- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.721
Keşke sarı yeşil turkuaz filan alsaymışım var sarı da var da üstündeki baskılardan belli kız kıyafeti olduğuSıfırdan küçüldükçe alınıyor artık biz öyle yaptık sadece bı kaç zıbın oldu bizimde hepsi kız kıyafeti olduğu belli renklerden
Afiyet olsun canım sabahki ceviz miktarı çok gibi sanki ya da çikolata olmasa telafi olur muydu bilemedim1 Haziran Salı
Kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
Avuç içi kadar beyaz ekmek
1 çay kaşığı çikolata
Ara
2 ceviz
1 elma
Akşam 19:30
2 servis kaşığı yeşil mercimek salatası
2 servis kaşığı patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 lokma ekmek
Su 3.5 lt olur
Spor yok koşu bandınin yağını aldı eşim akşam yağlayabilirsem insAllah yürürüm
Aynen benimde kalıyor genelde ama atmıyorum ertesi gün yiyoruz böyle sulu yemekleri falan, eşim herşeyi yemez kalınca o ymeyşncede ben yiyorumHmm yol azmis canım o etkilemek, ben 12 saat falan giderdim beni baya etkiledi
Oyy anam pembe kusacagimbenim de kız olduğu için nerdeyse çoğu kıyafeti pembe ben de cok sevmiyorum ne zaman farklı renk kız kıyafeti görsem hemen alıyorum
Offf benim de hiç az yapma huyum yok hep kalıyor yemekler
Ohh mis gibi kolay gelsin, alışırsın canım Harika gidiyorsun
Çok iyi menü afiyet olsun canim01.06.2021
11.00 sütlü kahve
13.00
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 kase yeni dünya
15.00 sade kahve
19.00 8 yk zeytin yağlı fasulye, yogurt
Su: 3.5 lt olur
Çikolatasız tatlısız duramıyorsun1 Haziran Salı
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
1 çay kaşığı çikolata
Ara
2 ceviz
1 elma
1 kase cacık
1 lokma ekmek
Su 3.5 lt olur
Canım kahvaltının kalorisi yüksek olmuş biraz1 Haziran Salı
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
1 çay kaşığı çikolata
Ara
2 ceviz
1 elma
1 kase cacık
1 lokma ekmek
Su 3.5 lt olur
Yok canım ben de atmiyorum biz de ertesi gün falan yeriz, eşim hiç yemek sevmez kalan yemekleri falan yer hiç sorun etmez ama ben çok kalmasın istiyorum insan sıkılıyor hergün aynı ama mecbur yiyoruzAynen benimde kalıyor genelde ama atmıyorum ertesi gün yiyoruz böyle sulu yemekleri falan, eşim herşeyi yemez kalınca o ymeyşncede ben yiyorum
Afiyet olsun kısır miktarın çok değilse güzel1 Haziran menü
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Bir dilim salam
İki lokma ekmek
Yeşil çay
13.30
Bir kase kısır
16.30
Sade Türk kahvesi
19.00
Fırında bir tavuk but
İki dilim patates
Birsz sebze biber domates sogan sarımsaklı falan
Salata
Bir kase yogurt
Bir sade soda
3 lt su
Spor yok cok temizlik yaptım yoruldum baya terledim zaten
Ben cuma bir müddet izne ayrılsam kendimi hiç iyi hissetmiyorum diyet nasıl yapılır onu bile unuttum sankiHalletmişsiniz canım sevindim olur öyle dediğin gibi insan canının acısını sevdiklerinden çıkarıyor
Granola yerine yulaf tercih etsen keşke canım
Tartı alırsan cuma günü ikisiyle aynı anda tartılıp iki bildirim yap tartı farkını yansıtalım canım
Bari cuma eksi gel bu defa canım cidden tek bir artı bile listeyi mahvediyor takım motivasyonunu düşürüyorBen cuma bir müddet izne ayrılsam kendimi hiç iyi hissetmiyorum diyet nasıl yapılır onu bile unuttum sankikendimi motive etmek için her şeyi yapıyorum ama yok tartı da ayrı bir moralimi bozdu şu eski menülere ulaşabilirsem bir deneyeceğim neler yemişim neler yapmışım
