- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.301
Gitmedi mi 3 kiloUtandığımdan gelemiyorum
Ya sorma anlayamıyorumTakıma bir umutsuzluk hakim takımın din hocası olarak bi okuyup üfleyemmişaka bir yana fırtına gibi 9 .takım sondan ikinci iki haftadır tıpkı benim kilo konusunda diyet sonrası gösterdiğim başarısız performans gibi .kendimize gelmemiz lazım aciill
Bak bu ben kesinlikle bir kere yedim mi duramıyorum diyet sonlanıyor bildiğin ama yemezsem aylarca yemem motivasyonum da hiç düşmez tek bi kaçamak bile beni yerle bir ediyorDün canım cok sıkıldı instada bir diyetisyene sordum şöyle dedi banaEki Görüntüle 2860506
Bende öyle. yiyorum artıya çıkıp düşürmeye çalışıyorum.giden750gram yemesem 1kilonun üstünde gidecek oysaki.Bak bu ben kesinlikle bir kere yedim mi duramıyorum diyet sonlanıyor bildiğin ama yemezsem aylarca yemem motivasyonum da hiç düşmez tek bi kaçamak bile beni yerle bir ediyor
Ooooo meydan okumani kabul ediyorum tabiki ben Leslie değil de yürüyüş yaparım cnmKahvaltimiiiii yaptimmm haşlanmış yumurta mi yedim Yeşil çayi mi içtim.
Şimdi enerji veren tarcinli türk kahvemi de içer sporuma başlarım...
Ohhhhh beeee yaşasın diyet duzeniiiiii tiliiiiliiiliiii
Evvetttt 45 dk leslie yapiyorum ve G GoklerceFit mutlu anne Ucmelekannesi size meydan okuyorummm kabul ediyor musunuzzzz
Zaten ikisi de aynı hesap neredeyseOoooo meydan okumani kabul ediyorum tabiki ben Leslie değil de yürüyüş yaparım cnm
Oooo harika bi iki gün çok karbonhidrata yüklenme ki geri gelmesin canım3 günlük detoks sonucum kızlarkalıcı olur insAllah
Waww muhteşem bendeeee istiyorummm detoksuuu3 günlük detoks sonucum kızlarkalıcı olur insAllah
Tamamdir hadi gün sonu bildirimi bekliyorum.Ooooo meydan okumani kabul ediyorum tabiki ben Leslie değil de yürüyüş yaparım cnm
Oooo maşallah masallahhKahvaltimiiiii yaptimmm haşlanmış yumurta mi yedim Yeşil çayi mi içtim.
Şimdi enerji veren tarcinli türk kahvemi de içer sporuma başlarım...
Ohhhhh beeee yaşasın diyet duzeniiiiii tiliiiiliiiliiii
Evvetttt 45 dk leslie yapiyorum ve G GoklerceFit mutlu anne Ucmelekannesi size meydan okuyorummm kabul ediyor musunuzzzz
Tamammm gün sonu 4 gözle bekliyorumOooo maşallah masallahh
Meydan okuma heeee kabuldur
Yapılır yapılır gün sonuna çok daha15 dk leslie ye bi kardeş kavgası molasi verdik. Ama durmak yok. 45 dk yapilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?