Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

büüş önemli birşey mi oldu. aradığında spor yapıyordum açamadım..

herkeslere keyifli pazarlar.

sağol kuzucum sanda hayırlı keyifli güzellll pazarlar :) birşey olmadı :) öylesine aradım sohbet etmek için :) bu arada bana facebook kullanıyorsan facebook adresini özel mesaj atarmısın canım :) senle konuşmak istediğim bir konu varda :) şimdi yemeğe gidiyorum :) dönünce yazarım :)

ayy inş. kötü bir şey değildir :/ merak ettim şimdi yi de gel. gerçi gülmüşsün bende ki de akıl allaaam ya attım özelden

kızlaarr kuaföre gittim saçımı kestirdim. yine uzun ama 5 parmak falan kestirdim. biraz da kat verdirdim hafif. güzel olduu saç boyamı da aldım. boya konusunda bilgili çalışanla yardımcı oldu renk seçimi konusunda. açık kumral yapcam saçımı bakalım nasıl olcak. burdan gösteririm size deeeeeee

şimdi spor yapcam. sonra da saçımı boyayacağım.

slm kizlar sabahtan beri hem utancimdan hem de bi cuval inciri mahvettim die hiiic girmek istemedim yani icimden gelmedi kendimi coook kotu hissettim ama sabahtan beri icinde bulundugum durum aklimi iice basima getirdi bu kadar uzcek seyi ben nie yaptim deger miydi,degdi mi sanki biliosun tadini iste onceden yedin sana bi faydasi yok yedinde ne oldu boyun mu uzadi Emineee die kendime cook kizdim ve bi daha mi tovbeeeeee yapmam ben bi daha bu hatayi, buyuk konusmayim ama tovbeeeee yaa ne olur bakin su halime de ibret alin kizlaaar ben yaptim siz sakin yapmayin cook ama cook pis bi durum yaaa
sabah iki yumurtali omlet
ara 200 gr yogurt
oglen izgara tavuk gogsu
simdi kahve icicem
aksam firinda somon (henuz yemedim)
ben cumaya azimliyim en az 800 gr diyoruuum

Busecim yeni sacini gule gule kullan bak sen yaa ise baslayacakya nasilda suslenirmis :108:
yoksa kizgin misin bana Buseeee:26: kizma ne oluuuur

Busecim yeni sacini gule gule kullan bak sen yaa ise baslayacakya nasilda suslenirmis :108:
yoksa kizgin misin bana Buseeee:26: kizma ne oluuuur

kız ben sana kızabilir miyiiiiiiiimmmmm yol arkadaşım

lakiiin biliyorsun ki yolumuz uzun, bunun daha güçlendirmesi koruması var. bir de bizim yaptığımız normal diyet değil, dukan her şey berbat olabilir. hayat boyu 2 kere yapılması önerilen bir şeyi bozmak istemeyiz dimi çünkü böyle zorluklar çekiyoruz ama mükafatımız mükemmel olacak. herkes para veriyor diyetisyene, sonra koruma evresi için para veriyor. çünkü genelde insanlar bilmiyor nasıl koruyacağını. bak bizim yol gösteren bi dukan amcamız var. önümüzde bi sürü örnek var. motivasyon için fotoğraflar var. yaşayanların hikayeleri var. var da var yani.

biz güzelce kilomuzu verip istediğimiz kilolada da ömür boyu duracağız allahın izniyle morallen hemen ve kaldığın yerden devam et. kaç kilo daha vermek istiyorsun eminecim? zaten güçlendirme evresi kolay. kendinden memnunsan bu şekilde, güçlendirmeye geç. ve sıkılaşmak için bölgesel spor falan yap.

ben sporumu yapayım, sonra bi yorgunluk kahveni içerim artık

haklisin Busecim yaaa inan soylediklerin o kadar dogru ki hersey var ama iste anlayana ben iyi bi ders aldim bundan sonra yapmam boole bi hata diyorum baska da bisey demiyorum inan bana diyete sadik kalmanin tadi 100 tane kurabiyeye bedel ama ben 2 kurabiyeye sattim diyetimi neyse hemen toparliyacagim bu hatayi hani diyet beni birakmadiysa ben de birakmiycam bakalim cumaya belli olur.Buse ben baslarken 60 kiloya inecegim diye basladim ama sanki 62 bana yetecek suan bile tam karar gibiyim ama ben gene de 60 a kadar inmeye calisacagim iki kilo ben biliyorum kendimi kendiliginden gelir geri:26:
Hadi sen yap sporunu kahveye bekliyoruuum kurabiyesiz
iyiki seninle baslamisim Dukana Busecim

maşallah canım bende az önce annemle çaya g,ittik orada yedim 2 tane tutku çok üzüldüm şuan çokmoralim bozuk bu cumaya kadar 68 lerdi hedefim ama şuan + 200 deyim nasıl olacak bilmiyorum gerçi bugünki kas şişliği gibi geldi bana ama yinede bozuldu moralim şuan çökmüş durumdayım moralmen. yarın pazartesi yine yepyeni bir başlangıç yapmalıyım. dün o kadar sıkı uydumki diyetime ama 100 gram gitmiş gide gide. verilecek bu kilolar azimliyim bozmayacağım moralimi.

