- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.281
Oyle gerçekten malesef, aman neyse tatsız konular bunlarİstwr çocuk sahibi olur insanlar ister olmaz belki çocuk sevmiyor iki taraf ya da gerçekten sorun var bu insanı üzmekte başka işte yaramıyor ki . Kızın olur aman oğlan da doğur bitane derler oğlun olur kardeş yap kardeşsiz olmaz derler derler de derler ama insan olmayı bir türlü beceremezler
Ayrıldım ben işten canım. Evet salı sabaha alabildim randevuOyle gerçekten malesef, aman neyse tatsız konular bunlar
İş nasıl memnun musun? Troitler için endokrinden randevu alabildin mi?
Hayırlısı olsun canım,çok daha güzel yerlerde çalışırsın inşallah.Ayrıldım ben işten canım. Evet salı sabaha alabildim randevu
Canımsın ya teşekkür ederimSana kredimiz sonsuz canım başımızın üstünde yerin var her zaman
Çok güzel canım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar evde değilim okudum ama vakit bulamadım yazmaya yeniden alıntılar yazicam insAllah
29 Mayıs Cumartesi (son detoks günü)
Kahvaltı 10:00
3 kaşık lor peyniri
1 kaşık siyah kuru üzüm
1 çay kaşığı çörek otu
3 ceviz
Maydanoz
Ve çay
Ara 13:00
3 kaşık yoğurt + pul biber + 2 salatalık
Ara 15:00
1 kupa yeşilçay
1 elma
Akşam 18:00
6 kaşık haşlanmış nohut
Domates, salatalık
Maydanoz
1 tk zeytinyağı
1 bardak ayran
Ara 21:30
1 kupa yeşilçay
Su 3lt geçer
Spor yok henüz
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun29 Mayıs menü
12.30
Bir kase yogurt bol pul biber naneli
16.00
Bir kase kısır
Bir bardak ayran
20.00
Yeşil çay
3 lt su
Yarım saat tempolu yürüyüş
Güzel canım afiyet olsun
Güzel ama 5 kaşık makarna fazla geldi canım29 Mayıs
10.00
Biraz menemen
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
7.00
Biraz haşlanmış et
5 kaşık makarna
2.5 litre su
Evet canım ya inan başladığımda kendime inancım yoktu, yine 3 5 kilo veririm sonra birakir geri alırım diyordum çok şükür bu kez baya verdimSen ben tontiskom aynı zamanda geldik takıma o zaman sen 7 lerde tontiskom 8lerde ben 9 lardaydim.Simdi sen mezun oluyorsun maşallah.Darısı başıma
Bugün biraz kaçamaklı olmuş ama toparlarsin diğer günlerde insallah29Mayıs menüm
Kahvaltı:11.00
2Dilim börek
1ck bal
Kk peynir
2 haşlanmış yumurta
4yağsız kültür mantarı
Şekersiz çay
Aksam:16.00
Fırında yağsız kabak
4yk sarımsaklı yoğurt
Avuç içi kadar bazlama
17.00
1küçük hobby
16çiğ badem
18.30
Çeyreğin çeyreği ekmek(beyaz)
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Su:2litre
Spor:80dk tempolu yürüyüş
240 puan
10048 adım
Eki Görüntüle 2860375
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen
Canımsın ya teşekkür ederim
Güzel canım afiyet olsun
Güzel ama 5 kaşık makarna fazla geldi canım
Evet canım ya inan başladığımda kendime inancım yoktu, yine 3 5 kilo veririm sonra birakir geri alırım diyordum çok şükür bu kez baya verdiminşallah en kısa zamanda sen de mezun olursun, Yineyineyeniden nerelerde acaba
Bugün biraz kaçamaklı olmuş ama toparlarsin diğer günlerde insallah
Bizim ve kızın yazlıklarıni çıkardım, nerdeyse bütün kıyafetleri denemek zorunda kaldım, çünkü çoğu olmuyorduNerdesiniz Kızlar buranın motivasyonu birbirimize bağlı menüler ağırlar nerde valla böyle gitmez dükkana kilidi vuralım
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
@Jasminium84
@gulsum462
