Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada herkese (G:))(U:))(N:))(A:))(Y:))(D:))(I:))(N:)) yeni haftamiz cooook mutlu ve huzurlu olsun insalaaaaaah

günaydın kızlar.
yeni güne merhaba,
kahvaltımı yaptım çayımı yudumluyorum,
bu arada hafta sonu yediklerime dikkat edemedim.evimde değildim.
ama eşya taşıdık. 2. kattan al diğer apartmanın 2.katına çıkar.
epey bir efor sarfetmişimdir.
birde 1,5 saat ütü ,1 saat araba kullanma.
epey bi uğraştım anlayacağınız.yediklerimi eritmişimdir.

Kızlar günaydın bir haftalık tatilden sonra döndüm aranıza, ara ara geçmişi okudum. Bu 1 hafta süresince toparlanmaya karar verdim, burdan ayrılmayıp şu üzerimdeki 5-6 kg fazlalığı sizlerinde destekleriyle atmak istiyorum.

Menülerimi de paylaşyım ki, bir yerde bir hata yapıyor isem, uyarın.

Bu arada herkese (G:))(U:))(N:))(A:))(Y:))(D:))(I:))(N:)) yeni haftamiz cooook mutlu ve huzurlu olsun insalaaaaaah

İnşallah Eminecim..

Kız allah iyiliğini versin araba kullanmaktan şiştim ben sen onu spordan mı sayıyorsun

Günaydın herkese bayanlar alıntı yapamadım ama gamze yı görüyorum oralarda yazmış aramiza dönmüş hoş geldin canım :)

Buse saçını takma kafana lütfen elbet oturacak rengi bir kaç yıkama ile. Ayrıca kahve arasından kızılgorunmesi iyidir böyle ışıkta parlar bronz kahve olur :) ayrıcauç kısımlar başka tepeler başka renk moda şimdi cancazim

Emine ve buse haklısınız kızlar dün ki şişkinlik ti muhtemelen anında toparladım üstelik o iki kurabiyeye rağmen 69.3 yani dunden bugüne 600 gram cumadan beri 300gram eksik çok mutlu oldum

Lypsa canım hosgeldin sana da günaydınlar özdemi tatlım araba kullanırken de iyi kalori yakılıyor valla :)

Ben bugün dışarıda olacagim kızlar kendinize iyi bakın öptüm hepinizi :):):)

Hoşbuldum canımm artık aranızdayım inşallah. sabah eminenin kilosunu görünce iyice gaza geldim ilk başladığında biz onunla aynı kilodaydık nerdeyse şimdi o 64'lere düşmüş maşallah canım yaa

haftanın ennn sevmediğim günü ve bi dünya iş beni bekliyor..haftasonunun acısı pazartesi günleri çıkıyor..yemek yapıcam , çamaşır asıcam ve 12.30 da spor için evden çıkıcam..hepimize kolay gelsin..

:) pazartesi günü sendromu yaşıyor hopiş :):):) bugün bir sürü işim var o arada hep dışarıda olacagim dükkan dükkan dolaşıp taksit kart v.s. Yatıracağım :) sürekli yürüyüş yapıyor olacagim :) bu güzel birşey :) yarın hem idman hem fitness var uzun zaman oldu voleybol oynamayalı :) takımdaki kizlari özledim yaa...

Noracım aklın başına gelmiş sanırım yok eğer gelmediyse birde benim kilomu bekle bi 65 i goreyim sonra devam et sende he acilen toparlıyorsun kendini canım olmaz öyle bak kızarım sana hani sağlıklı beslenme yapıyordun sen ne oldu o kadar sevindim ben sen benim diyet arkadaşım oldun diye yolarim Saçını başını bak face te duvarını kirletip kaçarim

esya tasimak mi hem de in cik iki kat woooow en mukemmel egzersiz kesin yag yakmissindir :128:

Hosgeldin Gamzeciiim ben de gecen hafta yoktum yani coook giremedim ve ara bana iyi gelmedi forumdan uzaklasinca diyet konusunda biraz gevseme hissettim kendimde cumartesi gunu de cok pis bi hata yaptim iki kurabiye hem de damla cikolatali yedim yemez olaydim iste beni bu hafta cuvallarsam (yani cumaya) bu hatadan dolayidir.Ama forumun kesinlikle cok faydasi var ben kendimi daha kontrollu hissediyorum burda sizlerle olunca sen yaz menulerini bakalim neler yiyorsun.

Bi daha yok ooole tutku falan hele boreeeeek

Ay canim yaa biz gercekten ayni kilolarda basladik benim son iki haftadir durdu gibi 300-200 gram zorla gidio walla saskinim nie boole die bu hafta da kacamak nedeniyle cok korkuyorum verememkten senin boyun kac Gamzecim?

Hadi kaltir totoyu

Kahvaltim bir yumurta ve yagsiz beyaz peynirli omlet yeni yapilmis dukan ekmegi caaaay
simdi ara icin yogurt yiyecegim
oglen?
aksam?

