- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.801
Harikasın adımlar nasıl işe yarayacak gör bak1haziran menüm
Kahvaltı:8.30
1sahanda yumurta
Kk peynir
Yeşillik
Şekersiz çay
Aksam:16.00
4yk taze fasulye
Avuç ici kadar tavuk göğsü
2yk pirinç pilavı
Salata
2üçgen karpuz
18.00
16tane çiğ fındık
Su:2,5litre su
Spor:100 dk tempolu yürüyüş
300 puan Eki Görüntüle 2862393
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen @Ucmelekannesi @masal3487
Ne güzel oldu ya
Canını sıkma cancağzım insülin direnci kilo verdikçe düşen bir hastalık ama ilacını şimdi ihmal etme zayıfladıkça ilacı da bırakacaksın gör bak Namaria vardı takımda denk geldiniz mi bilmiyorum 120 kilo civarında başlamıştı takıma onun da insülin direnci vardı diyetisyene gidiyordu ve ilaçsız zayıflayarak kırdı insülin direncini benim anne tarafım full yüksek şeker hastası ve benim şekerim düşük doktor az az sık sık ye diyor bana da biraz daha düşerse baygınlık geçirirmişim bu cuma güzel bir eksi bildirimini yap izne ayıralım seni temmuzda diyetisyene başladığında geri dönersin listeye dilersenSelam kızlar öğleden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum ruhen.
tiroit sorunum olduğunu düşünürken tamamen Farklı bir noktadan vurdu sağlık beni.
İnsülin direncim varmış ve diyabet riski taşıyormuşum tüm kilo verememem, sıklıkla açlık krizi yaşamam bundanmış.
Tedaviye başladım. Günlük almam gereken ilacımı kullanacağım.
Özür dileyerek cuma listesinden çıkmak istiyorum. Sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. Temmuz da diyetisyenle birlikte bir yola çıkacağım ama şuan ki ruh halim bir yarış içine girmeye elverişli değil maalesef
Ben yine burada olacağım ama yarışmak istemiyorum artık.
Kumsaaallllll lazanya , döner Cuma’ya mezun olacaksın unutmaaaaKizlar bugun ugruyamadim malum izin hazirligi evlerin dip kose temizligi derken zaman bulamadim menumu yaziyim
sabah10:00 sekersiz kahve
oglen 12:30 dort catal lazanya (cocuktan kalan)
ara 16:00 kahve
aksam 19:00 el buyuklugunde ekmek arasi doner (yemek yapamayîca disardan oldu bugun
uc litre su U UcanSupurge
13 bin adim G Goklerce
İnşallah canımHarikasın adımlar nasıl işe yarayacak gör bak
Ne güzel oldu ya
Canını sıkma cancağzım insülin direnci kilo verdikçe düşen bir hastalık ama ilacını şimdi ihmal etme zayıfladıkça ilacı da bırakacaksın gör bak Namaria vardı takımda denk geldiniz mi bilmiyorum 120 kilo civarında başlamıştı takıma onun da insülin direnci vardı diyetisyene gidiyordu ve ilaçsız zayıflayarak kırdı insülin direncini benim anne tarafım full yüksek şeker hastası ve benim şekerim düşük doktor az az sık sık ye diyor bana da biraz daha düşerse baygınlık geçirirmişim bu cuma güzel bir eksi bildirimini yap izne ayıralım seni temmuzda diyetisyene başladığında geri dönersin listeye dilersen
Kumsaaallllll lazanya , döner Cuma’ya mezun olacaksın unutmaaaa
sağol canımmA aaaa tabiki dayanırım canim. Buzluğa kaldırdı mi tazecik çıkıyor yine
Gayet güzel menü Afiyet olsun canim
Sabah biraz kalabalık canim. Afiyet olsun canim
Kısır varken aksam patates olmasa iyi olurmuş afiyet olsun canim
Meyve fazla olmuş sanki canim 3 tam dilim karpuz zaten fazla sankim en fazla 3 üçgen dlm öneriliyor sanki
Güzel afiyet olsun canim
hey yavrum vaayyyy1haziran menüm
1sahanda yumurta
Kk peynir
Yeşillik
Şekersiz çay
4yk taze fasulye
2yk pirinç pilavı
Salata
2üçgen karpuz
18.00
16tane çiğ fındık
canım çok geçmiş olsun inşallah diyabete dönmezSelam kızlar öğleden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum ruhen.
tiroit sorunum olduğunu düşünürken tamamen Farklı bir noktadan vurdu sağlık beni.
İnsülin direncim varmış ve diyabet riski taşıyormuşum tüm kilo verememem, sıklıkla açlık krizi yaşamam bundanmış.
