Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gözünüz Aydın çiçeğimm, Rabbim sağlıklı huzurlu uzuuunnnn bi ömür versin

ahhhh kuzularım yaa çok geçmiş olsun
Bırak işi mişi zaten canın çıkıyordur 2 gün iş bekleyiversin

Çok teşekkür ederim kızlar sağolun

Erkek katakulliye getiremez ya ,kadın getirir:) kadın erkegı de secen ,cocuk sayısını da belirleyendirbi arkdsımın eşi cocuk istemıyodu kadın prezleri deldi şuan iki bebesı var :)))))
Delme işini o yapar diye korkuyorum ekstra tedbirler almalıyım doğumdan sonra
Tatlı ve dondurma olmasa bugüne sabit çıkarırdı menün seni
Afiyet olsun canım
Sabah kocalarınıza kahvaltı hazırlıyor musunuz işegiderken , pogaca simit mi alıyo canolar
İlk yıl beraber evden çıktığımız için hazırlıyordum sabah uyanınca yiyemez bizimki illa 1-2 saat geçecek ertesi yıl ekmek arası yaptım iş yerinde kahvaltısını yaptı şu pandemide de o esnek gidiyor dondurucuya poğaça, börek vs yapıp koyuyorum sabah mikrodalgada onu ısıtıp götürüyor iş yerine yani ben ona kalkıp hazırlasam da yemez illa bi kendine gelmeyi bekleyecek

Amiin canım sağolasın senin de oğluşunu sağlıkla kucağına aldığın günler bir an evvel gelir inşallah

sabah sabah canım çok sıkıldı

bugün eşimin erken çıkması gerekiyordu o yüzden 7de uyandırdım ama geri uyudu sonra 10 dk sonra bi daha gittim yine uyanmadı en son 7.30da uyandırdım
neyse biz hazırlandık ama geç çıktık yine yolda giderken yine geç çıktık öfff dedi ben de dedim ki eee geç uyandın, demez olaydım ne yani benim yüzümden mi geç çıktık bunu mu diyorsun sizde hazır değildiniz halbuki ben ondan yarım saat önce hazırdım
ben de ne olur sanki geç kalmış olsan bunu kabullensen
köpürüyor saçma sapan

en sonunda tamam nolur sus konuşmayalım artık seninle hiçbişe konuşmak istemiyorum dedim ne zaman neye tepki vereceğini bilmiyorum konuşsam ne olacak dedim iyi konuşma o zaman dedi
verdiğin tepki bu mu dedim zaten bi karı koca ilişkimiz kalmadı bütün iletişimimiz koparalım o zaman ohh ne güzel dedim

bu da annem ameliyat olacak biliyosun di mi ne kadar gergin olduğumun farkında değil misin dedi
ben de dedim ki ben anlıyorum gerginliğini de bu gerginliğin neden sadece bana ve kızlarına yansıyor dedim başkalarıyla gülücük saça saça konuşabiliyorsun ama dedim saatlerce telde arkadaşlarınla muhabbet ederken hiç gergin değilsin dedim
siz ailemsiniz sizin gerginliğimi bilmeniz normal onlar niye bilsin dedi

offff aslında haklıyım biliyorum ama annesi bugün ameliyat olacak bu kadar sustum sustum patlayacak günü buldum yaa
şimdi anlayışsız eş oldum offf

Üzme kendini canım.Çok dolmuşsun haklsın da.Eşimin annesi dizinden iğne oldu dün bir naz yaptı telefonda bizimkinin dünyası karardı.bize sert çıkışlar falan.Senin ki gibi ameliyat olsa seninkinden beter olacak belli.Erkekler hep aynı takma kafana.Yaşanması gerekiyormus demekki.Bisey olmamış gibi yanında ol bugün.Aranız iyice bozulmasın.

Yarın tartı var tedirginim zehram
Ödem çayları vs yap bir şey kalmaz inşallah
Haklı iken haksız duruma düşmüşsün canım sözcükler sihirdir diyordu bi yerde keşke cümlenin başına biliyorum annenin ameliyatı nedeniyle gerginsin fakat biz de üzülüyoruz gibi bi cümle eklesen kendi hatasının farkına varacaktı neyse yine de meleğin dediği gibi bugün üzerine gitme yanında, destek ol kuzum

evet kuzum diyorum ya haklıyım bunu asla unutturmayacağım kendime çünkü unuttuğum anda hatalı benmişim gibi ben yanaşıyorum eşime
ama işte zamanlamam çok kötü oldu, hayır bi de sadece annesine gergin değil ki, sürekli ota gergin çöpe gergin bi adam ve her ne hikmetse bütün gerginliğini benden kızlarımdan ve kendi annesinden çıkarıyor
inan bana geçen hafta cumartesi pazar evde yoktu ya büyük kızım bi mutluydu bi huzurluydu anlatamam o kadar üzücü ki bu benim için
kızıma dedim o gün yaa dedim niye hiçbi dediğimi yapmıyorsun sadece babanı dinliyorsun, babam bana bağırmasın kızmasın diye yapıyorum dedi
bu sadece son haftalarda olan bişe olsa çocuğumun içinde böyle yer eder miydi
ama başkalarıyla konuşurken bi görmen gerek, kahkahalar espriler ohhh gırla eee bize yazık değil mi biz niye bu yüzünü daha sık görmüyoruz

offff ama yine de pişmanım işte içim içimi yiyor

offf biliyorum yaa o sinirle çıkıverdi ağzımdan işte
şimdi de nasıl düzeltirim bilmiyorum
yani haksızdım demek istemiyorum değilim çünkü ama o söylediklerimin de gerçek düşüncelerim olmadığını bilsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…