- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.381
hayirli olsun canim tebrik ederim
oh oh ohh pek sevindim...de sen gidersen biz ne yapıcaz??:26:..
selam beybiler..saçlarımı boyadım, daha doğrusu dip boya yaptım , beyaz saçlarım var netekim..vakti dolana kadar bakayım dedim ama pek uğrayan olmamış..fadime halen yok
günaydın kızlaaar
tartı 55.2 gösterdi. bi ara 55.1'i görmüştüm. az kaldı 54 lereeeeeeee
müşteri hizmetleri temsilciliği kuzum + pazarlamazor bir iş yani, 20 gün eğitim sürecini geçmeden başlayamıyorsun işe. maaşı da idare eder yani pek iyi değil, ama çalışmam lazım.
o +300 ü de kafaya takma ya. bak daha 2 gün önce tartı +600 mü ne gösterdi benim.alıştım artık ben
selam beybiler..saçlarımı boyadım, daha doğrusu dip boya yaptım , beyaz saçlarım var netekim..vakti dolana kadar bakayım dedim ama pek uğrayan olmamış..fadime halen yok
sağ olsun kuzularııımm
hopişcan alemsinbüşra var sen varsın siz götürürsünüz artık topiği günde 10 sa çalışcam :18: anca yemek molamda girer yazarım. bi de akşam eve geldiğim de yatmadan yazarım çok yoğun bi iş ama para kazanmam gerek. zaten buraya yetişemez hale gelirsem kimsenin hakkını yemem çıkarım takımdan, ama arada size bakarım tabi. bırakmam yani yol arkadaşlarımı.
benim dibi görsen dip değil bir karış elkarar veremedim aylardır kızıldan hangi renge döneceğime. p.tesi de iş başlıyor. bu saçla napcam ben. karar veremediğim içn yarın yine kızıla boyayacağım sanırım. bu kadar bekleyişim boşa gitcek
merhabalarrrr :) nasılız bakalım. busişim hayırlı olsun işin. sormak ayıp olmasın ne işi.
yok ya takmayacağım :) baksana artık + larım bile 6 lı rakamlar :) o yüzden rahatım :)dikkatte ediyorum artık yediklerime falan :) o yüzden o muhtemelen günlük oynamalardır. bu çarşambaya kadar 68 leri görmeliyim yani yoksa kaçarı yok ama moral bozmakta yok. :)
bu arada hayırlı uğurlu olsun tekrardan canımcım :) darısı başıma benimde iş biraz değişik böyle tur olunca arıyorlar gidiyorsun işearamadılar henüz turlar başlamadı havalar soğuk die :S başlasada paramı kazansam
benimde saçlar kızıl :) ben yaza doğru iyice akana kadar bekleyeceğim :) sonra koyu karamel yapacağım sonra kışın yine kızıl :) renklerime kara verdim ben :)kızılı ilk defa boyadım herkes çok yakıştırdı :) 1.5 ay oldu dipler geldi ama kızıl koyu olduundan çok dikkat çekmiyor dipciklerim şuanda :) bu kızılı boyarken saçımı azıcık açtılar karamel oldu o an bittim vazgeçtim boyadan bi ara hatta öyle kalsın istedim :) ama yaza yaptırıcam ten rengim süper açılıyor öyle :) esmerim çünkü ve o renk açmıştı en az 2 ton rengimi :)
biz bakarız tabi kuzum :) ben habire girer girer yazarım sen yeterki rahat et ama öyle tajımdan çıkcam falan ne bu böyle
sağ ol kuzucuummüşteri hizmetleri temsilciliği + pazarlama
evet kuzuu artık 70 lerden kurtulduun :13: benim de para kazanmam gerek züğürtlükten ölücem yoksaişte ben öyle pek renk değiştiren bi insan değilim. bu zamana kadar senelerce mavi siyah ve siyah kullandım. 2,5 senedir de kızıl saçım. kahve tonları istiyorum ama normal saçımda kahve şuan da 4 parmak dibim gelmiş durumda yani düşün. dip değil yani, hem biraz dinlensin diye bıraktım hem de kararsız kaldım. zaten çalışmıyordum da evde rahattım. ama şimdi iş yerindeki kızları bir görsen, çok bakımlılar. onların yanında saçım böyle gitmek istemiyorum
napcam ben yaa şimdi kahve tonları bir şey yapsam kendim, altlar kızıl olduğu için nasıl durur bilmiyorum. üst ve alt farklı olup saçma sapan bi renk çıkabilir ortaya. saçım çok uzun kuaförler deli para istiyor ve para sıkıntım var, kendim boyayacağım yani. o yüzden kızıldan başka şansım yok gibi.
