- 31 Ekim 2013
- 21.669
- 72.897
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.001
ohhhh sefan olsun1.9 kilo vermemin şerefine ablama kahvaltıya gidiyorum
inşallah canımm sağolAyy çok sevindim canım hayırlı olsun mezuniyetin. İns daim olur birdaha kilo almazsın canim
Çok güzel ekşi canim tebrikler
Süresiz derken canım bi altı ay listeye girmeyi düşünmüyorsan kendi isteği ile ayrıldı notu düşebilirimGünaydın arkadaşlarGünlerdir şişkinliğimin nedeni belli oldu regl oldum hala şişim hissediyorum pko olduğu için 40 50 güne bir oluyordum bu ay 30 günde oldu şaşırdım U UcanSupurge izne ayrılmak istiyorum süresiz olarak
Kilo bildirimi
Geçen cuma 62.75
Bugün 62.45
Fark -300 gr
Yüzde 0,478
Bu arada fotoğraf eklemeyi unutmuşsun yine canım onu ihmal etme yoksa bildirimsiz sayılıyorGünaydın arkadaşlarGünlerdir şişkinliğimin nedeni belli oldu regl oldum hala şişim hissediyorum pko olduğu için 40 50 güne bir oluyordum bu ay 30 günde oldu şaşırdım U UcanSupurge izne ayrılmak istiyorum süresiz olarak
Kilo bildirimi
Geçen cuma 62.75
Bugün 62.45
Fark -300 gr
Yüzde 0,478
Teşekkür ederim canımAyy çok sevindim canım hayırlı olsun mezuniyetin. İns daim olur birdaha kilo almazsın canim
Çok güzel ekşi canim tebrikler
Haftaya %2 bekiniyoruz o zaman canımGünaydın kızlar
sabit geldim.
GEÇEN CUMA: 73,9
BUGÜN: 73,9
FARK: 0
YÜZDE: 0
Benm yüzde kaç ben yine hesaplayamadmHaftaya %2 bekiniyoruz o zaman canım
2.123 canımBenm yüzde kaç ben yine hesaplayamadm
Tamam canım2.123 canım
Tebrikler canım.Sakın bir yere gitme burada ol bizden ayrılma seviliyorsun.Bildirimimi yapayım
geçen hafta: 57,90
Bu hafta: 56,50
Fark: 1,4
Yüzde 2,42
Eki Görüntüle 2863842
U UcanSupurge canımm, güzel kalpli çiçeğim iyiki varsın sayende bu rakamı görebildim, başta sen sonra da takım arkadaşlarım olmasa ben çoktaannn pes etmiştim, iyiki yolumuz kesişmiş seninle ve tabiiHandandandan mla, o da az uğraşmadı benimle
Özellikle son 1-1,5 aydır çok iyi hissettiğim bi dönem değildi ama sizleri mahcup etmemek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına çabamı gösterdim
Aslında sizlere bi teşekkür borçluyum
Çünkü aslında istersem duygularıma yenilmeyeceğimi, onlarla savaşabileceğimi sayenizde öğrendim
Bu sadece kilo verme serüveni değildi o yüzden benim için, kilo almalarımın temel sebebi duygusal açlık olduğu için sayenizde bununla başa çıkmayı öğrendim ki bu çok büyük bi adım benim için
Hepinizi çok seviyorum iyiki sanalda da olsa tanıştık hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım çok derdimi çektiniz
Haaa veda konuşması sanmayın hep buralardayım ben tabii ki
U UcanSupurge
G Goklerce
@Ezogelin56
@Beyaz leylak
@asliogretmen
@Fit mutlu anne
@Ucmelekannesi
@Breeze96
@ela_2019
@kumsal68
Ayla-
G Goklerce
M Melek963
@masal3487
@Pnrrr-20
@hadikonusalim
Ben demiştim değil mi
Canim benim öncelikle mezuniyetin hayırlı olsun hep buralarda ol ama kilo almadanBildirimimi yapayım
geçen hafta: 57,90
Bu hafta: 56,50
Fark: 1,4
Yüzde 2,42
Eki Görüntüle 2863842
