- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.661
Benim de mutfak aksesuarlarım pembe hepAynen kaptan bugun yaprak Fazla kaçtı farkındayım yarın telafi edicem insallah.
Bende inanmam normalde para verip almam da ablam almıs getirdi içiyim dedim zararı olmaz galiba ya bildigin kahve
Ben çeyiz alırken pembe cok modaydı hep pembe almıştım herşeyi
Ayyy benim deeeeeBenim de mutfak aksesuarlarım pembe hepbi de salon koltuğum toz pembe
Hadi bakalim.Ooo yakışır bakalım kim fazla adım atacak
Off kalk hala yaparsın diyeceğim ama senin yaramazlar çok erkenci yat uyu bacım yarın zaten bol bol yuruyecekmissin
Bi de yatak başlığım da var pembeAyyy benim deeeee
Oturma odam yatak ortum sandigim hepsi pudra
Geçmiş olsun ya kıyamam. Dertlerini de anlatamiyorlar.Hadi bakalim.
Hiç yatamadi kizim bu gece. En son 3 falandı baya kustu. Karnı agriyordu galiba kaka diyordu. Şimdi ikiside uyanik. Bakalim gün nasil bitecek benim gözler kapali
Yediği bir şey dokundu belki de inşallah dün geceyle geçer devam etmez canımHadi bakalim.
Hiç yatamadi kizim bu gece. En son 3 falandı baya kustu. Karnı agriyordu galiba kaka diyordu. Şimdi ikiside uyanik. Bakalim gün nasil bitecek benim gözler kapali
Benim mobilya da yok da dedigin gibi mutfak aksesuarlarının çoğu pembeBenim de mutfak aksesuarlarım pembe hepbi de salon koltuğum toz pembe
Bende yumurtasiz düşünemiyorum yaa. Yani kalorisi olmasa abartarak yerimGüzel canım afiyet olsun, ödem olmuştur belki de suyu biraz daha arttir diğer yorumda fazla gördüm demişsin ya ondan dedim
Oyy Allahım kabak kabak bıktık artık ama vaz gecemiyoruzkabızlık bende de var ya çok kötü birşey inşallah olmam tekrar
Aynen öyle canim bizlerin salma ması gerek ve söylediğin çok doğru zayıflarken hep dikkat ediyorlar çok nadir çok yeyip de almayan hatta o çok yiyenler de bir öğünde çok yiyor diğer öğünler yemiyor, bizim is yerinde bir kız var çok zayıf hergun pide döner falan yer ama sonradan söyledi aksam yemek yiyemiyorms, başka biri mesela o da zayıf gün içinde sadece bir öğünde ekmek veya makarna falan tüketiyor hatta bazı günler hiç tuketmiyor yani zayıf olanlar da sürekli bir dikkat halinde
Ooo Allah korusun canım hemen başla ya ben de mi sorun var ben çok seviyorum yumurtayı
Of ya meydan okumanı kabul ettim ama inşallah yaparım dünya kadar isim var daha
Oo süpersin canım spor çok iyi gelecek sana bak gor
Bende sivilce yok ama yumurta beyazi yapabilirim nasil yapayimBen yeşil kıl.maskesi yapıyorum kirizikliga faydası varmı bilmiyorum canim. Siyah nokta ve sivilceler için yapıyorum ben düzenli olarak 2 haftadır yapıyorum haftada bir.
Ama kırışıklığa yumurta beyazı bence dene. Çünkü bir ara yapmıştım yüzüm gergin gergin çok güzel olmuştu hemde parlamisti sanki
Kız detoks sonrası bu kadar yuklenmeseydin ya.
Yarın tartı ne gösterecek merak ettim
Dondurmaaa cokk severimmm30 Mayıs Pazar
10.20
5 yuvarlak dlm sucuklu yumurta
1 dlm peynir
2 dlm ekmek
15.00
2 top dondurma
19.00
2 kepçe nohut yemeği
Bolll salata
Şu 2 buçuk litre
30.05.21
10.30
2 yumurtalı 5 dilim kadar sucuklu omletin 3 de 1 i
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık
1 kaşık labne
Çay
14.00
Bitki çayı
1 kömbe (ara öğünlük almamışım kendime)
18.30
5 kaşık babagannuş
1 SK yağsız sade makarna
1 kase cacık
Su 2.5 L olur
Spor yok
1233 adım
U UcanSupurge
Guzelll30.05.2021
11.30
2 yumurta ile kıymalı yumurta, 1 yk Labne, 1 dilim ekşi maya ekmek, 1 yk reçel, domates salatalik
16.00 sade kahve, 2 kare bitter, 4 badem
19.00 3 sk kıymalı bezelye, salata
Su: 2 lt
Aynen ya biraz seçici olsam keskeEşim bazen dalga geçer benle sana yenebilir bişey olsun yeter tadı şekli fark etmez diye
Buna cevap yazdim galibaOoo yakışır bakalım kim fazla adım atacak
Off kalk hala yaparsın
Hiç sorma en cok üzüldüğüm de o.Geçmiş olsun ya kıyamam. Dertlerini de anlatamiyorlar.