canım kzıolın iyice aktıysa kapanır :) aslında ben bu mesajına uzunca bir cevap yazdım ama telefondan yazım hepside silindi yanlışlıklakısa ve öz olarak koyu kahve yaparsan zaten 2.5 aydır dinlenmiş ve iyice akmış olduğu için saç rengin yeni bir renk alır tatlım. :)
o ne kiz kitap izle film okukitap izle film oku bişi yap....
tebrikleeer hem sevindim hem de uzuldum simdi calisirken bu kadar giremezsin sen foruma ne bencilim di mi? Olsun ne zaman girersen biz burdayizkızlaar işe kabul edildim bugün
pazartesi 20 günlük eğitim sürecim başlayacak. sonrasında iş başı
ayy öyle mi diyosuunkoyu kahve mi bilmiyorum ama normal canlı bi kahve düşünüyorum. kahve hiç denemedim daha önce. hatta bir çılgınlık yapıp sarı yapmak bile istiyorum. ama düz sarı saçlar güzel durmuyor sanki. mutlaka balyajlı olması lazım gibi. bi de beni yaşımdan çok büyük gösterir diye yanaşamıyorum.:26:
o ne kiz kitap izle film okudiyetin sonuclari
tebrikleeer hem sevindim hem de uzuldum simdi calisirken bu kadar giremezsin sen foruma ne bencilim di mi? Olsun ne zaman girersen biz burdayiz
simdi bugun giremedim ama niye? sabah eken kalktim oglumun arkadasi bizde yatti kahvalti falan hazirladim, tam oglene dogru girecektim cocugun annesi geldi oglunu almaya,gelirken de damla cikolatali citir citir kurabiyeler getirmiseee biz de essek degiliz bi kahve yaptik yanina da kurabiyeleri koydum onlar yedi :125::125: ben yutkundum sonra gittiler biz de disari ciktik sabah yumurta,tofu salam,lor yedim.disarda oglen balik izgara aksam eve gelince biftek yedim buraya kadar iyi ama sanirim ben foruma duzenli girmedigimde motivasyonum dusuyo hersey normaldi sadece burda sizlerle yazismadim yaaa sanirim ondan demin cayimi aldim veeeeeeeeee o damla cikolatali kurabiyelerden bir parca pirinc kadar kirinti aldim agzima olmaz booole bisey yaaa bi kirinti daha derken bi kurabiyeyi yemisim eee dedim ha bir ha iki veeee ikinciyi bayagi yedim yani gercekten cok utaniyoruuuuum nasil yaptim hala inanamiyorum Buseee ne yapiiim ben yaaaa bak Turkiye bana yaramadi yaaaa offff ben kesin alicam verdigim kilolari cook korkuyorum basa donmekten.
tebrikleeer hem sevindim hem de uzuldum simdi calisirken bu kadar giremezsin sen foruma ne bencilim di mi? Olsun ne zaman girersen biz burdayiz
simdi bugun giremedim ama niye? sabah eken kalktim oglumun arkadasi bizde yatti kahvalti falan hazirladim, tam oglene dogru girecektim cocugun annesi geldi oglunu almaya,gelirken de damla cikolatali citir citir kurabiyeler getirmiseee biz de essek degiliz bi kahve yaptik yanina da kurabiyeleri koydum onlar yedi :125::125: ben yutkundum sonra gittiler biz de disari ciktik sabah yumurta,tofu salam,lor yedim.disarda oglen balik izgara aksam eve gelince biftek yedim buraya kadar iyi ama sanirim ben foruma duzenli girmedigimde motivasyonum dusuyo hersey normaldi sadece burda sizlerle yazismadim yaaa sanirim ondan demin cayimi aldim veeeeeeeeee o damla cikolatali kurabiyelerden bir parca pirinc kadar kirinti aldim agzima olmaz booole bisey yaaa bi kirinti daha derken bi kurabiyeyi yemisim eee dedim ha bir ha iki veeee ikinciyi bayagi yedim yani gercekten cok utaniyoruuuuum nasil yaptim hala inanamiyorum Buseee ne yapiiim ben yaaaa bak Turkiye bana yaramadi yaaaa offff ben kesin alicam verdigim kilolari cook korkuyorum basa donmekten.
