- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.781
Yarın da sen geçersinHelaallll başka spor yapmayan kim var takımda onları bı gaza getirelim yarında. Ben yanlış kişiye meydan okumuşum
Yaaa yapacak birşey yok rabbim korusun ins . Canını siksanda değişen birşey yok maalesef canimKiz yok koridor uzundu salonla odayı da birleştirdim evde yürüdüm.migrenim epeydir tutmamıştı milli egitim bakanına sinirlendim ya iki gündür .ondan tuttu migrenim
Aynen de pinpirik olmak çok zor.Yürüyüş iyi geldi aklımı sürekli oraya takmıyorumYaaa yapacak birşey yok rabbim korusun ins . Canını siksanda değişen birşey yok maalesef canim
O zaman bu hafta hep yürüyoruzİns ins
Sonraki günde sen
Perşembe anneme gideceğim köyden kız kardeşim geliyor. İns ordada çıkarız yürüyüşe tabi bu kadar olurmu bilmiyorum ki . Ama devam tabi bırakmak yokO zaman bu hafta hep yürüyoruz
Peki tiroitle ilgili bir sıkıntı yokmuymus eğer öyleyse sevindim canım. İnsülin direnci gerçekten zor kizkardesimdede vardı. Yürüyüş ve diyetle hallolur ins. Tabi ilaç da önemli. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öylesi iyi olacaktır senin için. Burdan gitmedigin sürece kilo veriminde devam eder hemSelam kızlar öğleden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum ruhen.
tiroit sorunum olduğunu düşünürken tamamen Farklı bir noktadan vurdu sağlık beni.
İnsülin direncim varmış ve diyabet riski taşıyormuşum tüm kilo verememem, sıklıkla açlık krizi yaşamam bundanmış.
Tedaviye başladım. Günlük almam gereken ilacımı kullanacağım.
Özür dileyerek cuma listesinden çıkmak istiyorum. Sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. Temmuz da diyetisyenle birlikte bir yola çıkacağım ama şuan ki ruh halim bir yarış içine girmeye elverişli değil maalesef
Ben yine burada olacağım ama yarışmak istemiyorum artık.
İyi geceler canim bende yatacağım insBiz de yatalım bari.iyi geceler canım
Renkli ultrason ile tekrar bakacaklarmış onunla alakalı ama şu baş dönmelerim göz kararmalarım hep insülin direncindenmiş. Doktor bir kaç soru sordu açlık tokluk kan şekerine bakacağız bu durumda dedi. Direk ona yöneldi zaten canım. İlaç yazdı ve Diyetisyene sevk etti. Araştırma hastanesi olduğu için temmuza gün verdi. Korkum bir yandan babam şeker hastası 6-7 ay insülin kullandı şükür şuan hapa geçti ama genetik risk var bu hastalıkta.Peki tiroitle ilgili bir sıkıntı yokmuymus eğer öyleyse sevindim canım. İnsülin direnci gerçekten zor kizkardesimdede vardı. Yürüyüş ve diyetle hallolur ins. Tabi ilaç da önemli. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öylesi iyi olacaktır senin için. Burdan gitmedigin sürece kilo veriminde devam eder hem
İyi geceler canim bende yatacağım ins
İns değildir canim. Ama daha yolun başında son diyabete çevirmeden müdahale ediliyor zaten. Sıkma canını ins tiroid de de bişey çıkmayacak sen rahat ol bakRenkli ultrason ile tekrar bakacaklarmış onunla alakalı ama şu baş dönmelerim göz kararmalarım hep insülin direncindenmiş. Doktor bir kaç soru sordu açlık tokluk kan şekerine bakacağız bu durumda dedi. Direk ona yöneldi zaten canım. İlaç yazdı ve Diyetisyene sevk etti. Araştırma hastanesi olduğu için temmuza gün verdi. Korkum bir yandan babam şeker hastası 6-7 ay insülin kullandı şükür şuan hapa geçti ama genetik risk var bu hastalıkta.
İnşallah canım. Şok oldum resmen derler ya kafamdan kaynar su döküldü diye. Şimdi çoğu şeyi tüketmemem gerek. Sık ve az yemem gerekiyor doktor 6 öğün beslenmelisin sabah erken kalkıp ilacını içmelisin vs deyince ona göre bir plan çizmeye çalışıyorum kendime.İns değildir canim. Ama daha yolun başında son diyabete çevirmeden müdahale ediliyor zaten. Sıkma canını ins tiroid de de bişey çıkmayacak sen rahat ol bak
Afiyet olsun canım güzel menü1 Haziran Salı
14.30
2 haşlanmış yumurta
3 adet köfte
Bi büyük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 ceviz
10 adet erik
3 adet kayısı
su: 3 lt
Adım: 9886
Evet canım öyle olmuşSabah biraz kalabalık canim. Afiyet olsun canim
Süper menü ve Spor gözlerim parladı1haziran menüm
Kahvaltı:8.30
1sahanda yumurta
Kk peynir
Yeşillik
Şekersiz çay
Aksam:16.00
4yk taze fasulye
Avuç ici kadar tavuk göğsü
2yk pirinç pilavı
Salata
2üçgen karpuz
18.00
16tane çiğ fındık
Su:2,5litre su
Spor:100 dk tempolu yürüyüş
300 puan Eki Görüntüle 2862393
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmenUcmelekannesi @masal3487
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Canım insülin direnci bende de vardı zor gerçekten öğün atlamak pek iyi bişey değil sürekli ara öğün yapmak öğünleri vaktinde yapmak gerekiyor sonra açlık krizi el ayak titremesi göz kararması var dönmesi yapıyor öğün atlayınca o açlıkla ne kadar yersem yiyim tokluk hissi gelmiyor titremem geçmiyordu benim mümkün mertebe yürüyüş yap canım insülin direncini kırmaya çok yardımcı oluyor cidden benim şükür kırıldı biraz zor olsa da şu an yok çok şükür doğumdan sonra da baktırdım sağlıklı beslenmeye geçince Allah in izniyle kırılır insAllah sıkma canınıİnşallah canım. Şok oldum resmen derler ya kafamdan kaynar su döküldü diye. Şimdi çoğu şeyi tüketmemem gerek. Sık ve az yemem gerekiyor doktor 6 öğün beslenmelisin sabah erken kalkıp ilacını içmelisin vs deyince ona göre bir plan çizmeye çalışıyorum kendime.
İns canim kırılacak ondirenc bişey olmayacak.İnşallah canım. Şok oldum resmen derler ya kafamdan kaynar su döküldü diye. Şimdi çoğu şeyi tüketmemem gerek. Sık ve az yemem gerekiyor doktor 6 öğün beslenmelisin sabah erken kalkıp ilacını içmelisin vs deyince ona göre bir plan çizmeye çalışıyorum kendime.
Gündüz hafif olduğu için akşamki döner gorunmedi gözüm.Kizlar bugun ugruyamadim malum izin hazirligi evlerin dip kose temizligi derken zaman bulamadim menumu yaziyim
sabah10:00 sekersiz kahve
oglen 12:30 dort catal lazanya (cocuktan kalan)
ara 16:00 kahve
aksam 19:00 el buyuklugunde ekmek arasi doner (yemek yapamayîca disardan oldu bugun
uc litre su U UcanSupurge
13 bin adim G Goklerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?