hadi hayırlı olsun canım :) bekliyorum fotoğraflarını :)

bugünki menüm:

sabah
3 kuru kaysı
2 dilim kızarmış ekmek
32 gram beyaz peynir

öğlen:
fırında tavuklu patates ( yağsız derisiz)
yoğurt

ara
yarım muz
2 kivi

ara
2 tane eti tutku
1 dilim yağsız kıymalı börek :26::26::26::18::18::18:

akşam:
çok az fırında patates
4 y.k. zeytin yağlı taze fasulye
yoğurt

ara
kivi

su:
1.5 litredeyim şuanda geceye kadar 2 olur

spor:
yarım saat yürüyüş
300 adet ip atlama
100 mekik

allahım nolur yarın 69.5 in altında çıkayım şu 300 gram gitsin nolur allahım diye dua ediyorum resmen

sakın öyle düşünme emineciiim diyetimize harfiyen uyacağız ve 1 kg bile geri almayacağız tek yapmamız gereken perşembe saf protein günü yapmak, sınırlı izinliler olmadan ve günde 3 yk yulaf kepeği tüketmek. onu da sabah mis gibi yumurtalarla krep yaparız olur biter. ya da hayat boyu dukan ekmeği kullanırız. hem tadı da mis gibi işte oldu da bittiii

ben de iyi ki seninle başlamışım dukana yol arkadaşıım, bitanesiiin

büşraaaaa aşk olsun ya sen de mi başladın kaçamağa hiç yakıştıramadım bir daha duymayayım. bak sonra da üzülüyorsun, dualar ediyorsun. senin yolun uzun hem, az da değil. 69 kg sın 55 istiyorsun. hemen toparlan üzülmenin faydası yok artık. emine de sen de üzülmeyin toparlanın, hem de hiç kaçamak yapmamışcasına

kaçamak yaptıkça sadece hedefimize ulaşma süremizi ve çilemizi uzattığımızı unutmayın

birazdan saçımı boyayacağım, spordan sonra dinleniyorum şuan. fotoları paylaşacağım. umarım güzel olur, şu kızıllarım beni düşündürüyor.

Kiz Busraaaaaa ben ne diyorum sen ne yapiosun kizzz bak valla alicam ayagimin altina ben ettim siz etmeyin halime bakin ibret alin diom sen hatalarimi aliosun yaaa ne o ooole aksam oncesi aran hiiic guzel degilhem de iki ogun patates yemissin o ne kiiiizzzz olecem simdi ay kendime uzuldugum yetmio gibi bi de sen

Insallah hele bi hayirlisiyla tamamliyalim su diyeti ben walla dukan ekmegimi cok seviyorum bana hele firindan ciktiginda acayip lezzetli gelio piyasadaki abuk sabuk yapilmis muhteviyati belirsiz ekmeklerden kesinlikle daha guzel miiiiiiiis miiiiis
resimlerini bekliyoruz benim saclarim sari ama duz sari degil aralar balyajli sari Turkiyede diplerini boyatip gelmistim ama karamele mi cevirsem die dusunmedi degilim ama zor olur kullanman devamli dip boya gerekir dedi kuaforum belki yaza sarinin tonunu actirip biraz daha acik yaptiricam bakalim once bi iyice cibik olalimda

hiiç güzel olmadı kızlar saçım. kızıllar tam kapanmadı. ışıkta kızıl gibi görünüoo dibim farklı aşağısı farklı. oooff şimdi uyumam lazım yarın erkenciyim. bi ara gösteririm

iyi geceler

Ayy inşallah yıkandıkça daha çok açılmaz.Bende bebişten önce hep açık kumral boyardım küllü.Altındaki renk hiç kapanmıyordu ilk zamanlar..Eğer boya saçına az gibi geldiyse bi daha boyarken biraz saç kremiş ekle saçınaİşe her zaman yarar

Ayyy Emine tamamdır artık demiştim ama demekki değilmiş:26:cıss emine cısssssssssssss

Günaydın çıtırcıklar..Bomba gibi geldim güne başladım.Umarım sizlerde aynı başlar hemen buraya koşarsınız..Bende her pazar olduğu gibi bu pazarda annemle ve kardeşlerimle vakit geçirdim.Babişim bize köfteler salatalar ohhh neler yaptı ayıptır söylemesi.Her pazar biraz fazla et yediğimi kabul ediyorum.Ama hiç kurabiye ve börek yemiyorumBirimiz hepimiz hepimiz birimiz için zarar ve yarar sağlıyoruz neticede

canim uzme kendini yaaaa bi kac kez yika rengini o zaman bulur oturunca renk belki hosuna gider gitmdi mi alirsin cikolata kahve tekrar boyar ya da boyatirsin tatataaaaaam duzelir guzel kafani yorduguna degmeeeeeez neselen hadi yogun bi gun seni beklio bol enerjiyle herseyin bi caresi var ve sen ustesinden gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…