- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.461
Canım ya ilaç kullanıyor musun ? Daha önce de dedik hatırlıyorum keşke psikolojik destek alsan cidden içinde aşamadığın şeyler var demek ki56,9 demiştik sanırım çiçeğimm
Bu hafta kabak detoksu yapacağım o bana çok iyi geliyor inşallah cuma ve cumartesiyi telafi edip üstüne süper bir eksi getireceğim
ama sonrasından korkuyorum be süpürgem ne yalan diyeyim
Psikolojim yine alt üst vaziyette gözle görünür bi sebepte yok ama sanırım anksiyetem mi coştu nedir bugün çok Zor tuttum kendimi yememek için
Mezuniyet için kendimi kasacağım bugün de zaten sırf sizi mahcup etmemek için kastım ama zor be yaa
Hadi hayırlı olsun tayininiz nereye gidiyorsunuz canım ? Şu hastalığı ihmal etme gözünü seveyim benim babam da yıllarca başım ağrıyor midem bulanıyor baş ağrımdan diye diye erteledi hipertansiyon hastası çıktı böbrekleri tükenmek üzere idi öğrendikten 1 yıl kadar sonra da diyalize başladı Allah korusun böbrek çok sinsi bir organ dikkat et kendineSelam kızlar
Zehracım yine kızacaksın birikti diye ama rutine oturtucamU UcanSupurge
Bir de tayinimiz çıktı ev toplama sürecindeyim. 25 gün falan kaldı gitmemize.
Ayrıca o zaman msjını okumuştum ama cvp verememiştim.
Ben 2 yıl önce ultrasona baktırmıştım taş vardı ama bu yaz yine baktırıcam. Dediğim gibi bu 2008den beri hep böyle her yıl düşürüyorum. Babam da öyle, onun 20 yılda durmuş. Şuan henüz düşmedi ama ilaçlarımı kullanıyorum. Vücudum yeni alıştı, kesilmeye başlayınca motivem yerine geldi. İnşallah yarın yine ekside olurum.
Şimdi 3 günlük menülerimi yazayım
suyu az mı içiyorsunCuma
Akşam 19.30
Salata peynir ve haşlanmış 1 2 yk bamya ile
1.5 kepçe kuru bakla yemeği
2 kuru kayısı
1 kahve
Ctesi
Kahvaltı 12.30
2 dl ekmek
1 yk reçel
Peynir domates salatalık
3 patates kızartması
1 tavda yumurta
Zeytin
Akşam 20.30
Salata peynir ve yine 2 yk haşlanmış bamya
1 kahve
2 top dondurma
Pazar
Kahvaltı 11.30
1.5 dl ekmek
Peynir zeytin domates salatalık
1 yk reçel
Akşam
17.30
1 elma
Salata
2 3 yk yoğurtlu kabak
Arkadaşlar sularımı saymayı unutuyorum ama az içiyorum. Yarından İtibaren inşallah saymaya başlayacağım.
Spor olarak günlük squat challange a başladım.
Benim eltim de çok çekingendir bizi yemeğe davet eder utana sıkıla şu nasıl olmuştu sanki yağı mı azdı biraz tuzsuz muydu diye sorar hepsi çok güzeldi desek bile kendini kasar yani o da 17 yaşında evlenmiş Üst katında oturuyor kayınvalidemlerin takdir, yüzüne övme gibi huyları yoktur yani herkese karşı öyleler beni eltime överler eltimi bana ilk zamanlar kıyas gibi algılıyordum ama huyları öyleKız bir gün ramazanda baktım eltim dondurucuda patlıcan ve kıyma çıkarmış iyi dedim yemeği yapacak heralde , inan çorbayı pilavı yaptım çünkü hiç yanaşmıyor mutfağa ben de yapmadan kızım var öğleden sonra acikiyor çocuk ne yiycek diyorum, eltimjn çocukları yemek yemiyor zaten o da ondan yapmıyor heralde, herneyse ben yaptım onları iftara 1 saat kaldı bu demez mi ben çocukları banyo yaptirayim iftara kadar gitti banyoya ben şok oldum mecbur yaptım yemeği sonra gelmiş diyor ki hıı yaptın mi yemeği diyor, dedi mecbur yani iftar vakti geldi ya işte yapamadım falan dedi, ben de üzülme yemek sonrası işleri halledersin dedim çıktım mutfaktan inan o kadar sinir oldum ki bunun gibi bir sürü şey işte ama anladigim kadarıyla yemek çok yapamıyor yani kalabalığa yemek yapmaktan çekiniyor p yüzden mutfaktan kaçıyor
Kız bildiğin pinti
Oh harika30 Mayıs menüm
Kahvaltı:11.00
1haşlanmış yumurta
Kk peynir
1közlenmiş köy biberi
Domates salatalık
Şekersiz çay
Aksam:16.00
4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Salata
17.00:
16 antep fıstığı
Su:2 litre
Spor:60 dk yürüyüş
180 puan
Eki Görüntüle 2860869
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen
Kim geliyor kız? Yatılı değillerdir herhalde seninkiler yakın diye biliyorumİyi geceler kızlaroğlanı emziriyom uyuyor şükür mutfakta bulaşığım var usenmezsem makineyi boşaltıp kirlileri doldururum mutfak temizliğimi yapsam iyi olacak yakınlarda misafirim gelebilir hazırlıklı olayım bari yarın dolap içlerini düzenlesem yeter vala bakliyat dolapları acayip karıştı düzenleyici aynı kavanozlardan almak istiyorum ama şu an parasal olarak sıkışığız ağzımı açamıyorum neyse hayırlısı bklm uyumadan bı daha yürürüm diyecektim ki bandın yağlanması gerek sanırım değişik ses çıkarıyor
Güzel canım nohutu kepçe ölçüsü ile yazsaydın keşke30 Mayıs menü
Kahvaltı 10.30
İki yemek kaşığı menemen
Bir çay kaşığı labne
2 zeytin
Domates salatalık
Yarım dilim ekmek
12.30
Şekersiz nescafe
16.00
Şekersiz türk kahvesi
19.30
Bir tabak nohut yemeği
Bir kase yogurt
Salata
3.5 lt su
Bir saat yürüyüş
Güzel canım miktarları az tutup kurtarmışsın günüSabah 10:00 sekersiz kahve
oglen 13:00 avuc ici kadar patatesli yumurta 1 kase domates salatasi
ara 15:00 yarim elma
aksam 19:00 uc catal pasta dort tane hinkal ( manti tarzi bisi bizim yoreye ait kavurma var)
iki litre su U UcanSupurge
spor ve adim sayim yok misafirlikteydim saatim kolumda degildi
Size bı bilmecem var kızlar sabah 80.95tim şu an gün içinde yediklerimi geçtim 3.5 lt su içtim tartıldım 81.05 çıkıyorim nasıl bı denge bu sabah artı çıkarsam çıldıricigim