Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlaaaarrr ben bugün çok mutluyum çünkü hala oldum
Gözünüz Aydın çiçeğimm, Rabbim sağlıklı huzurlu uzuuunnnn bi ömür versin

CocuklarÇocuklar hasta kizlar gelemiyorum pek. Oğlum hastaydi kizimda ondan kapti. Kan falan verdik yarin göstereceğiz sonucları. Cok yorgunumm,,, ev dağınık her yer yerde 2 sepet utum birikmiş.
ahhhh kuzularım yaa çok geçmiş olsun
Bırak işi mişi zaten canın çıkıyordur 2 gün iş bekleyiversin

On numara beş yıldız akşamlar sebze protein yapmak sana çok iyi geliyor
İnşallah iyi gelir canım
CocuklarÇocuklar hasta kizlar gelemiyorum pek. Oğlum hastaydi kizimda ondan kapti. Kan falan verdik yarin göstereceğiz sonucları. Cok yorgunumm,,, ev dağınık her yer yerde 2 sepet utum birikmiş.
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun çocukların hasta olması çok zor gerçekten

Tamam canım 2 ayın geçtiği için izne ayrılabilirsin istediğin zaman da dönebilirsin canım kurban olayım bu cuma eksi gel de başka bir şey istemiyorum senden
Eşinin tayin işi mi oldu ? Nereye yolcusunuz?
Bu hafta belli olacakmış ondan sonra sa zate. 1 ay içinde tayin oluyor toparlanma felan olacak onun için tekrar tekrar izin alamam arkadaşlarıma da ayıp oluyor zaten sürekli yerimde sayıyorum bu aralar

Maşallah maşallah
Harika dünü dengelemişsin Dünkü menü olmasa bugün az yemişsin derdim
Bu hafta belli olacakmış ondan sonra sa zate. 1 ay içinde tayin oluyor toparlanma felan olacak onun için tekrar tekrar izin alamam arkadaşlarıma da ayıp oluyor zaten sürekli yerimde sayıyorum bu aralar
Hadi hayırlısı inşallah hakkınızda canım sağ Salim bi dönsün de Suriye’den artık

Çok güzel canım tebrik ederim
Çok güzel canım afiyet olsun

Gayet güzel menü afiyet olsun canim
Oyy geçmiş olsun canım . Grip mi boğaz enfeksiyonu falanmi geçiriyorlar. Rabbim şifa versin boşver işi gucu

Menum
Sabah 08.30
tarçınlı süt

Öğle 13.00
Tarçınlı süt
1 kayısı 1 ceviz

Ara
Yeşil çay 5 6 bade. 2 kayısı

Akşam 17.00
4 köfte
Salata

Su 3 litre
Baya hafif menu afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim menü süper.
Bugün 12 bin adım oldu sadece
Ucmelekannesi masal3487
Siz ne yaptınız?
Ya ben çarşıya çıkarken teli evde unutmuşum. Çıkmadan biraz Lesli yapmıştım. Yani 10000 göstermiyor adımsayar ama kesin geciktir çarşıda baya baya yürüdük cunku
Güzel menü Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…