Maalesef hastalandi burnu çeşme gibi akıyor. Ikiside hasta randevu aldim dün hastaneye götüreceğim sanırım adim işi de yatti. Hastaneden kv ye gideceğiz. Leslie yapabilir miyim bilmiyorumYediği bir şey dokundu belki de inşallah dün geceyle geçer devam etmez canım
Benim mutfak banyo pembe hepBenim de mutfak aksesuarlarım pembe hepbi de salon koltuğum toz pembe
bence de açılmamalıydı, çok dua ettim açılmasın diyeTam vakalar düşmüşken açmamalıydı.Yine artacak.heryerle beraber okullarda açıldı.Esim ve tüm öğretmenler maskeyle bu sıcakta cigerlerine yazık.
sağol canımmGüzel canım çok abartı birsey yok
Aynen canım çoğu düz yani başka yok
Çok güzel canm afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
adım şahaneee, menün de gayet güzel afiyet olsun31Mayıs menüm
Kahvaltı:8.30
1dilim ekmek
2yk menemen
4 zeytin
Kk peynir
Aksam:16.00
2dilim ekmek
4minik köfte
Salata
17.30
4erik
4çilek
4kayısı
19.00
Şekersiz türk kahvesi
1hurma
Su:2,5
Spor: 40+40 dk yürüyüş
Eki Görüntüle 2861572
U UcanSupurge @Goklerce @asliogretmenUcmelekannesi
sağol kuzumGüle güle giyin canım bir aya kalmaz istediğin gibi olacak emin ol
Afiyet olsun
Çok güzel
Güzel
Güzel çileğin pek kalorisi yok zaten
Ah lazanya hamur, kaşar, beşamel, yağlı kıyma
Afiyet olsun
Güzel canım
Afiyet şifa olsun
Çok az yemişsin ya kefir yulaf filan tüketirdin arada niye yemedin bugün ?
Akşam karbonhidrat miktarı fazla lokum , bisküvi zaten hiç olmasaydı keşke
sarma nohut fazla olmuş afiyet olsun31 mayıs menü
Kahvaltı 10.30
Bir kasık tereyağında bir yumurta
2 zeytin
Bir çay kaşığı labne
İki lokma ekmek
Yeşil çay
13.00
10 tane yaprak sarma
Bol sarımsaklı yogurt
14.00
Sade Türk kahvesi
19.00
İki kepçe nohut
5 6 tane yaprak sarma
Bir kase yogurt
4 lt su
Şimdide insallah leslie 5 mil yapcam
sağol kuzumOh hadi inş ekside olman super
Oy iki saat senin kız durdumu bari orda .
Harika oh ne güzel iyi günlerde giy canim
Sabahkiler azmis zaten bence süper menü.
Spor yapıldımi canim
Ayy ya zor iş ben sevmiyorum taşınmak . Gittiğin yere alış sonra yine düzen değiştir. Toplamasini yerlestirmesini hiç söylemiyorum bile.
Ekşi super
Güzel menü afiyet olsun
Yeni dünya ve çilek karışık bir kase ise güzel bence ama ayrı ayrı birer kaseyse çok olmuş
Güzel bence canim afiyet olsun.
İns midende sıkıntı olmamistir
Tek öğün olduğu için gayet güzel canim
Güzel canim Afiyet olsun
Emeğine sağlık canim
Güzel canim afiyet olsun
Baya hafif olmuş canım Afiyet olsun
Akşamki miktarlar az ama hepsi karbonhidrat canim. Bisküvi ve lokum da olmasa iyi olurmus
Akşamki nohut olmasa yaprak kurtarirmis yine ama bilemedim canim. Afiyet olsun
ahhh canımm ya çok geçmiş olsunBende yumurtasiz düşünemiyorum yaa. Yani kalorisi olmasa abartarak yerim
Sporu birakma sana da cok iyi geliyor.
Bende sivilce yok ama yumurta beyazi yapabilirim nasil yapayim
Dondurmaaa cokk severimmmguzel menü
Guzelll
Buna cevap yazdim galiba
Hiç sorma en cok üzüldüğüm de o.
Maalesef hastalandi burnu çeşme gibi akıyor. Ikiside hasta randevu aldim dün hastaneye götüreceğim sanırım adim işi de yatti. Hastaneden kv ye gideceğiz. Leslie yapabilir miyim bilmiyorum
Keşke o kadar üstüne gitmeseydin canım benim annem de öyle babam ameliyat oldu birkaç hafta bizde kalmak durumunda kaldılar okuldan gelir koştur koştur yemek yapardım bi gün senin gibi ben de dedim kayınvalidem kaldığında da bi tas çorba yapmıyordu sen de yapmıyorsun diye eşimden çekiniyormuş o yemez , beğenmez diyeKızlar günaydın ,üzerimde deli bi sinir var anneme çattım.. dün akşam yarın bize gelirmisin erkenden halletmem gereken işlerım var dedim tamam dedi ,saat 10 oldu hala yok, eşin gittimi işe diye yazmış saat 10 da. Eşim onu yiycek sanki , çekımmekten bikurtulamadı ki eşim de cok rahattır sever o ları sıcaktor yani .3 kez bole cagırmısımdır 1 yasına gelene kadar kızım, hep te gec geldi kaç kere soyledım cekınme ,sız salondabebek bakarsınız kapıyı kapatıp diye. İşimin bir kısmı pc de. Sabah onu halletmrk istıyodum. Abimin eşi ögretmen , haftada 5 gun dersi var , annem 2 gun gıdıyo ,3 gun de gelının aılesı bakıyo. Annem nefen ben daha az bakıyorum diye dert eden laftacocuk bakma meraklısı.. bugun baya dolmusum , dedım cocuk bakmak istıyosan gel buna bak , bi dinlendirmedin beni 1 yıl içinde dedim , bi erkem gelsem şaşarım dedım ,tam cocugu uyuttum bidr zile basıp uyandırdı, dedım faydan yokzararın var fln bayasoylendım,şimdi de cok vicdan azabı cekıyorum , yan odada uyutmaya calısıuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?