Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız güzelim detoxtan sonra yapılır mı bu bari sabahki pizza ile bıraksaydın
Ya o gün evdeysem bana da yemek kalıyor hep, bir aksam işten gelince ye.ek hazır oluyor onun dışında koydeysek bana kalıyor yemek, hayır en küçük gelin benim bana getir götürün kalması gerekmiyor mü ne yemek yapılacak diye soruyorlar bir bakıyorum yemek işi bende
Menum

Bu hafta sözün var unutma ne yapip edip geçen haftayi telafi edeceksin. Hamile bir kaptanımız var ve artı gelince cok üzülüyor üzmeyelim
Ya ne tatlısın sen

Benim kayınvalide kendi evinde de iş yapmaz bekar görümcem ve üstünde oturan eltim işlerini yapar hep bi yemek yapar bizimki o da geçiştirmelik şeyler olur yazın filan ben gitmişsem yemeği bana yıkar yapmaz keyif yapar
Ben de küçük gelinim iyi dedin İzmir’in o yaz sıcağında nasıl daralmıyorum mutfakta

Benimki de öyle geçen geldi ya hamileyim biliyor sonuçta otur , yapma vs diyor da kahvaltı, yemek, bulaşık, çay, temizlik hangi birini yapmayayım el atmıyor yani
Al birini vur ötekine hepsi aynı ya
Babagannus nedir

Köz patlıcan salatası gibi bir şey ama biz soğanı biberi salçayı kavurup köz patlıcanla karıştırıyoruz
Benim kv biz gidince yok yok oluyor evde hiç bişey yok para yok diyor pazara gitmedim felan fistan her şeyi bizden bekliyor biz eve gelince de aradığımızda şunu yaptım bunu yaptım diye anlatır
Bir de hem bizden bekler hem de hiç bişeyi eksilmesin ister mutfağa girip bişeyler yapmaya kalkınca suratı ekşiyor bazen o yüzden pek rahat edemiyorum orda diyet yönünden gitmek istemiyorum ama ayıp olur diye eşim için gidiyorum
30.05.2021
11.30
2 yumurta ile kıymalı yumurta, 1 yk Labne, 1 dilim ekşi maya ekmek, 1 yk reçel, domates salatalik

16.00 sade kahve, 2 kare bitter, 4 badem

19.00 3 sk kıymalı bezelye, salata

Su: 2 lt
Güzel canım afiyet olsun

Yemeği sana yıkıyorsa beğeniyor yaptıklarını bizimkine ne beğendirebiliyoruz ne de yaranabiliyoruz

Birdahaki sefere sen sor ne yemek yapılacak diye belki yapan sen olmazsın
30.05.2021
11.30
2 yumurta ile kıymalı yumurta, 1 yk Labne, 1 dilim ekşi maya ekmek, 1 yk reçel, domates salatalik

16.00 sade kahve, 2 kare bitter, 4 badem

19.00 3 sk kıymalı bezelye, salata

Su: 2 lt
Güzel canim afiyet olsun
Benimki aynı inan. Biz artık evden hepimiz biseyler yapıp götürüyorsun inan salata bile yapmıyordu. Benim en son geldiğinde başka şeylerde. Oldu tepem attı yapmayacağız dedim hatta eltime de dedim yapıp getirme evden bişey ne koyarsa yeriz bir günde açlıktan olmeyiz dedim ama o kadar kişiye ilk gün pisiridgi yemeklere inanamazsin şaka gibiydi. İkinci gün de böyle yaptı zaten. Hayır eli ayağı tutuyor. Gezme desek deliksizz bütün gün gezebilir. İnsanlara haddinden fazla taviz verince bı zaten yapıyor diye düşünüyorlar. Valla gerek yok ben bunca sene kocam. İçin gormezden gelip çekiyordum eee şimdi kocamı zor cekiyorum valla kv falan biz gelir tırıs gider artık

Yaa gerçekten sıcakta eziyet hele off
Önceki gittiğimizde ben kendi annemden ona geçtim. Eltim evden 3 çeşit yemek yapıp gelmiş kız. Kv bir salata bile yapmamış.
Ertesi gün büyük eltimgil gelecekler gitmiş kasaptan yarım kilo kuşbaşı almış bak şeytan dürtüyor işte beni. Bana niye yapmadın dün.
Torunlarına git marketten bişey al degilmi oda yok. Gittinmi artık yemekler bizim önümüze konur büyük eltim hep sonradan gelir ona özel yemek pişer.
Ya bak gece gece sinir oldum

