- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.841
İns canim kırılacak ondirenc bişey olmayacak.
Sen babanın şeker hastası olmasından da etkilenmissin . Benim annem de şeker hastası kardeşlerime hepimiz riskli gruptayiz genetik ten dolayı sağlıklı beslenir dikkat edersek olmayız ins. Kilo vermenin burda da önemi artıyor işte.
Gündüz hafif olduğu için akşamki döner gorunmedi gözüm.
Oh ev mis olmustur eline saglik
Bu hafta abartiyorum galiba haklisinHarikasın adımlar nasıl işe yarayacak gör bak
Ne güzel oldu ya
Canını sıkma cancağzım insülin direnci kilo verdikçe düşen bir hastalık ama ilacını şimdi ihmal etme zayıfladıkça ilacı da bırakacaksın gör bak Namaria vardı takımda denk geldiniz mi bilmiyorum 120 kilo civarında başlamıştı takıma onun da insülin direnci vardı diyetisyene gidiyordu ve ilaçsız zayıflayarak kırdı insülin direncini benim anne tarafım full yüksek şeker hastası ve benim şekerim düşük doktor az az sık sık ye diyor bana da biraz daha düşerse baygınlık geçirirmişim bu cuma güzel bir eksi bildirimini yap izne ayıralım seni temmuzda diyetisyene başladığında geri dönersin listeye dilersen
Kumsaaallllll lazanya , döner Cuma’ya mezun olacaksın unutmaaaa
Evet iki gundur ipin ucu kacti stresten hep ac hissediyorum kendimiEvet canım attım kendim için dondurucuya, yattım pusuya cumayı bekliyorum
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Lazanya ve döner sagliksiz olmuş ama miktarlar az en azindan
Saol canimAfiyet olsun canım
Gözün aydın olsun canım keyifli vakitlerMerhaba Canlar, 6 ayın sonunda nihayet ailemle beraberim.Bana geldiler, o yüzden uğrayamıyorum. Müsait oldukça geleceğim.
Son iki gün canım aman dikkat mezun edelim seni liste de etkilenmesinBu hafta abartiyorum galiba haklisin
Evet iki gundur ipin ucu kacti stresten hep ac hissediyorum kendimi
Saol canim
Ay süperrr bi kız bi oglan , hayalimÖğün sayın mı fazla yolda her öğünde ekmek olması mı gözüme battı aslında miktarlar da çok değil kalabalık gözüken fakat dengeli bir menü sanki
Evet canım son iki kontrolde erkek dendi
Ay ben de kızımın bebeklik kıyafetlerine baktım erkeğe uyacak var mı diye beyaz zıbınlardan başka bir şey bulamadım hep pembe hep tütü
Korkma canım ve üzülme bence tiroidden daha iyi .çünkü diyet ve dikkat ederek insülin direnci gider yok olur ama troid sürekli ilaç kullanman gereken bir hastalık üstelik sinir stres de yapıyor.Benim de insülin direncim vardı ailede şeker var.Matofin diye bir ilaç kullandım o dönem canım hiç tatlı çekmiyordu.Sonra diyet spor normal haline geldi 60 ın üzerine çıkmamaya çalış .kilon hep kontrollü olacak mecburen.Bence yarışmadan ayrılma asıl şimdi ihtiyacın var ilaç da başladıysa daha hızlı kilo verirsinRenkli ultrason ile tekrar bakacaklarmış onunla alakalı ama şu baş dönmelerim göz kararmalarım hep insülin direncindenmiş. Doktor bir kaç soru sordu açlık tokluk kan şekerine bakacağız bu durumda dedi. Direk ona yöneldi zaten canım. İlaç yazdı ve Diyetisyene sevk etti. Araştırma hastanesi olduğu için temmuza gün verdi. Korkum bir yandan babam şeker hastası 6-7 ay insülin kullandı şükür şuan hapa geçti ama genetik risk var bu hastalıkta.