@asliogretmen
@Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
E ela_2019
@Pnrrr-20
masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
@hadikonusalim
M Melek963
Ayla-
@medine66
@Zeycan123
@SEVTAL87
Aynen ben de sinir olurdum, ben de evlendikten 3 yıl sonra hamile kaldım ama bunun 2.5 yili biz düşünmedik ama öyle bir ihtimal yok herkes eee olmuyorsa tedavi gorseniz diyordu, ilaç kur tarifi falan veriyorlardı sanki sordum da ,sanki ben salagim olmayinca dr a gitmeyi bilmiyorum , şimdi de ikinci ne zaman diyorlar, ben de gelip bakarım dersen yarın yaparım diyorum ama yok yine uslanmiyorlar olsun yine de yap bir şekilde buyur diyorlar ya sinir tepemde çıkıyor, sanki çocuk evde tek başına büyüyecekSadece o konuda değil,her konuda her şeyi kadınlara sormak daha mahrem geliyor,mesela bizim beş sene çocuk olmadı,her gören en detayina kadar soruyordu ama bir erkeğe kimse sorma cesaretini gösteremez,ki zaten sorulmasinda ne erkeğe ne de kadına.Fakat malesef bizim toplum kadını hep ikinci sınıf vatandaş gördüğünden en olmadık şeyleri kadınlara sorarlar,erkekler kutsal onlara bir şey denmez mantığı var.
Hadi ya
Canım sadece dusunuyorsan sorun yokBu ara sürekli aklim yemekte sanki hep yiyecek düşünüyorum başka bir şey düşünmüyorum gibi. Neyse kabak aldim bugün yarin bi kabak detoksuna başliyim
Canım sabah ki ekmek ve patates bir arada olmasa daha iyi olurmusSabah 09.00
Nescafe
Ögle 11.30
Tarçınlı süt
1.5 minik muz
4 5 badem
Saat 13.00
7 8 dilim firinda patates
1 h.yumurta
1.5 dilim ekmek
18.30
1.5 dürüm kuşbaşı et
Salata ayran
24.00
Tarçınlı süt
Spor 1 saat yürüyüş
Leslie yapamadim dışarı çıktığım için oda spor olmus oldu.
Ayrica başka bir şeyler daha varmiydi hatirlamiyorum aklima geldiği kadariyla yazdim.
Bundan sonra daha düzenli olacak insallah.
Olsun yarın tam gaz devam etYineyineyeniden gelmedi bayrağıdır.Ben de merak ediyorum ne alemde nasıl.
Ya hiç sorma bugün kaybettim kendimi diyet kalmadı
İnşallah cnmHayırlısı olsun canım,çok daha güzel yerlerde çalışırsın inşallah.
Ultrason çektireceksin galiba,bak gör ilaç başlanırsa çok güzel kilolar vereceksin.Troit çok önemli kilo vermede.
Günaydın canımGünaydın kızlar musmutlu pazarlar
Gözümden kaçmış demek canımDun vardı menü canım
Sabahki iki dilim böreği çıksak çok sorun kalmayacak gibi29Mayıs menüm
Kahvaltı:11.00
2Dilim börek
1ck bal
Kk peynir
2 haşlanmış yumurta
4yağsız kültür mantarı
Şekersiz çay
Aksam:16.00
Fırında yağsız kabak
4yk sarımsaklı yoğurt
Avuç içi kadar bazlama
17.00
1küçük hobby
16çiğ badem
18.30
Çeyreğin çeyreği ekmek(beyaz)
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Su:2litre
Spor:80dk tempolu yürüyüş
240 puan
10048 adım
Eki Görüntüle 2860375
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen
Afiyet olsun canım29.05.2021
11.30
Sucuklu kasarli tb tost, domates salatalik, 1 tk recel, 1haslanmış yumurta
15.00 sade kahve, 2 kare bitter, 6 çilek
18.30 3 sk kıymalı bezelye yemeği, yogurt, 2 dlim kavun
Su: 2 lt
Spor yok
Patates ve ekmek bir aradaSabah 09.00
Nescafe
Ögle 11.30
Tarçınlı süt
1.5 minik muz
4 5 badem
Saat 13.00
7 8 dilim firinda patates
1 h.yumurta
1.5 dilim ekmek
18.30
1.5 dürüm kuşbaşı et
Salata ayran
24.00
Tarçınlı süt
Spor 1 saat yürüyüş
Leslie yapamadim dışarı çıktığım için oda spor olmus oldu.
