- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.341
ilahi büşraademi nasıl romantikim hopiş :) sen buralarda değilken eceye sevgilisi olduğunu hissettireceğim ve erkekimsi davranacağım dedim. i defa zıpırdayarak gülmek yasak :) elaleme garısı zıplaya hoplaya gülüyor dedirtmem. çalışmak yasak :) karikatür paylaşmıştım :) kıskançlığım hat safhada :) öyle elin topiclerinde fink fink dolaşmak yok. fıkralar ve bizden başka bir yere gidemez benim gadınım.
aa buseb şimdi ben şaşırdım kaldım amaa:26:..o zaman beni bildirim yapmadı sayıyosunuz, n'apak gardaş benden günah gitti....olsun canım önemli değil, bir dahaki perşembe yaparsın.sen izine çıkalı 2 hafta dolmadıysa karar defteri yarışma kuralları gereği bu hafta listede olamayacaksın sanırım hopişcim zaten artılardaymışsın. tabiki yine burda, takımda paylaşımda olacaksın ama önümüzdeki cuma listeye gireceksin. o zamana kadar da o artıları vermiş ol. bak geçen hafta sonuncu olduk artık motivasyonumuz yerine gelsin, bi ilk 3 görelim diye yırtınıyoruz. yüzde hesaplamasını da kabus haline getirdiysen dert etme seninkini ben yaparım.
:
güncelleme!
***9. takım 296.etap***
marti (64,8/64,6/0,2/%0,31)
btlbetul (67,2/68/-0,8/%-1,19)
bsrmhmmt (70,2/69,6/0,6/%0,85)
buseb (55,7/55,4/0,3/%0,54)
buzdanmadam (70/ / /%)
ozdemi (65,2/65,2/0/%0) kilosu sabit
fadime02 (98/ / /% )
trulyscrumptions (78,5/78,5/0/%0) kilosu sabit
lypsa (94,9/94,2/0,7/%0,74)
9. takım yüzdesi: %
betülcüm evinden memnunmusun, eski evini özlüyormusun??
beni soracak olursanız çocuklarla yorucu ama keyifli bir tatil geçirdik ki eşimin tatili halen devam ediyor..bu arada gününde tık diye regl olan hoppiş tam beş gün geçirdi ve artık eczaneye gidip bir test almayı düşünürken beklenen geldi..ama o beş gün yaşadığım işkence paha biçilemezdi..Allah bu saatteden sonra isteyene versin, benimkilerede sağlıklı ömürler versin..[/B]
Ne kadar sıkıcı bir gün yarabbimPifffffffff hiç bişey yapasım yok
off kızlar hepiciğinize bi dünya soru sorucam ama kimsecikler yok..başta fadime nerdeeee?? ..bu saat olmuş halen bildirim yapmamış..sonra efendim ben yokkene neler yaptınız ??fulyacım evine yerleştimi, neti bağlandımı??..emine tr de güzel vakitler geçirdinmi?betülcüm evinden memnunmusun, eski evini özlüyormusun??
sonra efendim seng senin şansına tüküreyim , nerden buldun o hanzoyu..başka adammı kalmadı memlekette.sonra efendim büşra motivasyonun halen harika gözüküyor, busebde netekim aynen öyle..
beni soracak olursanız çocuklarla yorucu ama keyifli bir tatil geçirdik ki eşimin tatili halen devam ediyor..bu arada gününde tık diye regl olan hoppiş tam beş gün geçirdi ve artık eczaneye gidip bir test almayı düşünürken beklenen geldi..ama o beş gün yaşadığım işkence paha biçilemezdi..Allah bu saatteden sonra isteyene versin, benimkilerede sağlıklı ömürler versin..
Hiiiç özlemiyorum desem.... çok memnunum sadece maddi açıdan biraz zorlanıyorum çünkü hiç eşyam yoktu.... kredi çektim hem kredi hem kira diğer ıvır zıvırlar tek başına çok zormuş... Sırf diyorum kirayı kırışmak için evlenecem haa :)))) o işin gırgırı tabi.... Ama çok şükür huzurluyum ve mutluyum.... beklerim bak gelebilen gelsin bana... ev hanımlığı yapmaya çalışıyom yemek yapmaya çalışıyom arkadaşlarım geliyo ohhh be dünya varmış diyorum.... eski evin anahtarı bende vermedim ola ki dara düşersem dönerim diye.... anneden kalan ev gerçi kanunende benim ama atlayanı çok olur... pederin oynaşları çok dişlii..... Allah yardım ediyo çok şükür kurtuldum ben ordan.....
