Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kabak mantı nasıl bir şey canım
kabağı rendeleyip çok az zeytinyağında kavuruyorsun canım suyunu salıp çekene kadar sonra da üstüne kıymalı harç yapıyorsun, kıyması için önce soğanı kavuruyorsun sonrası kıymayı ekleyip kavuruyorsun sonra da domates ve biber salçası, domates, kekik, karabiber, kırmızı biberle kavurup kabağın üstüne ekleyip en sonunda sarımsaklı yoğurt ohhhh mis

kabak mantı diye geçiyor

Güzel menü canim afiyet olsun
sağol kuzum

sağol canım

amin kuzumm inşallah

Bildirimimi yapayım

geçen hafta: 57,90
Bu hafta: 56,50
Fark: 1,4
Yüzde 2,42

U UcanSupurge canımm, güzel kalpli çiçeğim iyiki varsın sayende bu rakamı görebildim, başta sen sonra da takım arkadaşlarım olmasa ben çoktaannn pes etmiştim, iyiki yolumuz kesişmiş seninle ve tabii Handandandan mla, o da az uğraşmadı benimle

Özellikle son 1-1,5 aydır çok iyi hissettiğim bi dönem değildi ama sizleri mahcup etmemek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına çabamı gösterdim
Aslında sizlere bi teşekkür borçluyum
Çünkü aslında istersem duygularıma yenilmeyeceğimi, onlarla savaşabileceğimi sayenizde öğrendim
Bu sadece kilo verme serüveni değildi o yüzden benim için, kilo almalarımın temel sebebi duygusal açlık olduğu için sayenizde bununla başa çıkmayı öğrendim ki bu çok büyük bi adım benim için
Hepinizi çok seviyorum iyiki sanalda da olsa tanıştık hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım çok derdimi çektiniz
Haaa veda konuşması sanmayın hep buralardayım ben tabii ki

U UcanSupurge
G Goklerce
M Manolya15
Beyaz leylak
asliogretmen
Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
E ela_2019
kumsal68
Ayla-
G Goklerce
M Melek963
masal3487
Pnrrr-12
denizbenimadim

Harikasın canım vazgeçmedin mezuniyeti geldi yine kilo alma nedenimiz bir çoğumuzun duygusal açlık bu konuyu hallettik mi evel Allah daha da almazsın inşallah

Hayırlı olsun mezuniyetin canım maşallah İnsallah korursun ve birdaha hiç almazsın

Harikasın canım vazgeçmedin mezuniyeti geldi yine kilo alma nedenimiz bir çoğumuzun duygusal açlık bu konuyu hallettik mi evel Allah daha da almazsın inşallah
sağol bitanemm

kayınvalidem hastaneden sağlıcakla çıksın kuzum ilk işim doktora gitmek ve bi daha kilo almamak

ama bugün verdiğim kilonun 2 kilosunu geri alabilirim tabii malum parti var bugün

Geçen hafta :89.5
Bu hafta: 87.6
Fark 1.9
Yüzde: Yine hesaplayamadm

U UcanSupurge M Melek963
tebrikler kuzumm çok güzel vermişsin

Teşekkür ederim canım çok mutluyum kaç haftadır veremiyordum pes etme noktasına bile geldim geçen hafta şükür ki pes etmemişim

Teşekkür ederim canım çok mutluyum kaç haftadır veremiyordum pes etme noktasına bile geldim geçen hafta şükür ki pes etmemişim
iyiki canımm, vücut zaman zaman duraklıyor çok normal ama sonrasında bi anda tekrar vermeye başlıyor, böyle devammm

Fark 1.9

U UcanSupurge M Melek963
Bak gördün mü nasıl gitmiş süpeeerrr
Çok da şey etme yani bugünden sonra devam etmesin valla ensendeyim

Günaydın arkadaşlar Günlerdir şişkinliğimin nedeni belli oldu regl oldum hala şişim hissediyorum pko olduğu için 40 50 güne bir oluyordum bu ay 30 günde oldu şaşırdım U UcanSupurge izne ayrılmak istiyorum süresiz olarak
Kilo bildirimi
Geçen cuma 62.75
Bugün 62.45
Fark -300 gr
Yüzde 0,478

Ayy çok sevindim canım hayırlı olsun mezuniyetin. İns daim olur birdaha kilo almazsın canim
Fark 1.9

U UcanSupurge M Melek963
Çok güzel ekşi canim tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…