Ayrica başka bir şeyler daha varmiydi hatirlamiyorum aklima geldiği kadariyla yazdim.
Bundan sonra daha düzenli olacak insallah.
Saati haricinde 8de yediğinde sorun yok canım acıkmış olman çok normal günün baya hafifmişKizlar butun gun gelemedim bahcenin Isi evin alisverisi cocuklarin keyfi derken bu saat oldu yeni oturdum
Menumu yazayim
sabah 10:30 kahve
oglen 1 domates avuc ici kadar patates graten
aksam 17:00 1 sk yesil fasulye
ara 20:00 5 findik 7 kaju kahve 1 kuru kayisi 1 kuru incir
iki litre su U UcanSupurge
saat 20:00 yedigim cok gereksizdi biliyorum ama besten sonra sekize kadar bahce Isi yaptim acikmistim
10 bin adim 100 p G Goklerce
Edersin canım bugun insallah❤Güzel menü bence canim Afiyet olsun
Afiyet olsun canim güzel bence
Günü erken kapatmissin kısır hiç göze görünmüyor afiyet olsun
5 ksk makarna bı çok göründü bı iyi geldi bilemedim ama afiyet olsun az öz aslında güzel canim
Azcik öyle olmuş sanki demi. Ama telafi ederim yarina
Zayıflayamıyorum iki haftadır hiç canım o yüzden baya bi aç duruyorum canımda istemiyor yemeyince bu hafta böyle denicem. İlaca da basladım tekrar insallah faydası olurAslında buraya geldiğimiz kadar motive olup motive ediyoruz birinin menüsünden , sporundan , tartıdaki eksisinden şevk alıyoruz
Güzelkeşke kahvaltı da yapsaydın
Akşam protein çeşitleri çok karışmış sanki pek tavsiye edilmiyor birden çok çeşit protein bir arada
Birazları kaşık ölçüsüyle yazarsan daha iyi olur canım ona göre makarna miktarının az mı çok mu olduğuna daha doğru karar verebilirdim
Muhtemelen hastalık kaynaklıdır spora başlamışsın spor ödemidir yani vardır bir sebebi önemli olan yılmamak elbet gideceğine inanmak bırakma sakınZayıflayamıyorum iki haftadır hiç canım o yüzden baya bi aç duruyorum canımda istemiyor yemeyince bu hafta böyle denicem. İlaca da basladım tekrar insallah faydası olur
Ödem falan vardır canım bı sure sonra yavaşlıyor kilo vermede bırakma devam halletcem ekurim ben de Allah nasip ederse önümüzdeki hafta içi oruca basljcam hem kaza hemde Şevval orucuna kilo vermede de iyi sonuç sagliyom bu şekildeZayıflayamıyorum iki haftadır hiç canım o yüzden baya bi aç duruyorum canımda istemiyor yemeyince bu hafta böyle denicem. İlaca da basladım tekrar insallah faydası olur
Utandığımdan gelemiyorumNerdesiniz Kızlar buranın motivasyonu birbirimize bağlı menüler ağırlar nerde valla böyle gitmez dükkana kilidi vuralım
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
@Jasminium84
@gulsum462
@asliogretmen
@Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
E ela_2019
@Pnrrr-20
masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
@hadikonusalim
M Melek963
Ayla-
@medine66
@Zeycan123
@SEVTAL87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?