- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.481
Yaaaa yemedinnnn miiii helallllll helallllll sanaaaaaSağol canımdün o keki yemedim sağolsun arkadaşlarım da etkiledi baya verecem fazlalıkları
Sağol canım Diyarbakıra çıktıHadi hayırlı olsun tayininiz nereye gidiyorsunuz canım ? Şu hastalığı ihmal etme gözünü seveyim benim babam da yıllarca başım ağrıyor midem bulanıyor baş ağrımdan diye diye erteledi hipertansiyon hastası çıktı böbrekleri tükenmek üzere idi öğrendikten 1 yıl kadar sonra da diyalize başladı Allah korusun böbrek çok sinsi bir organ dikkat et kendine
suyu az mı içiyorsunSen böbrek hastasısın nereye az içiyorsun?
Ben de ilkokuldayım. ingilizce olduğum için sanırım bazen hiç bazen 1 öğrenci giriyor. 5i pek geçmiyorBizim ilk okul olduğu için çocuklar hevesli21 mevcudun 16-17 si griyor derse.Suriyeli öğrenciler girmiyorlar onlar dışında sorun yok katılımda.
Hayırlı olsun canim yeni yeriniz. İns güzel insanlarla karsilasirsinizSağol canım Diyarbakıra çıktı
Tamam canım 25 haziran gibi çkaleye gidicez, o zaman kontrol ettireceğim. Burada gitmek istemiyorum.
Canım evet suyu az içiyorum ramazandan sonra yine
Söz bugün saymaya başlıycam yine ama birazdan okula gidicem. Dönene kadar bişey yiyip içmiycem her ptesi yaptığım gibi. O zaman tartılıp su içmeye başlarım. Akşam menüde inşallah 2lt yazarım
WC etkilidir yoksa dünden eksisin bende .Bildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Meydan okumanı zevkle kabul ediyorum
Meydan okumanı zevkle kabul ediyorum
Teşekkür ederim canım amin inşallahHayırlı olsun canim yeni yeriniz. İns güzel insanlarla karsilasirsiniz
Aynen dün 80.95tim canımWC etkilidir yoksa dünden eksisin bende .
Dün 80.5 mıydı . Valla helal
Afiyet olsun haftaya artıkBende kaçtım hadi kahvaltı hazirliyim detoks için eksiklerim varmış başka bahara kaldı
Günaydın canım Muhtemelen ben şu tiroit işini çözünce eksiye geçmeye başlayacağım diye düşünüyorum artıkGünaydın kızlar ,güzel bir hafta diliyorum hepimize üzerimizdeki ölü toprağını atma vakti gelmedi mi ? Bugün herkesin ara tartı bildirimini bekliyorum Sporlara , sulara, menülere dikkat bu hafta hak ettiğimiz derecede olalım
Bu hafta üç mezuniyet bekliyorum @kumsal68 , @Goklerce ,Jasminium84
M Manolya15 artık atak vakti gitsin 7ler
* geçen haftanın artıları gitsin biriniz 60 sınırında diğeri 70 sınırında gelgitte artık yetmedi mi ?TemelinSafinazi yazarhanim35
Fit mutlu anne bu hafta rekor eksi ile geleceksin inanıyorum
Ucmelekannesi hemen geri vites 6lara haydi
@Ayla- cım senden çok güzel bir eksi bekliyorum iyice uzaklaşalım 9lardan
@asliogretmen koruma işini şu yaptığın yürüyüşlerle çok güzel götüreceksin
E ela_2019 ah eski sporuna geri dönsen elo nasıl inceleceksin bilsen
@Melek963 canavar gibi metabolizmanla mezuniyet yakın biliyorum
@gulsum462 moral , motivasyon bozmak yok her şey yoluna girecek ve o zaman harika bir vücudun olacak
S SEVTAL87 çok motive başladın canım aynı hızla mezuniyete
@BLUEDENIZ şu izin durumuna bakayım liste işini halledeceğiz motivasyonunu düşürmesin bu durum
@masal3487 ah masal vah masal şuraya düzenli gelsen takım motivasyonuna katkıda bulunsan tüy bitti dilimde tüy
