- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.881
Yeter canım tabi az daha olursa ne ka mutlu olurumBu sabah tartildim 54'6 geldim umarim en kotu ihmal bu yeterlidir
Saol canim d'un icin bende uzgunum Ama arada oluyo boyle yedikce yiyesim geliyo
Saol canim
Bacım ikidir dondurma olüyür mü ?
Ana evi miAkşam koltukta uyuklamisim biraz. Makinede çamaşır yikamiyordu bitmiş kalktım onu serdim. Utulenecek var bir iki onları utuleyip banyomu yapıp yatacağım ins. Yarın pek ugrayamayabilirim annemlerde olacağım. Köyden kizkardecanim geldi ana evinde toplanmaya var.
Öpüldünüz hepiniz
Saatin erken olmasına aldandımYeter canım tabi az daha olursa ne ka mutlu olurum
Bacım ikidir dondurma olüyür mü ?
Anam o geçen gün anneme gitmişti anam sağolsun pastalar kurabiyeler poğaçalar yaptırmış kıza. Gelince birlikte yersiniz diye bubi tuzagimiydi öyle bişey vardı anacığım bize ondan kuruyor
Tartı öncesi ekşi gelmeliyim hiçte tartilmadim ne gelecek haberinde yok.
Afiyet olsun2 Haziran menü
Kahvaltı 11.00 görselde yazmaya uğraşmayım dedimbir dilim ekmek var sadece yanında
14.00
Sade Türk kahvesi
17.00
3 yenidünya
19.00
Bir kase yogurt corbasi (yarmalı)
Bir dilim kıymalı pide
Bir bardak ayran
Salata
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Erkek katakulliye getiremez ya ,kadın getirir:) kadın erkegı de secen ,cocuk sayısını da belirleyendirİnşallah sana da nasip olsun canım
Üçüncüyü düşünmüyorum da eşim ısrarcı bu konuda Olur da kazara mazara katakulliye getirir de kız olursa zaten zaten kızımın pembişleri var
Allah bağışlasın canım hayırlı evlat olsun inşallah
İlk zamanlar bünye alışana kadar fazla mide bulantısı yaparmış genelde ilk birkaç hafta vücudun alışması için yarım hap içiliyor canım sana öyle bir tavsiyede bulundu mu ?
Canımsın sen yaBen varım canım
Dondurma harici güzel canım
Ooo mayin tarlası deseneAkşam koltukta uyuklamisim biraz. Makinede çamaşır yikamiyordu bitmiş kalktım onu serdim. Utulenecek var bir iki onları utuleyip banyomu yapıp yatacağım ins. Yarın pek ugrayamayabilirim annemlerde olacağım. Köyden kizkardecanim geldi ana evinde toplanmaya var.
Öpüldünüz hepiniz
Oooo anne evi İşte hep bubi tuzagiAnam o geçen gün anneme gitmişti anam sağolsun pastalar kurabiyeler poğaçalar yaptırmış kıza. Gelince birlikte yersiniz diye bubi tuzagimiydi öyle bişey vardı anacığım bize ondan kuruyor
Neyseki pide azmis akşam çorbada yarmalı olduğu için ayarlı olmus2 Haziran menü
Kahvaltı 11.00 görselde yazmaya uğraşmayım dedimbir dilim ekmek var sadece yanında
14.00
Sade Türk kahvesi
17.00
3 yenidünya
19.00
Bir dilim kıymalı pide
Bir bardak ayran
Salata
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun bacım başka ne diyimkiİyi geceler kızlar
Sabah annemlere gittik girmeye fırsatım olmadı bı avmye gittik gezdik geldik sonra bı öğle yemeği yedik dışarda isim vardı onu hallettik markete gittik dönünce yemek hazırlığı çocuklar derken telefonu hiç elime alamadım mayın tarlası gibi yeminle annemin ev her bastığım yer bomba
Eve geldik yemekten sonra süt kaynattım yoğurt mayalamak için o ara baktım dolaptaki kaymak kötü olacak tereyağını da yaptım süt ılıyana kadar bı de çamaşır attım makineye hala bitmedi onu beklerken yazayım dedim insAllah serince yaticam oğlan da uyanmazsa menümü yazayım fazla vurmayın
2 Haziran Çarşamba
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık
1 parça peynir
1 çatal patates kızartması
Öğle
6 çiğ köfte
Bol marul
Çay
Ara yeşil çay
Akşam
1 kepçe bamya çorbası
3 yaprak sarma
1 kaşık p.pilavi
Avuç içi kadar tavuk göğsü haşlanmış
3 üçgen dilim karpuz
2 kk kadar ekmek kadayıfı
1 küçük top dondurma
Su 2.5lt olmuştur anca
Spor
45dk yürüyüş
Menüyü yazıp bitirene kadar oğlan uyandı
Güzel canım afiyet olsun2 Haziran menü
14.00
Sade Türk kahvesi
17.00
3 yenidünya
19.00
Bir dilim kıymalı pide
Bir bardak ayran
Salata
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Vala ben 70leri geçtim pazartesi günki eksimi koruyabilsem yeter banaAfiyet olsun bacım başka ne diyimki
Tatlıya kadar yine güzelmiş sanki
Canım dogumdaj sonra kaçimci ayda regl oldun?ben daja olmadım yaGunaydın kızlar ,beklenen regl geldi ,gel eseydı biraz daha herkese catacaktım ıyı olduah nasıl etkılıyor ınsanı nasıl , ve şişmiştim iyice , hafiflerım ıns bıraz... U UcanSupurge amın kuzum hayırla saglıkla inş .,cumaya 70.5 olurum diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?