Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bunu eşinle paylaş canım sakin bir dille geçen kızımız böyle dedi diye korkutarak yaptırmamalıyız öyle olursa yabancı insanlar da korkutarak her şeyi yaptırabilir çocuğumuza diye

Bunu eşinle paylaş canım sakin bir dille geçen kızımız böyle dedi diye korkutarak yaptırmamalıyız öyle olursa yabancı insanlar da korkutarak her şeyi yaptırabilir çocuğumuza diye

inşallah kayınvalidemin ameliyatı iyi geçsin, sağ salim çıksın da, bugün akşam eve giderken konuşacağım
diğer konuları konuşmayacağım ne bugün ne sonrasında ama asıl düşüncemi yanlış dile getirdiğimi söyleyeceğim

Akşam ki tatlı ve dondurmayı kadar güzelmiş aslinda
Vala ben 70leri geçtim pazartesi günki eksimi koruyabilsem yeter bana
Ya yapma kurban olayım yazık degiL mi detoxa
Salı günü karpuz ve kavun fazla geldi canım, suyunü da biraz daha arttır bence
Ohh gözün aydın canım, rahatlarsın biraz
Sabah kocalarınıza kahvaltı hazırlıyor musunuz işegiderken , pogaca simit mi alıyo canolar
Evlendiğinden beri hiç hazirlamadim, kalkar kendi hazırlar önceden kahvaltı yapardım bana da hazirlardi şimdi kahvaltı yapmadığım için kendine hazırlıyor yeyip gidiyor
Acayip ödemli kalktım bu sabah reglden mi son dönemki yürüyüşten mi baska bir sebepten mi bilemedim.
Canım yürüyüşten olabilir, bol yeşil çay ve limonlu şu iç inşallah rahatlarsin
Canim benim haklısın ama işte zamanlama kötü olmuş, şimdiden sonra hiç açma konuyu yanında ol destek ol zamanla anlar o da hatasını inşallah ama çevreye karşı iyi size karşı gergin olması çok yanlış ama annesi iyileşince konuş istersen
Çok üzüldüm canım, insallah çözülür bu konular annesi iyileşsin konuşunca cozulmeyecek şeyler değil, kızların için ayrı üzüldüm açıkçası keşke esin beraber terapiye kabul etse

ben çözülebileceğine dair inancımı kaybettim canım
gittiği yere kadar böyle gidecek
ya ben içime ata ata akıl sağlığımı tamamen kaybedip hastaneye kapatılana ya da son patlamamı boşanalım diye yapana kadar gitsin
ama beni yanlış bilsin anlasın istemiyorum sadece onunla ilgili konuşacağım

İnşallah canım

Canım sen bence suan aşırı yorgunsun, uzun zamandır bunları yaşadığın için de yıprandin , o yüzden birsey yapmaya halin de yok inancın da yok ama sen gideceksin ya belki kendine gelince biraz enerji ve umudun da gelir belki o zaman birseyler yapmak istersin tabi bunu eşinin de istemesi gerekiyor, belki esin suan farkında değil ama kaybetme korkusu dan ederse o da çabalar belki

bilmiyorum ki canım ya inşallah dediğin gibi olur

Afiyet olsun canim gayet güzel bence

amin kuzum sağolasın, çıkmış ameliyattan yoğun bakıma almışlar yarınki durumuna göre odaya alacaklarmış inşallah
Oh çok güzel canım inşallah bu geceyi de güzel atlatir yarın odaya çıkar
Çok güzel canım spor da yapılmış , bırakma artık diyeti devam et senin için bir ileri iki geri daha zor değil mi ?
Selam kizlar kizcemi aldım yürüyüşe çıktık bayılıyor dışarı çıkmaya,benim de işime geliyor,çok fazla yağmur yagmadigi sürece artık günlük çıkarız inşallah
Ne güzel ya şimdi çık canım sonra park görünce yürüyüş yapılmıyor Parktan çıkmıyor

inşallah canımm :)

Selam kizlar kizcemi aldım yürüyüşe çıktık bayılıyor dışarı çıkmaya,benim de işime geliyor,çok fazla yağmur yagmadigi sürece artık günlük çıkarız inşallah
Aynen aynen ama çıkana kadar zor iş cıkınca kolay :) sırfgelınce daha kolay uyuyo dıye cıkıorum bazen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…