Güzel canım afiyet olsun
Çok güzel Afiyet olsun
Ya bugün ben de yumurta akı maskesi yapacağım insallah, zayıfladı ktan sonra yüzüm bir tuhaf oldu açıkçası, biraz bakım yapmam gerekiyor, merkezleri açılırsa bir ara da cilt bakımı yaptirayim diyorum
30 Mayıs Pazar
10.20
5 yuvarlak dlm sucuklu yumurta
1 dlm peynir
2 dlm ekmek

15.00
2 top dondurma

19.00
2 kepçe nohut yemeği
Bolll salata

Şu 2 buçuk litre
Dondurma dışında guzrl canim
Güzel canım afiyet olsun
Benimki de öyle geçen geldi ya hamileyim biliyor sonuçta otur , yapma vs diyor da kahvaltı, yemek, bulaşık, çay, temizlik hangi birini yapmayayım el atmıyor yani
Sana yapma diyor ama kendi de yapmıyor, heralde ilahi bir güç bekliyor
İyi yapmışsın kız helal olsun ben yapamıyorum, biz de köyde olunca kv sabahtan bahçeye gidiyor biz eltimle kalıyoruz evde ve yemek işi bana kalıyor
Ay evet ya hepsi azdı ama ya insAllah sıkıntı olmaz her ogunumde malesef karbon doldu
Yarını hafif geçir canım toparlanmayacak gün degil

Huylu huyundan vazgeçmez ona gidince kendi evimde olsam yine ben yapacaktım o burda olduğunda da o olsa da ben yapacağım olmasa da diyip kendimi avutuyorum
Sana yapma diyor ama kendi de yapmıyor, heralde ilahi bir güç bekliyor
Herhalde

Valla bilmiyorum belki de sırf işi yıkmak için ediyordur
Benimki iş konusunda çok takıntılı hiç bir yeri kirlenmesin hiç bir şeyi de eksilmesin ister misafiri pek sevmez ama kendisi misafirliğe gitmeyi çok sever

Yaparsan iyisin yapmazsan kötü devir öyle olmuş artık

Dene bence ama düzenli yapmak önemli bu maskeleri ben bir rutin olusturamadim
İyi yapmışsın kız helal olsun ben yapamıyorum, biz de köyde olunca kv sabahtan bahçeye gidiyor biz eltimle kalıyoruz evde ve yemek işi bana kalıyor
Ya her zaman yapmiyordum canim bu sefer mesele yemek değildi başka şeye kizgindim yaptığı artık o da bonusu oldu
Huylu huyundan vazgeçmez ona gidince kendi evimde olsam yine ben yapacaktım o burda olduğunda da o olsa da ben yapacağım olmasa da diyip kendimi avutuyorum

Herhalde
Ya bende yıllarca böyle dedim.
Hatta benimki temizliğe çok önem vermez kendimiz göre göre yapalım daha iyi diye hep ondan yaptik eltilerle zaten.
Benimki iş konusunda çok takıntılı hiç bir yeri kirlenmesin hiç bir şeyi de eksilmesin ister misafiri pek sevmez ama kendisi misafirliğe gitmeyi çok sever
Seninkide iyiymiş. Benimkinin ev batmış yıkılmış söylenmez pek

Ulennnn bu hafta o mezuniyet gelsin artık kaç demiştik yasom

Şifa duası gibi bir şeydi sonuçta aşırı yemek de bir hastalık diye
56,9 demiştik sanırım çiçeğimm
Bu hafta kabak detoksu yapacağım o bana çok iyi geliyor inşallah cuma ve cumartesiyi telafi edip üstüne süper bir eksi getireceğim

ama sonrasından korkuyorum be süpürgem ne yalan diyeyim
Psikolojim yine alt üst vaziyette gözle görünür bi sebepte yok ama sanırım anksiyetem mi coştu nedir bugün çok Zor tuttum kendimi yememek için
Mezuniyet için kendimi kasacağım bugün de zaten sırf sizi mahcup etmemek için kastım ama zor be yaa

Canım kil maskesi yağlı ciltler için uygundur kırışıklığa pek faydası olmaz
Bu Yaştaki kırışıklığın temel sebebi cildin nemsizliği olabilir, nem verecek ürünler kullanmalısın o yüzden

saol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…