Amiiin..... ayyy bebiş iyi olurdu yaaa diğerleri büyümüş artııık :)))
kız sus, ağzından yeller alsın..yaşım 37..bu saattden sonra napıcam bebişiHiiiç özlemiyorum desem.... çok memnunum sadece maddi açıdan biraz zorlanıyorum çünkü hiç eşyam yoktu.... kredi çektim hem kredi hem kira diğer ıvır zıvırlar tek başına çok zormuş... Sırf diyorum kirayı kırışmak için evlenecem haa :)))) o işin gırgırı tabi.... Ama çok şükür huzurluyum ve mutluyum.... beklerim bak gelebilen gelsin bana... ev hanımlığı yapmaya çalışıyom yemek yapmaya çalışıyom arkadaşlarım geliyo ohhh be dünya varmış diyorum.... eski evin anahtarı bende vermedim ola ki dara düşersem dönerim diye.... anneden kalan ev gerçi kanunende benim ama atlayanı çok olur... pederin oynaşları çok dişlii..... Allah yardım ediyo çok şükür kurtuldum ben ordan.....
oyy fulişim kıyamam sanatasindim hoppisim hala yerlesmekteyim, internetim baglandi cok sukur ama iste calismadigim veya uyumadigim tum vakitlerde evi yerlestirdigim icin henuz pc basina yerlesip de bi keyif yapabilmis degilim :) yarin aksama kadar bitirmis olurum diye dusunuyorum mubarek de yardim edecek
bende diyorum buseb beni niye listeye eklememiş..dimek halen izinliyim..o zaman ben gideyim, sonra gelirim ..
Hiiiç özlemiyorum desem.... çok memnunum sadece maddi açıdan biraz zorlanıyorum çünkü hiç eşyam yoktu.... kredi çektim hem kredi hem kira diğer ıvır zıvırlar tek başına çok zormuş... Sırf diyorum kirayı kırışmak için evlenecem haa :)))) o işin gırgırı tabi.... Ama çok şükür huzurluyum ve mutluyum.... beklerim bak gelebilen gelsin bana... ev hanımlığı yapmaya çalışıyom yemek yapmaya çalışıyom arkadaşlarım geliyo ohhh be dünya varmış diyorum.... eski evin anahtarı bende vermedim ola ki dara düşersem dönerim diye.... anneden kalan ev gerçi kanunende benim ama atlayanı çok olur... pederin oynaşları çok dişlii..... Allah yardım ediyo çok şükür kurtuldum ben ordan.....
listeyi paylaşım alanına kim geçirecek??biz mi sengmi??Selam kızlar ne var ne yok? Listeniz yayınlanmamış sorun yoktur umarım?
Canim benim de haberim yoktu bundan sonra insallah cok mutlu olursun umarim hiiic geri donmek zorunda kalmazsin aldigin kararlardan hiiiic pisman olmazsiiiinHiiiç özlemiyorum desem.... çok memnunum sadece maddi açıdan biraz zorlanıyorum çünkü hiç eşyam yoktu.... kredi çektim hem kredi hem kira diğer ıvır zıvırlar tek başına çok zormuş... Sırf diyorum kirayı kırışmak için evlenecem haa :)))) o işin gırgırı tabi.... Ama çok şükür huzurluyum ve mutluyum.... beklerim bak gelebilen gelsin bana... ev hanımlığı yapmaya çalışıyom yemek yapmaya çalışıyom arkadaşlarım geliyo ohhh be dünya varmış diyorum.... eski evin anahtarı bende vermedim ola ki dara düşersem dönerim diye.... anneden kalan ev gerçi kanunende benim ama atlayanı çok olur... pederin oynaşları çok dişlii..... Allah yardım ediyo :)))
ilahi büşraa..hiç senin gibi orrmantik bir sevgilim olmadı biliyonmu özendim şimdi
aa buseb şimdi ben şaşırdım kaldım amaa:26:..o zaman beni bildirim yapmadı sayıyosunuz, n'apak gardaş benden günah gitti....
verirsin canım. sen de verirsin tabi ki. bu azimle yakındır
büş ikimizede yeterilahi büşraa..hiç senin gibi orrmantik bir sevgilim olmadı biliyonmu özendim şimdi
off kızlar hepiciğinize bi dünya soru sorucam ama kimsecikler yok..başta fadime nerdeeee?? ..bu saat olmuş halen bildirim yapmamış..sonra efendim ben yokkene neler yaptınız ??fulyacım evine yerleştimi, neti bağlandımı??..emine tr de güzel vakitler geçirdinmi?betülcüm evinden memnunmusun, eski evini özlüyormusun??
sonra efendim seng senin şansına tüküreyim , nerden buldun o hanzoyu..başka adammı kalmadı memlekette.sonra efendim büşra motivasyonun halen harika gözüküyor, busebde netekim aynen öyle..
orrrrrrrrrrrmantikim ben :) asarım keserim döverim severim ama çok severim :) düşünceliyimde :) bak çikilatadan vazgeçtim yani :)
büş ikimizede yetergel gel sende gel biraz yük hafifler belkım
hanzo derken büşten değil şu utanmazdan bahsediyorsun sanırım. birden o kadar ciddiye aldım
he düşünceli kendin yiyemiyon deye bana da yidirmedin. bak garnımdaki bebeye bişey olursa sorarım hesabıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?