- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.681
Ay benim kirli sepetim, çamaşır sepetim onlar da pembeBenim mutfak banyo pembe hep
İdrar tahlili verseydin sağlık ocağında canım@ela_2019 canım dünkü meydan okuman çok heyecanlandırdı beni ama yine şiddetli bir sancı ile uyandım sıcak su torbamla ders yapıyorum şu anyarı büklüm oldum ya böbrek mi enfeksiyon mu anladım ki
Çok güzel yine31.05.2021
Kahvaltı 7.00
1 dilim t. B. Ekmeği, 1dilim peynir, domates ve salatalık, 2 zeytin, cay
Ara, 10.30
3ceviz,orta Türk kahvesi
Öğlen ve akşam 14.30
5kaşık kurufasulye, 2kaşık pilav, 3kaşık yoğurt
Spor 8022 adım... 80puan
Su 3lt
U UcanSupurge
G Goklerce
asliogretmen
Güzel ama nohutü artık cumaya kadar yeme şişkinlik yapar ve tartıyi etkiler31 mayıs menü
Kahvaltı 10.30
Bir kasık tereyağında bir yumurta
2 zeytin
Bir çay kaşığı labne
İki lokma ekmek
Yeşil çay
13.00
10 tane yaprak sarma
Bol sarımsaklı yogurt
14.00
Sade Türk kahvesi
19.00
İki kepçe nohut
5 6 tane yaprak sarma
Bir kase yogurt
4 lt su
Şimdide insallah leslie 5 mil yapcam
Canım ayrı ayrı degil karışık ti ama büyük kaseOh hadi inş ekside olman super
Oy iki saat senin kız durdumu bari orda .
Harika oh ne güzel iyi günlerde giy canim
Sabahkiler azmis zaten bence süper menü.
Spor yapıldımi canim
Ayy ya zor iş ben sevmiyorum taşınmak . Gittiğin yere alış sonra yine düzen değiştir. Toplamasini yerlestirmesini hiç söylemiyorum bile.
Ekşi super
Güzel menü afiyet olsun
Yeni dünya ve çilek karışık bir kase ise güzel bence ama ayrı ayrı birer kaseyse çok olmuş
Güzel bence canim afiyet olsun.
İns midende sıkıntı olmamistir
Tek öğün olduğu için gayet güzel canim
Güzel canim Afiyet olsun
Emeğine sağlık canim
Güzel canim afiyet olsun
Baya hafif olmuş canım Afiyet olsun
Akşamki miktarlar az ama hepsi karbonhidrat canim. Bisküvi ve lokum da olmasa iyi olurmus
Akşamki nohut olmasa yaprak kurtarirmis yine ama bilemedim canim. Afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Benim de mutfak aksesuarlarım pembe hepbi de salon koltuğum toz pembe
Bunu sizden beklemzdim kızlarAyyy benim deeeee
Oturma odam yatak ortum sandigim hepsi pudra
Evet canım spora tekrar başlamam lazım çok boşladim şu ara ama plates yapmak istiyorum zaman bulamıyorum sorun ordaBende yumurtasiz düşünemiyorum yaa. Yani kalorisi olmasa abartarak yerim
Sporu birakma sana da cok iyi geliyor.
Bende sivilce yok ama yumurta beyazi yapabilirim nasil yapayim
Dondurmaaa cokk severimmmguzel menü
Guzelll
Buna cevap yazdim galiba
Hiç sorma en cok üzüldüğüm de o.
