Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah babamın kontrolü vardı onunla gittim geldim derken akşam üstü yemek yeme fırsatım oldu. Poğaça bisküvi vs almak istemedim hastanede malum restaurantlar da paket servis sadece .

Güzel canım çok abartı birsey yok
Saol canim
Muhtesem ekurim afiyet olsun
Ah lazanya hamur, kaşar, beşamel, yağlı kıyma
evet bugun baya agirdi

Afiyet olsun ekürim.Vücudunu şaşırtmak iyi olacak bence gayet iyi

Kızlar bundan kullanan var mı ablam almıs sevmemiş tadını bana verdi ben şimdi içiyorum güzel begendim acaba faydası olur mu zayıflamaya
Biz bı ara aldık ama içmedim sabah aç karna içecektik güya çöp yedi sonunda faydasi var diyenler var tabi ama bilemem cnm dene bklm

Yine mi nohut üstelik yanında yaprak da var tartı yaklaşıyor karbonhidrat azalsın
Sabah babamın kontrolü vardı onunla gittim geldim derken akşam üstü yemek yeme fırsatım oldu. Poğaça bisküvi vs almak istemedim hastanede malum restaurantlar da paket servis sadece .
Neyse ki yarın açılıyor şükürler olsun
Benim eşim gün asiri çalışıyor,yarın ve persembe evde,cardambads ben evdeyim.Persembe kayınvalidem geliyor.
İyi şükür canım o gelene kadar sıkıntıya düşmüyorsun şükür
Kızlar bundan kullanan var mı ablam almıs sevmemiş tadını bana verdi ben şimdi içiyorum güzel begendim acaba faydası olur mu zayıflamaya
Ben pek inanmıyorum bunlara para tuzağı gibi geliyor tost makinelerimiz aynı

Sıkıntıya dusmuyorum çok şükür de işte kayinvalideyle bakalım ne yapicaz.Esimin tum huyları değişiyor kendi ailesinden biri gelince.

Neyse iyi yanindan bakayım,kaynana lokmalarımi saydığı için o varken iyi kilo veririm

Bugun 54,8 geldim kizlar -200 gram cumaya kadar daha 200 300 gitse mezunum insallah
Oh hadi inş ekside olman super
Ay okula yürüyerek gittim geldim bebek arabasıyla malum eşim işte yoruldum sınıf defterlerini yazmamıştım uzun süredir nerdeyse 2 saat defter yazdım
Oy iki saat senin kız durdumu bari orda .
Henüz spor yapamadim. Elbisem geldi 40 beden oldu ama göbekten gitmesi lazim baya.
1 ay boyunca sıkı sport şart bana
Harika oh ne güzel iyi günlerde giy canim
Sabahkiler azmis zaten bence süper menü.
Spor yapıldımi canim
Ayy ya zor iş ben sevmiyorum taşınmak . Gittiğin yere alış sonra yine düzen değiştir. Toplamasini yerlestirmesini hiç söylemiyorum bile.
Cuma 58.25
Bugün 57.95
Fark - 300
Yüzde 0.515
Çok şükür 57yi ucundan gördüm
Ekşi super
Menüm
Akşam 19.00
Bol Salata
2 yk maş fasulyesi yemeği
3 yk pilav
2 3 yk yoğurtlu kabak
1 elma
2 kuru kayısı
2 fincan kahve
Su 2 olacak
Güzel menü afiyet olsun
Yeni dünya ve çilek karışık bir kase ise güzel bence ama ayrı ayrı birer kaseyse çok olmuş
Güzel bence canim afiyet olsun.
İns midende sıkıntı olmamistir
30 Mayıs Pazar

15.30
1 lahmacun
2 çiğ köfte
Bol yeşillik
1 kase yoğurt
10 adet kayısı

su: 2,5 lt
Tek öğün olduğu için gayet güzel canim
31 Mayıs Pazartesi

16.30
2 haşlanmış yumurta
4 parça çıtır tavuk
1 büyük kase semizotu salatası
1 dilim ekmek
3 ceviz

20.30
1 su bardağı kefir

su: 2 lt
Adım: 5869
Güzel canim Afiyet olsun
Emeğine sağlık canim
Güzel canim afiyet olsun
31.05.2021 menü

12.00

Sade nescafe

14.15

Sade Türk kahvesi

17.30

Bir kase soğan çorbası

Hamburger köfteli salata

Büyük bardak ayran

Su:2.5 litre

masal3487
Baya hafif olmuş canım Afiyet olsun
Akşamki miktarlar az ama hepsi karbonhidrat canim. Bisküvi ve lokum da olmasa iyi olurmus
Akşamki nohut olmasa yaprak kurtarirmis yine ama bilemedim canim. Afiyet olsun

Bilmez miyim bizimki de öyle külhanbeyi oluyor bi anda anasını görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…