- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.821
Bir tane var xiaomi 160 civarı ama yorumlara bakınca çok az bir kısım fazla ölçtürünüz söylemiş 1 2 kgbenimkinde yok, ama benimkinin markasında olup daha üst modellerinde olanlar var
ama bence gerek yokTemelinSafinazi istediği kadar iyi olsun bi tartının doğru yağ ölçebileceğine inanmıyorum ben
yağ ölçerli diye 100-200 fazla vermeye gerek yok bence
Ooo sabah 7de ayaktaydim bı pazara gittim geldim 4000 adımımı atmışım bile. Geldim sebzeleri yerleştirdim az sonra Leslie yapacağım. Öğleden sonra eşim erken çıkacakmış bı çarşıya dolanacagiz bakılacak bir iki bişey var.Kalkmadınız mı ey ahali ?
Güzel menü canim. Ekmek miktarın biraz fazla gibimi bilemedim kuru fasulye ve yumurtada varken en azından 2 dlm ekmek daha iyi olurmus01.06.2021
Kahvaltı 7.00
2 dilim t. B. Ekmeği, 1dilim peynir, domates, salatalık, 2zeytin,çay
Ara 10.30
3 ceviz, orta Türk kahvesi
11.00
1incir,1kayısı
Öglen 12.00
1 servis kaşığı kuru fasulye, 3kaşık yogurt, 1dilim t. B. Ekmeği
Ara 16.00
1 kupa Az sütle nescafe
Akşam 18.30
2 haşlanmış yumurtadan salata, 1dilim t. B. Ekmek, çay
Ara 20.00
Bir tabak kiraz ve 3 yeni dünya
Spor 8000 adım. 80 puan
Su 3 lt
U UcanSupurgeasliogretmen G Goklerce
Şu sıralar kabızlık sorunu yaşıyorum kızlar. Meyveyi bu sebeple yedim. Etkisini gördüm ama
Canım kacırdum mı cınsıyet belli oldumu erkekmiAy ben de kızımın bebeklik kıyafetlerine baktım erkeğe uyacak var mı diye beyaz zıbınlardan başka bir şey bulamadım hep pembe hep tütü
Teşekkür ederim canımGüzel menü canim. Ekmek miktarın biraz fazla gibimi bilemedim kuru fasulye ve yumurtada varken en azından 2 dlm ekmek daha iyi olurmus
Aaa Aaa bebeğin cinsiyeti belli oldum U UcanSupurge canımCanım kacırdum mı cınsıyet belli oldumu erkekmi
Allah razı olsun canım
Öğün sayın mı fazla yolda her öğünde ekmek olması mı gözüme battı aslında miktarlar da çok değil kalabalık gözüken fakat dengeli bir menü sanki01.06.2021
Kahvaltı 7.00
2 dilim t. B. Ekmeği, 1dilim peynir, domates, salatalık, 2zeytin,çay
Ara 10.30
3 ceviz, orta Türk kahvesi
11.00
1incir,1kayısı
Öglen 12.00
1 servis kaşığı kuru fasulye, 3kaşık yogurt, 1dilim t. B. Ekmeği
Ara 16.00
1 kupa Az sütle nescafe
Akşam 18.30
2 haşlanmış yumurtadan salata, 1dilim t. B. Ekmek, çay
Ara 20.00
Bir tabak kiraz ve 3 yeni dünya
Spor 8000 adım. 80 puan
Su 3 lt
U UcanSupurgeasliogretmen G Goklerce
Şu sıralar kabızlık sorunu yaşıyorum kızlar. Meyveyi bu sebeple yedim. Etkisini gördüm ama
Evet canım son iki kontrolde erkek dendiCanım kacırdum mı cınsıyet belli oldumu erkekmi
Ama yapma bunu, yapmaaaa bunuKızlar bugün bize kilisten müthiş bol antep fıstıklı baklava geldiAllahım cumaya kadar dayanma gücü ver Amin, en son bu baklavadan geldiğinde ben hamileydim 3 yıl önce falan ve tadını biliyorum aşırı hatta insan aşırısi güzeldi vallahi bilmesem daha kolay dayanirdim ama şimdi el mahkum cumaya bekleyeceğim
Oooooo ooooo yapmayın nnnn bunuDondurucuya at tazeliği gitmesin mikrodalgan varsa yarım dakika filan ısıt tazecik oluyor
Çok iyi afiyet olsun canım01.06.2021
11.00 sütlü kahve
13.00
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 kase yeni dünya
15.00 sade kahve
19.00 8 yk zeytin yağlı fasulye, yogurt
