Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen ben tontiskom aynı zamanda geldik takıma o zaman sen 7 lerde tontiskom 8lerde ben 9 lardaydim.Simdi sen mezun oluyorsun maşallah.Darısı başıma

Güzel menü bence canim Afiyet olsun
Afiyet olsun canim güzel bence
29 Mayıs menü

12.30
Bir kase yogurt bol pul biber naneli

16.00
Bir kase kısır
Bir bardak ayran

20.00
Yeşil çay

3 lt su
Yarım saat tempolu yürüyüş
Günü erken kapatmissin kısır hiç göze görünmüyor afiyet olsun
29 Mayıs
10.00
Biraz menemen
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

7.00
Biraz haşlanmış et
5 kaşık makarna

2.5 litre su
5 ksk makarna bı çok göründü bı iyi geldi bilemedim ama afiyet olsun az öz aslında güzel canim
Çok iyi canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun mangal partisi varmıs anlaşılan
Azcik öyle olmuş sanki demi. Ama telafi ederim yarina

Ben biraz bilerek gelmıyorum, cunku motivasyon bozdugumu düşünuyorum arklar etlılenmesın diye
Aslında buraya geldiğimiz kadar motive olup motive ediyoruz birinin menüsünden , sporundan , tartıdaki eksisinden şevk alıyoruz
29 Mayıs menü

12.30
Bir kase yogurt bol pul biber naneli

16.00
Bir kase kısır
Bir bardak ayran

20.00
Yeşil çay

3 lt su
Yarım saat tempolu yürüyüş
Güzel keşke kahvaltı da yapsaydın
Akşam protein çeşitleri çok karışmış sanki pek tavsiye edilmiyor birden çok çeşit protein bir arada
29 Mayıs
10.00
Biraz menemen
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

7.00
Biraz haşlanmış et
5 kaşık makarna

2.5 litre su
Birazları kaşık ölçüsüyle yazarsan daha iyi olur canım ona göre makarna miktarının az mı çok mu olduğuna daha doğru karar verebilirdim

Kadın yapınca ahlaksız oluyor erkek yapınca elinin kiri
Sadece o konuda değil,her konuda her şeyi kadınlara sormak daha mahrem geliyor,mesela bizim beş sene çocuk olmadı,her gören en detayina kadar soruyordu ama bir erkeğe kimse sorma cesaretini gösteremez,ki zaten sorulmasinda ne erkeğe ne de kadına.Fakat malesef bizim toplum kadını hep ikinci sınıf vatandaş gördüğünden en olmadık şeyleri kadınlara sorarlar,erkekler kutsal onlara bir şey denmez mantığı var.

Sondan ikinci yine
Hadi ya

29Mayıs menüm

Kahvaltı:11.00
2Dilim börek
1ck bal
Kk peynir
2 haşlanmış yumurta
4yağsız kültür mantarı
Şekersiz çay

Aksam:16.00
Fırında yağsız kabak
4yk sarımsaklı yoğurt
Avuç içi kadar bazlama

17.00
1küçük hobby
16çiğ badem

18.30
Çeyreğin çeyreği ekmek(beyaz)
Kk beyaz peynir
4 zeytin

Su:2litre
Spor:80dk tempolu yürüyüş
240 puan
10048 adım

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen

Ufak ufak bütün gün kaçamak yapmışsın canim. 1 hafta dikkat edersen tartıya yansımaz bence

İstwr çocuk sahibi olur insanlar ister olmaz belki çocuk sevmiyor iki taraf ya da gerçekten sorun var bu insanı üzmekte başka işte yaramıyor ki . Kızın olur aman oğlan da doğur bitane derler oğlun olur kardeş yap kardeşsiz olmaz derler derler de derler ama insan olmayı bir türlü beceremezler

cok cok haklısın U UcanSupurge kendi adıma özür diliyorum. Kendi mi pek iyi hissetmiyorum. Her günu bir sonraki güne erteliyorum. Menu yazmaya bu akşam başliycam. Insallah yarin daha motive bir şekilde ilerlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…