- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.481
Yine mate çayı içiyorum
kızlar bıkkınlık geldi.bu aralar bitki çayı içemiyorum
Tavsiye ettiğiniz çay var mı.
Ama nolur poşet çay olsun.demleme imkanım iş yerinde çok az.
aaaaaaa fulisim gelmiiis yeni evle yeni umuitler sifirliyorsun herseyi ve hemen diyet disi urunleri mutfagindan cikariyosun gozun gorunce bozuluyo duramioruz irade mirade tanimiyoruz bak ben dukan dukan derken gecen hafta damla cikolatali kurabiyeleri goturdum ama salmadim kendimi o kadar yol aldim geri doner miyim aslaaaaa takil bize bak hemen diyet moduna girersin tekrar burdan uzak kalmak bize yaramiyo bunu unutma bi de hani aksam bozuyorum diosun ya ben de oyleyim aksama kadar sorun yok ama aksam seytanlar birakmio yakami ama yogurt yiyorum su cay iciyorum aksam beni su kurtariyo agzima bisey atma fikri gelince basiyorum suyu midem bulaninca canim yemek istemio ama eskisi kadar kotu degilim midem mi kuculdu ne ya da ogrenilmis caresizlik nasilsa yiyemiycem die aklimdan bile gecmiyo sanirim yemek iste booole ben de tereciye tere satiyorum haaa kizim sen bunlari pekala biliyosun iste sadece bizimle ol ayrilma kopma bizden tekrar hosgeldiiingunaydin kizlar
motivasyonumu bir turlu toparlayamiyorum gunlerdir tum gun diyetime super uyup aksam isten gelince dayanamayip bozuyorummoralim yerlerde..
sabahtan beri motivasyon olsun diye okumadigim yazi girip cikmadigim forum kalmadi. youtube videolari falan... resmen 1 beden artmisim 1 ayda... iyice kilo almisim. tarti aldim ve malesef sonuc berbat. yine 80lere firlamisim... bugun basladim yeniden diyetime ama aksam bozmak yok. aglasam da zirlasam da olsem de gebersem de bozmak yok. 25 kilo vermem lazim yaza kadar ve de vericem buraya yazdim siz de sahitsiniz. hic kacamaksiz devam edicem daha once yaptigim gibi. bide daha aktif olmaya caliscam artik eve yerlesme isi bitti cunku yapacak baska is kalmadi cok sukur, buralardayim yani artik. daha sik gorusecegiz yani. zaten desteginize ihtiyacim var
a aaaaaa o nasıl lafnoluyo bakim 70 i gördün diye su koyuverme hemen zaten o şişlik, ya da sporun fazla kaçmıştır. bunları sen benden daha iyi biliyorsun
Yine mate çayı içiyorum
kızlar bıkkınlık geldi.bu aralar bitki çayı içemiyorum
Tavsiye ettiğiniz çay var mı.
Ama nolur poşet çay olsun.demleme imkanım iş yerinde çok az.
gunaydin kizlar
motivasyonumu bir turlu toparlayamiyorum gunlerdir tum gun diyetime super uyup aksam isten gelince dayanamayip bozuyorummoralim yerlerde..
sabahtan beri motivasyon olsun diye okumadigim yazi girip cikmadigim forum kalmadi. youtube videolari falan... resmen 1 beden artmisim 1 ayda... iyice kilo almisim. tarti aldim ve malesef sonuc berbat. yine 80lere firlamisim... bugun basladim yeniden diyetime ama aksam bozmak yok. aglasam da zirlasam da olsem de gebersem de bozmak yok. 25 kilo vermem lazim yaza kadar ve de vericem buraya yazdim siz de sahitsiniz. hic kacamaksiz devam edicem daha once yaptigim gibi. bide daha aktif olmaya caliscam artik eve yerlesme isi bitti cunku yapacak baska is kalmadi cok sukur, buralardayim yani artik. daha sik gorusecegiz yani. zaten desteginize ihtiyacim var
oyy canım çook teşekkür ederim, çok sağol..sözlerinden anladığım kadarıyla benim kas oranım bayağı bir düşük..zaten spor hocası ölçüm yaptığında vücumdaki yağ oranı %40 idicanım daha önce oradaki kasların bir şekilde zayıflamış yada kas kütlen o bölgeden kaybolmuş olabilir buda hareketleri yaparken seni zorlar ağırlıkta etken ama önemli olan kasların o yükü taşıyabilecek boyutta ve olgunlukta olması.
Bir diğer sebebi vucudunda ki su kaybı olabilir. Su kaybı ile kemik sıvısı azalır ve ağırlığı ayaklar bilekler taşıdığı için oradaki basınç sebebiyle kemik sürtünmesi artar buda hareket kaybina yada zorluklara yol açar.
Bir sebebi daha olabilir oda topuk bağ lifleri yırtılmış zedelenmis olabilir bunun içinde buse ye yazdığım gibi bir müddet spora ara ver ve bandajla o söylediğim kremleri kullan.
Sen üçünü aynı anda yap hatta su iç bandaj sar ve biraz protein alarak kolesterolü korumak kaydiyla kas dokularını aktifleştir. Yürüyüş yapabilirsin bu evrede yüksek tempoda ağrı hissettiğinde yavaşlamak yerine daha düşük tempolu uzun süreli yürüyüş yap mesela :) postaci gibi değilde mağaza gezer gibi yürü :)
Yine Wikipedia oldum iyi mi :) hopişim umarım yardımcı olmuştur bunlar.
fulyaaaaaaaaaaaaaagunaydin kizlar
Ayyyy canım hiç bilmiyordumÇoookkk mutlu olursun inşallah yeni evinde
kız sus, ağzından yeller alsın..yaşım 37..bu saattden sonra napıcam bebişi..sen istanbuldamı oturuyosun??vallahi unuttum...:26:
kayısılısını bir kutu kullanmıştım,canım ben doğuş'un kayısılı form çayını kullanıyorum çok memnunum bir ara burdaki markette bitti, limonlusunu aldım ama bunun kadar iyi değil, kayısılısı wc'ye de çıkarıyor, tadı da güzeli ben normalde bitki çaylarını pek içemem ama bunun tadı güzel geliyor bana, tavsiye ederim.
betüül canım senin adına pek sevindim şu anlattıklarından. sen istanbulda mısın? hangi semttesin kızben yemek yapmayı falan yeni çözdüğünü bilmiyordum. şimdi abur cubur sevdanı anlamış oldum
Canim benim de haberim yoktu bundan sonra insallah cok mutlu olursun umarim hiiic geri donmek zorunda kalmazsin aldigin kararlardan hiiiic pisman olmazsiiiin
olduu gözlerim dolduuubursadayım ben canımcım... doğur kıız fazla gelirse bana verirsin sevaptır yaaa.... çocuklu arkadaşlarıma hep diyorum.... fazla fazla yapın birini bana verirsiniz... kendi işini kendin gör diyolar :)))
gunaydin kizlar
olduu gözlerim dolduuu..on tane çocuğum olsa birini vermem kimseye, anne olunca anlarsın ne demek istediğimi..ama sen bana çook uzaksın yoksa hiç acımam çalardım kapını vallahi..o sütyenci fadimenin kulakları çınlasın güya buluşacakdıkda çay neyin içeceğüdük..nerdeee
hahaaaaaaa..baban öldü heene fenasııın 10 taneye nasıl bakcaan :) anne olamam been evlenmek gerek hiç işim olmaz.... valla kırkıma kadar oldu oldu olmazsa gidip bankadan alcam kafaya taktım... baban sen doğmadan önce öldü derim :))) neler düşünüyoruum yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?