Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kizlarrrr,
ben persembe ve cuma bildirimimi simdiden yapayim kilom hala ayni vericem demistim soz vermistim biliyorum ama yarin regl olmam gerek takvime gore ve ben patlamaya hazir bir bomba gibiyim (en azindan pantolonum patlamaya hazir gibi duruyor )

yarin sabah giremeyebilirim cok isim var cooook, ama aksam kesin gorusuruz hadi optum hepinizi gididan

Günaaayyyyyyydınnnnnnnnnnnnnn...
Bugün size gıcıklık olsun diye bildirimi en son ben yapıcam...
Deeerrrrrmiiişimmmmmmmmmmm
İki gündür regl yüzünden biraz sıkıntılı olsamda baskülde gayet iyi bir sonucum var bu haftada..

Geçen Hafta 94,9
Bu hafta 94,2
Fark 700 gr.

94,9/94,2/0,700/0,74

Kızlar :) 69.6takıldım burada iyi mi yaa 4 gündür gram oynamadi sağlık olsun buda yeter bana 6ları gördüm ya daha ne isterim :) gerisi gelir mutlaka.

kızlar bu sabah tartı -300 gösterdi. yalnız değerlerime baktım. yağ parçalamışım ve su toplamışım. vücudumdaki su oranı 47.2 iken, şuan 48.4 ve baskül hiç bu kadar su oranı göstermemişti bende. hep 47.1-47.3 arasında giderdim. bildiğin ödem topladım yani.

kilom 55.4

tebrikler hilalciiim reglden sonrası çok daha iyi olacak böyle devam edersen

Günaydın kızlar.
Bende bu hafta bir değişiklik yok.
Geçen hafta 65,2
bu hafta 65,2
fark 0

olsun canım eğer diyetine harfiyen uyup, kaçamak yapmadığın halde sonuç bu ise üzülme. en azından kilonu korumuşsun. AMA öyle değilse, KAÇAMAK yaptığın için böyle ise üzül bence. yazık çünkü boş yere vakit kaybediyorsun, zayıf bir insan olma süreni uzatıyorsun demektir.

Kızlar :) 69.6takıldım burada iyi mi yaa 4 gündür gram oynamadi sağlık olsun buda yeter bana 6ları gördüm ya daha ne isterim :) gerisi gelir mutlaka.

tebrikler büşracııım

Günaydın beybiler,

Kilom 68 gene ++ lardayım ((

canım neden böyle? kaçamak mı yapıyorsun?

Caniiim hosgeldiiin cok sevindim kiiiz 3 e kaldiysan oldu demektir bu is hem olmasa o kadar uzun surdurmez keser atarlardi cok sevindim,iyiki yanina dukan pogacalarini almissin menum pek iyi degil diyosun ama en azindan kacamak yapmamissin spora gelince gun icinde dolasman da az olmamis sabah cik aksam eve gel bence yeter ama baksana benim prensip sahibi arkadasim gelince sporunu da yapmissss

canim bravo yaa bu haftanin takim gruru sensin Hilaaaaaal iyi vermissin

***9. takım 296.etap***

marti (64,8/ / /% )
btlbetul (67,2/68/-0,8/%-1,19)
bsrmhmmt (70,2/69,6/0,6/%0,85)
buseb (55,7/55,4/0,3/%0,54)buzdanmadam (70/ / /%)
ozdemi (65,2/65,2/0/%0) kilosu sabit
fadime02 (98/ / /% )
trulyscrumptions (78,5/78,5/0/%0) kilosu sabit
lypsa (94,9/94,2/0,7/%0,74)

9. takım yüzdesi: %

kızlar bugün ev çok kalabalık olacak 15 kiişi falan ağarlıyacağız. telaşımız büyük. yardım edeceğim anneme. hepinizi öpüyorum. şeyma bu haftada bildirimde bulunmazsa izinli gösterilecek, ki ben diskalifiyesinden yana olduğumu burdan belirtmek isterim. kendisi 2 haftadır yok. insan bir haber verir... böyle sorumsuzluk olmaz.

dilerim bu hafta yine sonuncu olmayız.

bugun de cok yogunsun Busecim valla becerebilsem takim yuzdesini hesaplardim amabilmiyorum matematigim de cok kotu yaaa yani butun yuzdeleri toplayip ortalamsini aliyoruz sanirim ama iyisimi karistirmayim

hahaaaaaaaaaaaaa .. harikasın...

