- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.421
Kız güzelim detoxtan sonra yapılır mı bu30 Mayıs Pazar
Kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ince hamurlu pizza(ev yapımı)
Domates, salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
4-5 elma dilim patates kızartması
Ara 14:00
1 büyük boy şekersiz türk kahvesi
(1 çk hindistan cevizi yağı attım içine)
1 avuç kuru üzüm fındık karışımı
Ara 15:30
3 üçgen dilim karpuz
1 lokma peynirli börek
Akşam 19:00
5-6 kaşık saç kavurma
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
Jalapeno turşu
Soğan
Su 3lt geçer
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Ya o gün evdeysem bana da yemek kalıyor hep, bir aksam işten gelince ye.ek hazır oluyor onun dışında koydeysek bana kalıyor yemek, hayır en küçük gelin benim bana getir götürün kalması gerekmiyor müKız kendim yapıyorum zaten bana kimse yemek yapmıyor ne anne evinde ne kaynana evinde ikisine de gittiğimde yemeği bana yıkıyorlar
Üleeenn daha sabah karbonhidrata çok yüklenme dedikpirinç, patates, pizza , börek
Ya ne tatlısın senMenum
Bu hafta sözün var unutma ne yapip edip geçen haftayi telafi edeceksin. Hamile bir kaptanımız var ve artı gelince cok üzülüyor üzmeyelim
Ay evet ya hepsi azdı ama ya insAllah sıkıntı olmaz her ogunumde malesef karbon dolduKız güzelim detoxtan sonra yapılır mı bubari sabahki pizza ile bıraksaydın
Benim kayınvalide kendi evinde de iş yapmaz bekar görümcem ve üstünde oturan eltim işlerini yapar hep bi yemek yapar bizimki o da geçiştirmelik şeyler olur yazın filan ben gitmişsem yemeği bana yıkar yapmaz keyif yaparBak ne anlatacağım. Kv bizdeyken hiçbir işe elini sürmedi. Koltuğa geldi oturdu namazlar hariç ordan kalktı gitti gibi.
Geçen biz gittik eltimle ikimizde nasıl sinir olduysak hiç yemek ne yapacağız diye sormadım ondada aynı davranmış. Akşam üzeri fırına etliekmek yaptiralim dedi. E tamam dedik.ama gonulsuzdu firin kaçta kapanirki sıra alacakmisiz gibi söylendi ama gidip bakmadı Bu sefer ikindin yattı uyukladi falan.baya umursamadı . Yalan yok bende umursamadım bende misafirim onun evinde madem oyle Hafta sonu 5de kasap, market kapanıyor. Hadi yaptır gel dedi kaynima her yer kapalıtabi tutuştu benim eşim işten gelecek aç adam. Gelince de azcik söylendi eşim bide gidip niye sıra almıyorsunuz fırından bu saate kasapmi kalır diye. Alelacele çay koyup menemen yapıp gecistirdik artık. Düşünsene bendeyken elini hicbirseye sürmedi ama bizden kalkıp mitfaga girip herşeyi yapmamızı bekliyor yapmayincada böyle oluyor.
Ben de küçük gelinim iyi dedin İzmir’in o yaz sıcağında nasıl daralmıyorum mutfaktaKız güzelim detoxtan sonra yapılır mı bubari sabahki pizza ile bıraksaydın
Ya o gün evdeysem bana da yemek kalıyor hep, bir aksam işten gelince ye.ek hazır oluyor onun dışında koydeysek bana kalıyor yemek, hayır en küçük gelin benim bana getir götürün kalması gerekmiyor müne yemek yapılacak diye soruyorlar bir bakıyorum yemek işi bende
Ya ne tatlısın sen
Afiyet şifa olsun30.05.2021
11.30
2 yumurta ile kıymalı yumurta, 1 yk Labne, 1 dilim ekşi maya ekmek, 1 yk reçel, domates salatalik
16.00 sade kahve, 2 kare bitter, 4 badem
19.00 3 sk kıymalı bezelye, salata
Su: 2 lt
Al birini vur ötekine hepsi aynı yaBenimki de öyle geçen geldi ya hamileyim biliyor sonuçta otur , yapma vs diyor da kahvaltı, yemek, bulaşık, çay, temizlik hangi birini yapmayayım el atmıyor yani
Köz patlıcan salatası gibi bir şey ama biz soğanı biberi salçayı kavurup köz patlıcanla karıştırıyoruzBabagannus nedir
Benim kv biz gidince yok yok oluyor evde hiç bişey yok para yok diyor pazara gitmedim felan fistan her şeyi bizden bekliyor biz eve gelince de aradığımızda şunu yaptım bunu yaptım diye anlatırBak ne anlatacağım. Kv bizdeyken hiçbir işe elini sürmedi. Koltuğa geldi oturdu namazlar hariç ordan kalktı gitti gibi.
