- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.641
Aynen birinciliği kimseye vermezÖnde gidenibayrak taşıyor
Aslında acilmaso iyi oldu,benim minnak kız olduğu için evde olmak işime geliyordu.Yoksa açılması iyi,bir ayda olsa çocukların havası değişir,sosyallesirlwr,tablet bilgisayar telefondan uzaklaşırlar.Ah ahh hiç gerek yoktu şu durumda sanki ne düşünüyorlar acaba.
Üçlü düello yapalim madem,zira yarın tüm gün okulda volta atmayı düşünüyorum
Hadi bakalım iyi oluyor böyle inşallahOooo neden olmasın tabiki pilavdan dönenin kaşığı kirilsin
Orası öyle yine duydular açılacağını havalara uçuyorlar. Ama işte bı yandanda korkuyoruz. İnan kendim için değil gelecekse zaten gelirde en yakın akrabalarla görüşmeden olmuyor isteAslında acilmaso iyi oldu,benim minnak kız olduğu için evde olmak işime geliyordu.Yoksa açılması iyi,bir ayda olsa çocukların havası değişir,sosyallesirlwr,tablet bilgisayar telefondan uzaklaşırlar.
Aminn insHadi bakalım iyi oluyor böyle inşallah
Bolbol yağ yakmalı bir gun olsun yarın.
Trajikomik.Dur bakalım öğretmenlere daha ne süprizleri var.Allah sonumuzu hayretsinBen sadece gülüyorum evet iki haftada telafi edeceğiz zira elimizde sihirli değnek var
Amin canım.Trajikomik.Dur bakalım öğretmenlere daha ne süprizleri var.Allah sonumuzu hayretsin
Geçmiş olsun canımBugün tam yürüyüşe çıktım yağmur başladı ama ne yagmak 15.dk gök delindi sanki. Şemsiye ile yağmur sesi toprak kokusuyla nasıl güzeldi yürümek . Tabi ayaklarım baya ıslandı şimdide kasıklarım ağrıyor. Giydim kalın çorapları oturuyorum
Aman inşallah hasta olmazsın canımBugün tam yürüyüşe çıktım yağmur başladı ama ne yagmak 15.dk gök delindi sanki. Şemsiye ile yağmur sesi toprak kokusuyla nasıl güzeldi yürümek . Tabi ayaklarım baya ıslandı şimdide kasıklarım ağrıyor. Giydim kalın çorapları oturuyorum
Geçmiş olsun canım
Sağolun canlar olmam ins.Aman inşallah hasta olmazsın canım
Yapamadim bugünOh hadi inş ekside olman super
Oy iki saat senin kız durdumu bari orda .
Harika oh ne güzel iyi günlerde giy canim
Sabahkiler azmis zaten bence süper menü.
Spor yapıldımi canim
Ayy ya zor iş ben sevmiyorum taşınmak . Gittiğin yere alış sonra yine düzen değiştir. Toplamasini yerlestirmesini hiç söylemiyorum bile.
Ekşi super
Güzel menü afiyet olsun
Yeni dünya ve çilek karışık bir kase ise güzel bence ama ayrı ayrı birer kaseyse çok olmuş
Güzel bence canim afiyet olsun.
İns midende sıkıntı olmamistir
Tek öğün olduğu için gayet güzel canim
Güzel canim Afiyet olsun
Emeğine sağlık canim
Güzel canim afiyet olsun
Baya hafif olmuş canım Afiyet olsun
Akşamki miktarlar az ama hepsi karbonhidrat canim. Bisküvi ve lokum da olmasa iyi olurmus
Akşamki nohut olmasa yaprak kurtarirmis yine ama bilemedim canim. Afiyet olsun
Aynen canım deneyim biraz önce içtim sabahda içerim ben begendimBiz bı ara aldık ama içmedim sabah aç karna içecektik güya çöp yedi sonunda faydasi var diyenler var tabi ama bilemem cnm dene bklm
Aynen kaptan bugun yaprak Fazla kaçtı farkındayım yarın telafi edicem insallah.Yine mi nohut üstelik yanında yaprak da var tartı yaklaşıyor karbonhidrat azalsın
Neyse ki yarın açılıyor şükürler olsun
İyi şükür canım o gelene kadar sıkıntıya düşmüyorsun şükür
Ben pek inanmıyorum bunlara para tuzağı gibi geliyor tost makinelerimiz aynı
O bende de var. Genelde her şeyi begenirimAynen canım deneyim biraz önce içtim sabahda içerim ben begendimBana boğaz olsun herşeyi beğeniyorum zaten
Aynen ya biraz seçici olsam keskeO bende de var. Genelde her şeyi begenirim
Ooo yakışır bakalım kim fazla adım atacakAyy bende yarinBeyaz leylak ve TemelinSafinazi a meydan okumayi düşünüyorum yarin 3 4 saat disardayim bakalim tlf cebime koyayim da adim saysin bari.
Off kalk hala yaparsın diyeceğim ama senin yaramazlar çok erkenci yat uyu bacım yarın zaten bol bol yuruyecekmissinYapamadim bugün
Insallah bakalim ekurimAfiyet olsun ekürim.Vücudunu şaşırtmak iyi olacak bence gayet iyi
Insallah Saol canimOh hadi inş ekside olman super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?