Su: 3.5 lt olur
Ceviz sabah çok değilse güzel canım, afiyet olsun1 Haziran Salı
Kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
Avuç içi kadar beyaz ekmek
1 çay kaşığı çikolata
Ara
2 ceviz
1 elma
Akşam 19:30
2 servis kaşığı yeşil mercimek salatası
2 servis kaşığı patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 lokma ekmek
Su 3.5 lt olur
Spor yok koşu bandınin yağını aldı eşim akşam yağlayabilirsem insAllah yürürüm
Kısır çok değilse güzel menü, afiyet olsun canım1 Haziran menü
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Bir dilim salam
İki lokma ekmek
Yeşil çay
13.30
Bir kase kısır
16.30
Sade Türk kahvesi
19.00
Fırında bir tavuk but
İki dilim patates
Birsz sebze biber domates sogan sarımsaklı falan
Salata
Bir kase yogurt
Bir sade soda
3 lt su
Spor yok cok temizlik yaptım yoruldum baya terledim zaten
Afiyet olsun canım,01.06.21
9.30
2 yumurtalı yarım parmak sucuklu omletin çeyreği
1 kaşık labne
Domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
12.00
2 tam dilim karpuz
15.00
1 avuç kiraz
3 çilek
Filtre kahve
20.15
3 içli köfte haşlanmış
1 bardak ayran
Taze nane
Su 2.5 L
2 bardak bitki çayı
100 ip atlama 20 p
10 dk bacak egzersizi 30 p
25 skuat 5 p
3046 adım 30 p
U UcanSupurgeasliogretmen
Afiyet olsun canım1 Haziran Salı
14.30
2 haşlanmış yumurta
3 adet köfte
Bi büyük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 ceviz
10 adet erik
3 adet kayısı
su: 3 lt
Adım: 9886
Sorunun çözümünü bulmuşsun canım. Moral bozma, izne ayrılınca Kısa sürede ipin ucu kaçıyor bence.Geçen seneki menülerime baktım her güne spor eklemişim az da olsa ve 2 ana 2 ara öğün yapmışım genellikle ve porsiyonlar az ayrıca ekmek tüketmemişim akşamı da baya erken kapatmışım
Nedenini buldum izne ayrılma konusunda kararsızımşimdi niye yapamayayım ki ya
Güzel menü afiyet olsun canım. Adım süper, maşallah diyorum1haziran menüm
Kahvaltı:8.30
1sahanda yumurta
Kk peynir
Yeşillik
Şekersiz çay
Aksam:16.00
4yk taze fasulye
Avuç ici kadar tavuk göğsü
2yk pirinç pilavı
Salata
2üçgen karpuz
18.00
16tane çiğ fındık
Su:2,5litre su
Spor:100 dk tempolu yürüyüş
300 puan Eki Görüntüle 2862393
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen Ucmelekannesi @masal3487
EvettttKoşacağız bile
Yapacak bir şey yok canım. Bu şekilde devam edecek malesef.Kiz yok koridor uzundu salonla odayı da birleştirdim evde yürüdüm.migrenim epeydir tutmamıştı milli egitim bakanına sinirlendim ya iki gündür .ondan tuttu migrenim
Güzel menu, afiyet olsun canım
Mis gibi temiz hava. Tadını çıkar canımPerşembe anneme gideceğim köyden kız kardeşim geliyor. İns ordada çıkarız yürüyüşe tabi bu kadar olurmu bilmiyorum ki . Ama devam tabi bırakmak yok
Geçmiş olsun canım. Sıkma canını. Tahlil sonuçlarından sonra ilaç ve diyetle atlatırsın inşallahRenkli ultrason ile tekrar bakacaklarmış onunla alakalı ama şu baş dönmelerim göz kararmalarım hep insülin direncindenmiş. Doktor bir kaç soru sordu açlık tokluk kan şekerine bakacağız bu durumda dedi. Direk ona yöneldi zaten canım. İlaç yazdı ve Diyetisyene sevk etti. Araştırma hastanesi olduğu için temmuza gün verdi. Korkum bir yandan babam şeker hastası 6-7 ay insülin kullandı şükür şuan hapa geçti ama genetik risk var bu hastalıkta.