Çok teşekkür ederim canımKolay gelsin canım
Evet mesela dün ki karpuzu ben şimdi baktım üçgen dilim sanmıştım ama tam dilim mis aşırı fazla bence, hadi o bir günlük neyse ama bence kilit noktalardan biri aksam öğününü erkene çekmek bence çok işe yarayacakCanım meyveyi pek tüketmem aslında dün karpuzu abartmış olabilirim en sevdiğim meyve ve yazın ilkiydi ayrıca çok güzeldi tadı yedim biraz tabi yemesem iyiydi
Ekmek de sadece sabah tüketiyorum yumurtadan felan tiksindim omleti de ekmeksiz tüketemiyorum
Ama öğünleri azaltacağım artık gerekirse aralıklı oruç yapacağım kahvaltı da yapmayabilirim
Az da olsa her güne spor ekleyeceğim
Canim ekmek sayısı fazla geldi ve akşam ki meyvenin saati geç olms01.06.2021
Kahvaltı 7.00
2 dilim t. B. Ekmeği, 1dilim peynir, domates, salatalık, 2zeytin,çay
Ara 10.30
3 ceviz, orta Türk kahvesi
11.00
1incir,1kayısı
Öglen 12.00
1 servis kaşığı kuru fasulye, 3kaşık yogurt, 1dilim t. B. Ekmeği
Ara 16.00
1 kupa Az sütle nescafe
Akşam 18.30
2 haşlanmış yumurtadan salata, 1dilim t. B. Ekmek, çay
Ara 20.00
Bir tabak kiraz ve 3 yeni dünya
Spor 8000 adım. 80 puan
Su 3 lt
U UcanSupurgeasliogretmen G Goklerce
Şu sıralar kabızlık sorunu yaşıyorum kızlar. Meyveyi bu sebeple yedim. Etkisini gördüm ama
Ahahaha evet kaptanımBu cuma mezun oluyor diye yoksa sen olsan bu tavsiyeyi vermezdim
Yaa gözün aydın canım, bol bol keyifler dilerimMerhaba Canlar, 6 ayın sonunda nihayet ailemle beraberim.Bana geldiler, o yüzden uğrayamıyorum. Müsait oldukça geleceğim.
Yapma canım sabret 2 gün kaldı ikimizde güzelce mezun olalım bu haftaBu hafta abartiyorum galiba haklisin
Evet iki gundur ipin ucu kacti stresten hep ac hissediyorum kendimi
Saol canim
Yaa gözün aydın canım , sağlıkla büyüsün bebisinizzKızlaaaarrr ben bugün çok mutluyum çünkü hala oldum
maalesef o baş dönemlerini bu yüzden yaşıyormuşum canım.Afiyet olsun canım güzel menü
Evet canım öyle olmuş
Süper menü ve Spor gözlerim parladı
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Canım insülin direnci bende de vardı zor gerçekten öğün atlamak pek iyi bişey değil sürekli ara öğün yapmak öğünleri vaktinde yapmak gerekiyor sonra açlık krizi el ayak titremesi göz kararması var dönmesi yapıyor öğün atlayınca o açlıkla ne kadar yersem yiyim tokluk hissi gelmiyor titremem geçmiyordu benim mümkün mertebe yürüyüş yap canım insülin direncini kırmaya çok yardımcı oluyor cidden benim şükür kırıldı biraz zor olsa da şu an yok çok şükür doğumdan sonra da baktırdım sağlıklı beslenmeye geçince Allah in izniyle kırılır insAllah sıkma canını
listemi ve düzenimi oturtayım temmuzda döneceğim zaten. şuan tek sıkıntım ilaç feci bulantı yapıyorHarikasın adımlar nasıl işe yarayacak gör bak
Ne güzel oldu ya
Canını sıkma cancağzım insülin direnci kilo verdikçe düşen bir hastalık ama ilacını şimdi ihmal etme zayıfladıkça ilacı da bırakacaksın gör bak Namaria vardı takımda denk geldiniz mi bilmiyorum 120 kilo civarında başlamıştı takıma onun da insülin direnci vardı diyetisyene gidiyordu ve ilaçsız zayıflayarak kırdı insülin direncini benim anne tarafım full yüksek şeker hastası ve benim şekerim düşük doktor az az sık sık ye diyor bana da biraz daha düşerse baygınlık geçirirmişim bu cuma güzel bir eksi bildirimini yap izne ayıralım seni temmuzda diyetisyene başladığında geri dönersin listeye dilersen
Kumsaaallllll lazanya , döner Cuma’ya mezun olacaksın unutmaaaa
teşekkürler canım. dün tahlillerim tamamlandı ve direnç için bir ilaç yazdı zaten doktor kullanmaya başladım.Ama yapma bunu, yapmaaaa bunu
Oooooo ooooo yapmayın nnnn bunu
Çok iyi afiyet olsun canım
Ceviz sabah çok değilse güzel canım, afiyet olsun
Kısır çok değilse güzel menü, afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım,
Afiyet olsun canım
Sorunun çözümünü bulmuşsun canım. Moral bozma, izne ayrılınca Kısa sürede ipin ucu kaçıyor bence.
Güzel menü afiyet olsun canım. Adım süper, maşallah diyorum
Evetttt
Yapacak bir şey yok canım. Bu şekilde devam edecek malesef.
