- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.441
çoooooooooooooooook üzüldümkuzucanlar herkese merhabaaaaaişe başlamak için gittim bugün, işi reddedip geldim yol sorun oldu. 2 sa sürüyor, yol paramı da vermiyorlar. olmadı yani iş sağlık olsun.
:
ne simit mi dediiinBende çok azimliyim Eminoşum ama şu anda öğle yemeği diye simit yiyorumBuse duymasında yarın karnıbahar getirip telafi ederim artık
ben simdilik kestim sporu sadce yuruyorum ama hedef kiloma ulasinca sikilastirma icin tekrar basliycam sporumakızlar şimdi spor yapcam ama jillian yapmasam mı diye düşünüyorum. sanki incelmiyorum da kas yapıp şişiyorum gibi gelmeye başladı. özellikle alt bacağım şişti gibi ve kollarım hiç incelmiş görünmüyor, aynen duruyorlar :26: jullianda yapılan dambıl hareketleri yüzünden sanırım.
sıkılaşıyorum ama şişiyorum da, kafam çok karışık :44:
walla ben diyemedim sen benden cok yasiycan hopisim yaaa ama hislerime tercuman oldun haaa amma benciliz yaaa booole arkadas dusman basinaçoooooooooooooooook üzüldüm(n'apim yalan söyleyemiyorum, işe başlarsan burayı bırakacaktın )
fulyaaaaaaaağğğğ artık yerleş ve dön!!!..bu bir emirdir!!!
canım diğer mesajını alıntılamadım. saçın için kuaföre başvurmayı dene hakikaten berbat oldu diyorsan eğer. jillian içinde olabilir kasların sporu kaldıramamış olabilir sıkılaşırsın ama kas şişirirsin hatta bu yüzden tartıda artı bile görürsün bir hafta ara vermeyi dene ama bu arada soru bırakıp kendini salma. yani bizim amacımız incelmekse inceltici hareketler sıkılaştırıcı hareketler yap çık 1 saat 1.5 saat yürü yada evde ip atla benim gibi mekikte çek. hem karın kaslarını hemde bacaklarını çalıştırmış olursunoda olmaz diyorsan ( hatırladığım kadarıyla ip atlamak bacaklarını kasıyordu) leslie yap. 500 adım videosunu 3 defa yap ardından leslie ile bacak hareketlerini yap birde mekik çek bu kas şişkinliğini indirir ve yağ yaktırır. :) birde sen protein ağırlıklı beslendiğin için anında kas şişirebilirsin çok ağır spor yapma ihtiyacın yok yani.
çoooooooooooooooook üzüldüm(n'apim yalan söyleyemiyorum, işe başlarsan burayı bırakacaktın )
kızlar spor yapmak bana çok iyi geliyor, bunu farkettim bugün..küçük aşkitom fırsat versede her gün gidebilsem keşke ama nerdee..birde hocamı çok seviyorum, çok eğlenceli spor yaptırıyor,o yüzden koşarak gidiyorum spora..birde şu ağzımı tutabilsem güzel bir sonuç alıcam ama ..neyse canlar..
busebcim işe giremediğini üzüldüm (!) dedim ama bence sen fazla üzülme canım..olmayan her işte muhakkak bir hayır vardır, belki daha iyi bir iş bulacaksın değilmi..birde o şekilde düşün..inşallah gönlündeki gibi bir iş bulursun yakın zamanda ama şöööyle bilgisayar başı, her an online olabileceğin bir iş olsun mümkünseyani kendim için istiyorsam namerdim maksat senin diyet güme gitmesin
fulyaaaaaaaağğğğ artık yerleş ve dön!!!..bu bir emirdir!!!
ne simit mi dediiinwallahi ankara simiti meshurdur ama gittim de yemediiiiim yiyemediiiiiim sen de yeme guzel arkadasim bak karnabaharini ye ustune de bol yogurt yumyuymyummmmm Buseden de kacmaz soolemedi deme simit gibi yer seni citir citir.
