Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu hafta abartiyorum galiba haklisin
Evet canım attım kendim için dondurucuya, yattım pusuya cumayı bekliyorum

Çok güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Lazanya ve döner sagliksiz olmuş ama miktarlar az en azindan
Evet iki gundur ipin ucu kacti stresten hep ac hissediyorum kendimi

Afiyet olsun canım
Saol canim

Merhaba Canlar, 6 ayın sonunda nihayet ailemle beraberim. Bana geldiler, o yüzden uğrayamıyorum. Müsait oldukça geleceğim.
Gözün aydın olsun canım keyifli vakitler

Saol canim
Son iki gün canım aman dikkat mezun edelim seni liste de etkilenmesin

Öğün sayın mı fazla yolda her öğünde ekmek olması mı gözüme battı aslında miktarlar da çok değil kalabalık gözüken fakat dengeli bir menü sanki

Evet canım son iki kontrolde erkek dendi
Ay süperrr bi kız bi oglan , hayalimsaglıkla gelsin

Ay ben de kızımın bebeklik kıyafetlerine baktım erkeğe uyacak var mı diye beyaz zıbınlardan başka bir şey bulamadım hep pembe hep tütü

Bence oğluşuna hep mavi alma turuncu sarı krem gibi ara renkleri al ki üçüncüye işe yarasın

Korkma canım ve üzülme bence tiroidden daha iyi .çünkü diyet ve dikkat ederek insülin direnci gider yok olur ama troid sürekli ilaç kullanman gereken bir hastalık üstelik sinir stres de yapıyor.Benim de insülin direncim vardı ailede şeker var.Matofin diye bir ilaç kullandım o dönem canım hiç tatlı çekmiyordu.Sonra diyet spor normal haline geldi 60 ın üzerine çıkmamaya çalış .kilon hep kontrollü olacak mecburen.Bence yarışmadan ayrılma asıl şimdi ihtiyacın var ilaç da başladıysa daha hızlı kilo verirsin

Kolay gelsin canım
Çok teşekkür ederim canım
Evet mesela dün ki karpuzu ben şimdi baktım üçgen dilim sanmıştım ama tam dilim mis aşırı fazla bence, hadi o bir günlük neyse ama bence kilit noktalardan biri aksam öğününü erkene çekmek bence çok işe yarayacak
Canim ekmek sayısı fazla geldi ve akşam ki meyvenin saati geç olms
Bu cuma mezun oluyor diye yoksa sen olsan bu tavsiyeyi vermezdim
Ahahaha evet kaptanım ama yine de 2 dilim ayırdım kendime kalanını eşime verdim ye diye, mezun olsam bile sonrasında korkuyorum açıkçası
Merhaba Canlar, 6 ayın sonunda nihayet ailemle beraberim. Bana geldiler, o yüzden uğrayamıyorum. Müsait oldukça geleceğim.
Yaa gözün aydın canım, bol bol keyifler dilerim

Saol canim
Yapma canım sabret 2 gün kaldı ikimizde güzelce mezun olalım bu hafta
Kızlaaaarrr ben bugün çok mutluyum çünkü hala oldum
Yaa gözün aydın canım , sağlıkla büyüsün bebisinizz Allah hayırlı Bir ömür nasip etsin yavruya

maalesef o baş dönemlerini bu yüzden yaşıyormuşum canım.
listemi ve düzenimi oturtayım temmuzda döneceğim zaten. şuan tek sıkıntım ilaç feci bulantı yapıyor olası etkilerinden biri. kullanan herkes bunu belirtmiş ama yapabileceğim bir şey yok kullanmalıyım.
teşekkürler canım. dün tahlillerim tamamlandı ve direnç için bir ilaç yazdı zaten doktor kullanmaya başladım.
insülin direnci içinde ilaç kullanmalıyım maalesef şuan psikolojik olarak yarışmada kalacak gücüm yok. düzenimi oturtmam gerek yeniden. ve feci bulantı yapıyor ilaç etkisini yaşıyorum

Sağol canim
Oo sevindim canım. Güzel vakit gecirmeler canim. Keyfine var

Ay süperrr bi kız bi oglan , hayalimsaglıkla gelsin
İnşallah sana da nasip olsun canım
Bence oğluşuna hep mavi alma turuncu sarı krem gibi ara renkleri al ki üçüncüye işe yarasın
Üçüncüyü düşünmüyorum da eşim ısrarcı bu konuda Olur da kazara mazara katakulliye getirir de kız olursa zaten zaten kızımın pembişleri var
Kızlaaaarrr ben bugün çok mutluyum çünkü hala oldum
Allah bağışlasın canım hayırlı evlat olsun inşallah
İlk zamanlar bünye alışana kadar fazla mide bulantısı yaparmış genelde ilk birkaç hafta vücudun alışması için yarım hap içiliyor canım sana öyle bir tavsiyede bulundu mu ?

5 gün yarım sonra tam dedi doktor canım.

U UcanSupurge misafirim geliyor birazdan kalıcı olacak ben cuma günü süresiz oluyorsa süresiz izne ayrılmak istiyorum zaten tayinciyiz toplanma felan olacağı için süresiz almam daha iyi olur
Tamam canım 2 ayın geçtiği için izne ayrılabilirsin istediğin zaman da dönebilirsin canım kurban olayım bu cuma eksi gel de başka bir şey istemiyorum senden
Eşinin tayin işi mi oldu ? Nereye yolcusunuz?

On numara beş yıldız akşamlar sebze protein yapmak sana çok iyi geliyor

CocuklarÇocuklar hasta kizlar gelemiyorum pek. Oğlum hastaydi kizimda ondan kapti. Kan falan verdik yarin göstereceğiz sonucları. Cok yorgunumm,,, ev dağınık her yer yerde 2 sepet utum birikmiş.
Canım ya ağırlaştılar demek ki inşallah çabucak toparlanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…