- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.901
Çok teşekkür ederim canım
Evet mesela dün ki karpuzu ben şimdi baktım üçgen dilim sanmıştım ama tam dilim mis aşırı fazla bence, hadi o bir günlük neyse ama bence kilit noktalardan biri aksam öğününü erkene çekmek bence çok işe yarayacak
Canim ekmek sayısı fazla geldi ve akşam ki meyvenin saati geç olms
Ahahaha evet kaptanımama yine de 2 dilim ayırdım kendime kalanını eşime verdim ye diye, mezun olsam bile sonrasında korkuyorum açıkçası
Yaa gözün aydın canım, bol bol keyifler dilerim
Yapma canım sabret 2 gün kaldı ikimizde güzelce mezun olalım bu hafta
Yaa gözün aydın canım , sağlıkla büyüsün bebisinizzAllah hayırlı Bir ömür nasip etsin yavruya
Gözünüz Aydın çiçeğimm, Rabbim sağlıklı huzurlu uzuuunnnn bi ömür versin
ahhhh kuzularım yaa çok geçmiş olsun
Bırak işi mişi zaten canın çıkıyordur 2 gün iş bekleyiversin
Delme işini o yapar diye korkuyorumErkek katakulliye getiremez ya ,kadın getirir:) kadın erkegı de secen ,cocuk sayısını da belirleyendirbi arkdsımın eşi cocuk istemıyodu kadın prezleri deldi şuan iki bebesı var :)))))
Tatlı ve dondurma olmasa bugüne sabit çıkarırdı menün seniİyi geceler kızlar
Sabah annemlere gittik girmeye fırsatım olmadı bı avmye gittik gezdik geldik sonra bı öğle yemeği yedik dışarda isim vardı onu hallettik markete gittik dönünce yemek hazırlığı çocuklar derken telefonu hiç elime alamadım mayın tarlası gibi yeminle annemin ev her bastığım yer bomba
Eve geldik yemekten sonra süt kaynattım yoğurt mayalamak için o ara baktım dolaptaki kaymak kötü olacak tereyağını da yaptım süt ılıyana kadar bı de çamaşır attım makineye hala bitmedi onu beklerken yazayım dedim insAllah serince yaticam oğlan da uyanmazsa menümü yazayım fazla vurmayın
2 Haziran Çarşamba
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık
1 parça peynir
1 çatal patates kızartması
Öğle
6 çiğ köfte
Bol marul
Çay
Ara yeşil çay
Akşam
1 kepçe bamya çorbası
3 yaprak sarma
1 kaşık p.pilavi
Avuç içi kadar tavuk göğsü haşlanmış
3 üçgen dilim karpuz
2 kk kadar ekmek kadayıfı
1 küçük top dondurma
Su 2.5lt olmuştur anca
Spor
45dk yürüyüş
Menüyü yazıp bitirene kadar oğlan uyandı
Afiyet olsun canımSalı menüm
Akşam 19.00
Peynirli salata
2 3 yk yoğurtlu kabak
Küçük kavunun 1/4i
2 3 dl karpuz
1.25 su
Çarşamba menüm
Kahvaltı 12.00
1.5 haşlanmış yumurta
Domates peynir zeytin
1 yk reçel 2 dl ekmek
4 5 kuru kayısı
İkindi 14.00
1 kahve
Akşam 19.30
1 tek ince lavaşlı tantuni
1 ayran
1 kahve
2 lt su
İlk yıl beraber evden çıktığımız için hazırlıyordum sabah uyanınca yiyemez bizimki illa 1-2 saat geçecek ertesi yıl ekmek arası yaptım iş yerinde kahvaltısını yaptı şu pandemide de o esnek gidiyor dondurucuya poğaça, börek vs yapıp koyuyorum sabah mikrodalgada onu ısıtıp götürüyor iş yerine yani ben ona kalkıp hazırlasam da yemez illa bi kendine gelmeyi bekleyecekSabah kocalarınıza kahvaltı hazırlıyor musunuz işegiderken , pogaca simit mi alıyo canolar
Sağol meleğim Allah razı olsunBeyaz leylak allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın.