Maalesef hastalandi burnu çeşme gibi akıyor. Ikiside hasta randevu aldim dün hastaneye götüreceğim sanırım adim işi de yatti. Hastaneden kv ye gideceğiz. Leslie yapabilir miyim bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım bir tahlil falan yaptırsan baktı ihmal etme@ela_2019 canım dünkü meydan okuman çok heyecanlandırdı beni ama yine şiddetli bir sancı ile uyandım sıcak su torbamla ders yapıyorum şu anyarı büklüm oldum ya böbrek mi enfeksiyon mu anladım ki
Sakın ol canim sinirlenmeye anca gelmiştir , karşılaştırma da yapma üzülür, biraz fazla üstüne girmişsin, gönlünü yapmaya çalış anneler kuş kalamazlar anlar o da halden, cok bunalmistim falan de, ben de yapıyorum bazen kızıyorum sonra da vicdan yapıyorumKızlar günaydın ,üzerimde deli bi sinir var anneme çattım.. dün akşam yarın bize gelirmisin erkenden halletmem gereken işlerım var dedim tamam dedi ,saat 10 oldu hala yok, eşin gittimi işe diye yazmış saat 10 da. Eşim onu yiycek sanki , çekımmekten bikurtulamadı ki eşim de cok rahattır sever o ları sıcaktor yani .3 kez bole cagırmısımdır 1 yasına gelene kadar kızım, hep te gec geldi kaç kere soyledım cekınme ,sız salondabebek bakarsınız kapıyı kapatıp diye. İşimin bir kısmı pc de. Sabah onu halletmrk istıyodum. Abimin eşi ögretmen , haftada 5 gun dersi var , annem 2 gun gıdıyo ,3 gun de gelının aılesı bakıyo. Annem nefen ben daha az bakıyorum diye dert eden laftacocuk bakma meraklısı.. bugun baya dolmusum , dedım cocuk bakmak istıyosan gel buna bak , bi dinlendirmedin beni 1 yıl içinde dedim , bi erkem gelsem şaşarım dedım ,tam cocugu uyuttum bidr zile basıp uyandırdı, dedım faydan yokzararın var fln bayasoylendım,şimdi de cok vicdan azabı cekıyorum , yan odada uyutmaya calısıuo
Özür diledım agladım,o da agladı fln , rahatladık.. pandemi , iş konusunda haksızlıga ugramam,sürecin belirsizliği,bebek bakımında tek zorlanmam vs dolmusum baya...Keşke o kadar üstüne gitmeseydin canım benim annem de öyle babam ameliyat oldu birkaç hafta bizde kalmak durumunda kaldılar okuldan gelir koştur koştur yemek yapardım bi gün senin gibi ben de dedim kayınvalidem kaldığında da bi tas çorba yapmıyordu sen de yapmıyorsun diye eşimden çekiniyormuş o yemez , beğenmez diyeOysa Sebze doğru dürüst yemez önüne sebze de koysan ağzını bile açmaz eşim
İnşallah canım, teşekkür ederimHarika tebrik ederimhafta sonunu -400 Gr ile atlattıysan cumaya büyük bir eksi geliyor demektir
Tebrikler canım. Cumaya çok güzel eksiler gelsin inşallahCuma: 89.5
Pazartesi: 89.2
Fark:300
300 gr ama yine de beni mutlu etti resmen aç geziyorum tek ögün beslendim üç gün ona ragmen yine de az ama cumaya 1e yaklaşır insallah. İlaca da basladım tekrar bugun üçüncü gün
Beden sağlığı gibi ruh saglığıda önemli canım. Çok doğru bir karar vermişsin. Umarım en kısa zamanda faydasını görürsün canımyaa işte ben eski ben değilim senelerdir, eşim de zannediyor ki ben hep böyleydim beni anlamak gibi bi derdi olmadığı için onun, huysuz aksi sinirli bi kadın oldum çıktım yapmam yapamam dediğim ne varsa yapıyorum çünkü beynimin içi kazan gibi kaynıyor
ne kadar yan etkisi olursa olsun şu anki halimden kötü olamaz diye düşünüyorum canım
kayınvalidemin ameliyatını sağlıkla atlatalım hemen ertesi günü randevu için arayacağım doktoru
Tebrik ederim canım. Bu hafta mezuniyet gelsin inşallahBugun 54,8 geldim kizlar -200 gram cumaya kadar daha 200 300 gitse mezunum insallah
Kimse sevmiyor, dün posta posta yaptım bendeHarika eksi 7leri atmaya az kaldı
Cuma’ya gitsin şu 7 ya
En sevmediğim
Uzlaşmaya varmışsınız canım ne güzel ihmal etme artık şu ameliyat işi hallolsun git artık
hele buçuğu da vardı demekÇabuk 50lere dön leylağım
Bak kırıldı direnç yeter ki vazgeçme
Süper detoks sonrası attı bekliyordum ben seni geçen hafta zaten detoks bana hiç yaramaz büyük çoğunluğu geri gelir sonra tekrar eksilirim
Ne bizden ne diyetten vazgeçme zaten Cuma’ya 70.5 olur musun ?
