twister aldım akşam denedim çok eylenceli onuda kullanırım....
teşekkür ederim canım :) bende snei tebrik ederim :) valla varya şu kiloyu ben görsem üfff tam fıstık olucamda adım adım gidiyorum işte o yöne dpoğru. ilk hedef 69 lardı başardım şimdi 65 ler :) sonra 0 lar yani 60 lar :) ardından 5 li rakamlar :) ki olucak eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?