1 yıla kadar normal diye biliyorum canımCanım dogumdaj sonra kaçimci ayda regl oldun?ben daja olmadım ya
Amiin canım sağolasın senin de oğluşunu sağlıkla kucağına aldığın günler bir an evvel gelir inşallahİnşallah sana da nasip olsun canım
Üçüncüyü düşünmüyorum da eşim ısrarcı bu konuda Olur da kazara mazara katakulliye getirir de kız olursa zaten zaten kızımın pembişleri var
Allah bağışlasın canım hayırlı evlat olsun inşallah
İlk zamanlar bünye alışana kadar fazla mide bulantısı yaparmış genelde ilk birkaç hafta vücudun alışması için yarım hap içiliyor canım sana öyle bir tavsiyede bulundu mu ?
Amin Haticem sağolasın hepimizin yavrularına nasib etsin inşallahYasi uzun olsun canim. Rabbim hayırlı ömür nasip eylesin ins kuzucuga
İnşallah canım inşallahAmiin canım sağolasın senin de oğluşunu sağlıkla kucağına aldığın günler bir an evvel gelir inşallah
Yürüyüşten muhakkak çok güzel yürüyorsun ilk zamanlar yapar benceAcayip ödemli kalktım bu sabah reglden mi son dönemki yürüyüşten mi baska bir sebepten mi bilemedim.
Yarın tartı var tedirginim zehramYürüyüşten muhakkak çok güzel yürüyorsun ilk zamanlar yapar bence
On aylık oldu kızım,hadi inşallah bir an önce olurum1 yıla kadar normal diye biliyorum canım
Canım sodalı yeşil çay ben de çok işe yarıyordu bir dene istersen.demlediğin uaşil çaya 1 şişe soda ve limon ekleyip gün içinde içiyorsunYarın tartı var tedirginim zehram
Onu icemiyorum canım.denemiştim daha önceCanım sodalı yeşil çay ben de çok işe yarıyordu bir dene istersen.demlediğin uaşil çaya 1 şişe soda ve limon ekleyip gün içinde içiyorsun
Üzme kendini canım.Çok dolmuşsun haklsın da.Eşimin annesi dizinden iğne oldu dün bir naz yaptı telefonda bizimkinin dünyası karardı.bize sert çıkışlar falan.Senin ki gibi ameliyat olsa seninkinden beter olacak belli.Erkekler hep aynı takma kafana.Yaşanması gerekiyormus demekki.Bisey olmamış gibi yanında ol bugün.Aranız iyice bozulmasın.sabah sabah canım çok sıkıldı
bugün eşimin erken çıkması gerekiyordu o yüzden 7de uyandırdım ama geri uyudu sonra 10 dk sonra bi daha gittim yine uyanmadı en son 7.30da uyandırdım
neyse biz hazırlandık ama geç çıktık yine yolda giderken yine geç çıktık öfff dedi ben de dedim ki eee geç uyandın, demez olaydım ne yani benim yüzümden mi geç çıktık bunu mu diyorsun sizde hazır değildiniz halbuki ben ondan yarım saat önce hazırdım
ben de ne olur sanki geç kalmış olsan bunu kabullensen
köpürüyor saçma sapan
en sonunda tamam nolur sus konuşmayalım artık seninle hiçbişe konuşmak istemiyorum dedim ne zaman neye tepki vereceğini bilmiyorum konuşsam ne olacak dedim iyi konuşma o zaman dedi
verdiğin tepki bu mu dedim zaten bi karı koca ilişkimiz kalmadı bütün iletişimimiz koparalım o zaman ohh ne güzel dedim
bu da annem ameliyat olacak biliyosun di mi ne kadar gergin olduğumun farkında değil misin dedi
ben de dedim ki ben anlıyorum gerginliğini de bu gerginliğin neden sadece bana ve kızlarına yansıyor dedim başkalarıyla gülücük saça saça konuşabiliyorsun ama dedim saatlerce telde arkadaşlarınla muhabbet ederken hiç gergin değilsin dedim
