Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar menülerim belli abartı yediiğim bişey yok ama niye böyle olduğunu bilemiyorum ya tartıda sorun var ya da bende anlayamadım
Cuma 62.75
Bugün 63.55
WC problemin var mı ya da suyu yeterli içiyor musun cnm bazen tartı çok çıkıyor ödem olabilir

Kızlar menülerim belli abartı yediiğim bişey yok ama niye böyle olduğunu bilemiyorum ya tartıda sorun var ya da bende anlayamadım
Cuma 62.75
Bugün 63.55
Karbonhidrat cok tuketiyorsun bence ondan. Mesela makarna yersem bana direk 1 kilo aldiriyor senin de makarna vardi yağsız olmasi farketmiyor sonuçta karbonhidrat.

Canım benim gekdi de gecıyor bile, güya kızon dogumgunune 66 olcaktım , hala aynıyım.. silkineyim canım

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-28-12-34-36-36.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2021-05-28-12-34-30-49.webp
    26 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2021-05-28-12-34-23-79.webp
    21 KB · Görüntüleme: 25
Gayet guzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Canim benim ya inşallah bu hafta güzel bir derecemiz olur da senin yüzünü guldururuz memlekete gideceğim için mezun olacağım inşallah ama güzel bir yüzde yle olsam bari
Nasılsınız arkadaşlar, ara ara okudum ama yazamadım, cumartesi kızımın ödevleri, dün de, biraz evde koşturmacalı geçti. Kaçamak yapmadım ama. Bende durumlar böyle.
Vallahi her hafta sonu koşturmaca ile geçiyor dün gece 1.30 du uyuduğumda ve gün içinde oturmadım bile, herşeyi iki güne sıkıştırınca böyle oluyor sanirim
Çok güzel canm afiyet olsun
Bildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Vayy süper canım gerçekten çok iyi ama detox işi bana göre değil
Cuma 62.75
Bugün 63.55
Ya suyun az gelmiştir ya da wc sıkıntın falan mı var, yoldan geldiğin için ödem de olabilir

Vayy süper canım gerçekten çok iyi ama detox işi bana göre değil
Saol cnm bende ilk kez yaptım
Çok sagol csnım , sütün olumsuz etkılendi mi ? Emzirenler yapabılıyodur heralde . Eksiyi detoxtan cok gun sonra gordun bravo valla
Yok cnm çok etki etmedi 27-28-29 mayısta yaptım cnm detokstan sonra bugün 2. günüm korumayi başarıp insAllah eksilise devamı ederim

Güzel canım miktarları az tutup kurtarmışsın günü
Saol canim
Galiba b hafta mezunum canim ama unuttum 54.600 lemi mezun olabiliyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…