- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.741
Şeker - insülin direncine - insülin direnci de polikistik overe sebep olabiliyormuş canım hatta polikistiği olanlara genelde insülin direnci ilaçları verirler belki de insülin direncin var kilo verimin düşürüyor bilemiyorum kiKızlar ben geçen sene emziriyordum acaba ondan mı daha iyi veriyordum bu sene çok kötü ilerliyorum yabir de koca kanıma girdi ikinciyi düşünüyoruz pko olduğu için hemen olmuyor ilaç başlayacağım inşallah
Çok şekerli tüketmek istiyorum görünce dayanamıyorum benim normalde şeker ilacı da kullanmam gerekti ama uzun zamandır kullanmıyorum bu kg larda olmam bile mucize benim için ama hamile kalmadan önce biraz daha kg vermem benim için yine de çok iyi olurgel gelelim hiç motive değilim bir türlü ilerleme yok napsam ki
Çok güzel canım Bu hafta mezuniyet geliyor belli1 Haziran Salı
14.30
2 haşlanmış yumurta
3 adet köfte
Bi büyük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 ceviz
10 adet erik
3 adet kayısı
su: 3 lt
Adım: 9886
Kısır döngü içerisindeyiz ayrıca troidim de var hiç kontrole gitmedim pandemiden bu yanaŞeker - insülin direncine - insülin direnci de polikistik overe sebep olabiliyormuş canım hatta polikistiği olanlara genelde insülin direnci ilaçları verirler belki de insülin direncin var kilo verimin düşürüyor bilemiyorum ki
Ben de izne ayrılmanı istemem fakat iki ileri bir geri ne zamandır 60 bandındayız takım motivasyonu da kötü etkileniyor kararını sen ver canım ve lütfen artık hem kendi motivasyonun hem takım motivasyonu için harekete geçGeçen seneki menülerime baktım her güne spor eklemişim az da olsa ve 2 ana 2 ara öğün yapmışım genellikle ve porsiyonlar az ayrıca ekmek tüketmemişim akşamı da baya erken kapatmışım
Nedenini buldum izne ayrılma konusunda kararsızımşimdi niye yapamayayım ki ya
Evet haklısın canım elimden geleni yapacağım amaBen de izne ayrılmanı istemem fakat iki ileri bir geri ne zamandır 60 bandındayız takım motivasyonu da kötü etkileniyor kararını sen ver canım ve lütfen artık hem kendi motivasyonun hem takım motivasyonu için harekete geç
İnşallah kuzumm sağolÇok güzel canım Bu hafta mezuniyet geliyor belli
Ankarada yağmurlu bugün.temizlik sporun olmuş.Benim çok olmadı ya,yağmur yagiyirdu Bursa'da araçla gittim okula yuruyemedim malesefokuldan gelince de temizliğe giriştim malum kayimvalide geliyor.Okulda üç bin adım atmışım
A aaaa tabiki dayanırım canim. Buzluğa kaldırdı mi tazecik çıkıyor yineKızlar bugün bize kilisten müthiş bol antep fıstıklı baklava geldiAllahım cumaya kadar dayanma gücü ver Amin, en son bu baklavadan geldiğinde ben hamileydim 3 yıl önce falan ve tadını biliyorum aşırı hatta insan aşırısi güzeldi vallahi bilmesem daha kolay dayanirdim ama şimdi el mahkum cumaya bekleyeceğim
Gayet güzel menü Afiyet olsun canim01.06.2021
11.00 sütlü kahve
13.00
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 kase yeni dünya
15.00 sade kahve
19.00 8 yk zeytin yağlı fasulye, yogurt
Su: 3.5 lt olur
Sabah biraz kalabalık canim. Afiyet olsun canim1 Haziran Salı
Kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
Avuç içi kadar beyaz ekmek
