Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım ya ilaç kullanıyor musun ? Daha önce de dedik hatırlıyorum keşke psikolojik destek alsan cidden içinde aşamadığın şeyler var demek ki
Hadi hayırlı olsun tayininiz nereye gidiyorsunuz canım ? Şu hastalığı ihmal etme gözünü seveyim benim babam da yıllarca başım ağrıyor midem bulanıyor baş ağrımdan diye diye erteledi hipertansiyon hastası çıktı böbrekleri tükenmek üzere idi öğrendikten 1 yıl kadar sonra da diyalize başladı Allah korusun böbrek çok sinsi bir organ dikkat et kendine
suyu az mı içiyorsun Sen böbrek hastasısın nereye az içiyorsun?
Benim eltim de çok çekingendir bizi yemeğe davet eder utana sıkıla şu nasıl olmuştu sanki yağı mı azdı biraz tuzsuz muydu diye sorar hepsi çok güzeldi desek bile kendini kasar yani o da 17 yaşında evlenmiş Üst katında oturuyor kayınvalidemlerin takdir, yüzüne övme gibi huyları yoktur yani herkese karşı öyleler beni eltime överler eltimi bana ilk zamanlar kıyas gibi algılıyordum ama huyları öyle
Oh harika
Kim geliyor kız? Yatılı değillerdir herhalde seninkiler yakın diye biliyorum
Güzel canım nohutu kepçe ölçüsü ile yazsaydın keşke
Güzel canım miktarları az tutup kurtarmışsın günü
Size bı bilmecem var kızlar sabah 80.95tim şu an gün içinde yediklerimi geçtim 3.5 lt su içtim tartıldım 81.05 çıkıyorim nasıl bı denge bu sabah artı çıkarsam çıldıricigim
sabah tartısından bizi de haberdar et

Günaydın kızlar , güzel bir hafta diliyorum hepimize üzerimizdeki ölü toprağını atma vakti gelmedi mi ? Bugün herkesin ara tartı bildirimini bekliyorum Sporlara , sulara, menülere dikkat bu hafta hak ettiğimiz derecede olalım
Bu hafta üç mezuniyet bekliyorum kumsal68 , G Goklerce , Jasminium84

M Manolya15 artık atak vakti gitsin 7ler

* geçen haftanın artıları gitsin biriniz 60 sınırında diğeri 70 sınırında gelgitte artık yetmedi mi ? TemelinSafinazi yazarhanim35

Fit mutlu anne bu hafta rekor eksi ile geleceksin inanıyorum

Ucmelekannesi hemen geri vites 6lara haydi

Ayla- cım senden çok güzel bir eksi bekliyorum iyice uzaklaşalım 9lardan

asliogretmen koruma işini şu yaptığın yürüyüşlerle çok güzel götüreceksin

E ela_2019 ah eski sporuna geri dönsen elo nasıl inceleceksin bilsen

M Melek963 canavar gibi metabolizmanla mezuniyet yakın biliyorum

gulsum462 moral , motivasyon bozmak yok her şey yoluna girecek ve o zaman harika bir vücudun olacak

S SEVTAL87 çok motive başladın canım aynı hızla mezuniyete

L LESA76 şu izin durumuna bakayım liste işini halledeceğiz motivasyonunu düşürmesin bu durum

masal3487 ah masal vah masal şuraya düzenli gelsen takım motivasyonuna katkıda bulunsan tüy bitti dilimde tüy

Beyaz leylak ve denizbenimadim kilometrelerce yol yaptınız şurda hedefinizden birkaç metre ötedesiniz bırakıp salmak yok

Günaydın canımetkilemedi desem yalan olur. Bugün de eksi gördüm tartıda..bu hafta dahil olurum inşallah.

29.05 2021

Kahvaltı 7.00
1dilim t. B. Ekmeği, 1 dilim peynir, domates ve salatalık, 2zeytin,cay

Ara 10.30
Üç ceviz, orta Türk kahvesi

Öğlen 12.30
1yumurtadan omlet, 4zeytin,domates ve salatalık, cay

Ara16. 00
Bir kupa az sütle nescafe

Aksam 19.00
1 servis kaşığı kıymalı bulgurlu kabak yemeği, cacık, salata

Spor, 6000 adım 60 puan
Su 3 lt
U UcanSupurge
G Goklerce
asliogretmen

30.05.2921
Kahcaltı 9.00
1 dilim t. B. Ekmeği, 3dilim sucuk, peynir, domates ve salatalık, çay

Ara 14.00
Orta Türk kahvesi, 1 incir ,1kayısı

Akşam 16.00
1 kepçe yoğurt çorbası, 1 s. K. Kabakyemeği, 2 kaşık yoğurt

Spor 8222 adım 82 puan
Su 3 lt

Nasılsınız arkadaşlar, ara ara okudum ama yazamadım, cumartesi kızımın ödevleri, dün de, biraz evde koşturmacalı geçti. Kaçamak yapmadım ama. Bende durumlar böyle.
Hafta sonu yoğun geçiyor çoğumuzun dediğin gibi kuzum eksi gelmiş olman harika
Günaydın kızlar benim kız her zamanki gibi erkenci,sekiz buçukta da canlı dersim var.On iki bucuga kadar devam ediyor dersim.Vakit buldukça girerim inşallah
Kolay gelsin canım iyi dersler katılımda düşüş var mı sende de ? Benim artık çok az bir avuç çocuk giriyor derslere çok saldılar
Seviyorum senin menülerini

Bir ben yokum

Bizim ilk okul olduğu için çocuklar hevesli 21 mevcudun 16-17 si griyor derse.Suriyeli öğrenciler girmiyorlar onlar dışında sorun yok katılımda.

Sağol canım dün o keki yemedim sağolsun arkadaşlarım da etkiledi baya verecem fazlalıkları

İyyy canını yediğim tek tek yazmış bide .
Menüler güzel Afiyet olsun canım

Evet tartini baya meraklardayim şimdi böyle de dedinya aman tartilmaya falan unutma
Yok unutmam bekliyorum
Kim geliyor kız? Yatılı değillerdir herhalde seninkiler yakın diye biliyorum
Yatılı canım köydeki ablam geliyor anneme gidicem 1 gece kalıcam perşembe komşum doğum günü kutlyacak oraya gidicem ordan çıkınca annemlere geçerim cuma donucem eve güzel idare ederim insAllah 70lere çok yaklaşmışken dikkat etmem lazım ama
sabah tartısından bizi de haberdar et
Tamam cnm
Fit mutlu anne Fit mutlu anne bu hafta rekor eksi ile geleceksin inanıyorum
Hadi insAllah ya
Afiyet olsun canım güzel menüler

Canik dün başladım artik hergün leslie yapmayi düşünüyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…