Ben sinirli izinlileri de birakip iki gun saf protein yapicam:18:
sarıya dönemz kızıldan saçların yani kendin yapamazsın kuaför içinde bütçem yeterli değil diyorsunama bence eğer paranı alana kadar idare edersen git kuaföre akıttır sonra istediğin renge boyat zaten aktığından dolayı çok yıpranmaz saçın canımcım.ve sakın sarı yapma yaşını daha büyük gösterir baluyajda yıpratır yani kızıldan sarıya falan cıksss...
emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenasıl yersin hemde 2 tane???? sen ye böyle ye sonra geri al o verdiğin kiloları dukanda olmaz öyle şeyyy..
emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenasıl yersin hemde 2 tane???? sen ye böyle ye sonra geri al o verdiğin kiloları dukanda olmaz öyle şeyyy..
Busecim ne desen haklisin hiiic savunulcak tarafi yok bu esekligin ah yaa nasil yedim ne oldu yedimde sanki nasil ofkeliyim kendime yarin uyaninca hooop gelirmis verdigim kilolaremineee beni çok şaşırttınböyle yaparsan aynen geri alırsın. ben hoşmerimi yediğimde ertesi gün sanırım +800 çıkmıştım. yani bu diyette kaçamak olmaz evet 2 gün atak yapcaksın dediğin gibi derhal. seninki çok büyük kaçamak sınıfına giriyor benimki gibi
dukandiyetitariflerim: KAÇAMAK NEDİR?
tamam canım ben kahvede karar kıldım
evet olmaz dukanda böyle şeybu eminenin 3. kaçamak oluyor
Busecim ne desen haklisin hiiic savunulcak tarafi yok bu esekligin ah yaa nasil yedim ne oldu yedimde sanki nasil ofkeliyim kendime yarin uyaninca hooop gelirmis verdigim kilolaray inan kendi kendime nazarim deydi ben kendi kendime hayret ediyordum nasil iyi gidiyorum diyeeee uffff cok moralim bozuldu yaaa aslinda hem duzenli girememem hem de verdigim kilonun azalmasi beni biraz soguttu diyetten ama hemen kendime ceki duzen vermeliyim yok olmaz booole nasil mutluydum hic mutlulugum falan kalmadi yikildim resmen yaaa
offf en bela renk kızıldır..boyatınca güzel ama kurtulması çook zor ki onuda her kuaför yapamıyor maalesef..kurtulucam derken saçını bitiriyorlar...o kadar beklemişsin , saçım yıpranmasın diyorsan saçındaki kızılı akıtmadan daha koyu bir renge koyu kahveye boyayabilirsin ama yinede dip ile saç ucu arasında bir ton farkı olur..ya da işinin ehli bir kuaföre gideceksin o boyayı akıtcak ama yinede bu işlemde saç zarar görür benden söylemesi..dedim ya en belası bu kızıl, kurtulmak işkence..benim dibi görsen dip değil bir karış elkarar veremedim aylardır kızıldan hangi renge döneceğime. p.tesi de iş başlıyor. bu saçla napcam ben. karar veremediğim içn yarın yine kızıla boyayacağım sanırım. bu kadar bekleyişim boşa gitcek
benim kendi doğal rengim kahve zaten canım..bende yine kahveye boyadım ..hayırlı olsun canım :)ne renk??
:
offf en bela renk kızıldır..boyatınca güzel ama kurtulması çook zor ki onuda her kuaför yapamıyor maalesef..kurtulucam derken saçını bitiriyorlar...o kadar beklemişsin , saçım yıpranmasın diyorsan saçındaki kızılı akıtmadan daha koyu bir renge koyu kahveye boyayabilirsin ama yinede dip ile saç ucu arasında bir ton farkı olur..ya da işinin ehli bir kuaföre gideceksin o boyayı akıtcak ama yinede bu işlemde saç zarar görür benden söylemesi..dedim ya en belası bu kızıl, kurtulmak işkence..
benim kendi doğal rengim kahve zaten canım..bende yine kahveye boyadım ..
herkese keyifli pazarlar kızlar..
offf en bela renk kızıldır..boyatınca güzel ama kurtulması çook zor ki onuda her kuaför yapamıyor maalesef..kurtulucam derken saçını bitiriyorlar...o kadar beklemişsin , saçım yıpranmasın diyorsan saçındaki kızılı akıtmadan daha koyu bir renge koyu kahveye boyayabilirsin ama yinede dip ile saç ucu arasında bir ton farkı olur..ya da işinin ehli bir kuaföre gideceksin o boyayı akıtcak ama yinede bu işlemde saç zarar görür benden söylemesi..dedim ya en belası bu kızıl, kurtulmak işkence..
benim kendi doğal rengim kahve zaten canım..bende yine kahveye boyadım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?