- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.501
WC problemin var mı ya da suyu yeterli içiyor musun cnm bazen tartı çok çıkıyor ödem olabilirKızlar menülerim belli abartı yediiğim bişey yok ama niye böyle olduğunu bilemiyorumya tartıda sorun var ya da bende anlayamadım
Cuma 62.75
Bugün 63.55
Karbonhidrat cok tuketiyorsun bence ondan. Mesela makarna yersem bana direk 1 kilo aldiriyor senin de makarna vardi yağsız olmasi farketmiyor sonuçta karbonhidrat.Kızlar menülerim belli abartı yediiğim bişey yok ama niye böyle olduğunu bilemiyorumya tartıda sorun var ya da bende anlayamadım
Cuma 62.75
Bugün 63.55
15 bin adimmi cokkk iddaaliii bakalimm o kadar olacak mi.Bekliyorum bildirimini senin için leblebi cerezmi oldu bu meydan okuma ne
Yaa cok özendim 3 kilo vermene ama cesaret edemedim bi türlüAynen dün 80.95tim canım
Afiyet olsun haftaya artık
Yok kız tırstım evde olmayacak dışarı gidiyorum yürümeyeBekliyorum bildirimini senin için leblebi cerezmi oldu bu meydan okuma ne
Koruyabilirsem insAllah ben sevdim ayda bı detoks yapabilirimYaa cok özendim 3 kilo vermene ama cesaret edemedim bi türlü
Koruma donemllerinde de cok işe yararKoruyabilirsem insAllah ben sevdim ayda bı detoks yapabilirim
Aynen cnm mantıklıKoruma donemllerinde de cok işe yarar
Naptın gııı sen masallahhhBildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Benim de var yaptığım ama bu kadar cok verdirmiyor o yüzden merak ediyorumAynen cnm mantıklı
Detoks etkisi cnm saolasinNaptın gııı sen masallahhh
O zmn benimkini de denemeye değer cnm duraksadigindaBenim de var yaptığım ama bu kadar cok verdirmiyor o yüzden merak ediyorum
Canım benim gekdi de gecıyor bile, güya kızon dogumgunune 66 olcaktım , hala aynıyım.. silkineyim canımGünaydın kızlar ,güzel bir hafta diliyorum hepimize üzerimizdeki ölü toprağını atma vakti gelmedi mi ? Bugün herkesin ara tartı bildirimini bekliyorum Sporlara , sulara, menülere dikkat bu hafta hak ettiğimiz derecede olalım
Bu hafta üç mezuniyet bekliyorumkumsal68 , G Goklerce , @Jasminium84
M Manolya15 artık atak vakti gitsin 7ler
* geçen haftanın artıları gitsin biriniz 60 sınırında diğeri 70 sınırında gelgitte artık yetmedi mi ? @Zeycan123 @sabahvesen
Fit mutlu anne bu hafta rekor eksi ile geleceksin inanıyorum
@Ucmelekannesi hemen geri vites 6lara haydi
@Ayla- cım senden çok güzel bir eksi bekliyorum iyice uzaklaşalım 9lardan
@asliogretmen koruma işini şu yaptığın yürüyüşlerle çok güzel götüreceksin
E ela_2019 ah eski sporuna geri dönsen elo nasıl inceleceksin bilsen
@Melek963 canavar gibi metabolizmanla mezuniyet yakın biliyorum
@gulsum462 moral , motivasyon bozmak yok her şey yoluna girecek ve o zaman harika bir vücudun olacak
@SEVTAL87 çok motive başladın canım aynı hızla mezuniyete
@BLUEDENIZ şu izin durumuna bakayım liste işini halledeceğiz motivasyonunu düşürmesin bu durum
@masal3487 ah masal vah masal şuraya düzenli gelsen takım motivasyonuna katkıda bulunsan tüy bitti dilimde tüy
@Beyaz leylak ve @hadikonusalim kilometrelerce yol yaptınız şurda hedefinizden birkaç metre ötedesiniz bırakıp salmak yok
Tabi cnmDetox tarifini alabılırmıyım canım verdin de kaç
ırmıs ta olabilirim
Gayet guzel canım afiyet olsun30 Mayıs menüm
Kahvaltı:11.00
1haşlanmış yumurta
Kk peynir
1közlenmiş köy biberi
Domates salatalık
Şekersiz çay
Aksam:16.00
4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Salata
17.00:
16 antep fıstığı
Su:2 litre
Spor:60 dk yürüyüş
180 puan
Eki Görüntüle 2860869
@UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen
Çok güzel canım afiyet olsun30 Mayıs menü
Kahvaltı 10.30
İki yemek kaşığı menemen
Bir çay kaşığı labne
2 zeytin
Domates salatalık
Yarım dilim ekmek
