- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.361
bak gözüme girdin gadınım :) koru kolla beni sonuçta benim gadınım beni taşıyabilmeli...
Eki Görüntüle 634238
hepiciğinize yeterim :) hanzo lafını hiç alınmıyorum malum hanzomuzun kim olduğunu biliyoruz :) karnındaki bebeyi benden nasıl peydahladın lan gadın 453 kilometre var aramızda pes hgayrı. ceket atsak hamile kalıyon bu kaçıncı :)
Akşam akşam bir kahkaha patlattim kız :) atarım ben ceketi sen bilmezsin elinin hamuruyla erkek işine karisma gak git çamaşır yıka bana. Hanzo falan anlamam elin kıllı heriflerini anmayacaksin bundan sonra.
Kitap mi yazıyorsun kız sen :):):):)
hahaaa..tabiikine büşradan değil hanzodan bahsediyorum..hani şu kıllı tüylü herifin var ya, ondan işte..büş ikimizede yetergel gel sende gel biraz yük hafifler belkım
hanzo derken büşten değil şu utanmazdan bahsediyorsun sanırım. birden o kadar ciddiye aldım
he düşünceli kendin yiyemiyon deye bana da yidirmedin. bak garnımdaki bebeye bişey olursa sorarım hesabıyı
ayyy gece gece çok güldürdünüz beni yaabak gözüme girdin gadınım :) koru kolla beni sonuçta benim gadınım beni taşıyabilmeli...
Eki Görüntüle 634238
hepiciğinize yeterim :) hanzo lafını hiç alınmıyorum malum hanzomuzun kim olduğunu biliyoruz :) karnındaki bebeyi benden nasıl peydahladın lan gadın 453 kilometre var aramızda pes hgayrı. ceket atsak hamile kalıyon bu kaçıncı :)
***9. takım 296.etap***
marti (64,8/64,6/0,2/%0,31)
btlbetul (67,2/68/-0,8/%-1,19)
bsrmhmmt (70,2/69,6/0,6/%0,85)
buseb (55,7/55,4/0,3/%0,54)
buzdanmadam (70/0 /0 /%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.ozdemi (65,2/65,2/0/%0) kilosu sabit
fadime02 (98/ 0/0 /%0 ) bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (78,5/78,5/0/%0) kilosu sabit
lypsa (94,9/94,2/0,7/%0,74)
9. takım yüzdesi: % 0.14
Buse'cim zaman çok az kaldı diye listeyi bu şekilde paylaşım alanında paylaştım canım.
kızlaar işe kabul edildim bugün
pazartesi 20 günlük eğitim sürecim başlayacak. sonrasında iş başı
Günaydın kızlar :) az önce tartı 69.9 yani +300 gösterdibiraz bozuldu moralim ama bi düşündüm de artık + çıktığım zaman bile 70leri gormuyorum :) bu benim için çok iyi bir haber ama çarşambaya kadar bu 900 grami ve üstüne 900 daha vermeliyim 68 li rakamlari gormem lazım
Bugünüm oldukça yoğun geçecek. Önce diyetisyenim bir kaç sipariş verdi onları kargodan alıp ona götüreceğim oradan spora gideceğim sonra eve gelecegim :)
hopiş paylaştığın karikatüre bayıldım tam benim gadınım gibi :) güldürdüysek ne mutlu gece :)
buse cim hayırlı olsun işin nedir peki bu iş merak ettim :)
Ooooo hayırlı olsuuunnn kuzummmm cok sevindimm :)) gelsene bizim oraya burda kmse yok :)
kızlaar işe kabul edildim bugün
oh oh ohh pek sevindim...de sen gidersen biz ne yapıcaz??:26:..kızlaar işe kabul edildim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?