Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Jasminium84 ve asliogretmen inin tartısı güzel yağ ölçme özelliği var mı bilmiyorum

Bir tane var xiaomi 160 civarı ama yorumlara bakınca çok az bir kısım fazla ölçtürünüz söylemiş 1 2 kg

Kalkmadınız mı ey ahali ?
Ooo sabah 7de ayaktaydim bı pazara gittim geldim 4000 adımımı atmışım bile. Geldim sebzeleri yerleştirdim az sonra Leslie yapacağım. Öğleden sonra eşim erken çıkacakmış bı çarşıya dolanacagiz bakılacak bir iki bişey var.
Uzun havaya bayilildim

01.06.2021

Kahvaltı 7.00
2 dilim t. B. Ekmeği, 1dilim peynir, domates, salatalık, 2zeytin,çay

Ara 10.30
3 ceviz, orta Türk kahvesi
11.00
1incir,1kayısı

Öglen 12.00
1 servis kaşığı kuru fasulye, 3kaşık yogurt, 1dilim t. B. Ekmeği

Ara 16.00
1 kupa Az sütle nescafe

Akşam 18.30
2 haşlanmış yumurtadan salata, 1dilim t. B. Ekmek, çay

Ara 20.00
Bir tabak kiraz ve 3 yeni dünya

Spor 8000 adım. 80 puan
Su 3 lt

U UcanSupurge asliogretmen G Goklerce

Şu sıralar kabızlık sorunu yaşıyorum kızlar. Meyveyi bu sebeple yedim. Etkisini gördüm ama

Güzel menü canim. Ekmek miktarın biraz fazla gibimi bilemedim kuru fasulye ve yumurtada varken en azından 2 dlm ekmek daha iyi olurmus

Güzel menü canim. Ekmek miktarın biraz fazla gibimi bilemedim kuru fasulye ve yumurtada varken en azından 2 dlm ekmek daha iyi olurmus
Teşekkür ederim canım evet ekmek dün fazla oldu farkındayım. Ama şu malum açlık ve tatlı ataklarından yaşadım . Biraz onunda etkisi oldu sanırım.

Öğün sayın mı fazla yolda her öğünde ekmek olması mı gözüme battı aslında miktarlar da çok değil kalabalık gözüken fakat dengeli bir menü sanki
Canım kacırdum mı cınsıyet belli oldumu erkekmi
Evet canım son iki kontrolde erkek dendi

Ama yapma bunu, yapmaaaa bunu
Dondurucuya at tazeliği gitmesin mikrodalgan varsa yarım dakika filan ısıt tazecik oluyor
Oooooo ooooo yapmayın nnnn bunu
01.06.2021
11.00 sütlü kahve
13.00
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 kase yeni dünya

15.00 sade kahve
19.00 8 yk zeytin yağlı fasulye, yogurt

Su: 3.5 lt olur
Çok iyi afiyet olsun canım
Ceviz sabah çok değilse güzel canım, afiyet olsun
Kısır çok değilse güzel menü, afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım,
1 Haziran Salı

14.30
2 haşlanmış yumurta
3 adet köfte
Bi büyük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 ceviz
10 adet erik
3 adet kayısı

su: 3 lt
Adım: 9886
Afiyet olsun canım
Sorunun çözümünü bulmuşsun canım. Moral bozma, izne ayrılınca Kısa sürede ipin ucu kaçıyor bence.
Güzel menü afiyet olsun canım. Adım süper, maşallah diyorum
Koşacağız bile
Evetttt
Kiz yok koridor uzundu salonla odayı da birleştirdim evde yürüdüm.migrenim epeydir tutmamıştı milli egitim bakanına sinirlendim ya iki gündür .ondan tuttu migrenim
Yapacak bir şey yok canım. Bu şekilde devam edecek malesef.
Güzel menu, afiyet olsun canım
Perşembe anneme gideceğim köyden kız kardeşim geliyor. İns ordada çıkarız yürüyüşe tabi bu kadar olurmu bilmiyorum ki . Ama devam tabi bırakmak yok
Mis gibi temiz hava. Tadını çıkar canım
Geçmiş olsun canım. Sıkma canını. Tahlil sonuçlarından sonra ilaç ve diyetle atlatırsın inşallah
Afiyet olsun canım
Dün bende kirazı abarttım biraz.

Öğün sayın mı fazla yolda her öğünde ekmek olması mı gözüme battı aslında miktarlar da çok değil kalabalık gözüken fakat dengeli bir menü sanki

Ekmekler göze batıyor canımdün biraz fazla Oldu.birde akşam meyve öğünü. Bağırsakları çalıştırsın diye yedim.

Maşallah canım. Sağlıkla gelsin inşallah

sağol canımm

sağol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…