Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şeker - insülin direncine - insülin direnci de polikistik overe sebep olabiliyormuş canım hatta polikistiği olanlara genelde insülin direnci ilaçları verirler belki de insülin direncin var kilo verimin düşürüyor bilemiyorum ki

Geçen seneki menülerime baktım her güne spor eklemişim az da olsa ve 2 ana 2 ara öğün yapmışım genellikle ve porsiyonlar az ayrıca ekmek tüketmemişim akşamı da baya erken kapatmışım
Nedenini buldum izne ayrılma konusunda kararsızım şimdi niye yapamayayım ki ya

Kısır döngü içerisindeyiz ayrıca troidim de var hiç kontrole gitmedim pandemiden bu yana

Ben de izne ayrılmanı istemem fakat iki ileri bir geri ne zamandır 60 bandındayız takım motivasyonu da kötü etkileniyor kararını sen ver canım ve lütfen artık hem kendi motivasyonun hem takım motivasyonu için harekete geç

Evet haklısın canım elimden geleni yapacağım ama

A aaaa tabiki dayanırım canim. Buzluğa kaldırdı mi tazecik çıkıyor yine
01.06.2021
11.00 sütlü kahve
13.00
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 kase yeni dünya

15.00 sade kahve
19.00 8 yk zeytin yağlı fasulye, yogurt

Su: 3.5 lt olur
Gayet güzel menü Afiyet olsun canim
Sabah biraz kalabalık canim. Afiyet olsun canim
Kısır varken aksam patates olmasa iyi olurmuş afiyet olsun canim
Meyve fazla olmuş sanki canim 3 tam dilim karpuz zaten fazla sankim en fazla 3 üçgen dlm öneriliyor sanki
1 Haziran Salı

14.30
2 haşlanmış yumurta
3 adet köfte
Bi büyük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 ceviz
10 adet erik
3 adet kayısı

su: 3 lt
Adım: 9886
Güzel afiyet olsun canim

Benim çok olmadı ya,yağmur yagiyirdu Bursa'da araçla gittim okula yuruyemedim malesef okuldan gelince de temizliğe giriştim malum kayimvalide geliyor.Okulda üç bin adım atmışım
Ya benimde olmadı bugün
Amann kız boşver . Neyse temizlenen senin evin buda bişey bahaneyle temizlenmiş oluyor işte öyle düşünelim bari kolay gelsin canim

1haziran menüm

Kahvaltı:8.30
1sahanda yumurta
Kk peynir
Yeşillik
Şekersiz çay

Aksam:16.00
4yk taze fasulye
Avuç ici kadar tavuk göğsü
2yk pirinç pilavı
Salata
2üçgen karpuz

18.00
16tane çiğ fındık

Su:2,5litre su
Spor:100 dk tempolu yürüyüş
300 puan

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen Ucmelekannesi masal3487

Ya benimde olmadı bugün

Amann kız boşver . Neyse temizlenen senin evin buda bişey bahaneyle temizlenmiş oluyor işte öyle düşünelim bari kolay gelsin canim
Sağol canim,camlar çok kötü olmuştu,bu vesileyle temizlendi neyse kaynana takacak bir şey bulur gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…