İyi günlerde giy canım. Göbekten giderse 38 beden olursun benceHenüz spor yapamadim. Elbisem geldi 40 beden oldu ama göbekten gitmesi lazim baya.
1 ay boyunca sıkı sport şart bana
Afiyet olsun canımMenümü yazayim
Sabah yazdim ve kala kaldim. Ne yediğimi hatirlaniyorum
Sabah 08.00
1 minik pankek
1 çay kaşığı çikolata
Domates salatalik
Ara
2 kayısı 3 badem
Öğle 13.00
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf
Yarim elma
1 tk keten tohumu
Ara
Tarçınlı süt
Akşam 18.00
Yoğurtlu kabak
3 4 lokma et sote
Su 3.5 litre
Tayininiz hayırlı olsun canım.Sağol canım ben taşınmayı çok severimBi ara hatta 10 ayda bir evde değiştirdim 3 yılda 3 tane. Şuan 12 yıldır evliyim 6. Evimdeyim. 4 şehir gezdim. Yeni hayatlar dediğin gibi insanı heyecanlandırıyor
Afiyet olsun canımMenüm
Akşam 19.00
Bol Salata
2 yk maş fasulyesi yemeği
3 yk pilav
2 3 yk yoğurtlu kabak
1 elma
2 kuru kayısı
2 fincan kahve
Su 2 olacak
Çok güzel menü, afiyet olsun canım31.05.2021
11.00 sütlü kahve
13.00 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5zeytin, 2 ceviz Domates salatalık
16.00 sade kahve
18.00
1 kepçe mercimek çorbası, 1 porsiyon ( belki daha az) istavrit tava, salata
19.00 1 kase çilek ve yeni dunya ( köyden getirmişler dayanamadım)
Su: 3 lt
Lazanya ağır gelmiştir canım, afiyet olsunBugun cok acikmistim yediklerim fazla geldi umarim kusmam midem bulaniyo bogazima kadar doluyum resmen
sabah 9:00 kahve
oglen 11:00 b porsiyon kavurmali yumurta 2 dilim ekmek 2 dilim peynir,4 dilim domates
aksam 18:30 1 dilim lazanya ( b borek diliminden daha buyuktu ) 1 kase domates salatasi 4 tane cilek
2 litre su U UcanSupurge
11 bin adim 110 p G Goklerce
Pazartesi eksisi avantaj oluyor evet, ama bir okadarda stres yapıyor. Yani bana öyle oluyor. Sen tüm hafta boyunca çok dikkat ediyorsun canım. Bu sebeple hemen toparlıyorsun maşallah.Bence pazartesiye eksi başlamak çok önemlitebrikler buraya geldiğimden beri bakıyorum da pazartesiye cok az hatta hiç bile denebilir eksi geldiğim ama cumaya da hiç artı gelmedim
Oo ben dün gece yaptım utuyu çok sinir bozucu gercekten
Tebrik ediyorum canım pazartesiye çok güzel basladin
Çok iyi canım tebrik ederimbu hafta gelsin mezuniyet
Çok geçmiş olsun canım inşallah asarsin bu süreci, keşke esin de kabul etse de gelse seninle, bütün erkekler Duz mantık aksam geliyor yemek var sorun yok
Sabah miktarları çok az olduğu için güzel canım afiyet olsun
Harika sonuç canım tebrik ederim
Çok iyi canim afiyet olsun
Afiyet olsun canım30 Mayıs Pazar
15.30
1 lahmacun
2 çiğ köfte
Bol yeşillik
1 kase yoğurt
10 adet kayısı
su: 2,5 lt
Afiyet olsun canım31 Mayıs Pazartesi
16.30
2 haşlanmış yumurta
4 parça çıtır tavuk
1 büyük kase semizotu salatası
1 dilim ekmek
3 ceviz
20.30
1 su bardağı kefir
su: 2 lt
Adım: 5869
Tebrikler kızlar9.TAKİM SPOR SONUÇLARI
1. kumsal68 : 1450 p
2. @Breeze96: 1245 p
3. asliogretmen : 1170 p
HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM KIZLAR HARIKASINIZ
( kusura bakmayın unuttum ben kaç gündür paylaşacağım çıktı aklımdan )
Güzel menü, afiyet olsun canım.31 Mayıs Pazartesi Menüm
13:30
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 zeytin
1 tk bal
2 dilim ekmek
Domates-maydanoz
16:00 2 ceviz +5 fındık +1 hurma
19:00
6 kaşık Taze fasulye +4 kaşık yoğurt
3 litre su
Spor yok
U UcanSupurge
Menü Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım31.05.2021 menü
12.00
Sade nescafe
14.15
Sade Türk kahvesi
17.30
Bir kase soğan çorbası
