Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım daha önce oradaki kasların bir şekilde zayıflamış yada kas kütlen o bölgeden kaybolmuş olabilir buda hareketleri yaparken seni zorlar ağırlıkta etken ama önemli olan kasların o yükü taşıyabilecek boyutta ve olgunlukta olması.

Bir diğer sebebi vucudunda ki su kaybı olabilir. Su kaybı ile kemik sıvısı azalır ve ağırlığı ayaklar bilekler taşıdığı için oradaki basınç sebebiyle kemik sürtünmesi artar buda hareket kaybina yada zorluklara yol açar.

Bir sebebi daha olabilir oda topuk bağ lifleri yırtılmış zedelenmis olabilir bunun içinde buse ye yazdığım gibi bir müddet spora ara ver ve bandajla o söylediğim kremleri kullan.

Sen üçünü aynı anda yap hatta su iç bandaj sar ve biraz protein alarak kolesterolü korumak kaydiyla kas dokularını aktifleştir. Yürüyüş yapabilirsin bu evrede yüksek tempoda ağrı hissettiğinde yavaşlamak yerine daha düşük tempolu uzun süreli yürüyüş yap mesela :) postaci gibi değilde mağaza gezer gibi yürü :)

Yine Wikipedia oldum iyi mi :) hopişim umarım yardımcı olmuştur bunlar.

Geçmiş olsun Busişimm.Acil şifalar dilerim.

Günaydın kızlar.Tartı bu sabah birazcık + gösterdi sanki Simit fln yok bi daha.O çiğ köfte dürümler bile ondan masummuş.Allah beni kahretmesin(( Öğlen yürüyüşe hazır ayakkabılarım ve karnıbahar yemeğim yanımda.Zaten regl yüzünden parmaklarım şişip şişip iniyor...
İnşallah cumaya kadar hallederim bu işi..

günaydın kızlar.
bu sabah nasılız.?
ben ufak bir dere otlu ev poğaçası yedim
şimdide çay içiyorum.
öğle arasını hafif yapacam.
soğuk algınlığım var.
karnım falan şişkin.
ama kilom aynı

Tartı benle dalga geçiyor yaa dün 69.3 onca dikkat bugün daha düşük beklerken 70.0 acaba yine şişlik mi ki bir günde o kadar dikkate rağmen 700 gram fark olur mu yaa

günaydın kızlaaar
bu sabah tartı -300 yine 55 e indim yani.

çok sağ ol büşracım da neden alçıya aldırmamam gerektiğini de bi açıklar mısın? :26: çünkü annem de yanımda olacak, doktorun dediğini yaptırmak ister bana. ona makul bi şeyler demem gerek.

takımın turist ömeri sensin sanırım. sabah 9 akşam 9 gibi çalışıyorsun artık maşallah.

kuzuum çok sağ ol. biraz korku var açıkcası 1 haftadır hiç düzelmedi çünkü. :26: ben de seni öpiiiiiiiiiiimmmmmm

ay yok yavrum ne deyicek senin nazarın, sana gelene kadar bi dolu insan var etrafımda. öyle düşünme hiç doktora gideyim de bugün, neyim varmış bi öğreneyim.

Buseeee uyumadiysan bi sorum olacak simdi ben iki gun atak yaptim yaaa yarin sebze+protein mi yapicam yoksa atak devam mi kafam karisti yani benim kacamak cooook buyuk kacamaga giriyo yaaa atak iki gunden cok mu olmali acep diorum

istersen bugün de atak yapabilirsin. sonuçta duraklama zamanı 4 güne kadar atak yapılıyor sanırım. sen duraklama da değilsin, öyleyse 3 gün apabilirsin yani bi sakınca yok bence :26: ben de bugün atak yapcam. çünkü cuma misafirliğe gidicez orda en azından salata yiyebileyim diye böyle yapcam

günaydın

Günaydın hatunlar nasılsınız bakayım?

iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın büşüm?

Tamam ben bugun de atak yapiyoruuuuuum yarindan itibaren beraberiz S+P Buseciiiim,kahvaltini yap git bakalim doktora hadi iyi haberlerini bekliyoruz umarim simdi daha iyisindir yani agri azalmistir.Genelde ben doktora gidecegim gun pek bi iyi hissederim kendimi

yaptım mis gibi kahvaltımı. eminecim valla ben bu dukanda en çok kahvaltıları seviyorum yaa. bi de lor kullanmıyorum artık kusma geldi. pınarın light üçgen peynirinden kullanıyorum. ooohh

sabah
yeşil çay
1 dilim hindi salam
1 yumurtadan yağsız omlet
2 adet kıymalı ev lorlu dukan poğaçası
1 light üçgen peynir
1 adet cherry domates

Kesin şişlik busecim...

Alçıya aldirma çünkü alçı hem ayağını hem bacağını sabit tutar onu cikartana kadar sabit tutması sorun değil ama çıkartınca hareket edememek gibi bir sorun var ayrıca alçı hayatını kısıtlar seni engeller ama bandaj yada açılı sabitleyici ile geziptoza bilirsin. Ve hareketini kısıtlamadıgi gibi senin eklemlerine zarar vermez çıkarınca tutulma falan yaşamazsın tatlım

çook teşekkür ederim büşracım düşünsene bi de az daha bu halde işe baslayacaktım :26:

Rica ederim canım ben kendime yardımcı olamıyorum bari size yardımcı olayım kuzum

a aaaaaa o nasıl laf noluyo bakim 70 i gördün diye su koyuverme hemen zaten o şişlik, ya da sporun fazla kaçmıştır. bunları sen benden daha iyi biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…