Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar
Zehracım yine kızacaksın birikti diye ama rutine oturtucam U UcanSupurge
Bir de tayinimiz çıktı ev toplama sürecindeyim. 25 gün falan kaldı gitmemize.
Ayrıca o zaman msjını okumuştum ama cvp verememiştim.
Ben 2 yıl önce ultrasona baktırmıştım taş vardı ama bu yaz yine baktırıcam. Dediğim gibi bu 2008den beri hep böyle her yıl düşürüyorum. Babam da öyle, onun 20 yılda durmuş. Şuan henüz düşmedi ama ilaçlarımı kullanıyorum. Vücudum yeni alıştı, kesilmeye başlayınca motivem yerine geldi. İnşallah yarın yine ekside olurum.
Şimdi 3 günlük menülerimi yazayım

Cuma
Akşam 19.30
Salata peynir ve haşlanmış 1 2 yk bamya ile
1.5 kepçe kuru bakla yemeği
2 kuru kayısı
1 kahve

Ctesi
Kahvaltı 12.30
2 dl ekmek
1 yk reçel
Peynir domates salatalık
3 patates kızartması
1 tavda yumurta
Zeytin

Akşam 20.30
Salata peynir ve yine 2 yk haşlanmış bamya
1 kahve
2 top dondurma

Pazar
Kahvaltı 11.30
1.5 dl ekmek
Peynir zeytin domates salatalık
1 yk reçel

Akşam
17.30
1 elma
Salata
2 3 yk yoğurtlu kabak

Arkadaşlar sularımı saymayı unutuyorum ama az içiyorum. Yarından İtibaren inşallah saymaya başlayacağım.
Spor olarak günlük squat challange a başladım.

Ne güzelmiş o ya bizimki ev temiz olsa Nil’e boş duranı sevmez
Bence tam tersi, yapmazsan iyisin yaparsan kötü
Evet ona başka bişey diyorlar bizim burda o da var deveye diken diye başlıyor

Kız bir gün ramazanda baktım eltim dondurucuda patlıcan ve kıyma çıkarmış iyi dedim yemeği yapacak heralde , inan çorbayı pilavı yaptım çünkü hiç yanaşmıyor mutfağa ben de yapmadan kızım var öğleden sonra acikiyor çocuk ne yiycek diyorum, eltimjn çocukları yemek yemiyor zaten o da ondan yapmıyor heralde, herneyse ben yaptım onları iftara 1 saat kaldı bu demez mi ben çocukları banyo yaptirayim iftara kadar gitti banyoya ben şok oldum mecbur yaptım yemeği sonra gelmiş diyor ki hıı yaptın mi yemeği diyor, dedi mecbur yani iftar vakti geldi ya işte yapamadım falan dedi, ben de üzülme yemek sonrası işleri halledersin dedim çıktım mutfaktan inan o kadar sinir oldum ki bunun gibi bir sürü şey işte ama anladigim kadarıyla yemek çok yapamıyor yani kalabalığa yemek yapmaktan çekiniyor p yüzden mutfaktan kaçıyor
Benimki iş konusunda çok takıntılı hiç bir yeri kirlenmesin hiç bir şeyi de eksilmesin ister misafiri pek sevmez ama kendisi misafirliğe gitmeyi çok sever
Kız bildiğin pinti

Bir laf vardır ya hani biliyorum diyen iş bitirir bilmiyorum diye ....... kaçırır diye

Peki siz mutfağa girdiğinizde yardıma geliyor mu ?

Peki siz mutfağa girdiğinizde yardıma geliyor mu ?
Benim evimde gelmez . Gelsede kapıdan varmı yapılacak der bende şu işi yap anne diyemem hiç.
Kendi evindede yıllardır hiç girmezdi şu son zamanlar ben çok sokulmuyorum rabbim biliyor o yüzden mecbur yardım ediyor

30 Mayıs menüm

Kahvaltı:11.00
1haşlanmış yumurta
Kk peynir
1közlenmiş köy biberi
Domates salatalık
Şekersiz çay

