- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.941
Ya canım annem bozuyo benım tüm planları. Brn bişey cope atmayı hıc sevmıyorum, 100 kwre soylememe ragmen orduya yapar gıbı yapıo. 1 koca tencere pilav yapmış.. ben gunahagiremem gel kendın at dıyoru. Bazen çöpe.. yersınız azıcık o dıyoOh çok güzel canım inşallah bu geceyi de güzel atlatir yarın odaya çıkar
Çok güzel canım spor da yapılmış , bırakma artık diyeti devam et senin için bir ileri iki geri daha zor değil mi ?
Ne güzel yaşimdi çık canım sonra park görünce yürüyüş yapılmıyor Parktan çıkmıyor
Canım yemeklerini annen yapıyor sanırım, şöyle yapabilirsin ana yemeği yapsın hiç pilav yapmasin, sen cok az pilav yap eşine olmaz mıYa canım annem bozuyo benım tüm planları. Brn bişey cope atmayı hıc sevmıyorum, 100 kwre soylememe ragmen orduya yapar gıbı yapıo. 1 koca tencere pilav yapmış.. ben gunahagiremem gel kendın at dıyoru. Bazen çöpe.. yersınız azıcık o dıyodogumgunumdu , koca bipasta yapmış nasıl yicez ıkı kişi , hayr cok ta severım ama bi yanım bitssın ye güzel de dıyo , bi yanım midene gıtcene cope gıtsun dıyo. Eşime kaktırcam bakalım pilavla pastayı .
İnşallah toparlanır canım çok geçmiş olsunamin kuzum sağolasın, çıkmış ameliyattan yoğun bakıma almışlar yarınki durumuna göre odaya alacaklarmış inşallah
Afiyet olsun canımBugun yazmaktan utanmayacagım bi nenu oyuzden yazayım:))
09.00 1 yumurta (haslama)
11.00 7 kasıl yogurt
13.00 ton balıklı bol yeşillikli salata
15.00 sütlü türk kahvesi
18.00 1tabak barbunya ,3 kaşık pilav yerim
Su 3 litre
Spor:1 saatyürüyüş
Yarını Merak ediyorum03.06.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 dilim peynir
16.00 sade kahve
18.00
4 köfte, salata
Su: 3.5 lt olur
Spor 7 bin adımasliogretmen
Pilav dondurucuya girer diye düşünüyorum hiç denemedim amaYa canım annem bozuyo benım tüm planları. Brn bişey cope atmayı hıc sevmıyorum, 100 kwre soylememe ragmen orduya yapar gıbı yapıo. 1 koca tencere pilav yapmış.. ben gunahagiremem gel kendın at dıyoru. Bazen çöpe.. yersınız azıcık o dıyodogumgunumdu , koca bipasta yapmış nasıl yicez ıkı kişi , hayr cok ta severım ama bi yanım bitssın ye güzel de dıyo , bi yanım midene gıtcene cope gıtsun dıyo. Eşime kaktırcam bakalım pilavla pastayı .
