- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.321
Temizlik yapıyorum diye diyeti bırakıp dışardan pizzalar pideler yedim üstüne tatlılar ekler vb.utansrak söylüyorum şu anki kilom 62Gitmedi mi 3 kilo
Ya sorma anlayamıyorum
Çok güzel canım afiyet olsunKizlar butun gun gelemedim bahcenin Isi evin alisverisi cocuklarin keyfi derken bu saat oldu yeni oturdum
Menumu yazayim
sabah 10:30 kahve
oglen 1 domates avuc ici kadar patates graten
aksam 17:00 1 sk yesil fasulye
ara 20:00 5 findik 7 kaju kahve 1 kuru kayisi 1 kuru incir
iki litre su U UcanSupurge
saat 20:00 yedigim cok gereksizdi biliyorum ama besten sonra sekize kadar bahce Isi yaptim acikmistim
10 bin adim 100 p G Goklerce
Hayır kesinlikle öyle düşünme, tiroitten dolayı öyle oluyor belki de ilacın dozu yetersiz gelmeye başladı bence dr à gidip tahlil ver tekrar düzenle ama bunun düzene girmesi ortalama 1 ayı bulabilir, benim buraya geldiğimden beri öğrendiğim en önemli şey ve diyetin en zor tarafı sabretmek canımZayıflayamıyorum iki haftadır hiç canım o yüzden baya bi aç duruyorum canımda istemiyor yemeyince bu hafta böyle denicem. İlaca da basladım tekrar insallah faydası olur
Kız hay aklına bin yasa , oku şu grubu artık kendimize gelelimTakıma bir umutsuzluk hakim takımın din hocası olarak bi okuyup üfleyemmişaka bir yana fırtına gibi 9 .takım sondan ikinci iki haftadır tıpkı benim kilo konusunda diyet sonrası gösterdiğim başarısız performans gibi .kendimize gelmemiz lazım aciill
Aslında çok mantıklı ben de aynıyim aslında ama be en ufak bireyden etkileniyor um öyle saçma bir metabolizmam var ki rüzgar esse ödem yaparımDün canım cok sıkıldı instada bir diyetisyene sordum şöyle dedi banaEki Görüntüle 2860506
Bence de canım ya bakın bu hafta mezun olacağım güzel bir yüzde ile mezun olmak istiyorumGunaydinnnnn gunaydinnnn gunaydinnnnn
Takimiiiii camlandirmaninnn vaktiii geldiiiii bence
Haydiiii hanimlarrrr bu böyle gitmez, artık kendimize gelelim yaz geldi hizlandiralim derken tokezledik kaldik.
Şimdi yeniden birlik olup 9. Takimi dereceye taşıma zamani.
Kabak deme bana geçen hafta hergün kabak yedimEkstra sporlarrrr yapilsinnnnnn
Kabak detokslariii başlasın
Ooo meydan okumaKahvaltimiiiii yaptimmm haşlanmış yumurta mi yedim Yeşil çayi mi içtim.
Şimdi enerji veren tarcinli türk kahvemi de içer sporuma başlarım...
Ohhhhh beeee yaşasın diyet duzeniiiiii tiliiiiliiiliiii
Evvetttt 45 dk leslie yapiyorum ve G GoklerceFit mutlu anne Ucmelekannesi size meydan okuyorummm kabul ediyor musunuzzzz
Olsun canım yeter ki niyet edip baslâ bunun cogü ödem dir çabuk giderTemizlik yapıyorum diye diyeti bırakıp dışardan pizzalar pideler yedim üstüne tatlılar ekler vb.utansrak söylüyorum şu anki kilom 62
Güzel bence afiyet olsun29.05.2021
11.30
Sucuklu kasarli tb tost, domates salatalik, 1 tk recel, 1haslanmış yumurta
15.00 sade kahve, 2 kare bitter, 6 çilek
18.30 3 sk kıymalı bezelye yemeği, yogurt, 2 dlim kavun
Su: 2 lt
Spor yok
Patatesle ekmek birarada olmasaymis güzelmiş canimSabah 09.00
Nescafe
Ögle 11.30
Tarçınlı süt
1.5 minik muz
4 5 badem
Saat 13.00
7 8 dilim firinda patates
1 h.yumurta
1.5 dilim ekmek
18.30
1.5 dürüm kuşbaşı et
Salata ayran
24.00
Tarçınlı süt
Spor 1 saat yürüyüş
Leslie yapamadim dışarı çıktığım için oda spor olmus oldu.
Ayrica başka bir şeyler daha varmiydi hatirlamiyorum aklima geldiği kadariyla yazdim.
Bundan sonra daha düzenli olacak insallah.
