Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok güzel canım afiyet olsun
Zayıflayamıyorum iki haftadır hiç canım o yüzden baya bi aç duruyorum canımda istemiyor yemeyince bu hafta böyle denicem. İlaca da basladım tekrar insallah faydası olur
Hayır kesinlikle öyle düşünme, tiroitten dolayı öyle oluyor belki de ilacın dozu yetersiz gelmeye başladı bence dr à gidip tahlil ver tekrar düzenle ama bunun düzene girmesi ortalama 1 ayı bulabilir, benim buraya geldiğimden beri öğrendiğim en önemli şey ve diyetin en zor tarafı sabretmek canım malesef ki her hafta 1.5 2 kilo verelim il 1 2 ayda diyet işini bitirelim diyoruz ama malesef öyle bir dünya yok...bak ben nerdeyse yıl başından beri burdayım ve 5 ayda 17 kilo desen her hafta 1 kilo bile yapmıyor varsın olsun geç olsun ama sonu mutluluk olsun
Kız hay aklına bin yasa , oku şu grubu artık kendimize gelelim
Dün canım cok sıkıldı instada bir diyetisyene sordum şöyle dedi banaEki Görüntüle 2860506
Aslında çok mantıklı ben de aynıyim aslında ama be en ufak bireyden etkileniyor um öyle saçma bir metabolizmam var ki rüzgar esse ödem yaparım
Bence de canım ya bakın bu hafta mezun olacağım güzel bir yüzde ile mezun olmak istiyorum takım olarak da güzel bir derece yapalım artık jübile olsun
Ekstra sporlarrrr yapilsinnnnnn
Kabak detokslariii başlasın
Kabak deme bana geçen hafta hergün kabak yedim
Ooo meydan okuma tabi ki kabuk ediyorum ama ip atlayarak vereceğim cevabımı leslie biraz sıkıcı geliyor

29.05.2021
11.30
Sucuklu kasarli tb tost, domates salatalik, 1 tk recel, 1haslanmış yumurta

15.00 sade kahve, 2 kare bitter, 6 çilek

18.30 3 sk kıymalı bezelye yemeği, yogurt, 2 dlim kavun

Su: 2 lt
Spor yok
Güzel bence afiyet olsun
Patatesle ekmek birarada olmasaymis güzelmiş canim
Güzel canim 8 geç bir öğün sanki ama yediklerin zararlı değil afiyet olsun
Temizlik yapıyorum diye diyeti bırakıp dışardan pizzalar pideler yedim üstüne tatlılar ekler vb.utansrak söylüyorum şu anki kilom 62
Hızlı geldi hızlı gider canim. Üç dört gün dikkat bence düzene girersin

Zaten ikisi de aynı hesap neredeyse
Aynen cnm
Oooo harika bi iki gün çok karbonhidrata yüklenme ki geri gelmesin canım
Aynen insAllah öyle yapmaya çalışcam cnm
Waww muhteşem bendeeee istiyorummm detoksuuu
Tabi atayım cnm severek takip ettiğim bı diyetisyenin detoksu
Tamamdir hadi gün sonu bildirimi bekliyorum.
Detoksunu da aşırı merak ettim atabilir misin

3 günlük yaptığım detoks kızlar denemek isteyen olursa

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-28-12-34-23-79.webp
    21 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2021-05-28-12-34-30-49.webp
    26 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2021-05-28-12-34-36-36.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 32
Aynen cnm

Aynen insAllah öyle yapmaya çalışcam cnm

Tabi atayım cnm severek takip ettiğim bı diyetisyenin detoksu

Birebir uydun mu canim. Aralarda bir şey kaçırdığın oldu m. 3 gün 3 kilo cok iyi ya

Aaa süperrrr. Cok teşekkür ederim. Malzeme temin edip başlayayım bende.
Rica ederim canım dene ben beğendim
Birebir uydun mu canim. Aralarda bir şey kaçırdığın oldu m. 3 gün 3 kilo cok iyi ya
Cnm değişim yaptığım şeyler oldu grissini yoktu onun yerine leblebi olabilir diyor diyetisyen o da yoktu ben bı avuç fiyonk kraker yedim meyve değişikliği yaptim onun dışında uyguladım birebir

Muhtemelen hastalık kaynaklıdır spora başlamışsın spor ödemidir yani vardır bir sebebi önemli olan yılmamak elbet gideceğine inanmak bırakma sakın
Yok bırakmıcam canım insallah cuma günü -100gr görünce biran madem bu kadar dikkat edip kilo veremiycen ye gitsin kafasına girdim ama Allahtan hemen çıktım o kafadan

Ya bende başlayım diyorum canım ama sıcaklar arttı kızın peşinde koştur parka cıkar bilmem ne dayanamam susuzluğa diye korkuyorum. Bende orucken haftada 2 kiloya yakın gidiyordu ama iki gündür oruc gibi yaşıyorum zaten

Canım, endişe etme. İlaç tedavisiyle hallolacaktır. Benim ilk zehirli guatre dı, sonra hiper tiroidi, sonra hipoya çevirdi. Şimdi kalıcı olarak haşimato hipotiroidim var. Hatta yalancı modüllerimden biyopsi bile yapıldı.
bence moralini düzgün tutmalısın ve yediklerimize dikkat etmeliyiz. Ben ideal kiloma kavuştuktan sonra yaptırdığım kan tahlilinde tiroid testlerimde çok iyi çıktı çok şükür. Maalesef bu rahatsızlık hayatımızın her anını etkiliyor. Ama yaşam kalitemizi yükseltmek elimizde. Başarabiliriz Moral bozmak yok.
Dün canım cok sıkıldı instada bir diyetisyene sordum şöyle dedi banaEki Görüntüle 2860506
Harika
3 günlük detoks sonucum kızlar kalıcı olur insAllah

Yaa cok iyi vermissin sen ama. 3 günde 3 kilo üst limit yani

Selam kızlar dün biraz yoğundum onun için menüyü de yazmadan uyumuşum

29.05.21
10.00
3 4 çatal patatesli yumurta
1 kaşık labne
2 kaşık biberli domates (Menemen)
Yarım KK peynir
1 dilim çavdar ekmek
Salatalık,nane
Cay

14.30
1 tabak fellah köftesi
1 bardak ayran

16.30
1 filtre kahve
Yarım Züber

18.30
Filtre kahve
Kuruyemişli diyet bar (açlık hissettim yemek yemek istemedim)

Su 2 L
15 dk Leslie

@ucanspurge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…