Afiyet şifa olsun canım3 mayis menum
Sabah 10:00 sekersiz kahve
Oglen 12:30 yarim domates b avuc ici tavada yumurta
Ara 15:00 sekersiz kahve
Aksam 18:30 4 yk etli Turlu 4 yk yesil salata 6 aci biber U UcanSupurge
UC litre su
Çok güzel canım afiyet olsun3 mayis menum
Sabah 10:00 sekersiz kahve
Oglen 12:30 yarim domates b avuc ici tavada yumurta
Ara 15:00 sekersiz kahve
Aksam 18:30 4 yk etli Turlu 4 yk yesil salata 6 aci biber U UcanSupurge
UC litre su
Çok güzel canım afiyet olsun, sporun zaten şahane3 Haziran menüm
Kahvaltı:8.30
2yk menemen
Çeyrek kk peynir
4zeytin
Öğle:13.39
3haşlanmış tavuk baget
Salata
1dilim ekmek
16.00
2hurma
2yk yoğurt
Su:3litre
spor:90dk tempolu
270puan
Eki Görüntüle 2863633
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen Ucmelekannesi masal3487
Harika yürümüşsün yine canım menün de güzel3 Haziran menüm
2yk menemen
Çeyrek kk peynir
4zeytin
3haşlanmış tavuk baget
Salata
1dilim ekmek
16.00
2hurma
2yk yoğurt
270puan
Eki Görüntüle 2863633
Ben de merak ediyorum ve bir o kadar da korkuyorum , sanki sınava çalışıp da stres yapmış gibiyim , düşük alırsam çok üzülürümİnşallah toparlanır canım çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım
Yarını Merak ediyorum
Pilav dondurucuya girer diye düşünüyorum hiç denemedim ama
Bugün müydü doğum günün nice güzel yaşlara inşallah canım
Afiyet şifa olsun canım
Genel olarak çok iyi bir öğrenciydin bence kanaat notu kullanılırBen de merak ediyorum ve bir o kadar da korkuyorum , sanki sınava çalışıp da stres yapmış gibiyim , düşük alırsam çok üzülürüm
Afiyet olsun canım güzel menün çocuklar nasıl oldu ?Iyi akşamlar kizlar alıntılar var müsait olunca cevaplarim. Menümü yazayim firsat bulmuşken.
Sabah 09.00
2 h.yumurta domates salatalik yesillik
Öğle 13.00
Sütlü türk kahvesi
3 4 lokma menemen
Ara
Yesil çay
2 ceviz
3 kayısı
Akşam 19.00
6 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 elma
1 sütlü kahve
Su 2 litre
Kanaatimce Yüksek gelecek notunBen de merak ediyorum ve bir o kadar da korkuyorum , sanki sınava çalışıp da stres yapmış gibiyim , düşük alırsam çok üzülürüm
Çok güzel canım afiyet olsun, çocuklar nasıl oldu ?Iyi akşamlar kizlar alıntılar var müsait olunca cevaplarim. Menümü yazayim firsat bulmuşken.
Sabah 09.00
2 h.yumurta domates salatalik yesillik
Öğle 13.00
Sütlü türk kahvesi
3 4 lokma menemen
Ara
Yesil çay
2 ceviz
3 kayısı
Akşam 19.00
6 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 elma
1 sütlü kahve
Su 2 litre
Ahahahaha bu çok iyiydiGenel olarak çok iyi bir öğrenciydin bence kanaat notu kullanılır
Harikasın kuzum valla,bu ara süper yürüyüşler yapıyorsun,tebrikler3 Haziran menüm
2yk menemen
Çeyrek kk peynir
4zeytin
3haşlanmış tavuk baget
Salata
1dilim ekmek
16.00
2hurma
2yk yoğurt
270puan
Eki Görüntüle 2863633
Sağol canım. Daha iyiler şükür. Ama kızım hiç bir şey yemiyor yaaaaAfiyet olsun canım güzel menün çocuklar nasıl oldu ?
Sagol canimÇok güzel canım afiyet olsun, çocuklar nasıl oldu ?
Ahahahaha bu çok iyiydi
Düzelir inşallah birkaç güne canım ateşi filan yoksa şükürSağol canım. Daha iyiler şükür. Ama kızım hiç bir şey yemiyor yaaaa
Evet canım 1.5 yaşı yeni olduysa zamanı vardır azcik toparlansin, hastalık üstüne zor oluyor aşı, canım 1.5 yaş civarı bebeklerde bir istahsizlik oluyor üstüne hastalık da geldi normaldir çok zorlama çocuğu , sağlıklı şeylerden az da olsa tüketme yeter inşallah zamanla toparlarSagol canim
Daha iyiler şükür. Kızımda iştahsızlık var. 1.5 yaş aşısı da geldi ama biraz toparlansin sonra götüreyim dedim. Ağır gelir belki. Ne aşısı gerçi onu da bilmiyorum
Oğlumda ateş oldu antibiyotik kullandik mecbur boğazı kötüydü. Kizimda olmadiDüzelir inşallah birkaç güne canım ateşi filan yoksa şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?