- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.921
Bunu eşinle paylaş canım sakin bir dille geçen kızımız böyle dedi diye korkutarak yaptırmamalıyız öyle olursa yabancı insanlar da korkutarak her şeyi yaptırabilir çocuğumuza diyeevet kuzum diyorum ya haklıyım bunu asla unutturmayacağım kendime çünkü unuttuğum anda hatalı benmişim gibi ben yanaşıyorum eşime
ama işte zamanlamam çok kötü oldu, hayır bi de sadece annesine gergin değil ki, sürekli ota gergin çöpe gergin bi adam ve her ne hikmetse bütün gerginliğini benden kızlarımdan ve kendi annesinden çıkarıyor
inan bana geçen hafta cumartesi pazar evde yoktu ya büyük kızım bi mutluydu bi huzurluydu anlatamamo kadar üzücü ki bu benim için
kızıma dedim o gün yaa dedim niye hiçbi dediğimi yapmıyorsun sadece babanı dinliyorsun, babam bana bağırmasın kızmasın diye yapıyorum dedi
bu sadece son haftalarda olan bişe olsa çocuğumun içinde böyle yer eder miydi
ama başkalarıyla konuşurken bi görmen gerek, kahkahalar espriler ohhh gırla eee bize yazık değil mi biz niye bu yüzünü daha sık görmüyoruz
offff ama yine de pişmanım işte içim içimi yiyor
Bunu eşinle paylaş canım sakin bir dille geçen kızımız böyle dedi diye korkutarak yaptırmamalıyız öyle olursa yabancı insanlar da korkutarak her şeyi yaptırabilir çocuğumuza diye
Akşam ki tatlı ve dondurmayı kadar güzelmiş aslindaİyi geceler kızlar
Sabah annemlere gittik girmeye fırsatım olmadı bı avmye gittik gezdik geldik sonra bı öğle yemeği yedik dışarda isim vardı onu hallettik markete gittik dönünce yemek hazırlığı çocuklar derken telefonu hiç elime alamadım mayın tarlası gibi yeminle annemin ev her bastığım yer bomba
Eve geldik yemekten sonra süt kaynattım yoğurt mayalamak için o ara baktım dolaptaki kaymak kötü olacak tereyağını da yaptım süt ılıyana kadar bı de çamaşır attım makineye hala bitmedi onu beklerken yazayım dedim insAllah serince yaticam oğlan da uyanmazsa menümü yazayım fazla vurmayın
2 Haziran Çarşamba
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık
1 parça peynir
1 çatal patates kızartması
Öğle
6 çiğ köfte
Bol marul
Çay
Ara yeşil çay
Akşam
1 kepçe bamya çorbası
3 yaprak sarma
1 kaşık p.pilavi
Avuç içi kadar tavuk göğsü haşlanmış
3 üçgen dilim karpuz
2 kk kadar ekmek kadayıfı
1 küçük top dondurma
Su 2.5lt olmuştur anca
Spor
45dk yürüyüş
Menüyü yazıp bitirene kadar oğlan uyandı
Ya yapma kurban olayım yazık degiL mi detoxaVala ben 70leri geçtim pazartesi günki eksimi koruyabilsem yeter bana
Salı günü karpuz ve kavun fazla geldi canım, suyunü da biraz daha arttır benceSalı menüm
Akşam 19.00
Peynirli salata
2 3 yk yoğurtlu kabak
Küçük kavunun 1/4i
2 3 dl karpuz
1.25 su
Çarşamba menüm
Kahvaltı 12.00
1.5 haşlanmış yumurta
Domates peynir zeytin
1 yk reçel 2 dl ekmek
4 5 kuru kayısı
İkindi 14.00
1 kahve
Akşam 19.30
1 tek ince lavaşlı tantuni
1 ayran
1 kahve
2 lt su
Ohh gözün aydın canım, rahatlarsın birazGunaydın kızlar ,beklenen regl geldi ,gel eseydı biraz daha herkese catacaktım ıyı olduah nasıl etkılıyor ınsanı nasıl , ve şişmiştim iyice , hafiflerım ıns bıraz... U UcanSupurge amın kuzum hayırla saglıkla inş .,cumaya 70.5 olurum diye dusunuyorum
Evlendiğinden beri hiç hazirlamadim, kalkar kendi hazırlar önceden kahvaltı yapardım bana da hazirlardiSabah kocalarınıza kahvaltı hazırlıyor musunuz işegiderken , pogaca simit mi alıyo canolar
Canım yürüyüşten olabilir, bol yeşil çay ve limonlu şu iç inşallah rahatlarsinAcayip ödemli kalktım bu sabah reglden mi son dönemki yürüyüşten mi baska bir sebepten mi bilemedim.
