- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.761
Helaallll başka spor yapmayan kim var takımda onları bı gaza getirelim yarında. Ben yanlış kişiye meydan okumuşumBeni sen gaza getirdin.
Sen ne kadar yürüdün bugün
On bin adım mi, kız yurumemis halin bu muEki Görüntüle 2862412
Ben bu kadar adım atabildim ancak@Breeze96 masal3487
@asliogretmen adımim canim
Ama 15000 için meydan okumuştum @Breeze96 ya bugün altında kaldımOn bin adım mi, kız yurumemis halin bu muben usulca cekileyim duellodan
Dün gece sabah ayağa kalkamam heralde dediydim.Gün içinde migrenim azdı.regl sancısı tuttu.akrep inadım tuttu yürüdüm vallaKız benimkiler baya kopuyor sen benden fazla yurumuşsun agrimazmi tabi
Yarını var bunun gitme sakınOn bin adım mi, kız yurumemis halin bu muben usulca cekileyim duellodan
Olsun kuzum gayet güzel yurumussun valla tebrik ederim.
Devammmmm yenilen pehlivan hesabıDün gece sabah ayağa kalkamam heralde dediydim.Gün içinde migrenim azdı.regl sancısı tuttu.akrep inadım tuttu yürüdüm vallaYarın devam mı
Ya kıyamam dışarda mi yurudun rüzgar falanmi vardı migren niye tuttuDün gece sabah ayağa kalkamam heralde dediydim.Gün içinde migrenim azdı.regl sancısı tuttu.akrep inadım tuttu yürüdüm vallaYarın devam mı
On bin az mı ne güzel yürümüşsün masallah
En büyük 11 ortanca 8 küçük 2bucuk yaşında canimOlsun kuzum gayet güzel yurumussun valla tebrik ederim.
Senin çocuklar büyük mu?
Bacaklarda alışacak biz deDevammmmm yenilen pehlivan hesabı
Yarın eşim evde değil,kızı alıp çıkarım ama saatlerce yürüyemem malesef,dört beş bin adım atabilirim,bizimki çok alışkın dehil çıkmaya sıkılıyorYarını var bunun gitme sakın
Tabi canım normalde 10000 adım attım mi ohooo takkemi havaya atıyordum tabiki güzel adım. Hadi biz bu gidişle devamlı sende katıl yarın bizeOn bin az mı ne güzel yürümüşsün masallah
Allah bağışlasın maşallahEn büyük 11 ortanca 8 küçük 2bucuk yaşında canim
Maşallah canim buyutmussun senEn büyük 11 ortanca 8 küçük 2bucuk yaşında canim
Amin canım cumlemizinkiniAllah bağışlasın maşallah
Kiz yok koridor uzundu salonla odayı da birleştirdim evde yürüdüm.migrenim epeydir tutmamıştı milli egitim bakanına sinirlendim ya iki gündür .ondan tuttu migrenimYa kıyamam dışarda mi yurudun rüzgar falanmi vardı migren niye tuttu
Evde fırsat bulursan evde yürü canim. Benim halıda ayak başladık yer bırakmadım halılarda evde adım ata ataYarın eşim evde değil,kızı alıp çıkarım ama saatlerce yürüyemem malesef,dört beş bin adım atabilirim,bizimki çok alışkın dehil çıkmaya sıkılıyor
Dünyaya gelen büyüyor rabbim hayırlı ömür versin hepsine insMaşallah canim buyutmussun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?