Geçen biz gittik eltimle ikimizde nasıl sinir olduysak hiç yemek ne yapacağız diye sormadım ondada aynı davranmış. Akşam üzeri fırına etliekmek yaptiralim dedi. E tamam dedik.ama gonulsuzdu firin kaçta kapanirki sıra alacakmisiz gibi söylendi ama gidip bakmadı Bu sefer ikindin yattı uyukladi falan.baya umursamadı . Yalan yok bende umursamadım bende misafirim onun evinde madem oyle Hafta sonu 5de kasap, market kapanıyor. Hadi yaptır gel dedi kaynima her yer kapalıtabi tutuştu benim eşim işten gelecek aç adam. Gelince de azcik söylendi eşim bide gidip niye sıra almıyorsunuz fırından bu saate kasapmi kalır diye. Alelacele çay koyup menemen yapıp gecistirdik artık. Düşünsene bendeyken elini hicbirseye sürmedi ama bizden kalkıp mitfaga girip herşeyi yapmamızı bekliyor yapmayincada böyle oluyor.
Güzel canım afiyet olsun30.05.2021
11.30
2 yumurta ile kıymalı yumurta, 1 yk Labne, 1 dilim ekşi maya ekmek, 1 yk reçel, domates salatalik
Yemeği sana yıkıyorsa beğeniyor yaptıklarını bizimkine ne beğendirebiliyoruz ne de yaranabiliyoruzBenim kayınvalide kendi evinde de iş yapmaz bekar görümcem ve üstünde oturan eltim işlerini yapar hep bi yemek yapar bizimki o da geçiştirmelik şeyler olur yazın filan ben gitmişsem yemeği bana yıkar yapmaz keyif yapar
Ben de küçük gelinim iyi dedin İzmir’in o yaz sıcağında nasıl daralmıyorum mutfakta
Valla bilmiyorum belki de sırf işi yıkmak için ediyordurYemeği sana yıkıyorsa beğeniyor yaptıklarını bizimkine ne beğendirebiliyoruz ne de yaranabiliyoruz
Kız güzelim detoxtan sonra yapılır mı bubari sabahki pizza ile bıraksaydın
Ya o gün evdeysem bana da yemek kalıyor hep, bir aksam işten gelince ye.ek hazır oluyor onun dışında koydeysek bana kalıyor yemek, hayır en küçük gelin benim bana getir götürün kalması gerekmiyor müne yemek yapılacak diye soruyorlar bir bakıyorum yemek işi bende
Ya ne tatlısın sen
Güzel canim afiyet olsun30.05.2021
11.30
Benimki aynı inan. Biz artık evden hepimiz biseyler yapıp götürüyorsun inan salata bile yapmıyordu. Benim en son geldiğinde başka şeylerde. Oldu tepem attı yapmayacağız dedim hatta eltime de dedim yapıp getirme evden bişey ne koyarsa yeriz bir günde açlıktan olmeyiz dedim ama o kadar kişiye ilk gün pisiridgi yemeklere inanamazsin şaka gibiydi. İkinci gün de böyle yaptı zaten. Hayır eli ayağı tutuyor. Gezme desek deliksizz bütün gün gezebilir. İnsanlara haddinden fazla taviz verince bı zaten yapıyor diye düşünüyorlar. Valla gerek yok ben bunca sene kocam. İçin gormezden gelip çekiyordum eee şimdi kocamı zor cekiyorum valla kv falan biz gelir tırıs gider artıkenim kayınvalide kendi evinde de iş yapmaz bekar görümcem ve üstünde oturan eltim işlerini yapar hep bi yemek yapar bizimki o da geçiştirmelik şeyler olur yazın filan ben gitmişsem yemeği bana yıkar yapmaz keyif yapar
Yaa gerçekten sıcakta eziyet hele offBenim kayınvalide kendi evinde de iş yapmaz bekar görümcem ve üstünde oturan eltim işlerini yapar hep bi yemek yapar bizimki o da geçiştirmelik şeyler olur yazın filan ben gitmişsem yemeği bana yıkar yapmaz keyif yapar
Ben de küçük gelinim iyi dedin İzmir’in o yaz sıcağında nasıl daralmıyorum mutfakta
Önceki gittiğimizde ben kendi annemden ona geçtim. Eltim evden 3 çeşit yemek yapıp gelmiş kız. Kv bir salata bile yapmamış.Benim kv biz gidince yok yok oluyor evde hiç bişey yok para yok diyor pazara gitmedim felan fistan her şeyi bizden bekliyor biz eve gelince de aradığımızda şunu yaptım bunu yaptım diye anlatır
Bir de hem bizden bekler hem de hiç bişeyi eksilmesin ister mutfağa girip bişeyler yapmaya kalkınca suratı ekşiyor bazen o yüzden pek rahat edemiyorum orda diyet yönündengitmek istemiyorum ama ayıp olur diye eşim için gidiyorum
Güzel canım afiyet olsunMenumu de yazayim.