Hamburger köfteli salata
Büyük bardak ayran
Su:2.5 litre
@masal3487
Biraz Karbonhidrat fazla olmuş canım. Afiyet olsun31 Mayıs Pazartesi
Kahvaltı
5 kaşık sebze kavurma
2 kaşık lor peyniri
5zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 avuç kuru üzüm fındık karışımı
Ara
3 üçgen dilim karpuz
1 avuç ceviz
1 avuç fiyonk kraker
Akşam
1.5 kepçe şehriye çorbası
7 tane yaprak sarma 1minik biber dolması
Yoğurt
Salata
2 kaşık tavuk sote
2 lokum 1 bisküvi
Su 3 buçuk lt olur
Spor yok
Çok iyi menü afiyet olsun canım. Adımda süper31Mayıs menüm
Kahvaltı:8.30
1dilim ekmek
2yk menemen
4 zeytin
Kk peynir
Aksam:16.00
2dilim ekmek
4minik köfte
Salata
17.30
4erik
4çilek
4kayısı
19.00
Şekersiz türk kahvesi
1hurma
Su:2,5
Spor: 40+40 dk yürüyüş
Eki Görüntüle 2861572
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen @Ucmelekannesi
Sarma ve nohut biraz fazla olmuş sanki. Afiyet olsun canım31 mayıs menü
Kahvaltı 10.30
Bir kasık tereyağında bir yumurta
2 zeytin
Bir çay kaşığı labne
İki lokma ekmek
Yeşil çay
13.00
10 tane yaprak sarma
Bol sarımsaklı yogurt
14.00
Sade Türk kahvesi
19.00
İki kepçe nohut
5 6 tane yaprak sarma
Bir kase yogurt
4 lt su
Şimdide insallah leslie 5 mil yapcam
Maşallah canım, süper
Afiyet olsun canım
Mis mis böyle havada yürümeyi bende çok seviyorum. Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. Ağrın geçmiştir inşallahBugün tam yürüyüşe çıktım yağmur başladı ama ne yagmak 15.dk gök delindi sanki. Şemsiye ile yağmur sesi toprak kokusuyla nasıl güzeldi yürümek . Tabi ayaklarım baya ıslandı şimdide kasıklarım ağrıyor. Giydim kalın çorapları oturuyorum
Çok geçmiş olsun canım.Hadi bakalim.
Hiç yatamadi kizim bu gece. En son 3 falandı baya kustu. Karnı agriyordu galiba kaka diyordu. Şimdi ikiside uyanik. Bakalim gün nasil bitecek benim gözler kapali
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey yoktur. Bende sabah süpürgeyi kaldırırken belimi incittim sanırım. Uzandım, yatıyorum şimdi.@ela_2019 canım dünkü meydan okuman çok heyecanlandırdı beni ama yine şiddetli bir sancı ile uyandım sıcak su torbamla ders yapıyorum şu anyarı büklüm oldum ya böbrek mi enfeksiyon mu anladım ki
Yol ile nasıl bir alakası var canım ilk defa duyuyorumGayet guzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Canim benim ya inşallah bu hafta güzel bir derecemiz olur da senin yüzünü guldururuzmemlekete gideceğim için mezun olacağım inşallah ama güzel bir yüzde yle olsam bari
Vallahi her hafta sonu koşturmaca ile geçiyor dün gece 1.30 du uyuduğumda ve gün içinde oturmadım bile, herşeyi iki güne sıkıştırınca böyle oluyor sanirim
Çok güzel canm afiyet olsun
Vayy süper canım gerçekten çok iyi ama detox işi bana göre değil
Ya suyun az gelmiştir ya da wc sıkıntın falan mı var, yoldan geldiğin için ödem de olabilir
Ya evet kilo da versen aynı kg gösteriyor bir de tuvalete girmeden önce tartıl çık yine aynı kg gösteriyor yeni bir tartı alacağım
Ne güzel
Ooo iyi idare et az kaldı 7lere geri gelmesin şu 3 kilo
Diyarbakır güzelmiş hayırlı olsun canım doktorunu ihmal etme
Süper
Bi salı günü hayırlısıyla bi git de ilaca başla düzene oturur inşallah
Allah Allah sürekli aynı yerde mi tartılıyorsun peki
Olabilir canım karbon tüketmemeye çalışıyorum miktarı az oluyor genelde ama biraz hareketsiz kaldım bu aralar halim yok ondan da olabilirSabit olman güzel canim
Regl, WC olabilir . Menüler azdır ama karbonhidrat fazlaysa oda etkilemistir
Dün 11000 adım yapınca abarttım mi acaba.
