Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

güncelleme!

***9. takım 296.etap***

marti (64,8/64,6/0,2/%0,31)
btlbetul (67,2/68/-0,8/%-1,19)
bsrmhmmt (70,2/69,6/0,6/%0,85)
buseb (55,7/55,4/0,3/%0,54)
buzdanmadam (70/ / /%)
ozdemi (65,2/65,2/0/%0) kilosu sabit
fadime02 (98/ / /% )
trulyscrumptions (78,5/78,5/0/%0) kilosu sabit
lypsa (94,9/94,2/0,7/%0,74)

9. takım yüzdesi: %

Son düzenleme:
ilahi büşraa..hiç senin gibi orrmantik bir sevgilim olmadı biliyonmuözendim şimdi

aa buseb şimdi ben şaşırdım kaldım amaa:26:..o zaman beni bildirim yapmadı sayıyosunuz, n'apak gardaş benden günah gitti....

bende diyorum buseb beni niye listeye eklememiş..dimek halen izinliyim..o zaman ben gideyim, sonra gelirim..

off kızlar hepiciğinize bi dünya soru sorucam ama kimsecikler yok..başta fadime nerdeeee??..bu saat olmuş halen bildirim yapmamış..sonra efendim ben yokkene neler yaptınız ??fulyacım evine yerleştimi, neti bağlandımı??..emine tr de güzel vakitler geçirdinmi?betülcüm evinden memnunmusun, eski evini özlüyormusun??
sonra efendim seng senin şansına tüküreyim , nerden buldun o hanzoyu..başka adammı kalmadı memlekette.sonra efendim büşra motivasyonun halen harika gözüküyor, busebde netekim aynen öyle..
beni soracak olursanız çocuklarla yorucu ama keyifli bir tatil geçirdik ki eşimin tatili halen devam ediyor..bu arada gününde tık diye regl olan hoppiş tam beş gün geçirdi ve artık eczaneye gidip bir test almayı düşünürken beklenen geldi..ama o beş gün yaşadığım işkence paha biçilemezdi..Allah bu saatteden sonra isteyene versin, benimkilerede sağlıklı ömürler versin..

Son düzenleyen: Moderatör:
betülcüm evinden memnunmusun, eski evini özlüyormusun??

Hiiiç özlemiyorum desem.... çok memnunum sadece maddi açıdan biraz zorlanıyorum çünkü hiç eşyam yoktu.... kredi çektim hem kredi hem kira diğer ıvır zıvırlar tek başına çok zormuş... Sırf diyorum kirayı kırışmak için evlenecem haa :)))) o işin gırgırı tabi.... Ama çok şükür huzurluyum ve mutluyum.... beklerim bak gelebilen gelsin bana... ev hanımlığı yapmaya çalışıyom yemek yapmaya çalışıyom arkadaşlarım geliyo ohhh be dünya varmış diyorum.... eski evin anahtarı bende vermedim ola ki dara düşersem dönerim diye.... anneden kalan ev gerçi kanunende benim ama atlayanı çok olur... pederin oynaşları çok dişlii..... Allah yardım ediyo çok şükür kurtuldum ben ordan.....

Amiiin..... ayyy bebiş iyi olurdu yaaa diğerleri büyümüş artııık :)))

tasindim hoppisim hala yerlesmekteyim, internetim baglandi cok sukur ama iste calismadigim veya uyumadigim tum vakitlerde evi yerlestirdigim icin henuz pc basina yerlesip de bi keyif yapabilmis degilim :) yarin aksama kadar bitirmis olurum diye dusunuyorum mubarek de yardim edecek

Ayyyy canım hiç bilmiyordum Çoookkk mutlu olursun inşallah yeni evinde

Kızlar bu haftalık benden bu kadar.Hem sizin için hem kendim için bütün hafta elimden geleni yaptım.Regl yüzünden sancı beni mahvetti eve gidip kızım izin verirse azıcık dinlenmek istiyorum.Bu arada pantolonlarımı daralttım mis gibi oldular.En kısa zamanda bir beden daha daraltıcaz bekle beni dedim terziye
Hepinizi kocaman öptüm.İyi tatiller.

Selam kızlar ne var ne yok? Listeniz yayınlanmamış sorun yoktur umarım?

Altta Buse'yi görünce hemen bi koşu takıma gidip listeyi aldım geldimm Buse'cim zahmet olmazsa listemizi kontrol eder misin?

