Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim de mutfak aksesuarlarım pembe hep bi de salon koltuğum toz pembe

Ooo yakışır bakalım kim fazla adım atacak

Off kalk hala yaparsın diyeceğim ama senin yaramazlar çok erkenci yat uyu bacım yarın zaten bol bol yuruyecekmissin
Hadi bakalim.
Hiç yatamadi kizim bu gece. En son 3 falandı baya kustu. Karnı agriyordu galiba kaka diyordu. Şimdi ikiside uyanik. Bakalim gün nasil bitecek benim gözler kapali

Hadi bakalim.
Hiç yatamadi kizim bu gece. En son 3 falandı baya kustu. Karnı agriyordu galiba kaka diyordu. Şimdi ikiside uyanik. Bakalim gün nasil bitecek benim gözler kapali
Geçmiş olsun ya kıyamam. Dertlerini de anlatamiyorlar.

Hadi bakalim.
Yediği bir şey dokundu belki de inşallah dün geceyle geçer devam etmez canım

Bende yumurtasiz düşünemiyorum yaa. Yani kalorisi olmasa abartarak yerim
Sporu birakma sana da cok iyi geliyor.

Bende sivilce yok ama yumurta beyazi yapabilirim nasil yapayim
30 Mayıs Pazar
10.20
5 yuvarlak dlm sucuklu yumurta
1 dlm peynir
2 dlm ekmek

15.00
2 top dondurma

19.00
2 kepçe nohut yemeği
Bolll salata

Şu 2 buçuk litre
Dondurmaaa cokk severimmm guzel menü

30.05.2021
11.30
2 yumurta ile kıymalı yumurta, 1 yk Labne, 1 dilim ekşi maya ekmek, 1 yk reçel, domates salatalik

16.00 sade kahve, 2 kare bitter, 4 badem

19.00 3 sk kıymalı bezelye, salata

Su: 2 lt
Guzelll
Aynen ya biraz seçici olsam keske Eşim bazen dalga geçer benle sana yenebilir bişey olsun yeter tadı şekli fark etmez diye

Ooo yakışır bakalım kim fazla adım atacak

Off kalk hala yaparsın
Buna cevap yazdim galiba
Geçmiş olsun ya kıyamam. Dertlerini de anlatamiyorlar.
Hiç sorma en cok üzüldüğüm de o.
Yediği bir şey dokundu belki de inşallah dün geceyle geçer devam etmez canım
Maalesef hastalandi burnu çeşme gibi akıyor. Ikiside hasta randevu aldim dün hastaneye götüreceğim sanırım adim işi de yatti. Hastaneden kv ye gideceğiz. Leslie yapabilir miyim bilmiyorum

Tam vakalar düşmüşken açmamalıydı.Yine artacak.heryerle beraber okullarda açıldı.Esim ve tüm öğretmenler maskeyle bu sıcakta cigerlerine yazık.
bence de açılmamalıydı, çok dua ettim açılmasın diye
inşallah sağlıkla atlatırız şu 1 ayı

Güzel canım çok abartı birsey yok

Aynen canım çoğu düz yani başka yok

Çok güzel canm afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun
sağol canımm

adım şahaneee, menün de gayet güzel afiyet olsun

sağol kuzum

sarma nohut fazla olmuş afiyet olsun

sağol kuzum

ahhh canımm ya çok geçmiş olsun

Kızlar günaydın ,üzerimde deli bi sinir var anneme çattım.. dün akşam yarın bize gelirmisin erkenden halletmem gereken işlerım var dedim tamam dedi ,saat 10 oldu hala yok, eşin gittimi işe diye yazmış saat 10 da. Eşim onu yiycek sanki , çekımmekten bikurtulamadı ki eşim de cok rahattır sever o ları sıcaktor yani .3 kez bole cagırmısımdır 1 yasına gelene kadar kızım, hep te gec geldi kaç kere soyledım cekınme ,sız salondabebek bakarsınız kapıyı kapatıp diye. İşimin bir kısmı pc de. Sabah onu halletmrk istıyodum. Abimin eşi ögretmen , haftada 5 gun dersi var , annem 2 gun gıdıyo ,3 gun de gelının aılesı bakıyo. Annem nefen ben daha az bakıyorum diye dert eden laftacocuk bakma meraklısı.. bugun baya dolmusum , dedım cocuk bakmak istıyosan gel buna bak , bi dinlendirmedin beni 1 yıl içinde dedim , bi erkem gelsem şaşarım dedım ,tam cocugu uyuttum bidr zile basıp uyandırdı, dedım faydan yokzararın var fln bayasoylendım,şimdi de cok vicdan azabı cekıyorum , yan odada uyutmaya calısıuo

Keşke o kadar üstüne gitmeseydin canım benim annem de öyle babam ameliyat oldu birkaç hafta bizde kalmak durumunda kaldılar okuldan gelir koştur koştur yemek yapardım bi gün senin gibi ben de dedim kayınvalidem kaldığında da bi tas çorba yapmıyordu sen de yapmıyorsun diye eşimden çekiniyormuş o yemez , beğenmez diye Oysa Sebze doğru dürüst yemez önüne sebze de koysan ağzını bile açmaz eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…