siz ailemsiniz sizin gerginliğimi bilmeniz normal onlar niye bilsin dedi
offff aslında haklıyım biliyorum ama annesi bugün ameliyat olacak bu kadar sustum sustum patlayacak günü buldum yaa
şimdi anlayışsız eş oldum offf
Ödem çayları vs yap bir şey kalmaz inşallahYarın tartı var tedirginim zehram
Haklı iken haksız duruma düşmüşsün canım sözcükler sihirdir diyordu bi yerde keşke cümlenin başına biliyorum annenin ameliyatı nedeniyle gerginsin fakat biz de üzülüyoruz gibi bi cümle eklesen kendi hatasının farkına varacaktı neyse yine de meleğin dediği gibi bugün üzerine gitme yanında, destek ol kuzumsabah sabah canım çok sıkıldı
bugün eşimin erken çıkması gerekiyordu o yüzden 7de uyandırdım ama geri uyudu sonra 10 dk sonra bi daha gittim yine uyanmadı en son 7.30da uyandırdım
neyse biz hazırlandık ama geç çıktık yine yolda giderken yine geç çıktık öfff dedi ben de dedim ki eee geç uyandın, demez olaydım ne yani benim yüzümden mi geç çıktık bunu mu diyorsun sizde hazır değildiniz halbuki ben ondan yarım saat önce hazırdım
ben de ne olur sanki geç kalmış olsan bunu kabullensen
köpürüyor saçma sapan
en sonunda tamam nolur sus konuşmayalım artık seninle hiçbişe konuşmak istemiyorum dedim ne zaman neye tepki vereceğini bilmiyorum konuşsam ne olacak dedim iyi konuşma o zaman dedi
verdiğin tepki bu mu dedim zaten bi karı koca ilişkimiz kalmadı bütün iletişimimiz koparalım o zaman ohh ne güzel dedim
bu da annem ameliyat olacak biliyosun di mi ne kadar gergin olduğumun farkında değil misin dedi
ben de dedim ki ben anlıyorum gerginliğini de bu gerginliğin neden sadece bana ve kızlarına yansıyor dedim başkalarıyla gülücük saça saça konuşabiliyorsun ama dedim saatlerce telde arkadaşlarınla muhabbet ederken hiç gergin değilsin dedim
siz ailemsiniz sizin gerginliğimi bilmeniz normal onlar niye bilsin dedi
offff aslında haklıyım biliyorum ama annesi bugün ameliyat olacak bu kadar sustum sustum patlayacak günü buldum yaa
şimdi anlayışsız eş oldum offf
evet kuzum diyorum ya haklıyım bunu asla unutturmayacağım kendime çünkü unuttuğum anda hatalı benmişim gibi ben yanaşıyorum eşimeÜzme kendini canım.Çok dolmuşsun haklsın da.Eşimin annesi dizinden iğne oldu dün bir naz yaptı telefonda bizimkinin dünyası karardı.bize sert çıkışlar falan.Senin ki gibi ameliyat olsa seninkinden beter olacak belli.Erkekler hep aynı takma kafana.Yaşanması gerekiyormus demekki.Bisey olmamış gibi yanında ol bugün.Aranız iyice bozulmasın.
offf biliyorum yaa o sinirle çıkıverdi ağzımdan işteÖdem çayları vs yap bir şey kalmaz inşallah
Haklı iken haksız duruma düşmüşsün canım sözcükler sihirdir diyordu bi yerde keşke cümlenin başına biliyorum annenin ameliyatı nedeniyle gerginsin fakat biz de üzülüyoruz gibi bi cümle eklesen kendi hatasının farkına varacaktı neyse yine de meleğin dediği gibi bugün üzerine gitme yanında, destek ol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?