Ama kolay olur gibi çünkü sabahtan yürüdüm geldim bile 6000 adımın oldu bile
Suyu çok içerim ama eskisi gibi WC çıkmıyorum ondan olabilirEvet canım, hafta içi güne erken başlıyorum, daha düzenli oluyor. Hafta sonu gezme de yok ama çok yoğun geçiyor. Sağlık olsun.
Teşekkür ederim canım mmmm, bende seni ve yorumlarını seviyorum
Wu huuuu huuu süper canım. Cumaya birincilik gelsin inşallah
Kabızlık, az su tüketimi de etkilemiş olabilir canım.
Sen halledersin canım. Bu hafta mezun mu olacaksın sen
Aynen canım, pandemi öncesi hafta sonları gezme planları yapardık, şimdi sürekli evdeyim ama haftasonlarıda bir o kadar yoğun geçiyor. Sağlık olsun yeter ki, inşallah en kısa sürede eski düzenşmşze döneriz.
Güzel canım afiyet olsun31.05.2021
Kahvaltı 7.00
1 dilim t. B. Ekmeği, 1dilim peynir, domates ve salatalık, 2 zeytin, cay
Ara, 10.30
3ceviz,orta Türk kahvesi
Öğlen ve akşam 14.30
5kaşık kurufasulye, 2kaşık pilav, 3kaşık yoğurt
Spor 8022 adım... 80puan
Su 3lt
U UcanSupurge
G Goklerce
asliogretmen
İyi olmuş canim , bazen böyle şeyler daha da güçlendiriyor bağlarıÖzür diledım agladım,o da agladı fln , rahatladık.. pandemi , iş konusunda haksızlıga ugramam,sürecin belirsizliği,bebek bakımında tek zorlanmam vs dolmusum baya...
Benim icin rutin oldu canım, hafta içi çok zorlanıyorum inşallah korüma döneminde de hafta ici dikkat etmeyi düşünüyorum ve is yeri deyken çok su içiyorum evde içemiyorumİnşallah canım, teşekkür ederim
Tebrikler canım. Cumaya çok güzel eksiler gelsin inşallah
Beden sağlığı gibi ruh saglığıda önemli canım. Çok doğru bir karar vermişsin. Umarım en kısa zamanda faydasını görürsün canım
Tebrik ederim canım. Bu hafta mezuniyet gelsin inşallah
Kimse sevmiyor, dün posta posta yaptım bende
İyi günlerde giy canım. Göbekten giderse 38 beden olursun bence
Afiyet olsun canım
Tayininiz hayırlı olsun canım.
Afiyet olsun canım
Çok güzel menü, afiyet olsun canım
Lazanya ağır gelmiştir canım, afiyet olsun
Pazartesi eksisi avantaj oluyor evet, ama bir okadarda stres yapıyor. Yani bana öyle oluyor. Sen tüm hafta boyunca çok dikkat ediyorsun canım. Bu sebeple hemen toparlıyorsun maşallah.
Dün hallettim ben de. Biraz mevsimlik vardı onlarıda kaldırdım iyi oldu.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tebrikler kızlar
Emeğine sağlık canım
Güzel menü, afiyet olsun canım.