U UcanSupurge canımm, güzel kalpli çiçeğim iyiki varsın sayende bu rakamı görebildim, başta sen sonra da takım arkadaşlarım olmasa ben çoktaannn pes etmiştim, iyiki yolumuz kesişmiş seninle ve tabiiHandandandan mla, o da az uğraşmadı benimle
Özellikle son 1-1,5 aydır çok iyi hissettiğim bi dönem değildi ama sizleri mahcup etmemek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına çabamı gösterdim
Aslında sizlere bi teşekkür borçluyum
Çünkü aslında istersem duygularıma yenilmeyeceğimi, onlarla savaşabileceğimi sayenizde öğrendim
Bu sadece kilo verme serüveni değildi o yüzden benim için, kilo almalarımın temel sebebi duygusal açlık olduğu için sayenizde bununla başa çıkmayı öğrendim ki bu çok büyük bi adım benim için
Hepinizi çok seviyorum iyiki sanalda da olsa tanıştık hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım çok derdimi çektiniz
Haaa veda konuşması sanmayın hep buralardayım ben tabii ki
U UcanSupurge
G Goklerce
@Ezogelin56
@Beyaz leylak
@asliogretmen
@Fit mutlu anne
@Ucmelekannesi
@Breeze96
@ela_2019
@kumsal68
Ayla-
G Goklerce
M Melek963
@masal3487
@Pnrrr-20
@hadikonusalim
Oooo süper bir eksi canım tebrik ederim harika ilerliyorsun
Regle rağmen eksi gelmişsin canım tebrik ederimGünaydın arkadaşlarGünlerdir şişkinliğimin nedeni belli oldu regl oldum hala şişim hissediyorum pko olduğu için 40 50 güne bir oluyordum bu ay 30 günde oldu şaşırdım U UcanSupurge izne ayrılmak istiyorum süresiz olarak
Kilo bildirimi
Geçen cuma 62.75
Bugün 62.45
Fark -300 gr
Yüzde 0,478
Canım moral bozma devam et, nasılsın ?Günaydın kızlar
sabit geldim.
GEÇEN CUMA: 73,9
BUGÜN: 73,9
FARK: 0
YÜZDE: 0
Çok güzel canım tebrik ederim
Ben demiştim değil mi
Teşekkürler canımCanim benim öncelikle mezuniyetin hayırlı olsun hep buralarda ol ama kilo almadanne güzel yazmışsın ya inan duygulandım ama veda etme İyi ki tanıdım seni ve burdaki bütün arkadaşları gerçekten sanaL ama insanlar daha samimi daha gerçek bence
Oooo süper bir eksi canım tebrik ederim harika ilerliyorsun
Regle rağmen eksi gelmişsin canım tebrik ederim
Canım moral bozma devam et, nasılsın ?
Çok güzel canım tebrik ederim
Ben bu mesajı nasıl kaçırmışım sakın şenlik yapma ufak bir iki kaçamak olabilir akşam menünü bekliyor olacağım1.9 kilo vermemin şerefine ablama kahvaltıya gidiyorum
Valla çok korkuyordum ama öyle olmadı şükürMenüler nasıldı yarın için tedirgin olmamalıyım inşallah değil mi ?
Güzel menün canım afiyet olsun3 haziran menü
Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
2 dilim kaşar
2 zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
Bir dilim ekmek
13.00
İki kuru dolma
Bir kase sarımsaklı yogurt
14.00
Yeşil çay
19.00
4 ızgara köfte
Bir bardak ayran
3.5 lt su
Dışardaydım yürüdüm baya baska spor yapmadım
Bende iyim evime geldim temizlik falan ev işi ugrasiyomBen bugun gelemedim canım işlerim vardı dışardaydım. Anca menü yazabildim daha iyiyim çok şükür sen nasılsın
Çok iyi canım tebrik ederim
Oooo harika son 3 kilo mezuniyete rüzgar gibi ilerliyorsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?