Aksam:16.00
4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Salata

17.00:
16 antep fıstığı

Su:2 litre
Spor:60 dk yürüyüş
180 puan

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen

İyi geceler kızlar oğlanı emziriyom uyuyor şükür mutfakta bulaşığım var usenmezsem makineyi boşaltıp kirlileri doldururum mutfak temizliğimi yapsam iyi olacak yakınlarda misafirim gelebilir hazırlıklı olayım bari yarın dolap içlerini düzenlesem yeter vala bakliyat dolapları acayip karıştı düzenleyici aynı kavanozlardan almak istiyorum ama şu an parasal olarak sıkışığız ağzımı açamıyorum neyse hayırlısı bklm uyumadan bı daha yürürüm diyecektim ki bandın yağlanması gerek sanırım değişik ses çıkarıyor

Afiyet olsun canım biraz kalabalık geldi gözüme
Afiyet olsun cok güzel
Çok iyi menü afiyet olsun
30 Mayıs Pazar
10.20
5 yuvarlak dlm sucuklu yumurta
1 dlm peynir
2 dlm ekmek

15.00
2 top dondurma

19.00
2 kepçe nohut yemeği
Bolll salata

Şu 2 buçuk litre
Dondurma bir top olsaymış daha iyi olurmuş ama diğer öğünler hafif oldugu icin çokta fazla gelmedi bana afiyet olsun

Afiyet olsun güzel menü bence
30.05.2021
11.30
2 yumurta ile kıymalı yumurta, 1 yk Labne, 1 dilim ekşi maya ekmek, 1 yk reçel, domates salatalik

16.00 sade kahve, 2 kare bitter, 4 badem

19.00 3 sk kıymalı bezelye, salata

Su: 2 lt
Afiyet olsun çok güzel menü
Üçüde güzel afiyet olsun
Afiyet olsun güzel

Saol canım sana da

İlginç gerçekten sonuçta çok yaşlı da değildir sanırım gelin varken ben mi yapacam psikolojisine giriyorlar .ama bilselerki onlar elinden geleni yapsa sizde kıysmazsınız zaten

Ela zeytinyağına incir koyup sabah aç karnına yiyin diyordu

Ben pek gabiz olmam. Ancak evimden üç dört gün uzaksam belki olurum.
Ama zeytin yağının faydası olabilir. Yada yulaf bende bağırsak çalıştırıyor baya . Başkada bilemedim ins kurtulursun hemen
Saolun kizlar bide bu dedik’erinizi deniyim bakiyim insallah ise yarar

Sabah 10:00 sekersiz kahve

oglen 13:00 avuc ici kadar patatesli yumurta 1 kase domates salatasi

ara 15:00 yarim elma

aksam 19:00 uc catal pasta dort tane hinkal ( manti tarzi bisi bizim yoreye ait kavurma var)

iki litre su U UcanSupurge

spor ve adim sayim yok misafirlikteydim saatim kolumda degildi

İnşallah canım. Bazen insan cidden yoruluyor

Cuma ve Pazar günleri güzel canım
Cumartesi patates kızartma sadece 3 ince uzun sa çok guzel frenlemissin kendini. Dondurma daha erken saatte olsa daha iyi olurmuş canim
Güzel bence canim afiyet olsun
Güzel canım Afiyet olsun
İlginç gerçekten sonuçta çok yaşlı da değildir sanırım gelin varken ben mi yapacam psikolojisine giriyorlar .ama bilselerki onlar elinden geleni yapsa sizde kıysmazsınız zaten
58 yaşında canim. Ara ara bel fıtığı azıyor onun haricinde yok bir rahatsızlığı.
Son dediğin cümlede bitiyor olay zaten canim. Ama mantık çok başka ilerliyor işte naparsin
Akşam miktarlar az olduğu için kurtarır canim Afiyet olsun
Size bı bilmecem var kızlar sabah 80.95tim şu an gün içinde yediklerimi geçtim 3.5 lt su içtim tartıldım 81.05 çıkıyorim nasıl bı denge bu sabah artı çıkarsam çıldıricigim
Evet tartini baya meraklardayim şimdi böyle de dedinya aman tartilmaya falan unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…