Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah ahh hiç gerek yoktu şu durumda sanki ne düşünüyorlar acaba.
Aslında acilmaso iyi oldu,benim minnak kız olduğu için evde olmak işime geliyordu.Yoksa açılması iyi,bir ayda olsa çocukların havası değişir,sosyallesirlwr,tablet bilgisayar telefondan uzaklaşırlar.

Aslında acilmaso iyi oldu,benim minnak kız olduğu için evde olmak işime geliyordu.Yoksa açılması iyi,bir ayda olsa çocukların havası değişir,sosyallesirlwr,tablet bilgisayar telefondan uzaklaşırlar.
Orası öyle yine duydular açılacağını havalara uçuyorlar. Ama işte bı yandanda korkuyoruz. İnan kendim için değil gelecekse zaten gelirde en yakın akrabalarla görüşmeden olmuyor iste

Bugün tam yürüyüşe çıktım yağmur başladı ama ne yagmak 15.dk gök delindi sanki. Şemsiye ile yağmur sesi toprak kokusuyla nasıl güzeldi yürümek . Tabi ayaklarım baya ıslandı şimdide kasıklarım ağrıyor. Giydim kalın çorapları oturuyorum

Geçmiş olsun canım

Aman inşallah hasta olmazsın canım

Yapamadim bugün

Biz bı ara aldık ama içmedim sabah aç karna içecektik güya çöp yedi sonunda faydasi var diyenler var tabi ama bilemem cnm dene bklm
Aynen canım deneyim biraz önce içtim sabahda içerim ben begendim Bana boğaz olsun herşeyi beğeniyorum zaten

Aynen kaptan bugun yaprak Fazla kaçtı farkındayım yarın telafi edicem insallah.
Bende inanmam normalde para verip almam da ablam almıs getirdi içiyim dedim zararı olmaz galiba ya bildigin kahve
Ben çeyiz alırken pembe cok modaydı hep pembe almıştım herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…