Sabah 09.30
2.5.yumurta
1 dilim ekmek
domates dereotu
öğle 13.00
2 lokma gözleme
cok az yedim cok canim çekti
domates salatalik
akşam 18.30
1 kepçe y.fasulye
1 kase yogurt
3 kaşık bulgur
salata
su 2 litre olmuştur dahaicerim.
spor 45 dk leslie
kalani da akşam yapacağım insallah.
135 p G Goklerce
Çok güzel Afiyet olsun30.05.2021 menü
11.45
Sade Türk kahvesi
13.00
Yulaf lapası
15.30
Bir bardak kefir
Bir dilim karpuz
18.00
Bir kase unsuz patatessiz mercimek çorbası
3 yk ev yapımı yoğurt
Köfteli salata
Su:3 litre
@masal3487
Ya bugün ben de yumurta akı maskesi yapacağım insallah, zayıfladı ktan sonra yüzüm bir tuhaf oldu açıkçası, biraz bakım yapmam gerekiyor, merkezleri açılırsa bir ara da cilt bakımı yaptirayim diyorumBen yeşil kıl.maskesi yapıyorum kirizikliga faydası varmı bilmiyorum canim. Siyah nokta ve sivilceler için yapıyorum ben düzenli olarak 2 haftadır yapıyorum haftada bir.
Ama kırışıklığa yumurta beyazı bence dene. Çünkü bir ara yapmıştım yüzüm gergin gergin çok güzel olmuştu hemde parlamisti sanki
Kız detoks sonrası bu kadar yuklenmeseydin ya.
Yarın tartı ne gösterecek merak ettim
Dondurma dışında guzrl canim30 Mayıs Pazar
10.20
5 yuvarlak dlm sucuklu yumurta
1 dlm peynir
2 dlm ekmek
15.00
2 top dondurma
19.00
2 kepçe nohut yemeği
Bolll salata
Şu 2 buçuk litre
Güzel canım afiyet olsun30.05.21
10.30
2 yumurtalı 5 dilim kadar sucuklu omletin 3 de 1 i
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık
1 kaşık labne
Çay
14.00
Bitki çayı
1 kömbe (ara öğünlük almamışım kendime)
18.30
5 kaşık babagannuş
1 SK yağsız sade makarna
1 kase cacık
Su 2.5 L olur
Spor yok
1233 adım
U UcanSupurge
Sana yapma diyor ama kendi de yapmıyor, heralde ilahi bir güç bekliyorBenimki de öyle geçen geldi ya hamileyim biliyor sonuçta otur , yapma vs diyor da kahvaltı, yemek, bulaşık, çay, temizlik hangi birini yapmayayım el atmıyor yani
İyi yapmışsın kızBak ne anlatacağım. Kv bizdeyken hiçbir işe elini sürmedi. Koltuğa geldi oturdu namazlar hariç ordan kalktı gitti gibi.
Yarını hafif geçir canım toparlanmayacak gün degilAy evet ya hepsi azdı ama ya insAllah sıkıntı olmaz her ogunumde malesef karbon doldu
Huylu huyundan vazgeçmez ona gidince kendi evimde olsam yine ben yapacaktım o burda olduğunda da o olsa da ben yapacağım olmasa da diyip kendimi avutuyorumBirdahaki sefere sen sor ne yemek yapılacak diye belki yapan sen olmazsın
Güzel canim afiyet olsun
Benimki aynı inan. Biz artık evden hepimiz biseyler yapıp götürüyorsun inan salata bile yapmıyordu. Benim en son geldiğinde başka şeylerde. Oldu tepem attı yapmayacağız dedim hatta eltime de dedim yapıp getirme evden bişey ne koyarsa yeriz bir günde açlıktan olmeyiz dedim ama o kadar kişiye ilk gün pisiridgi yemeklere inanamazsin şaka gibiydi. İkinci gün de böyle yaptı zaten. Hayır eli ayağı tutuyor. Gezme desek deliksizz bütün gün gezebilir. İnsanlara haddinden fazla taviz verince bı zaten yapıyor diye düşünüyorlar. Valla gerek yok ben bunca sene kocam. İçin gormezden gelip çekiyordum eee şimdi kocamı zor cekiyorum valla kv falan biz gelir tırıs gider artık
HerhaldeSana yapma diyor ama kendi de yapmıyor, heralde ilahi bir güç bekliyor
Benimki iş konusunda çok takıntılı hiç bir yeri kirlenmesin hiç bir şeyi de eksilmesin ister misafiri pek sevmez ama kendisi misafirliğe gitmeyi çok severValla bilmiyorum belki de sırf işi yıkmak için ediyordur
Yaparsan iyisin yapmazsan kötü devir öyle olmuş artıkYaa gerçekten sıcakta eziyet hele off
Önceki gittiğimizde ben kendi annemden ona geçtim. Eltim evden 3 çeşit yemek yapıp gelmiş kız. Kv bir salata bile yapmamış.
