- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.681
Regilim yaklaştı siskimligim var hafatya daha iyi olacağına inanıyorumGecen hafta. 68.750
Bu hafta . 68.=350
Fark. -400
Yüzde. 0.581
Güzel sonucun canım tebrik ederim haftaya daha iyi olacağına eminimGecen hafta. 68.750
Bu hafta . 68.=350
Fark. -400
Yüzde. 0.581
Tebrikler kızlar güzel eksilerGecen hafta. 68.750
Bu hafta . 68.=350
Fark. -400
Yüzde. 0.581
Tebrikler canım güzel eksi
Sagol canimTebrikler canım güzel eksi
Çok güzel eloş
Allah kolaylık versin canım gel artık yokluğun çok belli oluyorGünaydın kızlar vala gezmeydi misafirdi derken tam toparlayacam derken oğlan aşırı huysuz sürekli tepemde telefonu elime alamıyorum sürekli ağlıyor ne istediği belli değil yine diş sıkıntısı snrm regl oldum bu arada bi de bu ay şükür tam zamanında geldi ve geçen ay ki gibi çok ağrılı olmadı tartı sıkıntılı yediklerime hiç dikkat edemiyorum malesef
Haklisin canim düşürmeyeyim ama düğün falan var ya free de ulaşırım 57 yebence hedefini düşürme canım, beynini neye odaklarsan ona ulaşıyor çünkü
s57 değilse bile 60a odakla kendini bence
Aynen bence de 57 olacagim insallah ama buranin sorumluluğunu yerine getiremiyorum o yüzden burdan 65 le mezun olup 57 yi free de görürüm inşallahYasemin e katılıyorum canımen azından vki 25 olup normal yeşil çizgiye inme hedefi koy kendine
Valla yetisilmiyor. Mecbur temizlik yapmam lazim düğün misafir derken yoğun olacakGüzel canim afiyet olsun
Yetisirsin isteyince vakit bulunuyor buraya.
Ev işine yetismeyi bırak bence çünkü yetisilmiuor.
Bel ağrım neden acaba bugun menümü bekliyorum canim
57 yi göreceğim insallah bu kadar çok istiyorken ama 65 le mezun olup free de goreyim. Mahçup oluyorum gelemiyorum diye bide düğün falan var tartı paylasamazsam diye de strese girerimMısır çerezı ve limonata olmasa saha iyiymiş canim
Evet ya ben de karın eritmek istiyorum, telefona indirilen karın programı çok hafif geldi bana sanki ise yaramayacak gibi, eve dönünce plates mi yapsam diyorum
Canım hedefi ı kadar yükseltme @Jasminium84 un dedigi gibi 60 olsun en azindan
Canım açıkçası kreş daha mantikli gibi görünüyor, özel bir çocuk evet ona göre öğretmenini iyice araştırırsin eminim ve inşallah verdiğin kreş ten çok memnun kalırsın çünkü bu da şans isı çok iyi bir öğretmene denk gelirsin inşallahinan çok rahat edersin öyle olduğunda
Canim kabızlık fazla artı yapıyor
Canım senin tiroitten dolayı gecikmiş olabilir
Evet ya akşam öğünü karbonhidratsiz yap harika bir sonuç alacaksın ve sonrasında ara öğün yapma gerçekten çok iyi geliyor bana ❤
Tebrikler canım Harika bir sonuç elde ettin
Güzel canım afiyet olsun, mercimek corbasi nin miktarı çok değildir inşallah yarına şişkinlik yapmasin
Güzel canım afiyet olsun
Canım iki gün de 4 kaşık bulur pilavı tartı öncesi şişkinlik yapmaz inşallah
Güzel canım afiyet olsun
Burçak biraz düşündürdü ama aksam öğünün çok guzel
Ay ben de senin gibiyim canım izinde yim gelemiyorum , ohh ne güzel yürümenin sebep olmuş
Çok güzel eloş
Allah kolaylık versin canım gel artık yokluğun çok belli oluyor
Sağol canım inan bende gelmeyi düşünüyorum özledim ama çok yorgunum ya hiç nefes aldırmıyor oğlanAllah kolaylık versin canım gel artık yokluğun çok belli oluyor
Anlıyorum canım küçük bebeğin hele hasta olunca büyük sıkıntıSağol canım inan bende gelmeyi düşünüyorum özledim ama çok yorgunum ya hiç nefes aldırmıyor oğlan
Geçecek insAllah cnm gelicem insAllah yine aktif oluca kısa süredeAnlıyorum canım küçük bebeğin hele hasta olunca büyük sıkıntı
Anlıyorum canım küçük bebeğin hele hasta olunca büyük sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?