Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel ama nohutü artık cumaya kadar yeme şişkinlik yapar ve tartıyi etkiler
Canım ayrı ayrı degil karışık ti ama büyük kase
Güzel canım afiyet olsun
Benim de mutfak aksesuarlarım pembe hep bi de salon koltuğum toz pembe

Ayyy benim deeeee
Oturma odam yatak ortum sandigim hepsi pudra
Bunu sizden beklemzdim kızlar hayal kırıklığına uğradım pembik gelinlerdensiniz demek şaka bir yana benim de mutfak halıda pembeleşinceye vardı değiştirdim onu ama bir ara ne moda olmuştu
Evet canım spora tekrar başlamam lazım çok boşladim şu ara ama plates yapmak istiyorum zaman bulamıyorum sorun orda
@ela_2019 canım dünkü meydan okuman çok heyecanlandırdı beni ama yine şiddetli bir sancı ile uyandım sıcak su torbamla ders yapıyorum şu an yarı büklüm oldum ya böbrek mi enfeksiyon mu anladım ki
Çok geçmiş olsun canım bir tahlil falan yaptırsan baktı ihmal etme
Sakın ol canim sinirlenmeye anca gelmiştir , karşılaştırma da yapma üzülür, biraz fazla üstüne girmişsin, gönlünü yapmaya çalış anneler kuş kalamazlar anlar o da halden, cok bunalmistim falan de, ben de yapıyorum bazen kızıyorum sonra da vicdan yapıyorum

Özür diledım agladım,o da agladı fln , rahatladık.. pandemi , iş konusunda haksızlıga ugramam,sürecin belirsizliği,bebek bakımında tek zorlanmam vs dolmusum baya...

Harika tebrik ederim hafta sonunu -400 Gr ile atlattıysan cumaya büyük bir eksi geliyor demektir
İnşallah canım, teşekkür ederim
Tebrikler canım. Cumaya çok güzel eksiler gelsin inşallah
Beden sağlığı gibi ruh saglığıda önemli canım. Çok doğru bir karar vermişsin. Umarım en kısa zamanda faydasını görürsün canım
Bugun 54,8 geldim kizlar -200 gram cumaya kadar daha 200 300 gitse mezunum insallah
Tebrik ederim canım. Bu hafta mezuniyet gelsin inşallah
Kimse sevmiyor, dün posta posta yaptım bende
Henüz spor yapamadim. Elbisem geldi 40 beden oldu ama göbekten gitmesi lazim baya.
1 ay boyunca sıkı sport şart bana
İyi günlerde giy canım. Göbekten giderse 38 beden olursun bence
Afiyet olsun canım
Tayininiz hayırlı olsun canım.
Menüm
Akşam 19.00
Bol Salata
2 yk maş fasulyesi yemeği
3 yk pilav
2 3 yk yoğurtlu kabak
1 elma
2 kuru kayısı
2 fincan kahve
Su 2 olacak
Afiyet olsun canım
Çok güzel menü, afiyet olsun canım
Lazanya ağır gelmiştir canım, afiyet olsun
Pazartesi eksisi avantaj oluyor evet, ama bir okadarda stres yapıyor. Yani bana öyle oluyor. Sen tüm hafta boyunca çok dikkat ediyorsun canım. Bu sebeple hemen toparlıyorsun maşallah.
Dün hallettim ben de. Biraz mevsimlik vardı onlarıda kaldırdım iyi oldu.
30 Mayıs Pazar

15.30
1 lahmacun
2 çiğ köfte
Bol yeşillik
1 kase yoğurt
10 adet kayısı

su: 2,5 lt
Afiyet olsun canım
31 Mayıs Pazartesi

16.30
2 haşlanmış yumurta
4 parça çıtır tavuk
1 büyük kase semizotu salatası
1 dilim ekmek
3 ceviz

20.30
1 su bardağı kefir

su: 2 lt
Adım: 5869
Afiyet olsun canım
Tebrikler kızlar
Emeğine sağlık canım
Güzel menü, afiyet olsun canım.
31.05.2021 menü