1 çay kaşığı çikolata
Ara
2 ceviz
1 elma
Akşam 19:30
2 servis kaşığı yeşil mercimek salatası
2 servis kaşığı patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 lokma ekmek
Su 3.5 lt olur
Spor yok koşu bandınin yağını aldı eşim akşam yağlayabilirsem insAllah yürürüm
Kısır varken aksam patates olmasa iyi olurmuş afiyet olsun canim1 Haziran menü
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Bir dilim salam
İki lokma ekmek
Yeşil çay
13.30
Bir kase kısır
16.30
Sade Türk kahvesi
19.00
Fırında bir tavuk but
İki dilim patates
Birsz sebze biber domates sogan sarımsaklı falan
Salata
Bir kase yogurt
Bir sade soda
3 lt su
Spor yok cok temizlik yaptım yoruldum baya terledim zaten
Meyve fazla olmuş sanki canim 3 tam dilim karpuz zaten fazla sankim en fazla 3 üçgen dlm öneriliyor sanki01.06.21
9.30
2 yumurtalı yarım parmak sucuklu omletin çeyreği
1 kaşık labne
Domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
12.00
2 tam dilim karpuz
15.00
1 avuç kiraz
3 çilek
Filtre kahve
20.15
3 içli köfte haşlanmış
1 bardak ayran
Taze nane
Su 2.5 L
2 bardak bitki çayı
100 ip atlama 20 p
10 dk bacak egzersizi 30 p
25 skuat 5 p
3046 adım 30 p
U UcanSupurgeasliogretmen
Güzel afiyet olsun canim1 Haziran Salı
14.30
2 haşlanmış yumurta
3 adet köfte
Bi büyük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 ceviz
10 adet erik
3 adet kayısı
su: 3 lt
Adım: 9886
Ya benimde olmadı bugünBenim çok olmadı ya,yağmur yagiyirdu Bursa'da araçla gittim okula yuruyemedim malesefokuldan gelince de temizliğe giriştim malum kayimvalide geliyor.Okulda üç bin adım atmışım
Amann kız boşver . Neyse temizlenen senin evin buda bişey bahaneyle temizlenmiş oluyor işte öyle düşünelim bari kolay gelsin canimSelam kızlar.
Yorucu bir gündü benim için,okuldan eve gelince aksama kadar pencere kapı sildim,daha da bitmedi işler,mutfak dolaplarını da sileyim.Kayinvalide takık,şimdi bir şey söyler canım sıkılır gerilirim hiç gerek yok.
Vay anasını helaallll maşallah tü tüuu maşallah kız1haziran menüm
Kahvaltı:8.30
1sahanda yumurta
Kk peynir
Yeşillik
Şekersiz çay
Aksam:16.00
Avuç ici kadar tavuk göğsü
2yk pirinç pilavı
Salata
2üçgen karpuz
18.00
16tane çiğ fındık
Su:2,5litre su
Spor:100 dk tempolu yürüyüş
300 puan Eki Görüntüle 2862393
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen Ucmelekannesi masal3487
Beni sen gaza getirdin.Vay anasını helaallll maşallah tü tüuu maşallah kız
Sağol canim,camlar çok kötü olmuştu,bu vesileyle temizlendiYa benimde olmadı bugün
Amann kız boşver . Neyse temizlenen senin evin buda bişey bahaneyle temizlenmiş oluyor işte öyle düşünelim bari kolay gelsin canim
Of of of süper yurumussun,1haziran menüm
Kahvaltı:8.30
1sahanda yumurta
Kk peynir
Yeşillik
Şekersiz çay
Aksam:16.00
4yk taze fasulye
Avuç ici kadar tavuk göğsü
2yk pirinç pilavı
Salata
2üçgen karpuz
18.00
16tane çiğ fındık
Su:2,5litre su
Spor:100 dk tempolu yürüyüş
300 puan Eki Görüntüle 2862393
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen Ucmelekannesi masal3487
Kız benimkiler baya kopuyor sen benden fazla yurumuşsun agrimazmi tabiBacaklarım ağrıyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?