Canim benim haklısın ama işte zamanlama kötü olmuş, şimdiden sonra hiç açma konuyu yanında ol destek ol zamanla anlar o da hatasını inşallah ama çevreye karşı iyi size karşı gergin olması çok yanlış ama annesi iyileşince konuş istersensabah sabah canım çok sıkıldı
bugün eşimin erken çıkması gerekiyordu o yüzden 7de uyandırdım ama geri uyudu sonra 10 dk sonra bi daha gittim yine uyanmadı en son 7.30da uyandırdım
neyse biz hazırlandık ama geç çıktık yine yolda giderken yine geç çıktık öfff dedi ben de dedim ki eee geç uyandın, demez olaydım ne yani benim yüzümden mi geç çıktık bunu mu diyorsun sizde hazır değildiniz halbuki ben ondan yarım saat önce hazırdım
ben de ne olur sanki geç kalmış olsan bunu kabullensen
köpürüyor saçma sapan
en sonunda tamam nolur sus konuşmayalım artık seninle hiçbişe konuşmak istemiyorum dedim ne zaman neye tepki vereceğini bilmiyorum konuşsam ne olacak dedim iyi konuşma o zaman dedi
verdiğin tepki bu mu dedim zaten bi karı koca ilişkimiz kalmadı bütün iletişimimiz koparalım o zaman ohh ne güzel dedim
bu da annem ameliyat olacak biliyosun di mi ne kadar gergin olduğumun farkında değil misin dedi
ben de dedim ki ben anlıyorum gerginliğini de bu gerginliğin neden sadece bana ve kızlarına yansıyor dedim başkalarıyla gülücük saça saça konuşabiliyorsun ama dedim saatlerce telde arkadaşlarınla muhabbet ederken hiç gergin değilsin dedim
siz ailemsiniz sizin gerginliğimi bilmeniz normal onlar niye bilsin dedi
offff aslında haklıyım biliyorum ama annesi bugün ameliyat olacak bu kadar sustum sustum patlayacak günü buldum yaa
şimdi anlayışsız eş oldum offf
Çok üzüldüm canım, insallah çözülür bu konular annesi iyileşsin konuşunca cozulmeyecek şeyler değil, kızların için ayrı üzüldüm açıkçasıevet kuzum diyorum ya haklıyım bunu asla unutturmayacağım kendime çünkü unuttuğum anda hatalı benmişim gibi ben yanaşıyorum eşime
ama işte zamanlamam çok kötü oldu, hayır bi de sadece annesine gergin değil ki, sürekli ota gergin çöpe gergin bi adam ve her ne hikmetse bütün gerginliğini benden kızlarımdan ve kendi annesinden çıkarıyor
inan bana geçen hafta cumartesi pazar evde yoktu ya büyük kızım bi mutluydu bi huzurluydu anlatamamo kadar üzücü ki bu benim için
kızıma dedim o gün yaa dedim niye hiçbi dediğimi yapmıyorsun sadece babanı dinliyorsun, babam bana bağırmasın kızmasın diye yapıyorum dedi
bu sadece son haftalarda olan bişe olsa çocuğumun içinde böyle yer eder miydi
ama başkalarıyla konuşurken bi görmen gerek, kahkahalar espriler ohhh gırla eee bize yazık değil mi biz niye bu yüzünü daha sık görmüyoruz
offff ama yine de pişmanım işte içim içimi yiyor
ben çözülebileceğine dair inancımı kaybettim canımAkşam ki tatlı ve dondurmayı kadar güzelmiş aslinda
Ya yapma kurban olayım yazık degiL mi detoxa
Salı günü karpuz ve kavun fazla geldi canım, suyunü da biraz daha arttır bence
Ohh gözün aydın canım, rahatlarsın biraz
Evlendiğinden beri hiç hazirlamadim, kalkar kendi hazırlar önceden kahvaltı yapardım bana da hazirlardişimdi kahvaltı yapmadığım için kendine hazırlıyor yeyip gidiyor
Canım yürüyüşten olabilir, bol yeşil çay ve limonlu şu iç inşallah rahatlarsin
Canim benim haklısın ama işte zamanlama kötü olmuş, şimdiden sonra hiç açma konuyu yanında ol destek ol zamanla anlar o da hatasını inşallah ama çevreye karşı iyi size karşı gergin olması çok yanlış ama annesi iyileşince konuş istersen
Çok üzüldüm canım, insallah çözülür bu konular annesi iyileşsin konuşunca cozulmeyecek şeyler değil, kızların için ayrı üzüldüm açıkçasıkeşke esin beraber terapiye kabul etse
İnşallah canımAkşam ki tatlı ve dondurmayı kadar güzelmiş aslinda
Ya yapma kurban olayım yazık degiL mi detoxa
Salı günü karpuz ve kavun fazla geldi canım, suyunü da biraz daha arttır bence
Ohh gözün aydın canım, rahatlarsın biraz
Evlendiğinden beri hiç hazirlamadim, kalkar kendi hazırlar önceden kahvaltı yapardım bana da hazirlardişimdi kahvaltı yapmadığım için kendine hazırlıyor yeyip gidiyor