12.00

Sade nescafe

14.15

Sade Türk kahvesi

17.30

Bir kase soğan çorbası

Hamburger köfteli salata

Büyük bardak ayran

Su:2.5 litre

@masal3487
Menü Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım
Biraz Karbonhidrat fazla olmuş canım. Afiyet olsun
Çok iyi menü afiyet olsun canım. Adımda süper
Sarma ve nohut biraz fazla olmuş sanki. Afiyet olsun canım
Maşallah canım, süper
Afiyet olsun canım
Mis mis böyle havada yürümeyi bende çok seviyorum. Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. Ağrın geçmiştir inşallah
Hadi bakalim.
Hiç yatamadi kizim bu gece. En son 3 falandı baya kustu. Karnı agriyordu galiba kaka diyordu. Şimdi ikiside uyanik. Bakalim gün nasil bitecek benim gözler kapali
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar olsun inşallah.
@ela_2019 canım dünkü meydan okuman çok heyecanlandırdı beni ama yine şiddetli bir sancı ile uyandım sıcak su torbamla ders yapıyorum şu an yarı büklüm oldum ya böbrek mi enfeksiyon mu anladım ki
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey yoktur. Bende sabah süpürgeyi kaldırırken belimi incittim sanırım. Uzandım, yatıyorum şimdi.

Selam kızlar dün çarşıya çıktım gelince bir baş ağrısı çöktü ilaç içip yattım bu aralar çok sık başım ağrımaya başladı akşam da eşle konuş çocuğu uyut derken ben de uyudum gelemedim

31.05.21
10.00
2 yumrta yarım parmak kalınlığında sucuklu yumurtanın 3 de 1
1 KK peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 d çavdar ekmek

15.00
1 kase sütlü granola

18.30
5 yk tavuklu mantarlı sote
2 kepçe tarhana çorbası
Salatalık domates

Su 2 L
2 bardak bitki çayı

U UcanSupurge

Yol ile nasıl bir alakası var canım ilk defa duyuyorum
Ya evet kilo da versen aynı kg gösteriyor bir de tuvalete girmeden önce tartıl çık yine aynı kg gösteriyor yeni bir tartı alacağım
Olabilir canım karbon tüketmemeye çalışıyorum miktarı az oluyor genelde ama biraz hareketsiz kaldım bu aralar halim yok ondan da olabilir
Suyu çok içerim ama eskisi gibi WC çıkmıyorum ondan olabilir

Güzel canım afiyet olsun
Özür diledım agladım,o da agladı fln , rahatladık.. pandemi , iş konusunda haksızlıga ugramam,sürecin belirsizliği,bebek bakımında tek zorlanmam vs dolmusum baya...
İyi olmuş canim , bazen böyle şeyler daha da güçlendiriyor bağları
Benim icin rutin oldu canım, hafta içi çok zorlanıyorum inşallah korüma döneminde de hafta ici dikkat etmeyi düşünüyorum ve is yeri deyken çok su içiyorum evde içemiyorum
Çok güzel canım afiyet olsun
Canım bende genelde uzun yol ödem yapar, ayaklarımda şişlik yapar wc sıkıntısı yapar, yolun kaç saat bilmiyorum ama uzun süre hareketsiz kalıyorsun ya ondan sanırım, dolaşımı kötü etkiliyor dolaşım bozukluğu da ödem yapıyor

ahhh be canımm şu aralar çok strese girdin çok gerildin sebep olanlar Allahından bulsun
olur böyle çatışmalar anne kız arasında
benim annem de öyle siz benim yemeğimi yemiyorsunuz deyip hiç bize yemek göndermez gönderdiğinde de kırk tane laf sokar :)
annenle konuşman iyi olmuş ondan daha yakın kim var seni anlayacak

inşallah canım benim sağol

Teşekkür ederim canım

Anladım canım 2 saat sürüyor yol çok da etkilemez sanki

Halletmişsiniz canım sevindim olur öyle dediğin gibi insan canının acısını sevdiklerinden çıkarıyor
Granola yerine yulaf tercih etsen keşke canım
Ya evet kilo da versen aynı kg gösteriyor bir de tuvalete girmeden önce tartıl çık yine aynı kg gösteriyor yeni bir tartı alacağım
Tartı alırsan cuma günü ikisiyle aynı anda tartılıp iki bildirim yap tartı farkını yansıtalım canım

ahhh ya geçmiş olsun balımm
Sağol canım
Sağol canım gidecem doktora inşallah

M Manolya15 annenin gönlünü almana çok sevindim canım .Yaşlandıkça daha da yufka oluyor yürekleri sen de dayanamamışsın zaten.ben annemle yaşıyorum ani patlamalarım oluyo ama nasıl bir vicdan azabı yaşıyorum peşinden anlatamam elini yüzünü öpüyorum affet diye.zaten anacım kin tutmaz hemen affeder.Zorlukları haksız olduğu taraflar yok mu var bazen deli ediyor beni ama şunu çok iyi biliyorum bu Dünyada beni en çok seven daima yanımda olacak tek insan annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…