Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel menüler canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun

Güzel
Afiyet olsun

10 Haziran menü

Kahvaltı 10.30
Biberli omlet
4 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Bir dilim kaşar
Domates salatalık
Bir dilim ekmek

13.00
Yeşil çay

15.00
Bes altı tane cubuk kraker, bir tane burçak bisküvi

19.00
İki servis kaşığı tavuk sote
Bol salata
İki bardak ayran

20.00
7 8 tane erik

3.5 lt su 4 olur yatana kadar
Yarım saat yürüyüş

En sevdiğim akşam öğünü bol proteinli

Cok tesekkur ederim emeginize saglik sayenizde ekip arkadaslarimin motive siyle gucuyle verebildim kilolarimi

Kizlar nasilsiniz kayiplardayim biliyorum gelemiyorum izne iki hafta kaldi deli gibi kosturuyorum alis veris doktor kontrolleri derken pilim bitmis oluyo
Arabamiz iki taneydi brini satinca benimkiyle esim ise gidiyo butun gunum yuruyerek geciyo
Gunde 10 km yuruyorum ev isi cocuk derdi derken aksam yataga zor giriyom
Bu arada UC gundur gunde uc yuz ip atladim arttirmaya calisicam

Mısır çerezı ve limonata olmasa saha iyiymiş canim
Evet ya ben de karın eritmek istiyorum, telefona indirilen karın programı çok hafif geldi bana sanki ise yaramayacak gibi, eve dönünce plates mi yapsam diyorum
57 de mezun olmak istiyordum ama 65 te olacagim gibi. Ya dikkat ediyorum bozmuyorum hatta şu an yeminliyim ama buraya aktif gelemiyorum spor yapamiyorum. Ama artik burdaayim.kesin bugün basliyorum
Canım hedefi ı kadar yükseltme Jasminium84 un dedigi gibi 60 olsun en azindan
Canım açıkçası kreş daha mantikli gibi görünüyor, özel bir çocuk evet ona göre öğretmenini iyice araştırırsin eminim ve inşallah verdiğin kreş ten çok memnun kalırsın çünkü bu da şans isı çok iyi bir öğretmene denk gelirsin inşallah inan çok rahat edersin öyle olduğunda
18bin adım attım diye bu sabah +1kilo ödem mi olur ya tamam sakinim
Canim kabızlık fazla artı yapıyor
Şüphem yok aslında ama yine de olabilir mi diyorum. Aslında bazen gecikir ama bayadır hic gecikmiyordu neyse bikaç gün daha bekleyim. İnsallah yarın tartıyı etkilemez
Canım senin tiroitten dolayı gecikmiş olabilir
Evet ya akşam öğünü karbonhidratsiz yap harika bir sonuç alacaksın ve sonrasında ara öğün yapma gerçekten çok iyi geliyor bana ❤
Tebrikler canım Harika bir sonuç elde ettin
10 Haziran
8.30
Şekersiz çay
Bir kase mantar
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Biraz peynir

1.30
Bir küçük kase makarna

3.00
Kave

6.00 mercimek çorbası

2.5 litre su
Güzel canım afiyet olsun, mercimek corbasi nin miktarı çok değildir inşallah yarına şişkinlik yapmasin
Güzel canım afiyet olsun
Canım iki gün de 4 kaşık bulur pilavı tartı öncesi şişkinlik yapmaz inşallah
Güzel canım afiyet olsun
Burçak biraz düşündürdü ama aksam öğünün çok guzel
Ay ben de senin gibiyim canım izinde yim gelemiyorum , ohh ne güzel yürümenin sebep olmuş

Kolay gelsin tatlı telaşlar araya ipi de sıkıştırman harika
Saol canim sayende Allah raziolsun iyiki varsin
Allah senden de razı olsun canım kendi çabaların sayesinde inşallah korursun ve kilo derdin olmaz artık

Olabilir canım önceden cok gecikirdi ama bayadır düzenli olunca bi korktum testi de yapmadım daha

Güzel menü ekurim
Eki Görüntüle 2868188
Geçen hafta 73.8
Bu hafta 73.2
Fark -600
Yüzde 0.813

U UcanSupurge
Güzel eksi canım tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…