12.30
Şekersiz nescafe
16.00
Şekersiz türk kahvesi
19.30
Bir tabak nohut yemeği
Bir kase yogurt
Salata
3.5 lt su
Bir saat yürüyüş
Güzel canım afiyet olsunSabah 10:00 sekersiz kahve
oglen 13:00 avuc ici kadar patatesli yumurta 1 kase domates salatasi
ara 15:00 yarim elma
aksam 19:00 uc catal pasta dort tane hinkal ( manti tarzi bisi bizim yoreye ait kavurma var)
iki litre su @UcanSupurge
spor ve adim sayim yok misafirlikteydim saatim kolumda degildi
Canim benim ya inşallah bu hafta güzel bir derecemiz olur da senin yüzünü guldururuzGünaydın kızlar ,güzel bir hafta diliyorum hepimize üzerimizdeki ölü toprağını atma vakti gelmedi mi ? Bugün herkesin ara tartı bildirimini bekliyorum Sporlara , sulara, menülere dikkat bu hafta hak ettiğimiz derecede olalım
* geçen haftanın artıları gitsin biriniz 60 sınırında diğeri 70 sınırında gelgitte artık yetmedi mi ? @Zeycan123 @sabahvesen
@gulsum462 moral , motivasyon bozmak yok her şey yoluna girecek ve o zaman harika bir vücudun olacak
@BLUEDENIZ şu izin durumuna bakayım liste işini halledeceğiz motivasyonunu düşürmesin bu durum
@masal3487 ah masal vah masal şuraya düzenli gelsen takım motivasyonuna katkıda bulunsan tüy bitti dilimde tüy
@Beyaz leylak ve @hadikonusalim kilometrelerce yol yaptınız şurda hedefinizden birkaç metre ötedesiniz bırakıp salmak yok
Vallahi her hafta sonu koşturmaca ile geçiyor dün gece 1.30 du uyuduğumda ve gün içinde oturmadım bile, herşeyi iki güne sıkıştırınca böyle oluyor sanirimNasılsınız arkadaşlar, ara ara okudum ama yazamadım, cumartesi kızımın ödevleri, dün de, biraz evde koşturmacalı geçti. Kaçamak yapmadım ama. Bende durumlar böyle.
Çok güzel canm afiyet olsun29.05 2021
Kahvaltı 7.00
1dilim t. B. Ekmeği, 1 dilim peynir, domates ve salatalık, 2zeytin,cay
Ara 10.30
Üç ceviz, orta Türk kahvesi
Öğlen 12.30
1yumurtadan omlet, 4zeytin,domates ve salatalık, cay
Ara16. 00
Bir kupa az sütle nescafe
Aksam 19.00
1 servis kaşığı kıymalı bulgurlu kabak yemeği, cacık, salata
Spor, 6000 adım 60 puan
Su 3 lt
@UcanSupurge
G Goklerce
@asliogretmen
30.05.2921
Kahcaltı 9.00
1 dilim t. B. Ekmeği, 3dilim sucuk, peynir, domates ve salatalık, çay
Ara 14.00
Orta Türk kahvesi, 1 incir ,1kayısı
Akşam 16.00
1 kepçe yoğurt çorbası, 1 s. K. Kabakyemeği, 2 kaşık yoğurt
Spor 8222 adım 82 puan
Su 3 lt
Vayy süper canım gerçekten çok iyi ama detox işi bana göre değilBildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Ya suyun az gelmiştir ya da wc sıkıntın falan mı var, yoldan geldiğin için ödem de olabilirKızlar menülerim belli abartı yediiğim bişey yok ama niye böyle olduğunu bilemiyorumya tartıda sorun var ya da bende anlayamadım
Cuma 62.75
Bugün 63.55
Çok sagol csnım , sütün olumsuz etkılendi mi ? Emzirenler yapabılıyodur heralde . Eksiyi detoxtan cok gun sonra gordunTabi cnm
Yok canim icine kavurma koyariz biz suda haslarizHingel patatesli olan değil mi neyseki fazla değil akşam afiyet olsun
Saol cnmVayy süper canım gerçekten çok iyi ama detox işi bana göre değil
Yok cnm çok etki etmedi 27-28-29 mayısta yaptım cnm detokstan sonra bugün 2. günüm korumayi başarıp insAllah eksilise devamı ederimÇok sagol csnım , sütün olumsuz etkılendi mi ? Emzirenler yapabılıyodur heralde . Eksiyi detoxtan cok gun sonra gordunbravo valla
Saol canimGüzel canım miktarları az tutup kurtarmışsın günü
Galiba b hafta mezunum canim ama unuttum 54.600 lemi mezun olabiliyodumGünaydın kızlar ,güzel bir hafta diliyorum hepimize üzerimizdeki ölü toprağını atma vakti gelmedi mi ? Bugün herkesin ara tartı bildirimini bekliyorum Sporlara , sulara, menülere dikkat bu hafta hak ettiğimiz derecede olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?