Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya canım annem bozuyo benım tüm planları. Brn bişey cope atmayı hıc sevmıyorum, 100 kwre soylememe ragmen orduya yapar gıbı yapıo. 1 koca tencere pilav yapmış.. ben gunahagiremem gel kendın at dıyoru. Bazen çöpe.. yersınız azıcık o dıyo dogumgunumdu , koca bipasta yapmış nasıl yicez ıkı kişi , hayr cok ta severım ama bi yanım bitssın ye güzel de dıyo , bi yanım midene gıtcene cope gıtsun dıyo. Eşime kaktırcam bakalım pilavla pastayı .

Canım yemeklerini annen yapıyor sanırım, şöyle yapabilirsin ana yemeği yapsın hiç pilav yapmasin, sen cok az pilav yap eşine olmaz mı

amin kuzum sağolasın, çıkmış ameliyattan yoğun bakıma almışlar yarınki durumuna göre odaya alacaklarmış inşallah
İnşallah toparlanır canım çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım
03.06.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 dilim peynir

16.00 sade kahve
18.00
4 köfte, salata

Su: 3.5 lt olur
Spor 7 bin adım asliogretmen
Yarını Merak ediyorum
Pilav dondurucuya girer diye düşünüyorum hiç denemedim ama
Bugün müydü doğum günün nice güzel yaşlara inşallah canım
3 mayis menum
Sabah 10:00 sekersiz kahve

Oglen 12:30 yarim domates b avuc ici tavada yumurta

Ara 15:00 sekersiz kahve

Aksam 18:30 4 yk etli Turlu 4 yk yesil salata 6 aci biber U UcanSupurge

UC litre su
Afiyet şifa olsun canım

3 mayis menum
Sabah 10:00 sekersiz kahve

Oglen 12:30 yarim domates b avuc ici tavada yumurta

Ara 15:00 sekersiz kahve

Aksam 18:30 4 yk etli Turlu 4 yk yesil salata 6 aci biber U UcanSupurge

UC litre su
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun, sporun zaten şahane

Iyi akşamlar kizlar alıntılar var müsait olunca cevaplarim. Menümü yazayim firsat bulmuşken.
Sabah 09.00
2 h.yumurta domates salatalik yesillik

Öğle 13.00
Sütlü türk kahvesi
3 4 lokma menemen

Ara
Yesil çay
2 ceviz
3 kayısı

Akşam 19.00
6 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt

1 elma
1 sütlü kahve
Su 2 litre

Ben de merak ediyorum ve bir o kadar da korkuyorum , sanki sınava çalışıp da stres yapmış gibiyim , düşük alırsam çok üzülürüm

Ben de merak ediyorum ve bir o kadar da korkuyorum , sanki sınava çalışıp da stres yapmış gibiyim , düşük alırsam çok üzülürüm
Genel olarak çok iyi bir öğrenciydin bence kanaat notu kullanılır

Afiyet olsun canım güzel menün çocuklar nasıl oldu ?

Çok güzel canım afiyet olsun, çocuklar nasıl oldu ?
Genel olarak çok iyi bir öğrenciydin bence kanaat notu kullanılır
Ahahahaha bu çok iyiydi

Çok güzel canım afiyet olsun, çocuklar nasıl oldu ?

Ahahahaha bu çok iyiydi
Sagol canim
Daha iyiler şükür. Kızımda iştahsızlık var. 1.5 yaş aşısı da geldi ama biraz toparlansin sonra götüreyim dedim. Ağır gelir belki. Ne aşısı gerçi onu da bilmiyorum

Sagol canim
Daha iyiler şükür. Kızımda iştahsızlık var. 1.5 yaş aşısı da geldi ama biraz toparlansin sonra götüreyim dedim. Ağır gelir belki. Ne aşısı gerçi onu da bilmiyorum
Evet canım 1.5 yaşı yeni olduysa zamanı vardır azcik toparlansin, hastalık üstüne zor oluyor aşı, canım 1.5 yaş civarı bebeklerde bir istahsizlik oluyor üstüne hastalık da geldi normaldir çok zorlama çocuğu , sağlıklı şeylerden az da olsa tüketme yeter inşallah zamanla toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…