- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.621
Ay bunların hepsi aynı demekki neden acabaBilmez miyim bizimki de öyle külhanbeyi oluyor bi anda anasını görünce
Ne kadar erkek olduklarını ispatlamaya çalışıyorlar işteAy bunların hepsi aynı demekki neden acaba
Güzel31 Mayıs pazartesi
11.30
Domates salatalık
2 dlm peynir
2 dlm ekmek
16.30
Sade kahve
3 hurma
17 20
1 elma
1bardak süt
19 40
7 ksk ıspanak kavurma
1 kepçe nohut yemeği
Sarımsaklı yoğurt
Şu 2bucuk litre
120 dk hızlı tempo yürüyüş 360 p @Goklerce
Ne kadar erkek olduklarını ispatlamaya çalışıyorlar işte
Sağol canım
Benimki de aynı.Annesinin yanında huyu suyu değişir hep.Allah yardımcın olsun.Sıkıntıya dusmuyorum çok şükür de işte kayinvalideyle bakalım ne yapicaz.Esimin tum huyları değişiyor kendi ailesinden biri gelince.
Neyse iyi yanindan bakayım,kaynana lokmalarımi saydığı için o varken iyi kilo veririm
Seninki de miAy bunların hepsi aynı demekki neden acaba
Nasıl ya karneler niye erken veriliyorkiBenimki de aynı.Annesinin yanında huyu suyu değişir hep.Allah yardımcın olsun.
18haziranda karneler verilecekmiş.geriye kalan iki hafta da ki (4gün yapar cocuklarin okula gidecegi )telafi eğitimiymiş.1yılı 4günde telafi etmek ben şok.
Ben sadece gülüyorum evet iki haftada telafi edeceğiz zira elimizde sihirli değnek varBenimki de aynı.Annesinin yanında huyu suyu değişir hep.Allah yardımcın olsun.
18haziranda karneler verilecekmiş.geriye kalan iki hafta da ki (4gün yapar cocuklarin okula gidecegi )telafi eğitimiymiş.1yılı 4günde telafi etmek ben şok.
Yarında yapalım mıSağol canımgirdik birşeyin içine bugün sabah akşam yürüdüm .
Yarın kime meydan okusam acep gerçi bugunkilerden bir kişi cevap verdi ama olsundu ben sevdim bu işi
Aaa lütfen normalde kızlardan isteyeceği suyu benden ister o dereceSeninki de mi
Ah ahh hiç gerek yoktu şu durumda sanki ne düşünüyorlar acaba.Ben sadece gülüyorum evet iki haftada telafi edeceğiz zira elimizde sihirli değnek var
Şaşırmıyorum kiBenimki de aynı.Annesinin yanında huyu suyu değişir hep.Allah yardımcın olsun.
Üçlü düello yapalim madem,zira yarın tüm gün okulda volta atmayı düşünüyorumYarında yapalım mı
Bilmiyorum ki.Nasıl ya karneler niye erken veriliyorki
Ya benim anladığım çocukları eğlenceye gezmeye götürecekler.
Küçüğün öğretmeni öyle birşeyler demişti 1 ay önce çocuklar at binmeye gideriz falan gibi.
Oooo neden olmasın tabiki pilavdan dönenin kaşığı kirilsinYarında yapalım mı
Önde gideniSeninki de mi
HarikaÜçlü düello yapalim madem,zira yarın tüm gün okulda volta atmayı düşünüyorum
AynenŞaşırmıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?