Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok güzel

Genç , dinamik enerjik var mı sudem34 ü rakip almak isteyen M Melek963 az değildir ha %2 üzeri yapar çoğunlukta mezuniyetine de az kaldı
Haci sen kaç kilosun?
Gebelikte ne kadar aldın?
Bir ara 66 idin diye hatırlıyorum hamilelikten önce hatta 64 mudyun

Hoşgeldin canım

Hg canım yeniden sağlıkla ideal kilona ulaşırsın burda
Fit mutlu anne annesinde dikkat etse var ya cgdmk yı zaten yener
Ah bı dikkat etsem edebilirim, etmeliyim, edecem insAllah

Teşekkürler canım sen nasılsın?
Şükur canım haminne nineler gibi hissediyorum kendimi.

Bir gün boğazım kuruyor,diğer gün bacak varislerim ağrıyor,bir göğsüm ağrıyor,diyeti bırakmak yaramadı yani
Büyük ihtimalle geçtim
Ha ha sır gibi saklıyordu hamile grubun varsa hafiyelik yapar bulurum dedektiflik benim işim
Hg canım yeniden sağlıkla ideal kilona ulaşırsın burda

Ah bı dikkat etsem edebilirim, etmeliyim, edecem insAllah
Sağol canım

İnsallah bu hafta çok güzel eksi gelir canım detoksun baya faydası olur
İns canim
Eline sağlık canım
Yuzdemiz güzelmiş bu hafta
Tebrikler kizlar.
M Melek963 tebrik ederim canim bireysel dereceni
Oooo gayet güzel menü afiyet olsun canim.
Spor yine şahane tebrikler
Canımın içi sagolasin. Çocuklar iyiler şükür. Oğlum da biraz kırgınlık öksürük var oda geçer insallah.
Sen nasilsin
İns canim hemen toparlasinlar
İyiyim canım çok şükür
Güzel menü Afiyet olsun canım
M Manolya15 Ermiş bacı kendin durdun durduğun yerde Ucmelekannesi ni yanına çektin hatta önüne geçtin
Ucmelekannesi bunu kabullenmeyeceksin değil mi rocky?
Vallahi haaa nasıl dua ettiyse. Yok yok onun diyete hiç niyeti yok zaten ben geçerim onu yine
Allahtan. Başka bişey istesem olcakmış, hayatta hiçbişey ımkansız degıl kızlar içten isteyın
Şimdide Allah'ım nolur kilo versin ikimizde kilo verelim diye dua et bacım ne belli belki tutar

Ortalaması çok güzel Kızlar tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canım burdayım ben bir yere gitmiyorum FREE takılıp az daha vermek istiyorum aslında yani insallah
melek963
etap 3. sü olduk bravooo kızlarrr M Melek963 de bireyselde 3. mezunlarımız için de hayırlı olsun çok güzel kilolar verdiniz korumaya devam G Goklerce @Jasminium84 @kumsal68

G Goklerce @kumsal68 @Jasminium84 kızlar brravo azmınıze hayranım daim olsun
Çok teşekkürler kızlar
Çok güzel canım afiyet olsun
Teşekkür ederim canım benim. Mezuniyetin hayırlı olsun bendr seni tebrik ederim. Iyi ki seni tanımışız ( yani sanalca tanımak bile güzeldi )
Çok teşekkürler canım ben de sizleri iyi ki tanıdım ve gerçekten çok sevdim sizler olsanız yapamazdım bence
Selam kızlar

Kilo verme serüveninde sizinle yolculuk yapmak istiyorum.

Eki Görüntüle 2864507
Tekrar Hoş geldin canım, başlangıcın hayırlı olsun, azimle devam edersen kısa zamanda mezun olursun canım
güzel canım afiyet olsun
Sporum 6408 adım
Canim sporlarını ilk sayfadaki puanlamaya göre hesaplayıp puanla, beni etiketle seni de dahil edeyim spor yarışına

Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…