Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sıfırdan küçüldükçe alınıyor artık biz öyle yaptık sadece bı kaç zıbın oldu bizimde hepsi kız kıyafeti olduğu belli renklerden
Keşke sarı yeşil turkuaz filan alsaymışım var sarı da var da üstündeki baskılardan belli kız kıyafeti olduğu
Afiyet olsun canım sabahki ceviz miktarı çok gibi sanki ya da çikolata olmasa telafi olur muydu bilemedim

Aynen benimde kalıyor genelde ama atmıyorum ertesi gün yiyoruz böyle sulu yemekleri falan, eşim herşeyi yemez kalınca o ymeyşncede ben yiyorum

Çikolatasız tatlısız duramıyorsun Çikolata olmasa cevizde biraz az olsa güzel canım afiyet olsun

1 Haziran menü

Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Bir dilim salam
İki lokma ekmek
Yeşil çay

13.30
Bir kase kısır

16.30
Sade Türk kahvesi

19.00
Fırında bir tavuk but
İki dilim patates
Birsz sebze biber domates sogan sarımsaklı falan
Salata
Bir kase yogurt
Bir sade soda

3 lt su
Spor yok cok temizlik yaptım yoruldum baya terledim zaten

Canım kahvaltının kalorisi yüksek olmuş biraz
Aynen benimde kalıyor genelde ama atmıyorum ertesi gün yiyoruz böyle sulu yemekleri falan, eşim herşeyi yemez kalınca o ymeyşncede ben yiyorum
Yok canım ben de atmiyorum biz de ertesi gün falan yeriz, eşim hiç yemek sevmez kalan yemekleri falan yer hiç sorun etmez ama ben çok kalmasın istiyorum insan sıkılıyor hergün aynı ama mecbur yiyoruz

Afiyet olsun kısır miktarın çok değilse güzel

Ben cuma bir müddet izne ayrılsam kendimi hiç iyi hissetmiyorum diyet nasıl yapılır onu bile unuttum sanki kendimi motive etmek için her şeyi yapıyorum ama yok tartı da ayrı bir moralimi bozdu şu eski menülere ulaşabilirsem bir deneyeceğim neler yemişim neler yapmışım

Bari cuma eksi gel bu defa canım cidden tek bir artı bile listeyi mahvediyor takım motivasyonunu düşürüyor

Afiyet olsun canım sabahki ceviz miktarı çok gibi sanki ya da çikolata olmasa telafi olur muydu bilemedim
Evet çikolata yemesem daha iyi olurdu ama
Çikolatasız tatlısız duramıyorsun Çikolata olmasa cevizde biraz az olsa güzel canım afiyet olsun
Yemeyim diyom olmuyor ha saol cnm
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Canım kahvaltının kalorisi yüksek olmuş biraz
Evet cnm malesef

Ne güzel benim eşim nohut fasulye corba gibi sulu yemekleri yiyorda böyle fırında pişen katı seyleri tavuk vs gibi yemiyor kalınca. Yoksa yemek seçmez yer cogunu yemek seçen erkek çok zor babamdan biliyorum babam etten tavuktan baska bişey yemez sebze falan, yemekte sogan yemez annem ne yapacağını şaşırır yazık

01.06.21
9.30
2 yumurtalı yarım parmak sucuklu omletin çeyreği
1 kaşık labne
Domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

12.00
2 tam dilim karpuz

15.00
1 avuç kiraz
3 çilek
Filtre kahve

20.15
3 içli köfte haşlanmış
1 bardak ayran
Taze nane

Su 2.5 L
2 bardak bitki çayı

100 ip atlama 20 p
10 dk bacak egzersizi 30 p
25 skuat 5 p
3046 adım 30 p
U UcanSupurge asliogretmen

Ben de sulu yemektense fırın yemeği daha çok seviyorum
Akşam yemeğinin saati geç olmuş canım

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Kızlar ben geçen sene emziriyordum acaba ondan mı daha iyi veriyordum bu sene çok kötü ilerliyorum ya bir de koca kanıma girdi ikinciyi düşünüyoruz pko olduğu için hemen olmuyor ilaç başlayacağım inşallah
Çok şekerli tüketmek istiyorum görünce dayanamıyorum benim normalde şeker ilacı da kullanmam gerekti ama uzun zamandır kullanmıyorum bu kg larda olmam bile mucize benim için ama hamile kalmadan önce biraz daha kg vermem benim için yine de çok iyi olur gel gelelim hiç motive değilim bir türlü ilerleme yok napsam ki

Allah sabır versin bacıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…