@Beyaz leylak ve @hadikonusalim kilometrelerce yol yaptınız şurda hedefinizden birkaç metre ötedesiniz bırakıp salmak yok
Güzel afiyet olsun canım30 Mayıs menüm
Kahvaltı:11.00
1haşlanmış yumurta
Kk peynir
1közlenmiş köy biberi
Domates salatalık
Şekersiz çay
Aksam:16.00
4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Salata
17.00:
16 antep fıstığı
Su:2 litre
Spor:60 dk yürüyüş
180 puan
Eki Görüntüle 2860869
U UcanSupurge @Goklerce @asliogretmen
Güzel menü canım30 Mayıs menü
Kahvaltı 10.30
İki yemek kaşığı menemen
Bir çay kaşığı labne
2 zeytin
Domates salatalık
Yarım dilim ekmek
12.30
Şekersiz nescafe
16.00
Şekersiz türk kahvesi
19.30
Bir tabak nohut yemeği
Bir kase yogurt
Salata
3.5 lt su
Bir saat yürüyüş
Hingel patatesli olan değil mi neyseki fazla değil akşam afiyet olsunSabah 10:00 sekersiz kahve
oglen 13:00 avuc ici kadar patatesli yumurta 1 kase domates salatasi
ara 15:00 yarim elma
aksam 19:00 uc catal pasta dort tane hinkal ( manti tarzi bisi bizim yoreye ait kavurma var)
iki litre su U UcanSupurge
spor ve adim sayim yok misafirlikteydim saatim kolumda degildi
Yetti tabi ama bu tartı beni çok yanıltıyorGünaydın kızlar ,güzel bir hafta diliyorum hepimize üzerimizdeki ölü toprağını atma vakti gelmedi mi ? Bugün herkesin ara tartı bildirimini bekliyorum Sporlara , sulara, menülere dikkat bu hafta hak ettiğimiz derecede olalım
Bu hafta üç mezuniyet bekliyorum @kumsal68 , @Goklerce ,Jasminium84
M Manolya15 artık atak vakti gitsin 7ler
* geçen haftanın artıları gitsin biriniz 60 sınırında diğeri 70 sınırında gelgitte artık yetmedi mi ?TemelinSafinazi yazarhanim35
Fit mutlu anne bu hafta rekor eksi ile geleceksin inanıyorum
Ucmelekannesi hemen geri vites 6lara haydi
@Ayla- cım senden çok güzel bir eksi bekliyorum iyice uzaklaşalım 9lardan
@asliogretmen koruma işini şu yaptığın yürüyüşlerle çok güzel götüreceksin
E ela_2019 ah eski sporuna geri dönsen elo nasıl inceleceksin bilsen
@Melek963 canavar gibi metabolizmanla mezuniyet yakın biliyorum
@gulsum462 moral , motivasyon bozmak yok her şey yoluna girecek ve o zaman harika bir vücudun olacak
S SEVTAL87 çok motive başladın canım aynı hızla mezuniyete
@BLUEDENIZ şu izin durumuna bakayım liste işini halledeceğiz motivasyonunu düşürmesin bu durum
@masal3487 ah masal vah masal şuraya düzenli gelsen takım motivasyonuna katkıda bulunsan tüy bitti dilimde tüy
@Beyaz leylak ve @hadikonusalim kilometrelerce yol yaptınız şurda hedefinizden birkaç metre ötedesiniz bırakıp salmak yok
Menüler güzel canım afiyet olsun29.05 2021
Kahvaltı 7.00
1dilim t. B. Ekmeği, 1 dilim peynir, domates ve salatalık, 2zeytin,cay
Ara 10.30
Üç ceviz, orta Türk kahvesi
Öğlen 12.30
1yumurtadan omlet, 4zeytin,domates ve salatalık, cay
Ara16. 00
Bir kupa az sütle nescafe
Aksam 19.00
1 servis kaşığı kıymalı bulgurlu kabak yemeği, cacık, salata
Spor, 6000 adım 60 puan
Su 3 lt
U UcanSupurge
@Goklerce
@asliogretmen
30.05.2921
Kahcaltı 9.00
1 dilim t. B. Ekmeği, 3dilim sucuk, peynir, domates ve salatalık, çay
Ara 14.00
Orta Türk kahvesi, 1 incir ,1kayısı
Akşam 16.00
1 kepçe yoğurt çorbası, 1 s. K. Kabakyemeği, 2 kaşık yoğurt
Spor 8222 adım 82 puan
Su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?