Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahahha herifin kendi gitti unvanı kaldı hanzo diye
valla o bebe benim sorunum deel senin sorunun maşşallah 453 kmden ceketi nasıl atma attıysan gayrı

Akşam akşam bir kahkaha patlattim kız :) atarım ben ceketi sen bilmezsin elinin hamuruyla erkek işine karisma gak git çamaşır yıka bana. Hanzo falan anlamam elin kıllı heriflerini anmayacaksin bundan sonra.

Kitap mi yazıyorsun kız sen :):):):)

büüüüş facede ne okudum bak

Erkek dediğin kıskanç olur, sahiplenir, sözünü geçirir deyip duruyorsunuz... Adam biraz baskı yapınca "ayyy nöcati beni boğyasan" oluyor.

ahahha gayfe yap desen anlarımda bu saatte çamaşır ne la elin kıllı herifleri puhahahhaha
bi başladım kitap başı fena olmadı ama araya dershane falan girince durakladı tabi aklımda geliştirdim hikayeyi

Yaz sen yaz mutlaka yaz konusu ne :) gerçi gadınım yazmış mutlaka okurum imzalarsın artık beyime diye :)

hahaaa..tabiikine büşradan değil hanzodan bahsediyorum..hani şu kıllı tüylü herifin var ya, ondan işte..

ayyy gece gece çok güldürdünüz beni yaa

alın bu da benden olsun..

Eklentiler

• $640x480_7764yigit-ozgur-karikaturleri-021.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 32

sen de olmasan ebrucum. ece müsait değildi, gelemedi. misafirler gelince daha giremedim bakamadım buraya ben de. çok telaşım vardı, ev çok kalabalıktı. servis, hizmet vs. 1 sa önce falan telden girip bi baktım ama cevap falan yazamadım düşün yani. yeni gittiler teşekkür ederiz paylaşımın, yardımın için.

kızlaar işe kabul edildim bugün
pazartesi 20 günlük eğitim sürecim başlayacak. sonrasında iş başı

günaydın kızlar,
dün kilo bildirimden sonra giremedim.
malum cuma benim yanım boş olmuyor,
bu günde işten 12 gibi çıkacam
1 de direksiyon dersim var.
hafta sonu görümcem taşınıyor ona yardıma gidecem.
kaçamak yapabilirsem gelirim.
şimdiden herkese iyi taitiller.

Günaydın kızlar :) az önce tartı 69.9 yani +300 gösterdi biraz bozuldu moralim ama bi düşündüm de artık + çıktığım zaman bile 70leri gormuyorum :) bu benim için çok iyi bir haber ama çarşambaya kadar bu 900 grami ve üstüne 900 daha vermeliyim 68 li rakamlari gormem lazım

Bugünüm oldukça yoğun geçecek. Önce diyetisyenim bir kaç sipariş verdi onları kargodan alıp ona götüreceğim oradan spora gideceğim sonra eve gelecegim :)

hopiş paylaştığın karikatüre bayıldım tam benim gadınım gibi :) güldürdüysek ne mutlu gece :)

buse cim hayırlı olsun işin nedir peki bu iş merak ettim :)

günaydın kızlaaar
tartı 55.2 gösterdi. bi ara 55.1'i görmüştüm. az kaldı 54 lereeeeeeee

müşteri hizmetleri temsilciliği kuzum + pazarlama zor bir iş yani, 20 gün eğitim sürecini geçmeden başlayamıyorsun işe. maaşı da idare eder yani pek iyi değil, ama çalışmam lazım.

o +300 ü de kafaya takma ya. bak daha 2 gün önce tartı +600 mü ne gösterdi benim. alıştım artık ben

selam beybiler..saçlarımı boyadım, daha doğrusu dip boya yaptım , beyaz saçlarım var netekim..vakti dolana kadar bakayım dedim ama pek uğrayan olmamış..fadime halen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…