Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yine mate çayı içiyorum
kızlar bıkkınlık geldi.bu aralar bitki çayı içemiyorum
Tavsiye ettiğiniz çay var mı.
Ama nolur poşet çay olsun.demleme imkanım iş yerinde çok az.

Yine mate çayı içiyorum

Canım ben doğuş'un kayısılı form çayını kullanıyorum çok memnunum bir ara burdaki markette bitti, limonlusunu aldım ama bunun kadar iyi değil, kayısılısı wc'ye de çıkarıyor, tadı da güzeli ben normalde bitki çaylarını pek içemem ama bunun tadı güzel geliyor bana, tavsiye ederim.

gunaydin kizlar
motivasyonumu bir turlu toparlayamiyorum gunlerdir tum gun diyetime super uyup aksam isten gelince dayanamayip bozuyorum moralim yerlerde..
sabahtan beri motivasyon olsun diye okumadigim yazi girip cikmadigim forum kalmadi. youtube videolari falan... resmen 1 beden artmisim 1 ayda... iyice kilo almisim. tarti aldim ve malesef sonuc berbat. yine 80lere firlamisim... bugun basladim yeniden diyetime ama aksam bozmak yok. aglasam da zirlasam da olsem de gebersem de bozmak yok. 25 kilo vermem lazim yaza kadar ve de vericem buraya yazdim siz de sahitsiniz. hic kacamaksiz devam edicem daha once yaptigim gibi. bide daha aktif olmaya caliscam artik eve yerlesme isi bitti cunku yapacak baska is kalmadi cok sukur, buralardayim yani artik. daha sik gorusecegiz yani. zaten desteginize ihtiyacim var

aaaaaaa fulisim gelmiiis yeni evle yeni umuitler sifirliyorsun herseyi ve hemen diyet disi urunleri mutfagindan cikariyosun gozun gorunce bozuluyo duramioruz irade mirade tanimiyoruz bak ben dukan dukan derken gecen hafta damla cikolatali kurabiyeleri goturdum ama salmadim kendimi o kadar yol aldim geri doner miyim aslaaaaa takil bize bak hemen diyet moduna girersin tekrar burdan uzak kalmak bize yaramiyo bunu unutma bi de hani aksam bozuyorum diosun ya ben de oyleyim aksama kadar sorun yok ama aksam seytanlar birakmio yakami ama yogurt yiyorum su cay iciyorum aksam beni su kurtariyo agzima bisey atma fikri gelince basiyorum suyu midem bulaninca canim yemek istemio ama eskisi kadar kotu degilim midem mi kuculdu ne ya da ogrenilmis caresizlik nasilsa yiyemiycem die aklimdan bile gecmiyo sanirim yemek iste booole ben de tereciye tere satiyorum haaa kizim sen bunlari pekala biliyosun iste sadece bizimle ol ayrilma kopma bizden tekrar hosgeldiiin

a aaaaaa o nasıl laf noluyo bakim 70 i gördün diye su koyuverme hemen zaten o şişlik, ya da sporun fazla kaçmıştır. bunları sen benden daha iyi biliyorsun

sorma canım şişkinlik olsun diye dualar ediyorum ama dün sporda yapmadımki sadece dışarıda alışverişteyken yürüyüşüm var o kadar üstüne ke birşeyler yapamadım bile:Sği ki bu acaba regl mi olucam offf...

Yine mate çayı içiyorum

canım yeşil çay kullanabilirsin, kayısılı çay var bağırsaklarını çalıştıracak türden olan... aman ha sinameki içeyim deme. çok iyi wc yolu kat ediyorsun fakat şu var vücut sürekli istiyor bu durumda bırakır bırakmaz bir zamanlar benim yaşadığım gibi bağırsak tembelliği yaşarsın ve çok zor düzene giriyor ben yaklaşık 3 hafta önce yaşadım ve hala ceremesini çekiyorum.. biberiyeden uzak dur. hatta meyve çayı iç maksat sıvı tüketmek :)

fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak yavrum valla seni döverim elimde kalırsın demedi deme. ben hatunla birlikte şortlu gezeceğimiz günleri gelip burada nasıl mücadeleler verip kilo verdiğimizi anlatacağımız bir topic açma hayalleri kurarken 36 38 beden şortların altındaki incecik bacaklar bikiniden gözüken dümdüz karın hhayali kuruyorum sen gelince beni destekle diye bekliyorum ama sen pis şişko yağ tulumu olmaya karar vermiş gibi davranıyorsun. hayırdır canım hani annenler gelene kadar zayıflayacaktın?? bir düşün bakayım annen geldiği zmaan aaa kızım nasıl zayıflamış ne bu hal fulya sen ne yaptın kendine aç mı kaldın diyecek kadar şaşırsın ama ortalıkta salındığın zamanda aslında bu halin çok güzel olmuş desin. arkadaş senin kayınvaliden taytla topukluyla ev boyuyor sen nasıl dikkat etmezsin kendine ya.. bak çok pis sinirlendim kendi şişliğimi unuttum şuanda sana kızıyorum... ağır gelmesin laflar hiç kusura bakma