Afiyet olsun canımKizlar bugun ugruyamadim malum izin hazirligi evlerin dip kose temizligi derken zaman bulamadim menumu yaziyim
sabah10:00 sekersiz kahve
oglen 12:30 dort catal lazanya (cocuktan kalan)
ara 16:00 kahve
aksam 19:00 el buyuklugunde ekmek arasi doner (yemek yapamayîca disardan oldu bugun
uc litre su U UcanSupurge
13 bin adim G Goklerce
Dün bende kirazı abarttım biraz.Canım meyveyi pek tüketmem aslında dün karpuzu abartmış olabilirim en sevdiğim meyve ve yazın ilkiydi ayrıca çok güzeldi tadı yedim biraz tabi yemesem iyiydi
Ekmek de sadece sabah tüketiyorum yumurtadan felan tiksindim omleti de ekmeksiz tüketemiyorum
Ama öğünleri azaltacağım artık gerekirse aralıklı oruç yapacağım kahvaltı da yapmayabilirim
Az da olsa her güne spor ekleyeceğim
Ekmekler göze batıyor canımÖğün sayın mı fazla yolda her öğünde ekmek olması mı gözüme battı aslında miktarlar da çok değil kalabalık gözüken fakat dengeli bir menü sanki
Evet canım son iki kontrolde erkek dendi
Maşallah canım. Sağlıkla gelsin inşallahÖğün sayın mı fazla yolda her öğünde ekmek olması mı gözüme battı aslında miktarlar da çok değil kalabalık gözüken fakat dengeli bir menü sanki
Evet canım son iki kontrolde erkek dendi
sağol canımmAma yapma bunu, yapmaaaa bunu
Oooooo ooooo yapmayın nnnn bunu
Çok iyi afiyet olsun canım
Ceviz sabah çok değilse güzel canım, afiyet olsun
Kısır çok değilse güzel menü, afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım,
Afiyet olsun canım
Sorunun çözümünü bulmuşsun canım. Moral bozma, izne ayrılınca Kısa sürede ipin ucu kaçıyor bence.
Güzel menü afiyet olsun canım. Adım süper, maşallah diyorum
Evetttt
Yapacak bir şey yok canım. Bu şekilde devam edecek malesef.
Mis gibi temiz hava. Tadını çıkar canım
Geçmiş olsun canım. Sıkma canını. Tahlil sonuçlarından sonra ilaç ve diyetle atlatırsın inşallah
Afiyet olsun canım
Dün bende kirazı abarttım biraz.
sağol canımmAma yapma bunu, yapmaaaa bunu
Oooooo ooooo yapmayın nnnn bunu
Çok iyi afiyet olsun canım
Ceviz sabah çok değilse güzel canım, afiyet olsun
Kısır çok değilse güzel menü, afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım,
Afiyet olsun canım
Sorunun çözümünü bulmuşsun canım. Moral bozma, izne ayrılınca Kısa sürede ipin ucu kaçıyor bence.
Güzel menü afiyet olsun canım. Adım süper, maşallah diyorum
Evetttt
Yapacak bir şey yok canım. Bu şekilde devam edecek malesef.
Mis gibi temiz hava. Tadını çıkar canım
Geçmiş olsun canım. Sıkma canını. Tahlil sonuçlarından sonra ilaç ve diyetle atlatırsın inşallah
Afiyet olsun canım
Dün bende kirazı abarttım biraz.
Bu cuma mezun oluyor diye yoksa sen olsan bu tavsiyeyi vermezdimOooooo ooooo yapmayın nnnn bunu
keyfiniz bol olsun canımmMerhaba Canlar, 6 ayın sonunda nihayet ailemle beraberim.Bana geldiler, o yüzden uğrayamıyorum. Müsait oldukça geleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?