***13. TAKIM 296. ETAP ***

Arzu_54 (82.7/80.4/1.15/%1.39) Yeni üye Hedef : 65 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
beril77 (73.9/73.1/0.8/%1.08)
betuld (61.5/61.7/-0.2/-%0.33)
dontpanic (108.7/107.4/1.3/%1.20)
EVSEBU (79/75.7/1.65/%2.09)
Yen
i üye Hedef : 60 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
GUL1978 ( 75.5/75/0.5/%0.66)
gurbet_dmr (79.7/0/0/%0)
Geri dönmek üzere ayrıldı.
lafraise(57.9/57.6/0.3/%0.52)
niyal (80.4/76.5/1.95/%2.43)
Yeni üye Hedef : 65 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
prensesss016 (59/57.2/0.9/%1.53)
Yeni üye Hedef: 53 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
Sevda_M (80.9/76.5/2.2/%2.72)
Yeni üye Hedef : 70 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
48to38 (86/82.6/1.7/%1.98)
Yeni üye Hedef : 75 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.27

kız sus, ağzından yeller alsın..yaşım 37..bu saattden sonra napıcam bebişi..sen istanbuldamı oturuyosun??vallahi unuttum...:26:

oyy fulişim kıyamam sana..mübarek insan ne kadar yardım etsede çok zor olur o işler bilirim...birde üstüne üstlük işe gidiyorsun..keyifle geçireceğin güzel günleri düşünerek birazcık kendini zorla canım ..çok merak ediyorum evini, bizi fotosuz bırakma..anneciğin ne zaman gelecekti, onlar gelene kadar işlerin biter inşallah..

bende diyorum buseb beni niye listeye eklememiş..dimek halen izinliyim..o zaman ben gideyim, sonra gelirim..

aaa gitme burda ol amaaa

betüül canım senin adına pek sevindim şu anlattıklarından. sen istanbulda mısın? hangi semttesin kız ben yemek yapmayı falan yeni çözdüğünü bilmiyordum. şimdi abur cubur sevdanı anlamış oldum

***9. takım 296.etap***

marti (64,8/64,6/0,2/%0,31)
btlbetul (67,2/68/-0,8/%-1,19)
bsrmhmmt (70,2/69,6/0,6/%0,85)

buseb (55,7/55,4/0,3/%0,54)
buzdanmadam (70/0 /0 /%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ozdemi (65,2/65,2/0/%0) kilosu sabit
fadime02 (98/ 0/0 /%0 ) bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (78,5/78,5/0/%0) kilosu sabit
lypsa (94,9/94,2/0,7/%0,74)

9. takım yüzdesi: % 0.14

Buse'cim zaman çok az kaldı diye listeyi bu şekilde paylaşım alanında paylaştım canım.

Canim benim de haberim yoktu bundan sonra insallah cok mutlu olursun umarim hiiic geri donmek zorunda kalmazsin aldigin kararlardan hiiiic pisman olmazsiiiin

orrrrrrrrrrrmantikim ben :) asarım keserim döverim severim ama çok severim :) düşünceliyimde :) bak çikilatadan vazgeçtim yani :)

verirsin canım. sen de verirsin tabi ki. bu azimle yakındır

evet evet evet :) bugün annem çok moralimi bozdu ama dün beğendiğim pantalonu gösterdim oda bana ana sen bunun gibi mi olcan hiç inanasım gelmiyor dedi annem bile bana inanmıyor yaa.. bir yandan hırs yaptım bir yandan moral bozdum

ilahi büşraa..hiç senin gibi orrmantik bir sevgilim olmadı biliyonmuözendim şimdi
büş ikimizede yeter gel gel sende gel biraz yük hafifler belkım

hanzo derken büşten değil şu utanmazdan bahsediyorsun sanırım. birden o kadar ciddiye aldım

orrrrrrrrrrrmantikim ben :) asarım keserim döverim severim ama çok severim :) düşünceliyimde :) bak çikilatadan vazgeçtim yani :)

he düşünceli kendin yiyemiyon deye bana da yidirmedin. bak garnımdaki bebeye bişey olursa sorarım hesabıyı

bak gözüme girdin gadınım :) koru kolla beni sonuçta benim gadınım beni taşıyabilmeli...

hepiciğinize yeterim :) hanzo lafını hiç alınmıyorum malum hanzomuzun kim olduğunu biliyoruz :) karnındaki bebeyi benden nasıl peydahladın lan gadın 453 kilometre var aramızda pes hgayrı. ceket atsak hamile kalıyon bu kaçıncı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…