Kizlaaar ben evi biraz toparladim simdi enerjim gun icinde dusmeden cikiyim bi saat yuruyeyim, dedim ya; cumaya azimliyim en az 800 gr

Bende çok azimliyim Eminoşum ama şu anda öğle yemeği diye simit yiyorumBuse duymasında yarın karnıbahar getirip telafi ederim artık

kuzucanlar herkese merhabaaaaa işe başlamak için gittim bugün, işi reddedip geldim yol sorun oldu. 2 sa sürüyor, yol paramı da vermiyorlar. olmadı yani iş sağlık olsun.

bugün tartıda +300 çıktım zaten artı çıkacağımı anlamıştım. artık göbişimden artı çıkacağımı anlayabilir hale geldim neden bilmiyorum, şişkinliktir sanırım. moralim hiç bozulmadı açıkcası. artık öyle azimliyim ki artılar bile moralimi bozamıyor.

saçıma gelincee, altı kızıl kahve, üstü açık kumral oldu. hiç beğenmedim ama yapacak bir şey yok. boya 2 kutu almıştım zaten hayli yetti yani. yıkadıkça dahaberbat olacağını düşünüyorum ben o yüzden 20 gün sonra tekrar boyayacağım. hadi 1 ay olsun.

gamzeyi görüyorum, hoş gelmiş. bol paylaşım bekliyorum

canım yağlı değilse öyle et, salata yemekten bir şey olmaz. gönlünce ye

yok rengini falan almaz. tutmadı ki rengini alsın emineeeee biraz vakit geçsin bi daha boyayacağım. baktım ki yine olmuyor. kuaföre gidip açtırmak zorunda kalacağım. ama dipleri değil altları.

Tünaydın yol arkadaşııııııımmmmmmmmm

yok canım öyle pek güzel olmadı. üstle altın arasında çok ton farkı oldu çünkü. :26: neyse halledicem bi şekilde. pek sevindim şişlik olmasınaa aynen devam et

güüüüüüüüüüüüüünaydın 9.takım!!

tünaydın hopişimmmmmmmm

Kahvaltim bir yumurta ve yagsiz beyaz peynirli omlet yeni yapilmis dukan ekmegi caaaay
simdi ara icin yogurt yiyecegim
oglen?
aksam?

kahvaltı güzel.
benim kahvaltımda 2 yumurtalı omlet, 2 dilim hindi salam.
öğlen kıymalı dukan poğaçası, yeşil çay.
akşam belirsiz ama tavuk olacak muhtemelen

Kizlaaar ben evi biraz toparladim simdi enerjim gun icinde dusmeden cikiyim bi saat yuruyeyim, dedim ya; cumaya azimliyim en az 800 gr

harikasın emineeem yüzümü kara çıkarma unutmaki ataktasın, spor şart.

Bende çok azimliyim Eminoşum ama şu anda öğle yemeği diye simit yiyorumBuse duymasında yarın karnıbahar getirip telafi ederim artık

duyduuuuuummmmmm hilal simit aslında öyle çok kalorili bir şey değil, ama ne kadar sağlıklı bi beslenme şekli tartışılır.

sonunda ben de dün karnabahar yedim, oohh harikaydıııııııı

Huhhhhhhhhhhh işe giderken saat yol çekilirmi yaw.İnsanın bütün enerjisini emer.Ben şurdan 20 dk yol gidiyorum oda kendi arabamla yol,trafik aklımı alıyorİyi yapmışsın
Bu arada etleride her pazar götürüyorum şimdiye kadar şansım yaver gitti de hiç vermediğim olmadı.Şansım bi dönerse ayvayı yerim bu hafta düşük kalorili beslenmem şart yoksa tartıda yandım.Çünkü simit o kadar da masum değilmiş.Tam 269 kalori.Hem karnım doymadı hemde fazla yüklendim.

ben de öyle düşünüyorum hilalcim çekilmez yani o yol. simit tok tutmaz tabi, karbonhidrat ağırlıklı bir şey o. protein al, yumurta ya da tavuk ye, tok tukar ve düşük kalorilidir dukandan biliyorum

kızlar şimdi spor yapcam ama jillian yapmasam mı diye düşünüyorum. sanki incelmiyorum da kas yapıp şişiyorum gibi gelmeye başladı. özellikle alt bacağım şişti gibi ve kollarım hiç incelmiş görünmüyor, aynen duruyorlar :26: jullianda yapılan dambıl hareketleri yüzünden sanırım.

sıkılaşıyorum ama şişiyorum da, kafam çok karışık :44:

canım diğer mesajını alıntılamadım. saçın için kuaföre başvurmayı dene hakikaten berbat oldu diyorsan eğer. jillian içinde olabilir kasların sporu kaldıramamış olabilir sıkılaşırsın ama kas şişirirsin hatta bu yüzden tartıda artı bile görürsün bir hafta ara vermeyi dene ama bu arada soru bırakıp kendini salma. yani bizim amacımız incelmekse inceltici hareketler sıkılaştırıcı hareketler yap çık 1 saat 1.5 saat yürü yada evde ip atla benim gibi mekikte çek. hem karın kaslarını hemde bacaklarını çalıştırmış olursun oda olmaz diyorsan ( hatırladığım kadarıyla ip atlamak bacaklarını kasıyordu) leslie yap. 500 adım videosunu 3 defa yap ardından leslie ile bacak hareketlerini yap birde mekik çek bu kas şişkinliğini indirir ve yağ yaktırır. :) birde sen protein ağırlıklı beslendiğin için anında kas şişirebilirsin çok ağır spor yapma ihtiyacın yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…