- 30 Ocak 2013
- 29.450
- 43.945
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.261
Kadın yapınca ahlaksız oluyor erkek yapınca elinin kiriErkeklere hayat güzel onları arayan soran yokböyle seyler hep kafinlara soruluyor nedense.
Allah korusun deme öyle.Özledin zaar yine 80 mi görmek istiyorsun
Memleket mi geldi mi mezuniyet yani
Yürüyüş yapıyorum canım evin içindeNerdesiniz Kızlar buranın motivasyonu birbirimize bağlı menüler ağırlar nerde valla böyle gitmez dükkana kilidi vuralım
@Breeze96
@Beyaz leylak
G Goklerce
@Jasminium84
@gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@kumsal68
@cgdmk
E ela_2019
@Pnrrr-20
masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
@hadikonusalim
@Melek963
@Ayla-
@medine66
@Zeycan123
@SEVTAL87
Sen ben tontiskom aynı zamanda geldik takıma o zaman sen 7 lerde tontiskom 8lerde ben 9 lardaydim.Simdi sen mezun oluyorsun maşallah.Darısı başımaEvet canım kısmetse önümüzdeki cumartesi yola çıkacağım tabi yasak kalkarsa, yaa canım benim inan o kadar çok emeğin var ki senin ve bu takımınönümüzdeki cuma 60 ı görürsem 18 kilo vermiş olacağım, mezun olacağım inşallah ama bir yere gitmek istemiyorum mümkün olduğunca spor listesine devam etmek istiyorum memlekette 1 hafta kalacağım dönüşte koruma için burda kalmak istiyorum
Güzel menü bence canim Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar evde değilim okudum ama vakit bulamadım yazmaya yeniden alıntılar yazicam insAllah
29 Mayıs Cumartesi (son detoks günü)
Kahvaltı 10:00
3 kaşık lor peyniri
1 kaşık siyah kuru üzüm
1 çay kaşığı çörek otu
3 ceviz
Maydanoz
Ve çay
Ara 13:00
3 kaşık yoğurt + pul biber + 2 salatalık
Ara 15:00
1 kupa yeşilçay
1 elma
Akşam 18:00
6 kaşık haşlanmış nohut
Domates, salatalık
Maydanoz
1 tk zeytinyağı
1 bardak ayran
Ara 21:30
1 kupa yeşilçay
Su 3lt geçer
Spor yok henüz
Afiyet olsun canim güzel bence
Günü erken kapatmissin kısır hiç göze görünmüyor afiyet olsun29 Mayıs menü
12.30
Bir kase yogurt bol pul biber naneli
16.00
Bir kase kısır
Bir bardak ayran
20.00
Yeşil çay
3 lt su
Yarım saat tempolu yürüyüş
5 ksk makarna bı çok göründü bı iyi geldi bilemedim ama afiyet olsun az öz aslında güzel canim29 Mayıs
10.00
Biraz menemen
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
7.00
Biraz haşlanmış et
5 kaşık makarna
2.5 litre su
Azcik öyle olmuş sanki demi. Ama telafi ederim yarinaÇok iyi canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun mangal partisi varmıs anlaşılan
Sondan ikinci yineSelam canım,.Bdv de ekşınli konulara daldım çıkamadımya biz kaçıncı olduk bu hafta kaçırdım da ben
Aslında buraya geldiğimiz kadar motive olup motive ediyoruz birinin menüsünden , sporundan , tartıdaki eksisinden şevk alıyoruzBen biraz bilerek gelmıyorum, cunku motivasyon bozdugumu düşünuyorumarklar etlılenmesın diye
Güzel29 Mayıs menü
12.30
Bir kase yogurt bol pul biber naneli
16.00
Bir kase kısır
Bir bardak ayran
20.00
Yeşil çay
3 lt su
Yarım saat tempolu yürüyüş
Akşam protein çeşitleri çok karışmış sanki pek tavsiye edilmiyor birden çok çeşit protein bir arada
Birazları kaşık ölçüsüyle yazarsan daha iyi olur canım ona göre makarna miktarının az mı çok mu olduğuna daha doğru karar verebilirdim29 Mayıs
10.00
Biraz menemen
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
7.00
Biraz haşlanmış et
5 kaşık makarna
2.5 litre su
Dün menü yoktu bence hak etmişsindirKendime iki cuma ceza verdim
Dun vardı menü canımDün menü yoktu bence hak etmişsindir
U UcanSupurge28Mayıs menüm
Kahvaltı:10.30
1yumurta
Kk peynir
1ck bal
Şekersiz çay
Öğle:13.00
1lavas 2yk kıyma salata
1bardak ayran
Aksam:16.00
1küçük dilim karpuz
Küçük bir parça peynir
20:00
2hurma(evdekiler tost yerken acıktım)
Su:2 litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş180puan
9180adım
Eki Görüntüle 2859824
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen
Evet canım bizimkiler abartmışlar e kokuncada hepsinin tadına baktım artikAkşam protein çeşitleri çok karışmış sanki pek tavsiye edilmiyor birden çok çeşit protein bir arada
Sadece o konuda değil,her konuda her şeyi kadınlara sormak daha mahrem geliyor,mesela bizim beş sene çocuk olmadı,her gören en detayina kadar soruyordu ama bir erkeğe kimse sorma cesaretini gösteremez,ki zaten sorulmasinda ne erkeğe ne de kadına.Fakat malesef bizim toplum kadını hep ikinci sınıf vatandaş gördüğünden en olmadık şeyleri kadınlara sorarlar,erkekler kutsal onlara bir şey denmez mantığı var.Kadın yapınca ahlaksız oluyor erkek yapınca elinin kiri
Hadi ya
Sondan ikinci yine
Ufak ufak bütün gün kaçamak yapmışsın canim. 1 hafta dikkat edersen tartıya yansımaz bence29Mayıs menüm
Kahvaltı:11.00
2Dilim börek
1ck bal
Kk peynir
2 haşlanmış yumurta
4yağsız kültür mantarı
Şekersiz çay
Aksam:16.00
Fırında yağsız kabak
4yk sarımsaklı yoğurt
Avuç içi kadar bazlama
17.00
1küçük hobby
16çiğ badem
18.30
Çeyreğin çeyreği ekmek(beyaz)
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Su:2litre
Spor:80dk tempolu yürüyüş
240 puan
10048 adım
Eki Görüntüle 2860375
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen
İnşallah canımUfak ufak bütün gün kaçamak yapmışsın canim. 1 hafta dikkat edersen tartıya yansımaz bence
İstwr çocuk sahibi olur insanlar ister olmaz belki çocuk sevmiyor iki taraf ya da gerçekten sorun var bu insanı üzmekte başka işte yaramıyor ki . Kızın olur aman oğlan da doğur bitane derler oğlun olur kardeş yap kardeşsiz olmaz derler derler de derler ama insan olmayı bir türlü beceremezlerSadece o konuda değil,her konuda her şeyi kadınlara sormak daha mahrem geliyor,mesela bizim beş sene çocuk olmadı,her gören en detayina kadar soruyordu ama bir erkeğe kimse sorma cesaretini gösteremez,ki zaten sorulmasinda ne erkeğe ne de kadına.Fakat malesef bizim toplum kadını hep ikinci sınıf vatandaş gördüğünden en olmadık şeyleri kadınlara sorarlar,erkekler kutsal onlara bir şey denmez mantığı var.
Hadi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?