Ertesi gün büyük eltimgil gelecekler gitmiş kasaptan yarım kilo kuşbaşı almış bak şeytan dürtüyor işte beni. Bana niye yapmadın dün.
Torunlarına git marketten bişey al degilmi oda yok. Gittinmi artık yemekler bizim önümüze konur büyük eltim hep sonradan gelir ona özel yemek pişer.
Ya bak gece gece sinir oldum
Tamam cnmYarını hafif geçir canım toparlanmayacak gün degil
Dene bence ama düzenli yapmak önemli bu maskeleri ben bir rutin olusturamadimYa bugün ben de yumurta akı maskesi yapacağım insallah, zayıfladı ktan sonra yüzüm bir tuhaf oldu açıkçası, biraz bakım yapmam gerekiyor, merkezleri açılırsa bir ara da cilt bakımı yaptirayim diyorum
Ya her zaman yapmiyordum canim bu sefer mesele yemek değildi başka şeye kizgindim yaptığı artık o da bonusu olduİyi yapmışsın kızhelal olsun ben yapamıyorum, biz de köyde olunca kv sabahtan bahçeye gidiyor biz eltimle kalıyoruz evde ve yemek işi bana kalıyor
Ya bende yıllarca böyle dedim.Huylu huyundan vazgeçmez ona gidince kendi evimde olsam yine ben yapacaktım o burda olduğunda da o olsa da ben yapacağım olmasa da diyip kendimi avutuyorum
Herhalde
Seninkide iyiymiş. Benimkinin ev batmış yıkılmış söylenmez pekBenimki iş konusunda çok takıntılı hiç bir yeri kirlenmesin hiç bir şeyi de eksilmesin ister misafiri pek sevmez ama kendisi misafirliğe gitmeyi çok sever
Aynen öyle canim.Yaparsan iyisin yapmazsan kötü devir öyle olmuş artık
56,9 demiştik sanırım çiçeğimmUlennnn bu hafta o mezuniyet gelsin artıkkaç demiştik yasom
Şifa duası gibi bir şeydi sonuçta aşırı yemek de bir hastalık diye
Canım kil maskesi yağlı ciltler için uygundur kırışıklığa pek faydası olmazKil maskesi işe yarıyor mu canim. Ben pek maske yapmam ama alnımda çizgiler olusmaya basladi.
Çocuklu hayat demek koşuşturma demek sanki hep böyle olacakmisiz gibi geliyor demi ama öyle değil 2 3 yaştan sonra artik kendi başlarına zanan geciriyor kendi kendilerine yiyorlar her seyi yiyorlar falan işimiz baya kolaylaşıyor.
Canim asıl o keki yemezsen başlamış kabul et. Tadını bildiğin bir şey sonuçta şimdiye kadar cok yedin ama ne oldu tadi yiyene kadar sonra bir şey kaliyor mu midende, sadece bi mide doluluk hissi sanki hiç kek yememis hissi. Yiyeceksen de 1 dilim kek yanina yoğurt yada süt ekle.
Eee sen kime meydan okuyorsun acabaayrica hızlı tempo oluşunu begendim
Bence tam tersi, yapmazsan iyisin yaparsan kötüYaparsan iyisin yapmazsan kötü devir öyle olmuş artık
saol canım :)Güzel canım afiyet olsun
Çok güzel Afiyet olsun
Ya bugün ben de yumurta akı maskesi yapacağım insallah, zayıfladı ktan sonra yüzüm bir tuhaf oldu açıkçası, biraz bakım yapmam gerekiyor, merkezleri açılırsa bir ara da cilt bakımı yaptirayim diyorum
Dondurma dışında guzrl canim
Güzel canım afiyet olsun
Sana yapma diyor ama kendi de yapmıyor, heralde ilahi bir güç bekliyor
İyi yapmışsın kızhelal olsun ben yapamıyorum, biz de köyde olunca kv sabahtan bahçeye gidiyor biz eltimle kalıyoruz evde ve yemek işi bana kalıyor
Yarını hafif geçir canım toparlanmayacak gün degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?