Menü Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım
Biraz Karbonhidrat fazla olmuş canım. Afiyet olsun
Çok iyi menü afiyet olsun canım. Adımda süper
Sarma ve nohut biraz fazla olmuş sanki. Afiyet olsun canım
Maşallah canım, süper
Afiyet olsun canım
Mis mis böyle havada yürümeyi bende çok seviyorum. Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. Ağrın geçmiştir inşallah
Çok geçmiş olsun canım.Acil şifalar olsun inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey yoktur. Bende sabah süpürgeyi kaldırırken belimi incittim sanırım. Uzandım, yatıyorum şimdi.
Çok güzel canım afiyet olsunSelam kızlar dün çarşıya çıktım gelince bir baş ağrısı çöktü ilaç içip yattım bu aralar çok sık başım ağrımaya başladı akşam da eşle konuş çocuğu uyut derken ben de uyudum gelemedim
31.05.21
10.00
2 yumrta yarım parmak kalınlığında sucuklu yumurtanın 3 de 1
1 KK peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 d çavdar ekmek
15.00
1 kase sütlü granola
18.30
5 yk tavuklu mantarlı sote
2 kepçe tarhana çorbası
Salatalık domates
Su 2 L
2 bardak bitki çayı
U UcanSupurge
Canım bende genelde uzun yol ödem yapar, ayaklarımda şişlik yapar wc sıkıntısı yapar, yolun kaç saat bilmiyorum ama uzun süre hareketsiz kalıyorsun ya ondan sanırım, dolaşımı kötü etkiliyor dolaşım bozukluğu da ödem yapıyorYol ile nasıl bir alakası var canım ilk defa duyuyorum
Ya evet kilo da versen aynı kg gösteriyor bir de tuvalete girmeden önce tartıl çık yine aynı kg gösteriyor yeni bir tartı alacağım
Olabilir canım karbon tüketmemeye çalışıyorum miktarı az oluyor genelde ama biraz hareketsiz kaldım bu aralar halim yok ondan da olabilir
Suyu çok içerim ama eskisi gibi WC çıkmıyorum ondan olabilir
Kızlar günaydın ,üzerimde deli bi sinir var anneme çattım.. dün akşam yarın bize gelirmisin erkenden halletmem gereken işlerım var dedim tamam dedi ,saat 10 oldu hala yok, eşin gittimi işe diye yazmış saat 10 da. Eşim onu yiycek sanki , çekımmekten bikurtulamadı ki eşim de cok rahattır sever o ları sıcaktor yani .3 kez bole cagırmısımdır 1 yasına gelene kadar kızım, hep te gec geldi kaç kere soyledım cekınme ,sız salondabebek bakarsınız kapıyı kapatıp diye. İşimin bir kısmı pc de. Sabah onu halletmrk istıyodum. Abimin eşi ögretmen , haftada 5 gun dersi var , annem 2 gun gıdıyo ,3 gun de gelının aılesı bakıyo. Annem nefen ben daha az bakıyorum diye dert eden laftacocuk bakma meraklısı.. bugun baya dolmusum , dedım cocuk bakmak istıyosan gel buna bak , bi dinlendirmedin beni 1 yıl içinde dedim , bi erkem gelsem şaşarım dedım ,tam cocugu uyuttum bidr zile basıp uyandırdı, dedım faydan yokzararın var fln bayasoylendım,şimdi de cok vicdan azabı cekıyorum , yan odada uyutmaya calısıuo
ahhh be canımm şu aralar çok strese girdin çok gerildin sebep olanlar Allahından bulsunÖzür diledım agladım,o da agladı fln , rahatladık.. pandemi , iş konusunda haksızlıga ugramam,sürecin belirsizliği,bebek bakımında tek zorlanmam vs dolmusum baya...
inşallah canım benim sağolİnşallah canım, teşekkür ederim
Beden sağlığı gibi ruh saglığıda önemli canım. Çok doğru bir karar vermişsin. Umarım en kısa zamanda faydasını görürsün canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Pazartesi eksisi avantaj oluyor evet, ama bir okadarda stres yapıyor. Yani bana öyle oluyor. Sen tüm hafta boyunca çok dikkat ediyorsun canım. Bu sebeple hemen toparlıyorsun maşallah.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tebrikler kızlar
Emeğine sağlık canım
Maşallah canım, süper
Afiyet olsun canım
Mis mis böyle havada yürümeyi bende çok seviyorum. Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. Ağrın geçmiştir inşallah
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey yoktur. Bende sabah süpürgeyi kaldırırken belimi incittim sanırım. Uzandım, yatıyorum şimdi.