Sanirim duraklamaya girdiiiim ne bu yaaaaaa gecen hafta 300 bu hafta 200 offfff/FONT]

Son düzenleme:
kızlar ben perşembe bildirim günü olduğunu unutmuşum ya..ben cumada kalmışım poff..zaten + lardayım ama kural kuraldır demi..birde şimdi yüzde hesaplaması var ki tam bir kabus...link vermişdi buseb acaba topiği nerdeki??:26:

canim bravo yaa bu haftanin takim gruru sensin Hilaaaaaal iyi vermissin

İnan eminecim bana da sürpriz oldu.Regl başladı +3 kg dedim ama bi baktım -500 dün sabah:))))))))))))))))Çok sevindim.Regl sonrası beni üzmez umarım

Ya üfff inşallah olmayız.Küme düşmüş takım gibiyiz bir kupa kaldıramadık:2:

bulduuuuummhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/154953-cuma-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-13.html

yemek hazırlamaya vaktim olmayınca ne varsa en pratik onu yiyiyorum malesef.... ve onlarda hazır gıda oluyor genelde çukulatamsı abur cuburlar....

bakalım sokucam bi düzene artık.... spora başlıcam yeniden üyeliğimin son 1 ayı var... evimede yakın cumartesi pazar sporda olucam..... evede twister aldım akşam denedim çok eylenceli onuda kullanırım....

teşekkür ederim canım :) bende snei tebrik ederim :) valla varya şu kiloyu ben görsem üfff tam fıstık olucamda adım adım gidiyorum işte o yöne dpoğru. ilk hedef 69 lardı başardım şimdi 65 ler :) sonra 0 lar yani 60 lar :) ardından 5 li rakamlar :) ki olucak eminim :)

hahaaaaaaaaaaaaa .. harikasın...

demi nasıl romantikim hopiş :) sen buralarda değilken eceye sevgilisi olduğunu hissettireceğim ve erkekimsi davranacağım dedim. i defa zıpırdayarak gülmek yasak :) elaleme garısı zıplaya hoplaya gülüyor dedirtmem. çalışmak yasak :) karikatür paylaşmıştım :) kıskançlığım hat safhada :) öyle elin topiclerinde fink fink dolaşmak yok. fıkralar ve bizden başka bir yere gidemez benim gadınım.

hayırlısı olsun bakalım yaa

Sanirim duraklamaya girdiiiim ne bu yaaaaaa gecen hafta 300 bu hafta 200 offfff/FONT]

aa ne duraklaması duraklama dediğin hiç verememektir. moralini bozma, yeşil çay iç

olsun canım önemli değil, bir dahaki perşembe yaparsın. sen izine çıkalı 2 hafta dolmadıysa karar defteri yarışma kuralları gereği bu hafta listede olamayacaksın sanırım hopişcim zaten artılardaymışsın. tabiki yine burda, takımda paylaşımda olacaksın ama önümüzdeki cuma listeye gireceksin. o zamana kadar da o artıları vermiş ol. bak geçen hafta sonuncu olduk artık motivasyonumuz yerine gelsin, bi ilk 3 görelim diye yırtınıyoruz. yüzde hesaplamasını da kabus haline getirdiysen dert etme seninkini ben yaparım.

hazır gıda yemek zorunda kalmak illa çukulata, cips vs demek değil. bunlar ana yemek falan değil. kafada bitireceksin önce o çukulata vs. olayını. ben de senin kilolarından geldim sonuçta. lütfen kendine çeki düzen ver.

sağ ol kuzum.

verirsin canım. sen de verirsin tabi ki. bu azimle yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…