Canım yürüyüşten olabilir, bol yeşil çay ve limonlu şu iç inşallah rahatlarsin
Canim benim haklısın ama işte zamanlama kötü olmuş, şimdiden sonra hiç açma konuyu yanında ol destek ol zamanla anlar o da hatasını inşallah ama çevreye karşı iyi size karşı gergin olması çok yanlış ama annesi iyileşince konuş istersen
Çok üzüldüm canım, insallah çözülür bu konular annesi iyileşsin konuşunca cozulmeyecek şeyler değil, kızların için ayrı üzüldüm açıkçasıkeşke esin beraber terapiye kabul etse
Canım sen bence suan aşırı yorgunsun, uzun zamandır bunları yaşadığın için de yıprandin , o yüzden birsey yapmaya halin de yok inancın da yok ama sen gideceksin ya belki kendine gelince biraz enerji ve umudun da gelir belki o zaman birseyler yapmak istersin tabi bunu eşinin de istemesi gerekiyor, belki esin suan farkında değil ama kaybetme korkusu dan ederse o da çabalar belkiben çözülebileceğine dair inancımı kaybettim canım
gittiği yere kadar böyle gidecek
ya ben içime ata ata akıl sağlığımı tamamen kaybedip hastaneye kapatılana ya da son patlamamı boşanalım diye yapana kadar gitsin
ama beni yanlış bilsin anlasın istemiyorum sadece onunla ilgili konuşacağım
bilmiyorum ki canım ya inşallah dediğin gibi olurCanım sen bence suan aşırı yorgunsun, uzun zamandır bunları yaşadığın için de yıprandin , o yüzden birsey yapmaya halin de yok inancın da yok ama sen gideceksin ya belki kendine gelince biraz enerji ve umudun da gelir belki o zaman birseyler yapmak istersin tabi bunu eşinin de istemesi gerekiyor, belki esin suan farkında değil ama kaybetme korkusu dan ederse o da çabalar belki
Tatlı ve dondurma olmasa bugüne sabit çıkarırdı menün seni
Evet valla maalesef eve gelince yine detoks yapicam yediklerim yerleşmesin diyeYa yapma kurban olayım yazık degiL mi detoxa
Allah yardimcizsi olsun canım inşallah sağlıkla çıkar hastanedenkızlar kayınvalidemi ameliyata almışlar, nolur dua edin, sağlıkla çıksın hastaneden
amin kuzum inşallahAllah yardimcizsi olsun canım inşallah sağlıkla çıkar hastaneden
Afiyet olsun canim gayet güzel benceSalı menüm
Akşam 19.00
Peynirli salata
2 3 yk yoğurtlu kabak
Küçük kavunun 1/4i
2 3 dl karpuz
1.25 su
Çarşamba menüm
Kahvaltı 12.00
1.5 haşlanmış yumurta
Domates peynir zeytin
1 yk reçel 2 dl ekmek
4 5 kuru kayısı
İkindi 14.00
1 kahve
Akşam 19.30
1 tek ince lavaşlı tantuni
1 ayran
1 kahve
2 lt su
Allah yardımcısı olsun canım , gecmıs olsun cıktımı ?kızlar kayınvalidemi ameliyata almışlar, nolur dua edin, sağlıkla çıksın hastaneden
amin kuzum sağolasın, çıkmış ameliyattan yoğun bakıma almışlar yarınki durumuna göre odaya alacaklarmış inşallahAllah yardımcısı olsun canım , gecmıs olsun cıktımı ?
Oh çok güzel canım inşallah bu geceyi de güzel atlatir yarın odaya çıkaramin kuzum sağolasın, çıkmış ameliyattan yoğun bakıma almışlar yarınki durumuna göre odaya alacaklarmış inşallah
Çok güzel canım spor da yapılmış , bırakma artık diyeti devam et senin için bir ileri iki geri daha zor değil mi ?Bugun yazmaktan utanmayacagım bi nenu oyuzden yazayım:))
09.00 1 yumurta (haslama)
11.00 7 kasıl yogurt
13.00 ton balıklı bol yeşillikli salata
15.00 sütlü türk kahvesi
18.00 1tabak barbunya ,3 kaşık pilav yerim
Su 3 litre
Spor:1 saatyürüyüş
Ne güzel yaSelam kizlarkizcemi aldım yürüyüşe çıktık bayılıyor dışarı çıkmaya,benim de işime geliyor,çok fazla yağmur yagmadigi sürece artık günlük çıkarız inşallah
inşallah canımm :)Oh çok güzel canım inşallah bu geceyi de güzel atlatir yarın odaya çıkar
Çok güzel canım spor da yapılmış , bırakma artık diyeti devam et senin için bir ileri iki geri daha zor değil mi ?
Ne güzel yaşimdi çık canım sonra park görünce yürüyüş yapılmıyor Parktan çıkmıyor
Aynen aynen ama çıkana kadar zor iş cıkınca kolay :) sırfgelınce daha kolay uyuyo dıye cıkıorum bazen :))Selam kizlarkizcemi aldım yürüyüşe çıktık bayılıyor dışarı çıkmaya,benim de işime geliyor,çok fazla yağmur yagmadigi sürece artık günlük çıkarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?