Teşekkür ederim canımİnşallah canım, teşekkür ederim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tebrikler kızlar
Emeğine sağlık canım
Maşallah canım, süper
Afiyet olsun canım
Anladım canım 2 saat sürüyor yol çok da etkilemez sankiGüzel canım afiyet olsun
İyi olmuş canim , bazen böyle şeyler daha da güçlendiriyor bağları
Benim icin rutin oldu canım, hafta içi çok zorlanıyorum inşallah korüma döneminde de hafta ici dikkat etmeyi düşünüyorum ve is yeri deyken çok su içiyorum evde içemiyorum
Çok güzel canım afiyet olsun
Canım bende genelde uzun yol ödem yapar, ayaklarımda şişlik yapar wc sıkıntısı yapar, yolun kaç saat bilmiyorum ama uzun süre hareketsiz kalıyorsun ya ondan sanırım, dolaşımı kötü etkiliyor dolaşım bozukluğu da ödem yapıyor
Halletmişsiniz canım sevindim olur öyle dediğin gibi insan canının acısını sevdiklerinden çıkarıyorÖzür diledım agladım,o da agladı fln , rahatladık.. pandemi , iş konusunda haksızlıga ugramam,sürecin belirsizliği,bebek bakımında tek zorlanmam vs dolmusum baya...
Granola yerine yulaf tercih etsen keşke canımSelam kızlar dün çarşıya çıktım gelince bir baş ağrısı çöktü ilaç içip yattım bu aralar çok sık başım ağrımaya başladı akşam da eşle konuş çocuğu uyut derken ben de uyudum gelemedim
31.05.21
10.00
2 yumrta yarım parmak kalınlığında sucuklu yumurtanın 3 de 1
1 KK peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 d çavdar ekmek
15.00
1 kase sütlü granola
18.30
5 yk tavuklu mantarlı sote
2 kepçe tarhana çorbası
Salatalık domates
Su 2 L
2 bardak bitki çayı
U UcanSupurge
Tartı alırsan cuma günü ikisiyle aynı anda tartılıp iki bildirim yap tartı farkını yansıtalım canımYa evet kilo da versen aynı kg gösteriyor bir de tuvalete girmeden önce tartıl çık yine aynı kg gösteriyor yeni bir tartı alacağım
Insallah canim SaolTebrik ederim canım. Bu hafta mezuniyet gelsin inşallah
Saol canim evet agirdiLazanya ağır gelmiştir canım, afiyet olsun
Sağol canımahhh ya geçmiş olsun balımm
Sağol canım gidecem doktora inşallahGüzel ama nohutü artık cumaya kadar yeme şişkinlik yapar ve tartıyi etkiler
Canım ayrı ayrı degil karışık ti ama büyük kase
Güzel canım afiyet olsun
Bunu sizden beklemzdim kızlarhayal kırıklığına uğradım pembik gelinlerdensiniz demek şaka bir yana benim de mutfak halıda pembeleşinceye vardı değiştirdim onu ama bir ara ne moda olmuştu
Evet canım spora tekrar başlamam lazım çok boşladim şu ara ama plates yapmak istiyorum zaman bulamıyorum sorun orda
Çok geçmiş olsun canım bir tahlil falan yaptırsan baktı ihmal etme
Sakın ol canim sinirlenmeye anca gelmiştir , karşılaştırma da yapma üzülür, biraz fazla üstüne girmişsin, gönlünü yapmaya çalış anneler kuş kalamazlar anlar o da halden, cok bunalmistim falan de, ben de yapıyorum bazen kızıyorum sonra da vicdan yapıyorum
Benimde pembe hatta banyo dolanım fayanslarım paspaslarimAy benim kirli sepetim, çamaşır sepetim onlar da pembe
İdrar tahlili verseydin sağlık ocağında canım
Sen benden de beter çıktın bacımBenimde pembe hatta banyo dolanım fayanslarım paspaslarim
Uzun bir koridorum var ben yatırmadım ama o da pembe tahta kaplamaSen benden de beter çıktın bacımniye o kadar pembe almışım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?