ben simdilik kestim sporu sadce yuruyorum ama hedef kiloma ulasinca sikilastirma icin tekrar basliycam sporuma
sabah b.peynirli omlet
ara yogurt
oglen ton baligi
ara kahve
aksam tavuk gogsu izgara yogurt
Busecim saglik olsun baska is mi yok bosveeeer daha iyilerini bulacagindan adim gibi ''Emine'' yim.Gobek olayina gelince al benden de o kadar ben normalde haftada bir tartiliyorum moralim bozuluyo die ama gobegim bi sis bi sis davul gibiyim valla dayanamadim kesin 67 oldum die biraz once ciktim :18:neyse 65 gordum neyse diyorum gercekten cok kotu gordum ama yarim kilo kesin gun icinde ictiklerim yediklerim falan olsa iste cumadan beri daha dogrusu kacamaktan beri coook kotu degil gibi cok sukur aman olmasin valla moralim bozulursa diye cok korkuyorum
selam kızlar geçen hafta pc bozuldu sanıp hiç net olmuyordu,megersem bizim ikizler oyun yüklemiş ondan olmuyormuş bütün oyunları sildiler hemen oldu.salonum şuan misafir dolu hep erkek,kızım göz ameliyatı oldu geçen çarşamba gelen gidenler oldu hiç spor diyet yapmadım yarın kendime bir çeki düzen verme zamanıhepinizi özledim
kızlaar 1 haftadır sol ayak bileğimde acı var. bugün morarma da basladı.ayağımı böyle balerin gibi yaptığımda yani düz yaptıgımda feci acıyor yapamıyorum yani yarın ortopediye görünücem, lif kopması olabilrmiş eğer lif kopmasıyla 6-8 hafta arası alçıya alınacak. hatta iç bağ kopmasıysa ameliyat olmak zorunda kalırmışım. çok korkuyorum.
spora elveda
canim gecmisler olsun cocuklarimiz herseyden daha onemli ama onlari bahane etmemek lazim hem biz daha onlara cooook lazimiz kendimize iyi bakmamiz lazim hadi toparlan hemenselam kızlar geçen hafta pc bozuldu sanıp hiç net olmuyordu,megersem bizim ikizler oyun yüklemiş ondan olmuyormuş bütün oyunları sildiler hemen oldu.salonum şuan misafir dolu hep erkek,kızım göz ameliyatı oldu geçen çarşamba gelen gidenler oldu hiç spor diyet yapmadım yarın kendime bir çeki düzen verme zamanıhepinizi özledim
canim gecmis olsun bak sana nazar degdi benden sooolemesikızlaar 1 haftadır sol ayak bileğimde acı var. bugün morarma da basladı.ayağımı böyle balerin gibi yaptığımda yani düz yaptıgımda feci acıyor yapamıyorum yani yarın ortopediye görünücem, lif kopması olabilrmiş eğer lif kopmasıyla 6-8 hafta arası alçıya alınacak. hatta iç bağ kopmasıysa ameliyat olmak zorunda kalırmışım. çok korkuyorum.
moral bozmak yok emine. moral bozmaya hele senin hiç hakkın yok. sen kendin ettin.yemeseydin olmazdı, ki inşallah olmamıştır bi artış er ya da geç bu kilolara ömür boyu elveda diyeceğiz
..walla ben diyemedim sen benden cok yasiycan hopisim yaaa ama hislerime tercuman oldun haaa amma benciliz yaaa booole arkadas dusman basina
selam kızlar geçen hafta pc bozuldu sanıp hiç net olmuyordu,megersem bizim ikizler oyun yüklemiş ondan olmuyormuş bütün oyunları sildiler hemen oldu.salonum şuan misafir dolu hep erkek,kızım göz ameliyatı oldu geçen çarşamba gelen gidenler oldu hiç spor diyet yapmadım yarın kendime bir çeki düzen verme zamanıhepinizi özledim
oyy bacım sanada geçmiş olsun..burkulma falan olmasın ya da ezilme..yoksa ben mi nazar ettim seni?kızlaar 1 haftadır sol ayak bileğimde acı var. bugün morarma da basladı.ayağımı böyle balerin gibi yaptığımda yani düz yaptıgımda feci acıyor yapamıyorum yani yarın ortopediye görünücem, lif kopması olabilrmiş eğer lif kopmasıyla 6-8 hafta arası alçıya alınacak. hatta iç bağ kopmasıysa ameliyat olmak zorunda kalırmışım. çok korkuyorum.
:
evet canım bak ayağın zorladığın için olabilir. lif kopması benim en çok yaşadığım sorun muhtemeelen anlattığından çıkarttığım şeyse sendede lif kopması var. ama alçıya aldırma ayağını sakın. bandaj ile sar mutlaka. muscoril, termoflex ve bengayı karıştır kötü kokar ama en iyi gelen destektir. :) bandajla ve çok sıkma sakın o şekilde kalsın bir iki gün doktora gider gitmez alçı diyorlar ve alçı çok tehlikeli birşey lif yırtılmasında. yaptırtma sakın bandaj iste. yada medikalin birine git açılı ayak bileğinden dize kadar olan koruyucdu al böylece ayak duruşuna göre sabitletirsin ayağını.. sakın alçı kabul etme. bak bunu en az 25 defa lif kopması yaşamış biri olarak söylüyorum. sporcu olduğumdan dolayı çok fazla yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?