Evet çikolata yemesem daha iyi olurdu amaAfiyet olsun canım sabahki ceviz miktarı çok gibi sanki ya da çikolata olmasa telafi olur muydu bilemedim
Yemeyim diyom olmuyor haÇikolatasız tatlısız duramıyorsunÇikolata olmasa cevizde biraz az olsa güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü bence1 Haziran menü
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Bir dilim salam
İki lokma ekmek
Yeşil çay
13.30
Bir kase kısır
16.30
Sade Türk kahvesi
19.00
Fırında bir tavuk but
İki dilim patates
Birsz sebze biber domates sogan sarımsaklı falan
Salata
Bir kase yogurt
Bir sade soda
3 lt su
Spor yok cok temizlik yaptım yoruldum baya terledim zaten
Evet cnm malesefCanım kahvaltının kalorisi yüksek olmuş biraz
Ne güzel benim eşim nohut fasulye corba gibi sulu yemekleri yiyorda böyle fırında pişen katı seyleri tavuk vs gibi yemiyor kalınca. Yoksa yemek seçmez yer cogunu yemek seçen erkek çok zor babamdan biliyorum babam etten tavuktan baska bişey yemez sebze falan, yemekte sogan yemez annem ne yapacağını şaşırır yazıkCanım kahvaltının kalorisi yüksek olmuş biraz
Yok canım ben de atmiyorum biz de ertesi gün falan yeriz, eşim hiç yemek sevmez kalan yemekleri falan yer hiç sorun etmez ama ben çok kalmasın istiyorum insan sıkılıyor hergün aynı ama mecbur yiyoruz
Elimden geleni yapacağımBari cuma eksi gel bu defa canım cidden tek bir artı bile listeyi mahvediyor takım motivasyonunu düşürüyor
Ben de sulu yemektense fırın yemeği daha çok seviyorumNe güzel benim eşim nohut fasulye corba gibi sulu yemekleri yiyorda böyle fırında pişen katı seyleri tavuk vs gibi yemiyor kalınca. Yoksa yemek seçmez yer cogunu yemek seçen erkek çok zor babamdan biliyorum babam etten tavuktan baska bişey yemez sebze falan, yemekte sogan yemez annem ne yapacağını şaşırır yazık
Akşam yemeğinin saati geç olmuş canım01.06.21
9.30
2 yumurtalı yarım parmak sucuklu omletin çeyreği
1 kaşık labne
Domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
12.00
2 tam dilim karpuz
15.00
1 avuç kiraz
3 çilek
Filtre kahve
20.15
3 içli köfte haşlanmış
1 bardak ayran
Taze nane
Su 2.5 L
2 bardak bitki çayı
100 ip atlama 20 p
10 dk bacak egzersizi 30 p
25 skuat 5 p
3046 adım 30 p
U UcanSupurgeasliogretmen
Afiyet olsun canım güzel menü bence01.06.21
9.30
2 yumurtalı yarım parmak sucuklu omletin çeyreği
1 kaşık labne
Domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
12.00
2 tam dilim karpuz
15.00
1 avuç kiraz
3 çilek
Filtre kahve
20.15
3 içli köfte haşlanmış
1 bardak ayran
Taze nane
Su 2.5 L
2 bardak bitki çayı
100 ip atlama 20 p
10 dk bacak egzersizi 30 p
25 skuat 5 p
3046 adım 30 p
U UcanSupurgeasliogretmen
Evet ya köfteyi tek başıma dökünce gecikti biraz onun içinBen de sulu yemektense fırın yemeği daha çok seviyorum
Akşam yemeğinin saati geç olmuş canım
Allah sabır versin bacıımmmKızlar bugün bize kilisten müthiş bol antep fıstıklı baklava geldiAllahım cumaya kadar dayanma gücü ver Amin, en son bu baklavadan geldiğinde ben hamileydim 3 yıl önce falan ve tadını biliyorum aşırı hatta insan aşırısi güzeldi vallahi bilmesem daha kolay dayanirdim ama şimdi el mahkum cumaya bekleyeceğim
Benim çok olmadı ya,yağmur yagiyirdu Bursa'da araçla gittim okula yuruyemedim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?