oyy canım çook teşekkür ederim, çok sağol..sözlerinden anladığım kadarıyla benim kas oranım bayağı bir düşük..zaten spor hocası ölçüm yaptığında vücumdaki yağ oranı %40 idiama kas oranını söylemedi her ne hikmetse zaten söylemesinede gerek yokdu..zira yağ oranını duyunca kas oranını sorasım gelmedi..sporu bırakamam büşracım, bırakınca boğazım aklıma geliyor ama dediğin gibi daha hafif olabilir zaten salondada zorlanınca yavaşlıyorum..
mağaza gezer gibi gez demişsin ya vallahi burayı okumadan sabah attım kendimi ikeaevinizinherşeyi ne..gez Allah gez..malum oluyo tabii

fulyaaaaaaaaaaaaaasana söyleyecek söz bulamıyorum fulya ..zaten arkadaşlarım benim yerime söylemiş..o yüzden çabuk dön buraya..ne kadar erken dönersen o kadar kar edersin , benden söylemesi

selam beybiler,

bu günkü menümü yazıp az kaçıp iki üç iş yapıp akşamada geçmişi okucam...

Bu günkü menü;

Sabah ;
Dünden kalan ekşili köftenin patatesleri ve havuçları.... Haşlama patates niyetine yiyiverdim

Malesef çukulatamıda yedim. iki tane büyük cocostar... (

şimdi nescafemi içiyorum 2 şekerli ve kremalı....

bundan sonraki öğünlere çeki düzen verelim bari....

öğle : 2 haşlama yumurta

ara : 1 büyük greyfurt

akşam : 1 kase yoğurt

2 tane form çayı içerim...

dün 15 dakka bisiklete bindim.....

Bu akşam 30 mekik çekicem inşallah.Yarım saatte bisiklet 20 şerde bacak hareketleri yapıcam.....

planlanan bu bakalım gün sonuna kadar neler olacak.... merakla bekliyoruz efenim...

kız sus, ağzından yeller alsın..yaşım 37..bu saattden sonra napıcam bebişi..sen istanbuldamı oturuyosun??vallahi unuttum...:26:

bursadayım ben canımcım... doğur kıız fazla gelirse bana verirsin sevaptır yaaa.... çocuklu arkadaşlarıma hep diyorum.... fazla fazla yapın birini bana verirsiniz... kendi işini kendin gör diyolar :)))

kayısılısını bir kutu kullanmıştım,
takrar almadım,birazda ondan kullanayım bakalım.:44:

Bursadayım canımcım... evet malesef hatta çözdüm bile sayılmaz.... çok acemiyim çook.... elim ayağıma dolaşıyor hep. ne zaman yemek yapsam mutfak savaş alanına dönüyor, bunu çözemedim gitti :))) olcak olcak öğrencem inşallah :)))

öğle öğününü atladım
canım bişi istemedi,
etiform büskivi yedim birkaç tane
akşam eşim evde,onunla mecburen yiyecem diye
biraz kendimi tuttum.

bursadayım ben canımcım... doğur kıız fazla gelirse bana verirsin sevaptır yaaa.... çocuklu arkadaşlarıma hep diyorum.... fazla fazla yapın birini bana verirsiniz... kendi işini kendin gör diyolar :)))
olduu gözlerim dolduuu..on tane çocuğum olsa birini vermem kimseye, anne olunca anlarsın ne demek istediğimi..ama sen bana çook uzaksın yoksa hiç acımam çalardım kapını vallahi..o sütyenci fadimenin kulakları çınlasın güya buluşacakdıkda çay neyin içeceğüdük..nerdeee

ahhh bende aynı dertten muzdaribim... napalım pes etmek yok... bende başladım bu gün yeniden.... bu kaçıncı başlamak :))) olsun bu sefer kesin başladım olucak... hadi birbirimizi dürte dürte gidicez inşallah....

ne fenasııın 10 taneye nasıl bakcaan :) anne olamam been evlenmek gerek hiç işim olmaz.... valla kırkıma kadar oldu oldu olmazsa gidip bankadan alcam kafaya taktım... baban sen doğmadan önce öldü derim :))) neler düşünüyoruum yaaa....

hahaaaaaaa..baban öldü hee??çook kötüsün betül..bence daha normal yolları denemelisin,bankadan almaktansa doğmuş bir çocuğu sahiplenmek bana daha iyi bir fikir gibi geliyor..amaaan dur şimdi , nerden geldik biz bu konuya

kızlar bugün büşranın dediği gibi yavaş yavaş ikeaevinizinherşeyi ni gezdim..bacaklarım ağrıdı ama ayak bileklerim değil..demekki bana çok hoplayıp zıplamak yaramıyor büşra..şimdi leslie indiriyorum, vardı ama son formatda silindi..spora gidemediğim günler evde leslie yapıcam, hem ayak bileğimde ağrımaz..

nihayet totom yer gördü
dün misafirlerim vardı köyden gelenler ,yatılı kaldılar sabah gittiler tam evi işlerini bittirdim ,spora gidicektim tel çaldı misafirler geldi şimdi gittiler mutfak nanayyama umrumda degil

kızlar geçmiş olsun diyenlere çok teşekkürler
kızımın gözünde katarak vardı 2 sene önce tek gözden amaliyat oldu şimdide öteki gözünden oldu iyi şimdi okula başladı gitti üsküdara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…