Güzel canim 8 geç bir öğün sanki ama yediklerin zararlı değil afiyet olsunKizlar butun gun gelemedim bahcenin Isi evin alisverisi cocuklarin keyfi derken bu saat oldu yeni oturdum
Menumu yazayim
sabah 10:30 kahve
oglen 1 domates avuc ici kadar patates graten
aksam 17:00 1 sk yesil fasulye
ara 20:00 5 findik 7 kaju kahve 1 kuru kayisi 1 kuru incir
iki litre su U UcanSupurge
saat 20:00 yedigim cok gereksizdi biliyorum ama besten sonra sekize kadar bahce Isi yaptim acikmistim
10 bin adim 100 p G Goklerce
Hızlı geldi hızlı gider canim. Üç dört gün dikkat bence düzene girersinTemizlik yapıyorum diye diyeti bırakıp dışardan pizzalar pideler yedim üstüne tatlılar ekler vb.utansrak söylüyorum şu anki kilom 62
Aynen cnmZaten ikisi de aynı hesap neredeyse
Aynen insAllah öyle yapmaya çalışcam cnmOooo harika bi iki gün çok karbonhidrata yüklenme ki geri gelmesin canım
Tabi atayım cnm severek takip ettiğim bı diyetisyenin detoksuWaww muhteşem bendeeee istiyorummm detoksuuu
Tamamdir hadi gün sonu bildirimi bekliyorum.
Detoksunu da aşırı merak ettim atabilir misin
Aaa süperrrr. Cok teşekkür ederim. Malzeme temin edip başlayayım bende.3 günlük yaptığım detoks kızlar denemek isteyen olursa
Birebir uydun mu canim. Aralarda bir şey kaçırdığın oldu m. 3 gün 3 kilo cok iyi yaAynen cnm
Aynen insAllah öyle yapmaya çalışcam cnm
Tabi atayım cnm severek takip ettiğim bı diyetisyenin detoksu
Rica ederim canım dene ben beğendimAaa süperrrr. Cok teşekkür ederim. Malzeme temin edip başlayayım bende.
Cnm değişim yaptığım şeyler oldu grissini yoktu onun yerine leblebi olabilir diyor diyetisyen o da yoktu ben bı avuç fiyonk kraker yedim meyve değişikliği yaptim onun dışında uyguladım birebirBirebir uydun mu canim. Aralarda bir şey kaçırdığın oldu m. 3 gün 3 kilo cok iyi ya
Sen birebir uydunmu can kardes3 günlük yaptığım detoks kızlar denemek isteyen olursa
Soru sorulmuş cevap verilmiş sayfanın devamını okumadan sormuştumSen birebir uydunmu can kardes
Yok bırakmıcam canım insallah cuma günü -100gr görünce biran madem bu kadar dikkat edip kilo veremiycen ye gitsin kafasına girdim ama Allahtan hemen çıktım o kafadanMuhtemelen hastalık kaynaklıdır spora başlamışsın spor ödemidir yani vardır bir sebebi önemli olan yılmamak elbet gideceğine inanmak bırakma sakın
Ya bende başlayım diyorum canım ama sıcaklar arttı kızın peşinde koştur parka cıkar bilmem ne dayanamam susuzluğa diye korkuyorum. Bende orucken haftada 2 kiloya yakın gidiyordu ama iki gündür oruc gibi yaşıyorum zatenÖdem falan vardır canım bı sure sonra yavaşlıyor kilo vermede bırakma devam halletcem ekurim ben de Allah nasip ederse önümüzdeki hafta içi oruca basljcam hem kaza hemde Şevval orucuna kilo vermede de iyi sonuç sagliyom bu şekilde
Canım, endişe etme. İlaç tedavisiyle hallolacaktır. Benim ilk zehirli guatre dı, sonra hiper tiroidi, sonra hipoya çevirdi. Şimdi kalıcı olarak haşimato hipotiroidim var. Hatta yalancı modüllerimden biyopsi bile yapıldı.İnşallah cnm
yok ultrason çektirdim ultrasonda yalancı nodül ve tiroid bezinde büyüme çıktı . Endokrine sevketti dahiliye doktoru. Tiroidin çeşidine bakacaklar ona göre ilaç mı başlayacaklar napacaklar bilmiyorum cnm
Geçen sene büyüme ve nodül oluşumu yoktu bu sene onlar başlamış. Aşırı terlemem var zaten buna bağlıymış
HarikaDün canım cok sıkıldı instada bir diyetisyene sordum şöyle dedi banaEki Görüntüle 2860506
3 günlük detoks sonucum kızlarkalıcı olur insAllah
Yaa cok iyi vermissin sen ama. 3 günde 3 kilo üst limit yaniRica ederim canım dene ben beğendim
Cnm değişim yaptığım şeyler oldu grissini yoktu onun yerine leblebi olabilir diyor diyetisyen o da yoktu ben bı avuç fiyonk kraker yedim meyve değişikliği yaptim onun dışında uyguladım birebir
Offf offf offf beş kiloTemizlik yapıyorum diye diyeti bırakıp dışardan pizzalar pideler yedim üstüne tatlılar ekler vb.utansrak söylüyorum şu anki kilom 62
Sen birebir uydunmu can kardes
Soru sorulmuş cevap verilmiş sayfanın devamını okumadan sormuştum
Evet cnm 2 gün yürüyüş yaptım tabi bı de emzirmeyi sayarsak iyi gittiYaa cok iyi vermissin sen ama. 3 günde 3 kilo üst limit yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?