Tedaviye başladım. Günlük almam gereken ilacımı kullanacağım.
Özür dileyerek cuma listesinden çıkmak istiyorum. Sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. Temmuz da diyetisyenle birlikte bir yola çıkacağım ama şuan ki ruh halim bir yarış içine girmeye elverişli değil maalesef
Ben yine burada olacağım ama yarışmak istemiyorum artık.
canım babandan da biliyorsundur muhakkak, ama benim abim de 10 yaşından beri diyabetti, salatalığı bile hatta suyu bile ölçülü tüketmeliydi, paketli gıdalar kesinlikle yoktu, yapay şeker deİnşallah canım. Şok oldum resmen derler ya kafamdan kaynar su döküldü diye. Şimdi çoğu şeyi tüketmemem gerek. Sık ve az yemem gerekiyor doktor 6 öğün beslenmelisin sabah erken kalkıp ilacını içmelisin vs deyince ona göre bir plan çizmeye çalışıyorum kendime.
sağol canımmAfiyet olsun canım güzel menü
Evet canım öyle olmuş
Süper menü ve Spor gözlerim parladı
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Canım insülin direnci bende de vardı zor gerçekten öğün atlamak pek iyi bişey değil sürekli ara öğün yapmak öğünleri vaktinde yapmak gerekiyor sonra açlık krizi el ayak titremesi göz kararması var dönmesi yapıyor öğün atlayınca o açlıkla ne kadar yersem yiyim tokluk hissi gelmiyor titremem geçmiyordu benim mümkün mertebe yürüyüş yap canım insülin direncini kırmaya çok yardımcı oluyor cidden benim şükür kırıldı biraz zor olsa da şu an yok çok şükür doğumdan sonra da baktırdım sağlıklı beslenmeye geçince Allah in izniyle kırılır insAllah sıkma canını
Güzel canım afiyet olsun1 Haziran menü
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Bir dilim salam
İki lokma ekmek
Yeşil çay
13.30
Bir kase kısır
16.30
Sade Türk kahvesi
19.00
Fırında bir tavuk but
İki dilim patates
Birsz sebze biber domates sogan sarımsaklı falan
Salata
Bir kase yogurt
Bir sade soda
3 lt su
Spor yok cok temizlik yaptım yoruldum baya terledim zaten
Vallahi benim ki taştan yumuşak herseyi yerNe güzel benim eşim nohut fasulye corba gibi sulu yemekleri yiyorda böyle fırında pişen katı seyleri tavuk vs gibi yemiyor kalınca. Yoksa yemek seçmez yer cogunu yemek seçen erkek çok zor babamdan biliyorum babam etten tavuktan baska bişey yemez sebze falan, yemekte sogan yemez annem ne yapacağını şaşırır yazık
Güzel canım afiyet olsun01.06.21
9.30
2 yumurtalı yarım parmak sucuklu omletin çeyreği
1 kaşık labne
Domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
12.00
2 tam dilim karpuz
15.00
1 avuç kiraz
3 çilek
Filtre kahve
20.15
3 içli köfte haşlanmış
1 bardak ayran
Taze nane
Su 2.5 L
2 bardak bitki çayı
100 ip atlama 20 p
10 dk bacak egzersizi 30 p
25 skuat 5 p
3046 adım 30 p
U UcanSupurgeasliogretmen
Canım sen aslında güzel verirsin de motive olman lazim ve biraz sabretmen lazım, menulerin çok kötü değil ama meyveyi falan biraz azaltsan mi daha mı iyi olur ve akşam öğünlerini daha erkene çek çok geç kalınca da kilo vermeyi etkiliyorKızlar ben geçen sene emziriyordum acaba ondan mı daha iyi veriyordum bu sene çok kötü ilerliyorum yabir de koca kanıma girdi ikinciyi düşünüyoruz pko olduğu için hemen olmuyor ilaç başlayacağım inşallah
Çok şekerli tüketmek istiyorum görünce dayanamıyorum benim normalde şeker ilacı da kullanmam gerekti ama uzun zamandır kullanmıyorum bu kg larda olmam bile mucize benim için ama hamile kalmadan önce biraz daha kg vermem benim için yine de çok iyi olurgel gelelim hiç motive değilim bir türlü ilerleme yok napsam ki
Allah razı olsun canımAllah sabır versin bacıımmm
Güzel canım afiyet olsun1 Haziran Salı
14.30
2 haşlanmış yumurta
3 adet köfte
Bi büyük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 ceviz
10 adet erik
3 adet kayısı
su: 3 lt
Adım: 9886
Kolay gelsin canım, Allahım ya bu kv isı mi yok, ona buna takılıyorSelam kızlar.
