Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Harikasın adımlar nasıl işe yarayacak gör bak
Ne güzel oldu ya
Canını sıkma cancağzım insülin direnci kilo verdikçe düşen bir hastalık ama ilacını şimdi ihmal etme zayıfladıkça ilacı da bırakacaksın gör bak Namaria vardı takımda denk geldiniz mi bilmiyorum 120 kilo civarında başlamıştı takıma onun da insülin direnci vardı diyetisyene gidiyordu ve ilaçsız zayıflayarak kırdı insülin direncini benim anne tarafım full yüksek şeker hastası ve benim şekerim düşük doktor az az sık sık ye diyor bana da biraz daha düşerse baygınlık geçirirmişim bu cuma güzel bir eksi bildirimini yap izne ayıralım seni temmuzda diyetisyene başladığında geri dönersin listeye dilersen
Kumsaaallllll lazanya , döner Cuma’ya mezun olacaksın unutmaaaa

İnşallah canım

sağol canımm

hey yavrum vaayyyy

canım çok geçmiş olsun inşallah diyabete dönmez

canım babandan da biliyorsundur muhakkak, ama benim abim de 10 yaşından beri diyabetti, salatalığı bile hatta suyu bile ölçülü tüketmeliydi, paketli gıdalar kesinlikle yoktu, yapay şeker de
ama diyabet hastaları eğer öğünlerine dikkat ederlerse diyabet olmayan insanlara göre daha da sağlıklı oluyorlar ben hep bunu gördüm
daraltma içini Rabbim dermansız dert vermesin
dediğim gibi inşallah diyabete dönmez, bu da bi yerde senin elinde diyetisyenin vereceği listeye birebir uyarsan bir sıkıntı yaşamayacağına eminim
Rabbim şifanı versin

sağol canımm

Güzel canım afiyet olsun
Vallahi benim ki taştan yumuşak herseyi yer bazı arkadaslar söylerdi eşi çok yemek seciyormus diye vallahi çok zor hiç de cekemem öyle valla
Güzel canım afiyet olsun
Canım sen aslında güzel verirsin de motive olman lazim ve biraz sabretmen lazım, menulerin çok kötü değil ama meyveyi falan biraz azaltsan mi daha mı iyi olur ve akşam öğünlerini daha erkene çek çok geç kalınca da kilo vermeyi etkiliyor
Allah sabır versin bacıımmm
Allah razı olsun canım
1 Haziran Salı

14.30
2 haşlanmış yumurta
3 adet köfte
Bi büyük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 ceviz
10 adet erik
3 adet kayısı

su: 3 lt
Adım: 9886
Güzel canım afiyet olsun
Kolay gelsin canım, Allahım ya bu kv isı mi yok, ona buna takılıyor
Sen bana d3mistin ekmeği kes diye gerçekten o zaman kilo vermeye başlamıştım

sağol canımm

Evet canım attım kendim için dondurucuya, yattım pusuya cumayı bekliyorum
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Lazanya ve döner sagliksiz olmuş ama miktarlar az en azindan

Canım meyveyi pek tüketmem aslında dün karpuzu abartmış olabilirim en sevdiğim meyve ve yazın ilkiydi ayrıca çok güzeldi tadı yedim biraz tabi yemesem iyiydi

Ekmek de sadece sabah tüketiyorum yumurtadan felan tiksindim omleti de ekmeksiz tüketemiyorum
Ama öğünleri azaltacağım artık gerekirse aralıklı oruç yapacağım kahvaltı da yapmayabilirim
Az da olsa her güne spor ekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…