Güzel menu, afiyet olsun canım
Mis gibi temiz hava. Tadını çıkar canım
Geçmiş olsun canım. Sıkma canını. Tahlil sonuçlarından sonra ilaç ve diyetle atlatırsın inşallah
Afiyet olsun canım
Dün bende kirazı abarttım biraz.
insülin direnci içinde ilaç kullanmalıyım maalesefBence oğluşuna hep mavi alma turuncu sarı krem gibi ara renkleri al ki üçüncüye işe yarasın
Korkma canım ve üzülme bence tiroidden daha iyi .çünkü diyet ve dikkat ederek insülin direnci gider yok olur ama troid sürekli ilaç kullanman gereken bir hastalık üstelik sinir stres de yapıyor.Benim de insülin direncim vardı ailede şeker var.Matofin diye bir ilaç kullandım o dönem canım hiç tatlı çekmiyordu.Sonra diyet spor normal haline geldi 60 ın üzerine çıkmamaya çalış .kilon hep kontrollü olacak mecburen.Bence yarışmadan ayrılma asıl şimdi ihtiyacın var ilaç da başladıysa daha hızlı kilo verirsin
Yasi uzun olsun canim. Rabbim hayırlı ömür nasip eylesin ins kuzucugaKızlaaaarrr ben bugün çok mutluyum çünkü hala oldum
Sağol canimAma yapma bunu, yapmaaaa bunu
Oooooo ooooo yapmayın nnnn bunu
Çok iyi afiyet olsun canım
Ceviz sabah çok değilse güzel canım, afiyet olsun
Kısır çok değilse güzel menü, afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım,
Afiyet olsun canım
Sorunun çözümünü bulmuşsun canım. Moral bozma, izne ayrılınca Kısa sürede ipin ucu kaçıyor bence.
Güzel menü afiyet olsun canım. Adım süper, maşallah diyorum
Evetttt
Yapacak bir şey yok canım. Bu şekilde devam edecek malesef.
Güzel menu, afiyet olsun canım
Mis gibi temiz hava. Tadını çıkar canım
Geçmiş olsun canım. Sıkma canını. Tahlil sonuçlarından sonra ilaç ve diyetle atlatırsın inşallah
Afiyet olsun canım
Dün bende kirazı abarttım biraz.
Oo sevindim canım. Güzel vakit gecirmeler canim. Keyfine varMerhaba Canlar, 6 ayın sonunda nihayet ailemle beraberim.Bana geldiler, o yüzden uğrayamıyorum. Müsait oldukça geleceğim.
İnşallah sana da nasip olsun canımAy süperrr bi kız bi oglan , hayalimsaglıkla gelsin
Üçüncüyü düşünmüyorum da eşim ısrarcı bu konuda Olur da kazara mazara katakulliye getirir de kız olursa zaten zaten kızımın pembişleri varBence oğluşuna hep mavi alma turuncu sarı krem gibi ara renkleri al ki üçüncüye işe yarasın
Allah bağışlasın canım hayırlı evlat olsun inşallahKızlaaaarrr ben bugün çok mutluyum çünkü hala oldum
İlk zamanlar bünye alışana kadar fazla mide bulantısı yaparmış genelde ilk birkaç hafta vücudun alışması için yarım hap içiliyor canım sana öyle bir tavsiyede bulundu mu ?listemi ve düzenimi oturtayım temmuzda döneceğim zaten. şuan tek sıkıntım ilaç feci bulantı yapıyorolası etkilerinden biri. kullanan herkes bunu belirtmiş ama yapabileceğim bir şey yok kullanmalıyım
5 gün yarım sonra tam dedi doktor canım.İnşallah sana da nasip olsun canım
Üçüncüyü düşünmüyorum da eşim ısrarcı bu konuda Olur da kazara mazara katakulliye getirir de kız olursa zaten zaten kızımın pembişleri var
Allah bağışlasın canım hayırlı evlat olsun inşallah
İlk zamanlar bünye alışana kadar fazla mide bulantısı yaparmış genelde ilk birkaç hafta vücudun alışması için yarım hap içiliyor canım sana öyle bir tavsiyede bulundu mu ?
Yarım bile seni böyle etkiledi demek5 gün yarım sonra tam dedi doktor canım.
maalesefYarım bile seni böyle etkiledi demek
Tamam canım 2 ayın geçtiği için izne ayrılabilirsin istediğin zaman da dönebilirsin canım kurban olayım bu cuma eksi gel de başka bir şey istemiyorum sendenU UcanSupurge misafirim geliyor birazdan kalıcı olacak ben cuma günü süresiz oluyorsa süresiz izne ayrılmak istiyorum zaten tayinciyiz toplanma felan olacağı için süresiz almam daha iyi olur
On numara beş yıldız akşamlar sebze protein yapmak sana çok iyi geliyor02.06.2021
13.00
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 kase yeni dünya
15 00 sade kahve
18.00
5 yk zeytin yağlı fasulye, 3 köfte
Su: 3 lt
Spor dün 7 bin adım
Bugün 7 bin adımasliogretmen
Toplam 140p
Canım ya ağırlaştılar demek kiCocuklarÇocuklar hasta kizlar gelemiyorum pek. Oğlum hastaydi kizimda ondan kapti. Kan falan verdik yarin göstereceğiz sonucları. Cok yorgunumm,,, ev dağınık her yer yerde2 sepet utum birikmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?