Yorucu bir gündü benim için,okuldan eve gelince aksama kadar pencere kapı sildim,daha da bitmedi işler,mutfak dolaplarını da sileyim.Kayinvalide takık,şimdi bir şey söyler canım sıkılır gerilirim hiç gerek yok.
Sen bana d3mistin ekmeği kes diye gerçekten o zaman kilo vermeye başlamıştımGeçen seneki menülerime baktım her güne spor eklemişim az da olsa ve 2 ana 2 ara öğün yapmışım genellikle ve porsiyonlar az ayrıca ekmek tüketmemişim akşamı da baya erken kapatmışım
Nedenini buldum izne ayrılma konusunda kararsızımşimdi niye yapamayayım ki ya
sağol canımmGüzel canım afiyet olsun
Vallahi benim ki taştan yumuşak herseyi yerbazı arkadaslar söylerdi eşi çok yemek seciyormus diye vallahi çok zor hiç de cekemem öyle valla
Güzel canım afiyet olsun
Canım sen aslında güzel verirsin de motive olman lazim ve biraz sabretmen lazım, menulerin çok kötü değil ama meyveyi falan biraz azaltsan mi daha mı iyi olur ve akşam öğünlerini daha erkene çek çok geç kalınca da kilo vermeyi etkiliyor
Allah razı olsun canım
Güzel canım afiyet olsun
Kolay gelsin canım, Allahım ya bu kv isı mi yok, ona buna takılıyor
Sen bana d3mistin ekmeği kes diye gerçekten o zaman kilo vermeye başlamıştım
Evet canım attım kendim için dondurucuya, yattım pusuya cumayı bekliyorumA aaaa tabiki dayanırım canim. Buzluğa kaldırdı mi tazecik çıkıyor yine
Gayet güzel menü Afiyet olsun canim
Sabah biraz kalabalık canim. Afiyet olsun canim
Kısır varken aksam patates olmasa iyi olurmuş afiyet olsun canim
Meyve fazla olmuş sanki canim 3 tam dilim karpuz zaten fazla sankim en fazla 3 üçgen dlm öneriliyor sanki
Güzel afiyet olsun canim
Çok güzel canım afiyet olsun1haziran menüm
1sahanda yumurta
Kk peynir
Yeşillik
Şekersiz çay
4yk taze fasulye
2yk pirinç pilavı
Salata
2üçgen karpuz
18.00
16tane çiğ fındık
Güzel canım afiyet olsun
Lazanya ve döner sagliksiz olmuş ama miktarlar az en azindanKizlar bugun ugruyamadim malum izin hazirligi evlerin dip kose temizligi derken zaman bulamadim menumu yaziyim
sabah10:00 sekersiz kahve
oglen 12:30 dort catal lazanya (cocuktan kalan)
ara 16:00 kahve
aksam 19:00 el buyuklugunde ekmek arasi doner (yemek yapamayîca disardan oldu bugun
uc litre su U UcanSupurge
13 bin adim G Goklerce
Kalktım kalktım isteyim canım azcik yoğunluk vardıKalkmadınız mı ey ahali ?
Kolay gelsin canımKalktım kalktım isteyim canım azcik yoğunluk vardı
ohoooo ben erkenci kuş yatma vaktim bile geldi benceKalkmadınız mı ey ahali ?
Canım meyveyi pek tüketmem aslında dün karpuzu abartmış olabilirim en sevdiğim meyve ve yazın ilkiydi ayrıca çok güzeldi tadı yedim biraz tabi yemesem iyiydiGüzel canım afiyet olsun
Vallahi benim ki taştan yumuşak herseyi yerbazı arkadaslar söylerdi eşi çok yemek seciyormus diye vallahi çok zor hiç de cekemem öyle valla
Güzel canım afiyet olsun
Canım sen aslında güzel verirsin de motive olman lazim ve biraz sabretmen lazım, menulerin çok kötü değil ama meyveyi falan biraz azaltsan mi daha mı iyi olur ve akşam öğünlerini daha erkene çek çok geç kalınca da kilo vermeyi etkiliyor
Allah razı olsun canım
Güzel canım afiyet olsun
Kolay gelsin canım, Allahım ya bu kv isı mi yok, ona buna takılıyor
Sen bana d3mistin ekmeği kes diye gerçekten o zaman kilo vermeye başlamıştım
Kızlar bana acil tartı önerir misiniz yağ ölçerli olursa güzel kaliteli bişey istiyorum
benimkinde yok, ama benimkinin markasında olup daha üst modellerinde olanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?